zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Taifun Devilry (280 lew ms) ginie

Stron : 1 [2]

UrbanQ
21-12-2006, 20:16
boze nastepny mega player "jebnąl by ue" hahahahaha 8o 8o :D :D :baby: stary pomysl troche zanim cos napiszesz... Wiesz ze istnieje cos takiego jak
Stone Skin Amulet (juz nie mowie ssa bo by chyba nie zrozumial chlopak) i z regóły na wojnie wszystkie sorcki go maja wiec po pierwsze gdyby taifun zdazyl napelnic mane to jego ue nie zabilo raczej nikogo chyba ze jakis sorcek zapomnial by o mana shieldzie albo ssa ale watpie... a pozatym padlo by góra 5 osób ktore staly na przeciwko niego a co z reszta ?? wiec nie piszcie tekstow typu "walnal by ue i po sprawie" :baby:

yz0
21-12-2006, 21:24
Był filmik z thiefem , który zarąbał taifunowi loot... to był gdzies około 100 lvl knight...więc taifun przywalił z ue i dupa nic rycerzykowi nie zrobił dopiero za drugim razem na dobicie go zabił, ale tylko dlatego , że tamten się nie uchnął... sądzę więc , że taifun używając ue by się tylko zbliżył do swojej klęski.

Bastekkk
21-12-2006, 21:38
śmiesz mnie to że mniej więcej połowa ludzi mówi że mógł bić ue albo sdki dobra , ale jakbyś oglądał uważnie filmik to byś widział że każdy z nich miał po 10 Stone skin amuletów. Sprawdź co one robią a później pierdol o ue lub sdkach

Ja chcę tylko, żeby Polak zrobił 300 lvl jako pierwszy .

Tak na marginesie myślałem ze Imargam to kolega Taifuna ;]

UrbanQ
21-12-2006, 22:07
@ Up

Po co powtarzasz moje posty ?? :P

Etoric
21-12-2006, 22:13
boze nastepny mega player "jebnąl by ue" hahahahaha 8o 8o :D :D :baby: stary pomysl troche zanim cos napiszesz... Wiesz ze istnieje cos takiego jak
Stone Skin Amulet (juz nie mowie ssa bo by chyba nie zrozumial chlopak) i z regóły na wojnie wszystkie sorcki go maja wiec po pierwsze gdyby taifun zdazyl napelnic mane to jego ue nie zabilo raczej nikogo chyba ze jakis sorcek zapomnial by o mana shieldzie albo ssa ale watpie... a pozatym padlo by góra 5 osób ktore staly na przeciwko niego a co z reszta ?? wiec nie piszcie tekstow typu "walnal by ue i po sprawie" :baby:

jestes ciotą. tak kazdy nagle nalozyl ssa a aola wsadzil do bp i niech tam bezpiecznie przeleży

Kornik_@
21-12-2006, 22:16
jestes ciotą. tak kazdy nagle nalozyl ssa a aola wsadzil do bp i niech tam bezpiecznie przeleży

niee

all sorcowie mieli napewno zalozone ssa imargama i katrile nie ubil by z ue

a w ogole co w z tym ue? -.-

Qaa
21-12-2006, 22:25
Filmik ładny..ale mam nadzieje że Taifun ich roz..wali.. powinien sobie mane zostawic bo bez niej i tak jakos szlo i poeczkac chwile i wlanac ze 2ue.. może źle mówie ale ja bym tak zrobił..:)

Exodus
21-12-2006, 23:09

Wyjdź Dziecko , bynajmniej nie chodzi mi o wiek...

UrbanQ
22-12-2006, 07:53

hahahahah stary ile ty grasz w tibie tydzien dwa ?? i jaki miales lvl ?? 10 ?? jestes poprostu smieszny ^^ myslisz ze na wojny wszyscy chodza w ful setach z aolami ?? moze jedynie "knajci" a sorcki napewno nie nosza ful setow i aoli wiec milcz :baby: bo jak sie wypowiadasz to mi sie ;( chce

Malitian
22-12-2006, 10:11
Ogladalem filmi... i z obydwu stron taka amatorszczyzna ze szkoda gadac... tyle ze jednym sie troche bardziej poszczescilo:
1. Tajfun pcha sie w oczywista pulapke
- tutaj nawet nie ma co komentowac.

2. Nie wykozystuje okazji:
- Bije najpierw rycerza na 200 lvl z vis... jak by mu to cos dalo (do ss mogli by tak stac).
- Gdy juz zablokowali go i wypalili mu mane zamiast w chwili gdy druidzi go leczyli spokojnie sie napic mf i wykonczyc cale to party z e beama (sorce padli by bardzo szybko przy 400-750 damaga na ture) to stoi i UHa sie ile tylko moze.
- Ekipa najpierw probuje cambo z beamow... troche za male (tak o polowe :) ).

3. Zalosne wyposazenie:
Osoba ktora nagrywa film ma 90% cap wypchanego roznymi amuletami (ciekawe po co mu BP protection amulet :) ) i ma tylko 4 BP SD (w calej walce z Tajfunem strzela ~8 SD (szkoda mu run czy co?)

4. Obojetnosc reszty:
Koledzy Tajfuna zamiast przebic sie do srodka (a przynajmniej probowac) zabijajac przy okazji 2-3 przeciwnikow stoja sobie na zewnatrz i rzucaja wyzwiska na zmiane z osobami w trapie... przeciez jak by im Tajfun pomogl SDkami to by bardzo szybko rozprawili sie z tym palkiem stojacym w wejsciu.

Mozna to skomentowac tylko tak .Wielki Fighter z secury .Pomysl zanim cos napiszez ... Po pierwsze mial tyle amuletow bo ston skine jezeli nie wiesz to zmniejszaja dmg co dla tych sorckow bylo jedynym wyjsciem .Po drugie jak KOLEDZY Taifuna mieli walic sd skoro ekipa Vision stala za sciana?

PEACE

Malitian
22-12-2006, 10:14
O bosh, dziecko.
Dał się zabić - brech? Powiedz to wszystkim tibijczykom. Wszyscy jesteśmy brechami!
Kolejna sprawa, na wojnie się nie expi, szczególnie hlvl, wpadnie takie vision i znowu spinguje.
Taifun ma doła? Nie, on nie jest jak Ty.

Na wojnie sie nie expi?? A to dobre,wojny wygrywaja ci ktorzy potrafia expic nawet podczas niej ,pada odrabia z nawiaska a przy tym zarabia kase o.o

Jwitos
22-12-2006, 11:38
Mozna to skomentowac tylko tak .Wielki Fighter z secury .

