PDA

Pokaż pełną wersje : Kyra open battle.

Kajn
17-12-2006, 22:54
http://rapidshare.com/files/7916990/17decKyra.rec

enjoy

Rav Othersider
17-12-2006, 22:58
Kurde, nie było mnie tam... Loga dać musiałem :(.

Cariel Da'Rose
18-12-2006, 11:35
Ahh wynik open battle ank-darashia 7:5 dla FG, mo murda tym razem az tak nie znoobiła ale oni zfragowali nam : 33ms (lol waste frag i tak sie niezalicza bo to noob char), 131ek (ich best frag), 87 i 87 RP's, i 85ms, natomiast FG uwalilo :
Shadiusa 145ek, Achillesa 100rp, solanixa 133rp, appiaha 104ek, gib'ona kolejny raz 112ek, Foriussa 102ms i Qrczak tom'a 115ek wiec FG na tym battle ubilo only 100lve + :d
Total score war 21:5 ... Czuje ze MM zacznie placic juz przed swiętami.

dubros
18-12-2006, 11:59
wole zeby pg wygralo bo mam tam duzo kolegow z arcani a mooth jest jeb** n0obem co powinien grac na no-pvp

Szkut
18-12-2006, 12:04
Kurde, nie było mnie tam... Loga dać musiałem :(.Skad masz tego chara kupiles na allegro.peel?

Zenuś
18-12-2006, 14:33
film można zatytułować Wojna magów :P
rycerze i paladyni nie istnieli na tej wojnie no moze jako przeszkoda

Cariel Da'Rose
18-12-2006, 14:59
film można zatytułować Wojna magów :P
rycerze i paladyni nie istnieli na tej wojnie no moze jako przeszkoda

Wiesz to kwestia taktyki, na przedostatniej bitwie przejebali 3:0 bo najtow ustawili first a za nimi sorkow , to najtowie padali na combo a sorkowie niemogli za duzo, a w tej bitwie mimo ze zmienili taktyke na a bit lepsza i tak przejebali 7:4 (33ms nieliczy sie do frags)

Lord Dreathan
18-12-2006, 15:02
rehost plx

Szkut
18-12-2006, 15:43
rehost plx

http://www.**************/file/0q94qv

Native16
18-12-2006, 16:07

Ile za Chara dales?...

Native16
18-12-2006, 16:07

Ile za Chara dales?...

Native16
18-12-2006, 16:09
sry za double post: S

The Chaotic Paladin
18-12-2006, 17:07
Sorc power. Niestety obecnie wojny można prowadzić w zasadzie samymi sorkami, knighci ani palladynia nie mają tutaj żadnego znaczenia.
Więc albo wyjebać CipBota, albo zmienić sposób zadawania obrażeń, bo obecnie SD to można wycountować w biegu.

Cariel Da'Rose
18-12-2006, 18:11
Sorc power. Niestety obecnie wojny można prowadzić w zasadzie samymi sorkami, knighci ani palladynia nie mają tutaj żadnego znaczenia.
Więc albo wyjebać CipBota, albo zmienić sposób zadawania obrażeń, bo obecnie SD to można wycountować w biegu.

tera przynajmniej rowne szanse a tak byloby jak na arcani Wyscig na boty...

Rav Othersider
18-12-2006, 18:12
Ile za Chara dales?...

A Ty?

Skad masz tego chara kupiles na allegro.peel?

Myślisz, że ktoś, kto ma poziom powyżej 30 kupił char? Gz. :baby:

Szkut
18-12-2006, 18:34
A Ty?

Myślisz, że ktoś, kto ma poziom powyżej 30 kupił char? Gz. :baby:Nie chwaliles sie nam swoim ql druidem ;d

dubros
18-12-2006, 19:08

dokladnie ;d

The Chaotic Paladin
18-12-2006, 20:24
Ktory przegralo NG dzieki kochanemu botowi od Rafamana i jeszcze lepszemu przez tegoz bota hackowi niejakiego ama evUl Xolohriana i kilku innych plebsow z Era Zero.

Cariel Da'Rose
18-12-2006, 21:13
Ktory przegralo NG dzieki kochanemu botowi od Rafamana i jeszcze lepszemu przez tegoz bota hackowi niejakiego ama evUl Xolohriana i kilku innych plebsow z Era Zero.

