Pokaż pełną wersje : First team in astera hunting in poi (after f walls)
Kagonesti
17-12-2006, 17:17
Witam
Oto filmik z poi za fire wallami, jezeli oczekujecie zwiedzania to sie zawiedziecie. To jest raczej hun :P...
Team:
knight: Gebba Darkrose - level 137 (jego cam)
pally: Selenia shadowbolt - level 157
druid: Sir Mingolo - level157
sorc: Kagonesti - level134 (ja ;p)
Jest tu jeden zgon (moj) ... potem powracam
4.7 MB - 2 h 20 min.
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=e51c99c499f7560a69fd18b7ba8e6616
Mozna zobaczyc ze exp/hp potworkow/ich sila jest niedorzeczny w porownaniu z dlami/warlockami/demonami
Milej zabawy :P
Dobra najpierw skan xD:
Service load:
0% 100%
File: gebbapoi.rec
Status:
OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5 e51c99c499f7560a69fd18b7ba8e6616
Packers detected:
-
Scanner results
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Teraz będę oglądał :).
tibijczyk15
17-12-2006, 17:33
Ja mam takie pytanie: dlaczego skoro jesteś w Polsce do napisania tematu używasz angielskiego? Brzydzisz sie polskim językiem?
@topic
Filmik spox, myślę, że mój poprzednik to porządnie przeskanował, bo sam sobie nie zaprzatalem tym glowy :D
Coprawda oglądnąłem to jak gebba wrzucil na tibia.com ale...
Szkoda ze padłeś:<
Pozatym filmik miły.
Szkoda że nic nie poleciało(o rare mówie o rare :P)
Kagonesti
17-12-2006, 17:43
Ja mam takie pytanie: dlaczego skoro jesteś w Polsce do napisania tematu używasz angielskiego? Brzydzisz sie polskim językiem?
@topic
Filmik spox, myślę, że mój poprzednik to porządnie przeskanował, bo sam sobie nie zaprzatalem tym glowy :D
heh no tego angielskiego to sie nauzywalem ;p hoho. Wydaje mi sie ze jestescie na tyle kumaci ze zrozumiecie slow "first", "team", "in", "after". A jak nie to uczcie sie angielskiego bo bez tego w dzisiejszych czasach ciezko oj ciezko...
heh mocne sa =]
Ladnie padles maly wave i Kagonesti znika xD, jestem ciekaw po ile bije Juggernaut ;P, 20khp/8500exp :p
IceMaster :)
17-12-2006, 17:54
tylko ja mam debuga na początku filmiku? jak temu zapobiec?
Ja się nie zawiodłem ;).Przynajmniej znam już coraz większa częsc POI.
Kryptonics
17-12-2006, 18:22
film jak film. ja czekam aż ktoś pojdzie głebiej , chce zobaczyć jogurty w akcji no i dalszą część poi quest. Myśle że kago się nie przejoł zbytnio tym deadem znam go już tyle czasu...to weteran nawet 4 deady w 5 dni nie są mu obce :d
Pzdro
Jucha Furora
17-12-2006, 18:23
ladnie ! btw taifun padl czekam na film z ownedaD:
Film spoko;p troche nudny pod koniec
Tylko mi sie wydaje czy Gebba "dziwnie bloczyl" jego resty byly troche opoznione i ogolnie jakos dziwne biegal z potworkami:)
p.s. moze to wina mojego kompa heheheh
pozdro
Kryptonics
17-12-2006, 18:30
@up
poprostu jest słaby, wiadomo że najlepszy bloker na asterze to Faxes :D
Kagonesti
17-12-2006, 18:47
Etam Gebba fajnie bloczy :] czepiacie sie szczegolow :>
co do jogortow... to one silne sa ponoc :P, niestety nie mialem okazji przetestowac tego na tescie bo akurat jak robili poi to mnie nie bylo online :/.
Tak czy siak zawiodlem sie na tych potworkach :> jak dla mnie to waste ogromny :>... Ale i tak niedlugo ide po raz kolejny :P.
ps. ponoc wlasnie teraz jakas ekipa robi poi quest :P na securze chyba :P moze bedize jakis filmik :P
pozdr
Kago
Nie no fimik spoko.Podobala mi sie jedna rzecz
18:05 You lose 892 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter. ^^
@kago
No robia robia:) szkoda ze astera nie potrafi zgrac sie tak:)
Kagonesti
17-12-2006, 19:04
@kago
No robia robia:) szkoda ze astera nie potrafi zgrac sie tak:)
heh oj ale my sie potrafimy zgrac :P tylko lepiej poczekac, zobaczyc co gdzie i jak ;] hehe.
Team sie aldny zlozy, jak narazie ci co chca isc to juz jest ogromna sila jedyny problem to z blockerami bedzie bo Astro sie nie wybiera a Draya nie chca w teamie ...
@ up jak by cos to 140 ek(wkrotce) i 122RP (mam nadzeje) moga dolozyc swoje 2 grosze jak by cos:) ok koncze bo sie smietnik robi:p
Guest 1900
17-12-2006, 20:26
podobno wczoraj ekipa z harmoni miala isc ale czy poszli i jak sie zakonczylo to nie wiem bo ciezko sie dowiedziec a filmu tez nima ;p pzdr
Sradziszyn
18-12-2006, 02:35
Hmm nie no nice ale co do sily tych monsterkow to jedynie Diabolic Imp i Hellfire Figher moga walnac niezle kombo reszta jedynie ma sporo hp i nic pozatym :) Osobiscie bylem na pits of inferno i Damage wyglada nastepujaco
Spectre : 490 wiecej nie widzialem a sporo padlo
Destroyer : 420 monsterek porownywalny do behemota
Hellfire Fighter : kombo okolo 1,5 k hp
Diabolic Imp : Hmm w sekunde Dostalem 400+ 200+ 200+ :) + jeszcze moze za jakiesj 300 dodatkowo wiec kombo wyniesie okolo 1.1 k hp
Plaguesmith : Najwiekszy hit jaki widzialem to cos pod 400 nie wiecej :)
Kagonesti
18-12-2006, 11:17
Hmm nie no nice ale co do sily tych monsterkow to jedynie Diabolic Imp i Hellfire Figher moga walnac niezle kombo reszta jedynie ma sporo hp i nic pozatym :) Osobiscie bylem na pits of inferno i Damage wyglada nastepujaco
Spectre : 490 wiecej nie widzialem a sporo padlo
Destroyer : 420 monsterek porownywalny do behemota
Hellfire Fighter : kombo okolo 1,5 k hp
Diabolic Imp : Hmm w sekunde Dostalem 400+ 200+ 200+ :) + jeszcze moze za jakiesj 300 dodatkowo wiec kombo wyniesie okolo 1.1 k hp
Plaguesmith : Najwiekszy hit jaki widzialem to cos pod 400 nie wiecej :)
Hehe zgadzam sie z jednym wyjatkiem
Plaguesmith - od tego miska dostalem combo za full hp na tescie, byl retarget i byl zgon :>. Moze po upie to zmenili...
Spectre sa beee bo jeszcze wysysaja mane, i upijaja co moze byc zgubne w skutkach :/
Pozdr
Kago
Heh ciekawie :P
@edit.
Dlugo wam tam zeJszlo :P
T3H_VirUs
18-12-2006, 19:05
Gebba chyba lagi miał bo jego reakcja wynosila około 297186897658972348 sekund ;s heh
no przynajmniej na początku ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.