Widzę, że mamy na naszym forum świetnego "pr0" gamera! ;)

Dec 21 2006, 17:34:27 CET Died at Level 11 by a slime

Brawo! ;)
Człeku, nie mów, jeśli nie masz żadnego pojęcia o wojnie, tylko filmy/ssy ogladasz i czytasz forum.tibia.com...

Xerden
22-12-2006, 11:47

Brawo! ;)
Człeku, nie mów, jeśli nie masz żadnego pojęcia o wojnie, tylko filmy/ssy ogladasz i czytasz forum.tibia.com...

On miał racje...

Btw.
Dec 15 2006, 13:42:28 CET Died at Level 36 by a hunter
pro gamerze...

Miku
22-12-2006, 12:53
@ Jwitos

Ty nawet śmieszny nie jesteś, to poprostu przykre. Za kogo ty się masz? Wyśmiewasz go tekstami ''pr0 gamer'', a ty co? Uwazasz, ze po update'cie wbiles niecały 40 lv sorciem i jestes c00l? Wyjdz :*

Punio1989
22-12-2006, 12:57
Mysle ze tajfun teraz imch powybija wszystkich co go walili i trapowali ;p

Jwitos
22-12-2006, 13:15
@ Jwitos

Ty nawet śmieszny nie jesteś, to poprostu przykre. Za kogo ty się masz? Wyśmiewasz go tekstami ''pr0 gamer'', a ty co? Uwazasz, ze po update'cie wbiles niecały 40 lv sorciem i jestes c00l? Wyjdz :*

1. Sorckiem? AIUHAUHUAHUAUHAUHUAUHUAHUHAU
You see yourself, druid:)
2. Sprzedałem moje 2 postacie, tego druida i 72rp, proszęęę, nie rozśmieszaj mnie.

Devil14pl
22-12-2006, 14:14
Szkoda mi go troche :( i tak odrobi :)
Eh pamietam te czasy jak all byli kumplami :(

Mbaton
22-12-2006, 16:39
LOL! No i czemu tu tyle komentarzy typu "Dlaczego nikt nie bil Imargama, jego gildia stala bezczynnie" etc etc... Zastanowcie sie najpierw dlaczego postawili tam wlasnie jego. Tylko on ma 3k hp. i do tego w tamtym miejscu moglo go bic max. 3-4 osoby -.- a oni mogli mu naskoczyc co najwyzej! Jeju, nie rozumiem Was... Zal Wam osoby ktora dobrowolnie bierze udzial w wojnie, LoL. To jest jego wybor i to tylko jego wina ze wszedl w tego trapa. Przeciez mogl tak nie kozaczyc i nie szpanowac ze bije z vis luxa po 500-700~. A Vision samo sie nie spodziewalo ze pokonaja Taifa. ;] no ale wielkie GRATZ dla nich! Nie liczy sie ile osob w gildii, jakie to sa lvle, lecz ich zgranie, no i atmosfera tam. GZ i Hail! xD

Kornik_@
22-12-2006, 18:31
Mysle ze tajfun teraz imch powybija wszystkich co go walili i trapowali ;p

Fajnie, tylko jak to zrobi?
oni sie nie logaja tylko mass logi robia? to jak ma ich powybijac? w pz?

yz0
22-12-2006, 18:36
Taifun teraz też się rzadko loguje albo wogóle nie gra.

A niech skończy dziad jak mestor rhu i spoxster...kozaczył chamsko ich wywalił z serwa to niech teraz też się męczy.

alz'q
22-12-2006, 19:08
Duski 0 zgrania mialy. Spanikowali ? Mogli isc z drugiej strony....

Sir Raxez
22-12-2006, 22:20
LOL... wiecie, tak przeczytałem ten cały temat i 2 razy padło słowo że "Vision od dawna przygotowywało tę akcje" LOL? jak można długo przygotowywać plan trapa?, czy nie wystarczy poprostu go popchnąć? i to jest ta wielka taktyka Vision? Czy nie zauważyliście, że Vision byli przeżywali ubicie Taifuna jak mrówka okres?. Taifun odrabiaj level i pokaż kto żądzi serverem, ktoś w końcu musi. Według mnie dlatego teraz jesteście za Vision bo ubili Taifuna, Taifun ubije Imagrama z kolegami i będziecie za Taifunem potem Taifun padnie <Oby nie> i znów za Vision... żal.pl. 3/4 osób mówiących, że jest za Vision mówi, że już wcześniej za nimi byli to dlaczego dopiero teraz sobie o tym przypominacie? jakoś jak Taifun Devilry wbił 270 lvl to była wielka draka i każdy mówił "Gz Gz Gz Taifun !!!1111oneoneonejedenjedenjedenrazrazraz Goł goł goł 3oo lewel!!11111111" a teraz dziwnym trafem Taifun jest "Fuj"

@Aluzja do Titanii i Garimo - Rzeczywiście podobna sytuacja zaistniała na Titanii jak na Furorze tylko, że Unici dorwali Garimo jak stał sobie na nad questem na Ornament Shielda na afk - BA wiem z oficjalnego źródła, że ktoś z Unitów celowo zadzwonił do Garimo na telefon i dlatego był afk.

Malitian
22-12-2006, 23:27

Brawo! ;)

To ze mam wpisane tam taka a nie innaa postac to tylko i wylacznie moja sprawa,nie oceniaj ludzi po lvl ....A po drugie to jest noob char ze by pogadac ze starymi znajomymi ;)

PEACE

@
Drogi Sir Raxez nie codziennie zdaza sie ubic 280 ms'a wiec moim zdaniem mieli wystarczajacy powod do radosci.A co do Garimo ja slyszalem ze ta sytuacja wygladala troszke inacze

Wojcikxx
23-12-2006, 02:04
sie tak wypowiadacie co byscie zrobili i wogole, ale sami tego nie wiecie tak naprawde bo jedyny raz w zyciu lvlem 100+ graliscie na ots(jakies wyjatki tu beda), a tu jest mowa o lvlach w granicy ~130-280, nitk z was nei bral udzialu w takiej wojnie tu sie nei bija ~~100lvl.

Malitian
23-12-2006, 04:20
sie tak wypowiadacie co byscie zrobili i wogole, ale sami tego nie wiecie tak naprawde bo jedyny raz w zyciu lvlem 100+ graliscie na ots(jakies wyjatki tu beda), a tu jest mowa o lvlach w granicy ~130-280, nitk z was nei bral udzialu w takiej wojnie tu sie nei bija ~~100lvl.