Omg why ty każdym postem próbujesz udowadniać że wiesz lepiej, jesteś mądrzejszy a czasem wcale nie masz racji >.> wyzywasz ludzi ktorzy osiągneli o wiele więcej od ciebie a sam co? pochwal sie doswiadczeniami..aa i mała prośba nie spamuj tak na forum tibia.com / kyra - :P

The Chaotic Paladin
18-12-2006, 21:25
Omg why ty każdym postem próbujesz udowadniać że wiesz lepiej, jesteś mądrzejszy a czasem wcale nie masz racji >.> wyzywasz ludzi ktorzy osiągneli o wiele więcej od ciebie a sam co? pochwal sie doswiadczeniami..aa i mała prośba nie spamuj tak na forum tibia.com / kyra - :P
Może wiaze się to z tym że w 99,9% mam rację (a ten 0,01% to taki margines jaki stanowią członkowie FG). A cóż eVul Xolorian aż takiego osiągnał? Level, mlvl? Ok, jako pierwszy sork bloknął Orsha - i chwala mu za to. Ja zas to co chcialem osiagnać w Tibii to osiągnalem, sens gry powyzej 100 lvl to juz raczej dla maniakow, ja do takich nie naleze.
I nie pieprz mi glupot o moim spamowaniu, bo ja napisalem w tym temacie dopiero 2 posty, ty zas 4 ktorych merytoryka jest rowna ksiązkom z serii "Pingwinek Pi".

Miku
18-12-2006, 22:01

"dokladnie ;d" (wannabe mr BAUHREHAUSEHUASHUEAHUHUAHUEHAUEHASHEAUHEUASHEASEHA USHEUASHUEHA FOSFIK VERY NOOB HAUEUAHEUAEHUHUBHUAWHUBUWAHEBUHEAUBHHA"

@Cariel

Znamy sie nie od dzis, ale wiesz, nie kloc sie z ludzmi z arcanii, poniewaz nigdy tam nie grales, nie znasz sytuacji (chyba ze hisotrie od kafuza, ktory jest pr0) i nie mozesz zbyt duzo na ten temat powiedziec. The Chaotic Paladin widocznie gral/gra/albo ma dobrych informatorow, bo idealnie wie co sie dzialo na w/w Arcanii.

;) elo

Szkut
19-12-2006, 08:32
Thuryzmo aka Verlian

Nawet nicka zmieniles plebie :D

Cariel Da'Rose
19-12-2006, 10:05
"dokladnie ;d" (wannabe mr BAUHREHAUSEHUASHUEAHUHUAHUEHAUEHASHEAUHEUASHEASEHA USHEUASHUEHA FOSFIK VERY NOOB HAUEUAHEUAEHUHUBHUAWHUBUWAHEBUHEAUBHHA"

@Cariel

Znamy sie nie od dzis, ale wiesz, nie kloc sie z ludzmi z arcanii, poniewaz nigdy tam nie grales, nie znasz sytuacji (chyba ze hisotrie od kafuza, ktory jest pr0) i nie mozesz zbyt duzo na ten temat powiedziec. The Chaotic Paladin widocznie gral/gra/albo ma dobrych informatorow, bo idealnie wie co sie dzialo na w/w Arcanii.

;) elo

elo miku wiesz gralem tam, dużego lvla nie osiągłem ale wystarczający zeby posiadać pdst wiedze na temat tamtej wojny :)

Jwitos
19-12-2006, 14:32
Thuryzmo aka Verlian

Nawet nicka zmieniles plebie :D

A ty czemu ukrywasz nick swej postaci?

http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Szkut
Level: 2
World: Berylia
Residence: Rookgard

AhuhAuhuaUHauhAUuhaHUAuhAUH - świetny MS!

Miku
19-12-2006, 14:36
elo miku wiesz gralem tam, dużego lvla nie osiągłem ale wystarczający zeby posiadać pdst wiedze na temat tamtej wojny :)

Polemizował bym ;d

The Shodow
19-12-2006, 14:43
Może wiaze się to z tym że w 99,9% mam rację (a ten 0,01% to taki margines jaki stanowią członkowie FG). A cóż eVul Xolorian aż takiego osiągnał? Level, mlvl? Ok, jako pierwszy sork bloknął Orsha - i chwala mu za to. Ja zas to co chcialem osiagnać w Tibii to osiągnalem, sens gry powyzej 100 lvl to juz raczej dla maniakow, ja do takich nie naleze.
I nie pieprz mi glupot o moim spamowaniu, bo ja napisalem w tym temacie dopiero 2 posty, ty zas 4 ktorych merytoryka jest rowna ksiązkom z serii "Pingwinek Pi".
HAHAHAHA PWNT:D :D

No, ladna jazda na tej kyrze, to stracony swiat tak jak furora. Gdzie rzadza szwedziB) jest w miare dobrze, gdzie brazylijczycy:p to no zle, ale jak polacy;( to to juz kompletna porazka >.<
Takie jest moje zdanie
:D