Pokaż pełną wersje : Co bardziej się przyda? Cap czy arm?
tomektrz
16-12-2006, 16:09
Witam!
Jak sądzicie, co bardziej mi (25 druid) się przyda: 72 capa czy może 2 arma? Taka jest bowiem różnica między crown setem a blue robe + knight legs. Jeśli chodzi o to, na czym expię to piłuję dwarf guardy, więc jestem raczej narażony na hity.
Elwer Balus
16-12-2006, 16:14
To zależy czym te dwarfy bijesz, bo jesli z różdżki to lepiej miec wiecej arma,a jesli uzywasz run to postaw na cap.
BlackWolf
16-12-2006, 16:17
! Witam !
Up :
Jak by je walił z run to by juz kasy nie mial , bo to sie nie opłaca -.-"
Topic :
Ja bym ci radził kupić blue robe , cap jest ważniejszy na dwarven shieldy , battle shieldy itp. itd. , a jeżeli chodzi o arm. to wystarczy , że bedziesz sie trzymal z daleka , wkońcu masz różczke na 3 kratki zasięgu , wiec raczej to nie sprawia problemu .... .
Dodzio_Szczodre
16-12-2006, 16:18
Jak tracisz manasy to cap, a wogóle bijesz guardy zapewne z Volcanic Rod więc cap się przyda na manasy i loot.
Pzdr
tomektrz
16-12-2006, 16:24
Żeby wszystko było jasne: biję z Volcanic Roda, biorę ze sobą niecały bp manasów (najczęściej ~15)
Witam!
Jak sądzicie, co bardziej mi (25 druid) się przyda: 72 capa czy może 2 arma? Taka jest bowiem różnica między crown setem a blue robe + knight legs. Jeśli chodzi o to, na czym expię to piłuję dwarf guardy, więc jestem raczej narażony na hity.
Wg mojej, narażonej na zachowania genialne opinii...
Bardziej opłaca Ci sie wiekszy cap...
Jeżeli potrafisz dobrze grac i guardy nie beda Cie az tak trafiać, pozatym lepiej wziasc te 2 bp manasów wiecej i posiedziec dluzej, co za tym idzie miec wiekszy loot i wiecej expa, niz meczyc sie i robic kilka kursów dziennie jesli sie chce miec jakis exp, a hity tak czy siak bedziesz zbieral zaleznie od tego jak bedziesz grał.
tomektrz
17-12-2006, 08:55
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, temat można zamknąć.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.