Z kad ta pewnosc??O wiekszosci uzytkownikow tego forum nie wiesz nic wiec po robisz z siebie idiote

Gesior
23-12-2006, 07:39
LOL... wiecie, tak przeczytałem ten cały temat i 2 razy padło słowo że "Vision od dawna przygotowywało tę akcje" LOL? jak można długo przygotowywać plan trapa?, czy nie wystarczy poprostu go popchnąć? i to jest ta wielka taktyka Vision? Czy nie zauważyliście, że Vision byli przeżywali ubicie Taifuna jak mrówka okres?. Taifun odrabiaj level i pokaż kto żądzi serverem, ktoś w końcu musi. Według mnie dlatego teraz jesteście za Vision bo ubili Taifuna, Taifun ubije Imagrama z kolegami i będziecie za Taifunem potem Taifun padnie <Oby nie> i znów za Vision... żal.pl. 3/4 osób mówiących, że jest za Vision mówi, że już wcześniej za nimi byli to dlaczego dopiero teraz sobie o tym przypominacie? jakoś jak Taifun Devilry wbił 270 lvl to była wielka draka i każdy mówił "Gz Gz Gz Taifun !!!1111oneoneonejedenjedenjedenrazrazraz Goł goł goł 3oo lewel!!11111111" a teraz dziwnym trafem Taifun jest "Fuj"

@Aluzja do Titanii i Garimo - Rzeczywiście podobna sytuacja zaistniała na Titanii jak na Furorze tylko, że Unici dorwali Garimo jak stał sobie na nad questem na Ornament Shielda na afk - BA wiem z oficjalnego źródła, że ktoś z Unitów celowo zadzwonił do Garimo na telefon i dlatego był afk.

Ja nie jestem za Vision, ani za Taifun'em. Najbardziej bym sie cieszyl gdyby oni wszyscy wogole nie grali w Tibie :) , ale ze na to szansy nie mam to sie ciesze jak pada Taifun i jak padnie Imargam. Mialem paru kolegow ktorzy grali na Furorze.. Furora - swiat dla noobkow. 1 gral po 8 godzin dziennie cale wakacje na paccu i ciagle expil wbil 53 lvl z 68/67 w swordzie (padl na 54 lvl na dragu, bo mu sie TibiaAuto zawiesila - po tym jak mu zainstalowalem, bo sam nie umial). Dwaj pozostali dzielili konto przez ponad pol roku i ~80 lvl knightem na paccu wbili (olali tego chara i teraz dziela kolejne konto na Kyrze - ~70 lvl EK :> ). Oni maja po 17-18 lat, zeby nie bylo, ze to noobki 13 letnie.

Khazul
23-12-2006, 11:31
Ja nie jestem za Vision, ani za Taifun'em. Najbardziej bym sie cieszyl gdyby oni wszyscy wogole nie grali w Tibie :) , ale ze na to szansy nie mam to sie ciesze jak pada Taifun i jak padnie Imargam. Mialem paru kolegow ktorzy grali na Furorze.. Furora - swiat dla noobkow. 1 gral po 8 godzin dziennie cale wakacje na paccu i ciagle expil wbil 53 lvl z 68/67 w swordzie (padl na 54 lvl na dragu, bo mu sie TibiaAuto zawiesila - po tym jak mu zainstalowalem, bo sam nie umial). Dwaj pozostali dzielili konto przez ponad pol roku i ~80 lvl knightem na paccu wbili (olali tego chara i teraz dziela kolejne konto na Kyrze - ~70 lvl EK :> ). Oni maja po 17-18 lat, zeby nie bylo, ze to noobki 13 letnie.

Urzekła nas twoja historia :o

Michal_angel
23-12-2006, 11:36
Zaczeło się ? Chyba Duskiness powoli zbiera plony ...
Tolik De'Capeiro
Dec 23 2006, 08:00:27 CET Killed at Level 104 by Ymy <148 :P>

Azerus
23-12-2006, 19:43
przykro mi ze padl ale kazdy pada chociaz on sie bardzo dlug meczyl tak samo jak ja moim charem 107 level a tu mnie 80 lev ms 94 eq i 37 rp mnie walili we mnie i ded i 105 lev

JUNIR
26-12-2006, 21:51
Imargam - 199lv !!!

Killed at Level 201 by Ymy
and by Fenix'Gru

hahahah spadł z 200lv :)
Zwidek

Killed at Level 139 by Taifun Devilry
and by Caltus

tyle dałem bo ci zabili Taifuna =] ale padło wiecej

Wygląda na to że wojna sie dopiero rozwija :)

Rezidew
27-12-2006, 10:22
przykro mi ze padl ale kazdy pada chociaz on sie bardzo dlug meczyl tak samo jak ja moim charem 107 level a tu mnie 80 lev ms 94 eq i 37 rp mnie walili we mnie i ded i 105 lev

podasz ip ots'a?... Jesli tak to czemu grasz teraz na jakims "spoko ziom drut" na 14 lv :D, no ale sie z jednym z Toba zgodze, padna jeszcze nie jeden raz o ile sie nie myle to pavodi od 1 do 126 lv nigdy nie padl (i nawet sie na to nie zanosilo) no ale musiak nadejsc ten czas. To tylko gra, zabawa, piszczecie ze "Furora swiat dla noobow" dlaczego? Poniewaz 2 gildie sie leja? Bo jest tam duzo polskich graczy? Chcialbym wiedziec dlaczego tak uwazacie.

Kali :D
28-12-2006, 11:00
Boshe, wszyscy sie podniecaja ze Ingram zabil najwiekszego PA w historii tibi, a niedawno furrore robil temat "Ingram PA" jak on klepal noobkow ktorzy dolaczyli do party. Zawsze i na kazdym serwerze pvp dominujaca gildia sieje PA i jest to zrozumiale, sam sie wkurzam jak ide na smoki a tu jakis 50 level poluje i mowi ze bedzie caly dzien siedzial, tylko ze ja mam swiadomosc ze taki 50 level moze miec koneksje itp. Ale jezeli bylbym w najsilniejszej gildi to bym mu napisal ze ma spadac i moze wrocic za 3 godziny, tak samo jak mnie denerwuje 50 level tak tafiuna czy innych 200+ denerwuja noobki z levelem ~130. Wiele ludzi pekuje dla zabawy, loota. Dlaczego robia to na second charach? bo nie chca stracic swojego glownego. A jezeli ktos dalby wam mozliwosc pekowania na swoim main charze i wiadomo ze nie poniesiecie za to zadnych konsekwencji nie bylaby to kuszaca propozycja? Idzie jakis 90 ed/ms to na sd go. Na eterni takie cos jest norma, nikt sie nie dziwi jak jakas gildia(ktorej nazwy nie podam ;) ) zabija kogos, jest na pozadku dziennym, dodam ze nie jest to wcale najsilniesza gildia. Sami mowia ze uwielbiaja randomy i czasem poprostu patrza jaki 100+ jest online i wymyslaja reason zeby go zabic, czasem lepszy czasem gorszy.

