Pokaż pełną wersje : Inwestowanie w exp
Witam, ostatnio trochę się dorobiłem kasy, więc pomyślałem, że mogę ją "zamienić" na exp. Na początku myślałem o kupieniu HMMów i biciu GSów na blood herbie z blokerem, potem o GFB i dark cathedral. Macie jakieś ciekawe pomysły?
ps: facc, mogę (chcę) wydać na początek do 10k. Aha, i żeby przesadnego waste nie było B) .
dane postaci pod avatarem
..::QRAS::..
17-12-2006, 19:57
gfb i idz na najnizsze pietro z guardami co leca po 5~
Gsy to raczej nie opłacalne (sam mówiłeś żeby nie było waste a na gsach raczej dużo nei zarobisz bo dobry loot nei częssto).
W Dc dużo wiary bywa, najlepiej jak kolega wyżej napisał guardy, guardy, guardy...dobry exp i loot.
Poszedłem z guardów do mintwallin i nie załuję. Exp minimalnie mniejszy, a loot wikszy w gp o ok. +2k dla mnie na 1 wypad 1h.
Jakbym tak guardy wciąż prześladował z GFB to bym musiał wciąż na respa czekać :/.
@edit
najbardziej chciałbym taki ostry exp czyli gfb w tłum.:)
Hmm, proponuje Ci zakupić manaski, hmm i iść na dragi ;] - Dragon Lair mam na myśli. Sam myślałem, że to waste ale przetestowałem i na 2h exp na dragon lair, poszlo kilka bp hmm i parenaśćie manasków, a loot: 2 d shieldy, sporo kaski, skórek 5, lusek 3.
Albo jeszcze tak jak pan up,up GFB i JAZDA NA -X na guardy i siekasz, loot niezly, exp jeszcze lepszy i wymiatasz poprostu ;]:evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.