@ topic
A to ze tafiun sie nie popisal to swoja droga, po co walil w 200 ek z 3000 hp zamiast z mort hur walic w zgrupowanie magow? I nie byl pingowany (kazdy 200+ padajacy w walce jest pingowany :p ) bo sie wyraznie uhal i zmienial ssa, skoro 150 ek mozna zdjac na sd combo przy uzyciu paru magow to takiego 280 ms ktory ma mniej hp tymbardziej.

Bosh czlowieku... Ty chyba za krotko grasz w Tibie bo gowno wiesz >.> Taifun najwiekszym PA w historii? Cos Ci sie chyba pomylilo ;) Gralbys z 5-6 lat temu to bys sobie przypomnial co bylo kiedys na Nova ^^ Ale nvm..

@topic

Czytam te wszystkie dziecinne wypowiedzi szczegolnie o tym, ze Taifun ma znajomych GM'ow ktorzy wszystkich pokolei pobanuja.. Wescie wy sie j****ie w glowy ;| GM nie moze banowac kogo tylko zechce. A pozatym, co to za sztuka zabic 280 sorca w trapie? To tylko jak jakis 110~ knight? >.> A takich to nie sztuka zabic w 113242555 osob ;) No a pozatym jak narazie widzimy Taifun kazdemu oddaje ;) Im~ juz padl ;) Zwidek rowniez, wiec.. ;)

Pall_Mall
30-12-2006, 16:38
Bosh czlowieku... Ty chyba za krotko grasz w Tibie bo gowno wiesz >.> Taifun najwiekszym PA w historii? Cos Ci sie chyba pomylilo ;) Gralbys z 5-6 lat temu to bys sobie przypomnial co bylo kiedys na Nova ^^ Ale nvm..

@topic

Czytam te wszystkie dziecinne wypowiedzi szczegolnie o tym, ze Taifun ma znajomych GM'ow ktorzy wszystkich pokolei pobanuja.. Wescie wy sie j****ie w glowy ;| GM nie moze banowac kogo tylko zechce. A pozatym, co to za sztuka zabic 280 sorca w trapie? To tylko jak jakis 110~ knight? >.> A takich to nie sztuka zabic w 113242555 osob ;) No a pozatym jak narazie widzimy Taifun kazdemu oddaje ;) Im~ juz padl ;) Zwidek rowniez, wiec.. ;)

1.Jeśli uwzasz ze twoj post odbiega od innych to sie grubo mylisz.
Jak bys pocztyał wczesniej to bys wiedział ze taif ma hp jak 99 knight
tylko ze 1 uhem uzyskuje full hp.

2."A takich to nie sztuka zabic w 113242555 osob" ogladałes film?
biło go moze z 7 osob.

3."Taifun kazdemu oddaje " Sam nie oddaje wdziałes film z ostaniej akcji?

takze twoj post zaliczamy to dziecinnych

Mack-Ralf
30-12-2006, 17:22
nice filmik

Hort89
31-12-2006, 12:09
:P i co taifun zrezygnowal z 300 lvl ?????Bez sie do roboty :)

Gesior
31-12-2006, 16:27
Teraz sie pewnie boji z depo wyjsc :D , wiec szybko nie wbije 300 lvl.
18 Dec 2006 -6,773,792
19 Dec 2006 0
20 Dec 2006 +40
21 Dec 2006 +4
22 Dec 2006 +25,454
23 Dec 2006 +827,024
24 Dec 2006 +2,259
25 Dec 2006 0
26 Dec 2006 0
27 Dec 2006 +62
28 Dec 2006 +4
29 Dec 2006 0
30 Dec 2006 0
31 Dec 2006 +20

Za duzo nie expi (wpisy z www.erig.net ). Ostatnie 7 dni - 86 exp.
LAST WEEK - 12h 30m online. ( http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=taifun+devilry ) 12.5 h i 86 exp :D

XIII
31-12-2006, 16:55
@up
wam to sie naprawde nudzi:p

Miodojad
31-12-2006, 17:07
Nie bije lvla, bo ma rsa, a wiadomo chyba co by sie stało, gdyby go ubili...(Chociaż nie wiem czy go jeszcze ma).

lukasek13
03-01-2007, 17:55
Skąd mozna sciaganc filmik jak tajfun ginie?!?
Bo ja szukam i nie moge znalezc i jestemX(

Lukrecja
03-01-2007, 18:23
Skąd mozna sciaganc filmik jak tajfun ginie?!?
Bo ja szukam i nie moge znalezc i jestemX(

Z pierwszej strony ? o_O

Inzanx
03-01-2007, 18:26
Omg masz w temaci link albo na video google wpisz Taifun i masz jego zgona..Powoli gildi Vision będzie tępiona...aż opusci furore Xd

power111
04-01-2007, 17:58
<lol> niekturzy myslo ze taifun jak ma 280 lvl to i ue i katrila i imargam padno za hitem. NIE zibicie 200 ek jest trudne i taifun musial by dac ze 6 ue zyby go zabic. a wyjscie z tego trapa nie bylo latwe bo trzeba sie ciagle uhac. winna jest jego gildia bo tylko magrami ptubowal mu pomuc a reszta sie gapila jak te bachory z podworka !!:baby: :baby: :baby: popatrzcie na tibia.com i juz widac ze taifun im oddaj to co sie nalezy. ale zgrania trzeba im pogratulowac ;)

Jalokowy_
04-01-2007, 20:33
<lol> niekturzy myslo ze taifun jak ma 280 lvl to i ue i katrila i imargam padno za hitem. NIE zibicie 200 ek jest trudne i taifun musial by dac ze 6 ue zyby go zabic. a wyjscie z tego trapa nie bylo latwe bo trzeba sie ciagle uhac. winna jest jego gildia bo tylko magrami ptubowal mu pomuc a reszta sie gapila jak te bachory z podworka !!:baby: :baby: :baby: popatrzcie na tibia.com i juz widac ze taifun im oddaj to co sie nalezy. ale zgrania trzeba im pogratulowac ;)

jestes niesamowity/a/(E?), po prostu nie dosc ze twoja wypowiedz nic nie wniosla, to jeszcze przypuszczam "zownowala" niektórych xd
Kup slownik, poza tym Taif ma Imargama na 2 ue lub 3 ue. n/c plx. Inni wcale tak nie "myślo" -.-

Buszmen2006
04-01-2007, 20:51
Ku**a ile można katować ten film. Taifun padł już powyżej 2 tygodni temu a was dalej to rajcuje -.-

power111
05-01-2007, 13:43
jestes niesamowity/a/(E?), po prostu nie dosc ze twoja wypowiedz nic nie wniosla, to jeszcze przypuszczam "zownowala" niektórych xd
Kup slownik, poza tym Taif ma Imargama na 2 ue lub 3 ue. n/c plx. Inni wcale tak nie "myślo" -.-
a co twoja wypowiedz wniosal???:p

Galancik
05-01-2007, 14:31
Imagram :Dec 26 2006, 14:44:57 CET Killed at Level 201 by Ymy
and by Fenix'Gru
Zwidek: Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry
and by Caltus
Katrila: Dec 26 2006, 14:40:26 CET Killed at Level 164 by Taifun Devilry
and by Czipsu
Niraet: Dec 26 2006, 13:55:27 CET Killed at Level 103 by Taifun Devilry
Tarrin Kerrax: Dec 31 2006, 07:38:10 CET Killed at Level 118 by Taifun Devilry
Burn Abl: Dec 26 2006, 14:43:13 CET Killed at Level 104 by Taifun Devilry
Dalanthi: Dec 09 2006, 07:43:42 CET Killed at Level 102 by Taifun Devilry
and by Czipsu
Nefari: Dec 26 2006, 12:57:02 CET Killed at Level 66 by Caltus
Dec 19 2006, 22:15:16 CET Killed at Level 67 by Magrami
MAJA ZA SWOJE NOOBKI TAIFUN PADL RAZ A U NICH ZA TO POLOWA GILDI
HAIL Duskiness , pozabijajcie jeszzce vision cielakow

R0y@l...
05-01-2007, 14:47
@up
po ilości osób jakie Taifun zabił można powiedzieć, że to pogromca gildii Vision xD

Metoxis
05-01-2007, 15:03

Taifun woli zaliczyć deda i stracić te dwa lvl'e i szybko je odrobić, niż sieknąć 3-4 razy z UE i dostać bana na 30 dni...

Dudek098
05-01-2007, 15:17
05 Jan 2007 +1,085,242 1 278 353,462,812

No Prosze Chlopak powoli staje na nogi :):cup:

Iwanek18
05-01-2007, 17:56
No i co ze wbil mln. expa to nieaznaczy ze wstaje tylko ze malo z vision bylo online

(wrogonastawiony idz zrob lache ojcu a potem komentuj)

rendevar
05-01-2007, 19:23
ale wy to przezywacie, wogole tibia to hujowa gra gram w nia od 2ch lat i teraz to zroumiałem :S na was tez przyjdzie czasB)

że co ze błedow nie mozna robic.......xD

Rychulec
05-01-2007, 19:27
cofam posta...

wrogonastawiony
05-01-2007, 19:37
Teraz sie pewnie boji z depo wyjsc :D , wiec szybko nie wbije 300 lvl.

Teraz pewnie siedzi w depo i pisze 'pliz noł kill aj paj' :D

No i co ze wbil mln. expa to nieaznaczy ze wstaje tylko ze malo z vison bylo online

Nie !! On expil bo ty byles off ! Naprawde boi sie ze go DEADNIESZ.. zlituj sie i tak pograc chlopakowi :O

ajj glupota niektorych siega zenitu, ale nie martwcie sie bo jak juz ktos kiedys napisal 'glupota jest powszechna'.

Iwanek18
05-01-2007, 22:26
Teraz pewnie siedzi w depo i pisze 'pliz noł kill aj paj' :D

Nie !! On expil bo ty byles off ! Naprawde boi sie ze go DEADNIESZ.. zlituj sie i tak pograc chlopakowi :O

ajj glupota niektorych siega zenitu, ale nie martwcie sie bo jak juz ktos kiedys napisal 'glupota jest powszechna'.

o ta mi sie wydae ze ball sie twojego az 40 lvla wkoncu masz pewnie wanda i mega pvp

HAIL Wrogonastawiony !!! ( my master )

Napewno by wbil milon expa jak by 3/4 Vision bylo onlie

hyhyhyhyhyhyy

vNs'Cru
05-01-2007, 22:47
liczy sie ze wbil =p

Elysian
06-01-2007, 01:40
liczy sie ze wbil =p

Prawda, przynajmniej zaczyna znowu. Pierw pewnie Ima~ zejdzie do 190lvla potem poexpi nasz hlvl ms. Nasz chodzi mi, że to polak.

-=DanieL=-
06-01-2007, 02:33
ale wy to przezywacie, wogole tibia to hujowa gra gram w nia od 2ch lat i teraz to zroumiałem :S na wast terz przyjdzie czasB)

Dobrze, że zrozumiałeś. A teraz idź do szkoły.

wrogonastawiony
06-01-2007, 12:49
o ta mi sie wydae ze ball sie twojego az 40 lvla wkoncu masz pewnie wanda i mega pvp

HAIL Wrogonastawiony !!! ( my master )

http://img80.imageshack.us/img80/4456/glaszczezt7.gif

Wawaxi
06-01-2007, 14:49
TAk jest Hail Lechia Gdańsk !!!!! LECHIA 4EVER!!

windoo
07-01-2007, 18:33
Oj chłopcze chłopcze nie od tego się zaczeło...
Najpierw była wojna i Nemtor dostał pasy od swojego rl qmpla żeby se pobiegał.
A więc ten qmpel mial 170 master sorca "Spoxter", a Nemtor frajer odsprzedał taifunowi pasy, a taifun sie zrookowal spoxterem... eh n/c dobrze taifunowi powinni go zrookowac ;x

Nie przetrawilem jeszcze całego tematu, ale jak to co mówisz jest prawdą - z obojętnego staję za Zwidkiem Imgramem (sry za byka w nicku jak co :P) i resztą Vision...

rendevar
08-01-2007, 15:10
Dobrze, że zrozumiałeś. A teraz idź do szkoły.

przynajmniej nie do kafejki.....

Bryza12
08-01-2007, 23:24
Gratz Vision :)
Pomścić Spoxstera

@ Arris
Po 1:Jeśli Nemtor to rl kumpel Spoxstera to ja gram Eternalem. Tak sie składa, że znałem Spoxstera z rl pochodzi z Rydułtów (małe miasto na Śląsku), a zaś Nemtor jest z Olecka wiec chyba nie bardzo są qmplami z rl. Owszem Spoxster sie widział z Nemtorem ale jak to jego qmpel z rl to ja sie poddaje :)Jaka była wersja wydarzenia z zrookowaniem Spoxstera wiem ale zadużo pisania.
Po 2: Spoxster, a nie Spoxter
Po 3: nie 170 tylko 165 :)

BB Yours Sirenox :)

Chciales przykozaczyc ze spoxstera znasz? On nie jest ze slazxka tylko z podlasia. MOjego kolegi brat uczy sie z nim w szkole (juz chyba nie)

Bryza12
08-01-2007, 23:57
Ciekawostki:
-Taifun z time ringirm i utanmi gran hur tak szybko lazi ze go teleportuje (tak slyszalem)
-taifun 9lvl (sorca) ze stone skin amuletem na 1 ue zdejmie :D kozak

XIII
09-01-2007, 01:18
@up
Masz racje - to wszystko prawda.

Xolord
10-01-2007, 15:54
nie zdziwie sie jak Taifun bedzie proponowal Imargamowi i Zwidkowi powrot do Dussk~ :P Wie teraz ze zle zrobil... Dziwne ze czyzby Ima~ i Zwidek majac po 15 min pz nie mieli zadnych problemow? bo nie widze ze ktorys z nich by padl... majac przeciwko sobie prawie caly server daja rade.. Gz ;]
lol zobacz teraz jak im taifun zloil dupska obydwom i innym ktozy go atakowali a do dusskow ima i zwidka nie zaprosi chyba mama cie nie kocha skoro tak myslisz :P

kalashnikov
10-01-2007, 17:26
Chciales przykozaczyc ze spoxstera znasz? On nie jest ze slazxka tylko z podlasia. MOjego kolegi brat uczy sie z nim w szkole (juz chyba nie)

Ekhmm jak malo wiesz to sie nie wypowiadaj plx....

Bryza12
12-01-2007, 22:40
Ekhmm jak malo wiesz to sie nie wypowiadaj plx....

sry... cos mi sie pojebało :(

grzesciu
14-01-2007, 00:06
Na irc'u Taifun napisal, ze jezeli nie wyje*** vision z serva wezmie noob chary i noobow, ktorzy zjada sie do 1 hp i wyloguja w 8 obok niego, jezeli zwidek lub jakis sork bedzie walil z burst w kogos z duskow to nooby w 8 sie logna na komende taifuna przez team speaka i zwidek czy ktos inny juz bedzie mial bana na dlugo.
Btw/ Wystarczylo sie podac za fenixa'gru na irc'u i wpisac passy, ktorych (prawie) kazdy mogl sie domyslec aby wejsc :).
Pier*** Czipsu nawalal mnie za nic na furorce wiec za to wszyscy w jego fildii zapłaca!!! Wszystkiego czego sie dowiem bede pisal na forum i h** :].

LaRrYxX
14-01-2007, 10:12
i tak ta wojne wygra vision , umieja grac a taifun to lamer po prostu jak sie gra w 3 braci 24 na h i kiedy mu sie stamina skonczy robi sie sdki to moze sie nabic taki lvl w rok i 3 miechy ;)

XIII
14-01-2007, 12:27
@up
co za glupek...

wejdz na stronke
http://www.pskonejott.com/otc_display.php

i mozesz zobaczyc, ze wiecej online od niego byles TY.

Lipton'ek
14-01-2007, 15:21
LaRrYxX
i tak ta wojne wygra vision , umieja grac a taifun to lamer po prostu jak sie gra w 3 braci 24 na h i kiedy mu sie stamina skonczy robi sie sdki to moze sie nabic taki lvl w rok i 3 miech
Jak jestes modry to zrub ten 280 z 3 bracmi :P

LaRrYxX
14-01-2007, 17:17
jedynakiem jestem xD

noi loklem na ta strona noi koles w miesiacu online 500 h a powiedz ile ma miech ?!?! okolo 680 wiec ponad 3/4 czasu siedzi online a to jeszcze nic poniewaz ostatnio stoji z levelm bo wojna jak mial kolo 150 to non stop bbyl online a jesli patrczac na mój cgara to max 200 h na miech i to normalne jest ;>

LaRrYxX
14-01-2007, 17:22
i powiedzcie mi dlaczego bardzo duzo ludzi wpisuje fałszywe dane co do leveli no bo zwidka imargama i polowe vision znam z rl ( nie sa z jednego miasta ale spotykaja sie ;> ) noi oni nie korzystaja z tego forum a juz kilku jest co maja nicki ich pod profilem ;>

Okrutny
14-01-2007, 20:13
Aż miło patrzeć jak Tai im oddaje :p

Khazul
14-01-2007, 20:33
jedynakiem jestem xD

noi loklem na ta strona noi koles w miesiacu online 500 h a powiedz ile ma miech ?!?! okolo 680 wiec ponad 3/4 czasu siedzi online a to jeszcze nic poniewaz ostatnio stoji z levelm bo wojna jak mial kolo 150 to non stop bbyl online a jesli patrczac na mój cgara to max 200 h na miech i to normalne jest ;>

Taifun Devilry:
2006-12 50h 15m
2006-11 207h 0m
2006-10 254h 0m
2006-09 237h 30m
2006-08 264h 0m
2006-07 314h 45m
2006-06 434h 0m
2006-05 50h 45m
2006-04 46h 45m
2006-03 346h30m

Z reguły każdy miesiąc ma 30 dni, 1 dzień 24 godziny. Miesiąc ma 720 godzin(około, zależy od liczby dniB) ), Taifun był online max 434 h w miesiącu, a to daje 14h dziennie.
Napisałeś gdzieś, że gra z 3 braćmi po 24h dziennie online:

Taifun Devilry has no Insomniacs Entries!

:baby:

Do tego niewiem czy wiesz ale jak Ci sie skończy stamina to jedyny sposób żeby ją odzyskac to dać loga, niewiem jak Ty to wykombinowałeś, że Taifun expił 3 dni a poźniej robił SDki i mu się stamina odnawiała 8o

Zajmij się sobą a nie człowiekiem o którym nie masz najmniejszego pojęcia.

Pozdrawiam

Khazul
14-01-2007, 20:35

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

omg rozbawiłeś mnie hahahaha, napiszę do Rafała żeby to przeczytał, bo chyba sam nie wie, że zmienił miejsce zamieszkania : O

Pawlinho
14-01-2007, 21:18
YEA, nareszcie padl jeb** lesny a myslalem ze jest najlepszy.
GZZ dla Imigrama i Zwidka

Kenno
14-01-2007, 21:36
No i padł.. tylko dziwie się czmu on wszedł w takiego trapa :o

Okrutny
14-01-2007, 21:36
Imagram i Zwidek już ubici, i żeby dostali jeszcze bardziej, od serca im życze. Vision suxxxxx.

Bryza12
17-01-2007, 01:02
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

omg rozbawiłeś mnie hahahaha, napiszę do Rafała żeby to przeczytał, bo chyba sam nie wie, że zmienił miejsce zamieszkania : O

Umiesz czytac. pisalem juz ze mi sie chary pomylily :(

Neevald
17-01-2007, 20:50
A ja sobie pozwole zabrac glos ; ))
Przeczytalem pare stron tego tematu i nie sadze , ze jest sens ciagnac dalej ten temat.Chociaz to forum dyskusyjne...

Z tego co wiem to TD (Taifun Devilry) sam wszedl w tego trapa.Probowal on wypchnac Ime~ stamtad , aby pozniej go cala guildia ubila ; )) Niestety zle to rozegral przez swoja glupote , bo zmarnowal mane na vis lux'y , ktore Imie malo robily..Ima okazal sie sprytniejszy(?) od Taifuna i go po czesci strapowal. Ktos na ktorejs stronie pisal , ze Vision mialo to przemyslane..Gowno prawda! Na poczatku przeciez bylo widac , ze ubili jakiegos kolesia..pobiegli tam bo to dobra kryjowka , zeby zniknal pz. Mieli poprostu szczescie , ze Tafiun popelnil blad(moim zdaniem) trapneli go i zabili..to nie sztuka w dzisiejszej Tibi. Nie wiem , jaki jest sens robienia ponad 20 stron off topick'ow..Padl , mowi sie trudno! Napewno odrobi..btw. wszyscy mu zarzucaja PA , acc sharning i inne rzeczy..jezeli by sharowal napewno Cip'soft by go zbanowal..Nie macie dowodow wiec nie mowcie , bo to glupie gadanieX( a to , ze jest PA , bo jest najlepszym charem na Furorze to normalne.Na kazdym swiecie jest guildia , ktora ownuje serva i robi PA ;| kazdy z was gdyby ownowal serva z kumplami robil by to samo co on! Wiec please stfu! I nie wyzywajcie sie od "pr0 gamerow" bo kazdy z nas byl kiedys takim "pr0" i nie warto krytykowac innych czy tez wyzywac..wytlumaczcie normalnie , a nie wyzwiskami(nikt nie jest doskonaly ;)) Hail Aldora _/

Slimamoneko
18-01-2007, 00:50
@up
Całkowicie sie zgadzam:>
No może nie całkowicie co do tych pro gamerów ale z zabiciem tafiuna i jego trapem to prawda:)

Ravill
21-01-2007, 00:35
"Padasz Kurwo" wymiata.

Emfyy
21-01-2007, 00:51
niewiem czemu taifun nie myslał i dał sie wbić w trapa ale co tam ...

eloelo520
21-01-2007, 01:02
"Padasz Kurwo" wymiata.

lezysz*

...

vojuva
21-01-2007, 01:19
bardzo fajnie ze padl, widzieliscie kiedykolwiek jego twarz, jak trup XDD
zamieszczam fotke jakby ktos chcial http://s7.*********.pl/c.php?uid=97712

Daxxy
21-01-2007, 13:15
Jak Taifun wpadl do tego trapa????????Vision zrobiło piękna zespołowa akcje,jednak Taifun wraz z kumplami zaczynają zabijać all z Vision.
Myślę że gdyby to była otwarta wojna Vision nie mialoby szans.Mam nadzieje ze wojna sie rozwinie i wygra lepsza gildia:]

mysql
21-01-2007, 14:14
Akcja owszem udana zgrana nic dodać nic ująć ale resza. Zachowanie Ima~ jest już denerwujące sam widziałem jak pk'ował niewinnych np: zato że niechcący w battle wcisnał ktoś na niego było oczywiście coś w stylu "pay or die". Imargam stara się popisać przed całą Furorą jaki on to niejest mistczu. Moim zdaniem koleś się ośmiesza gadkami w stylu "padasz kurwo". Film jako do oglądnięcia polecam ale do naśladowania takiego zachowania nigdy!!
Pozdrawiam mysql.

LesteR
22-01-2007, 23:30
A ja sobie pozwole zabrac glos ; ))
Przeczytalem pare stron tego tematu i nie sadze , ze jest sens ciagnac dalej ten temat.Chociaz to forum dyskusyjne...

Z tego co wiem to TD (Taifun Devilry) sam wszedl w tego trapa.Probowal on wypchnac Ime~ stamtad , aby pozniej go cala guildia ubila ; )) Niestety zle to rozegral przez swoja glupote , bo zmarnowal mane na vis lux'y , ktore Imie malo robily..Ima okazal sie sprytniejszy(?) od Taifuna i go po czesci strapowal. Ktos na ktorejs stronie pisal , ze Vision mialo to przemyslane..Gowno prawda! Na poczatku przeciez bylo widac , ze ubili jakiegos kolesia..pobiegli tam bo to dobra kryjowka , zeby zniknal pz. Mieli poprostu szczescie , ze Tafiun popelnil blad(moim zdaniem) trapneli go i zabili..to nie sztuka w dzisiejszej Tibi. Nie wiem , jaki jest sens robienia ponad 20 stron off topick'ow..Padl , mowi sie trudno! Napewno odrobi..btw. wszyscy mu zarzucaja PA , acc sharning i inne rzeczy..jezeli by sharowal napewno Cip'soft by go zbanowal..Nie macie dowodow wiec nie mowcie , bo to glupie gadanieX( a to , ze jest PA , bo jest najlepszym charem na Furorze to normalne.Na kazdym swiecie jest guildia , ktora ownuje serva i robi PA ;| kazdy z was gdyby ownowal serva z kumplami robil by to samo co on! Wiec please stfu! I nie wyzywajcie sie od "pr0 gamerow" bo kazdy z nas byl kiedys takim "pr0" i nie warto krytykowac innych czy tez wyzywac..wytlumaczcie normalnie , a nie wyzwiskami(nikt nie jest doskonaly ;)) Hail Aldora _/

Żal mi Ciebie! Ja nie jestem Pro gammerem ale ty chyba nie masz zielonego pojęcia o Wspaniałym Petro Robot Taifunie. Po drógie skąd wiesz, że ten trap nie byl planowany jeleniu, może chcieli trapnąć inne osoby a że wpadł im w ręce Taifun to z korzyścią dla nich. Zresztą zobacz sobie film z trapa zaplanowanego gdzie pada Magrami, Patriarh, kolek i jeszcze ktoś tam, troche im nie wyszło bo padło i Vision ale to przykład że takie trapy robi by zabijać przeciwną gildie...

A jak ma Cip soft odkryć że Taif szmata sharuje? Mają mu wejść na chate xD?

A jeżeli nie znasz historii Taifuna to może dowiedz się co stało się z Draverikiem i Spoxterem, którzy byli dla niego zagrożeniem a przecież byli w tej samej gildi, wypadało by to zrobić zamiast najpierw pisac posta noobku!

Hail Vision -- Hail Sunblade -- Hail Hurricane -- Sam nie wiem ;/

Neevald
23-01-2007, 03:00
Po 1. Ja powiedzialem swoje zdanie
Po 2. Widac to ,ze nie byl to zaplanowany trap :) mieli poprostu szczescie , ze Taifun byl na tyle glupi ,zeby samemu sie tam wpier*olic :) Nie sadze ,ze ktos jest na tyle glupi ,zeby wj*bac sie w tunel gdzie na dole czekaja ludzie z Vision..niestety znalazl sie taki :)
Po 3. Nie interesuje mnie co robil. Ten temat jest o jego smierci ,a nie czynach..wiec please stfu

Sa rozne sposoby wykrycia acc sharningu =) btw. nie mam obowiazku studiowania calej histori Taifuna =) Nazywasz mnie noobem?Spoko, jak Cie to podnieca i sie masturbujesz z tego powodu to masz chyba fajnie..:) sadze , ze pewnie nie jestes lepszy..myslisz ,ze duzo wiesz , a tak naprawde to gowno wiesz :) To moj post , moja opinia i moge w niej pisac co chce :] Nie zabronisz mi tego

Hail Aldora _/

fckubol
23-01-2007, 09:08
jak imargam taki cwaniak niech go sam zabije

goryl
23-01-2007, 10:41
A jednak Taifun Devilry się umie zemścić
Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry
and by Caltus

LesteR
23-01-2007, 14:03
Neevald przeczutaj swój post potem mój, przełknij sline powtórz operacje, po raz kolejny przełknij śline... pomyśl(?) i odkryj w sobie nooba... możesz ułożycz krzyżówke z hasłem noob pewnie dobrze ci wyjdzie!

Hahahahaha ale polew z Ciebie mendrku, normalnie "wonsz" nie kąsa xDDDD

Neevald
23-01-2007, 16:11
Neevald przeczutaj swój post potem mój, przełknij sline powtórz operacje, po raz kolejny przełknij śline... pomyśl(?) i odkryj w sobie nooba... możesz ułożycz krzyżówke z hasłem noob pewnie dobrze ci wyjdzie!

Hahahahaha ale polew z Ciebie mendrku, normalnie "wonsz" nie kąsa xDDDD

A ty idz do szkoly i naucz sie poprawnie pisac : ). Over&out Bye.

btw. "mendrku" nie uwazam sie za medrka 'panie wszystko wiedzacy wannabe' =)

Pablossoyos
23-01-2007, 17:45
Wojna to wojna co Ty sobie myślisz że to że jest polakiem to nikt nie ma prawa go zabić?rotfl

Ja pierd*** weź no wyjdź z tąd ...Hahaha mają dostać nay lub delete:D:D:D haha śmiech na sali...Jak by tak każdy gm miał robić na każdym świecie gdzie jest wojna to wszyscy by mieli bany i delete konta...Zastanów sie nad czym mówisz...

lol
Patrz Askara gildia Rexis

Dziwne ze w ciągu 3 minut zbanowali 5 osób z TMW ,a Sinnergy Thornes jak dostał delete to za 3 dni mu zdjeli i gra sobie dalej .Szydercy skasowali 2 postacie na 150 lvlu a był worgiem rexis ..

Ozumi
29-01-2007, 01:06
Moze to i glupie pisac w tak starym temacie. Ale nie chodzi o smierc Taifa, ale o sam artykul na hunted.pl. Szlag czlowieka trafia gdy wchodzi na hunted.pl, wybiera furora i artykul o smierci Taifa najezony bledami. został zabity przez dosyć sporą grupę ludzi na Furorze. Ta jasne. 4 MS, 1 RP i 1 EK. To rzeczywiscie spora grupa ludzi (pominmy fakt ze poszedl w tego trapa z wlasnej glupoty bo nie o tym chcialem napisac). Gildia Taifun’a Duskiness, wypowiada wojnę gildii Vision, w której są ludzie zamieszani w jego zabójstwo - tacy jak Imargam czy Katrila. Hmmmm.. A mi sie zawsze wydawalo ze duski juz byli w stanie wojny z vision poniewaz magrami ostro przeliczyl sie z silami swojej zalosnej gildii i uciekl z placzem do taifa. Jest to napisane w sposob jakby to vision zaczelo wojne. O ile pamietam to Aberratio zabilo 2 czlonkow vision, nieprawdaz?

Tak wiec jesli juz maja powstawac jakies artykuly o furorze niech pisza to ludzie ktorzy naprawde wiedza co dzieje sie na serwie a nie Neo Kids ktorzy podniecili sie ogladajac film.

Bryza12
01-02-2007, 23:37
Jak gralem na furoze to Imargam i jego kumple mnie na pohu bloczyli na dragach i Dl i padlem cham :(

Bass
02-02-2007, 00:25
Jak gralem na furoze to Imargam i jego kumple mnie na pohu bloczyli na dragach i Dl i padlem cham jebany :(

A to peszek...

Vionia
02-02-2007, 13:52
Zamknijcie ten temat prosze szkoda wiecej gadac i sie klucic nic wam to nie da Żal

Mateuszek10
05-02-2007, 13:10
Nemtor ma wpierdol w rl w marcu ;d

Mateuszek10
05-02-2007, 13:12
@ Up

Po co powtarzasz moje posty ?? :P
bo on jest pro mastah

Jurusi
23-10-2008, 17:13
REFRESH :cup:

Valariazz
23-10-2008, 17:17
@up

jak chcesz byc fajny to zrefreshuj z 100 tematow -.-

ludzie to naprawe weny nie maja....

Irondew
23-10-2008, 17:58
@up

jak chcesz byc fajny to zrefreshuj z 100 tematow -.-

ludzie to naprawe weny nie maja....

Daj se spokój, szkoda klawiatury xD

Even_Enc0r3
23-10-2008, 18:12
Daj se spokój, szkoda klawiatury xD

No właśnie ;]

Xr3
23-10-2008, 18:44
@2up
Po to ludzie piszą spamboty, aby inni za ich pośrednictwem zasyfiali takie gówniane fora jak to, na którym właśnie jesteśmy.

Galera_Warrior
23-10-2008, 18:44
REFRESH :cup:

idiota, nie, nie jestes fajny

Slivi
23-10-2008, 19:30
@2up
Po to ludzie piszą spamboty, aby inni za ich pośrednictwem zasyfiali takie gówniane fora jak to, na którym właśnie jesteśmy.

Skoro piszesz na takim "gównianym" forum to znaczy ze jestes gówniarzem?

To forum nie jest gówniane a jak Ci sie wydaje ze takie jest to cos z Toba nie tak ^.-albo przez takich jak Ty to forum takie sie staje

Askaral
23-10-2008, 19:50
Mnie sie tez wydaje, ze jest gowniane :<