Pokaż pełną wersje : Askara!
Pan Yuzek
18-12-2006, 16:27
W ostatnich dniach wiele wydarzylo sie na Askarze. Gildia Rexis szaleje. Zabija wszystkich ludzi ktorych maj na drodze. Ludzie opuszczaja ten swiat. Boja sie. Codziennie pod depo jest masa trupów ludzi z 30+ levelem. To masakra. Dobrze ze niedlugo nowy server!
Skąd masz takie wieści? Ja nie widze żadnych trupów, jest jak jest czyli różnie, a najczęściej są lurowane gsy pod temple na pohu.
btw. po co robisz ten temat skoro już jeden jest?
Powodzenia na nowym servie. ta ta
Mucha90ole
03-01-2007, 23:03
;/// dobry jestes ja jakos nic nie zauwazylem wojna sie skonczyla i jest git wazne ze chociaz zunri padl ;):) i nie ma zadnych tropow pod dp --,--
;/// dobry jestes ja jakos nic nie zauwazylem wojna sie skonczyla i jest git wazne ze chociaz zunri padl ;):) i nie ma zadnych tropow pod dp --,--
Hohoo ... Wojna sie skonczyla !?
Caramban,
Christion Dark,
Szyde'rca,
Xoularn,
Dan Zaibastu!
Maja bany do 9 stycznia wiec jak zdejma bany to Runda 2 !
Ktoś morze mi wytumaczyc jaka jest sytyłacja na servie, która gildia wygrywa i takie tam w skrócie ;) bo mam zamiar zagrac na askarze.
/Govinem
Na Askarze jest ostro ...
Pa jest na serverze ogromne !
Obecnie jest wojna - Rexis Vs TMW
TMW przegrywa i jest ich mniej i do tego juz duzo ludzi sie wyplacilo ...
Dlatych co nie wiedza to sa osoby ktore sie wyplacili :
1) Ice
2) Gornito
3) Lastinion
4) Curtiis
(?5?) Knot Immortal - do tego nie jestem pewny.
Te osoby sa dlamnie zerem wchodza do wojny i po Open sie wyplacaja ZERO!
PozDro
Moglibyście podac War Fragi?
Wojna byla przerwana na miesiac ... poniewaz z 5 osob dostalo bany ... !
Mam nadzieje ze teraz rusza pelna para!
War! War ! War!
Czekam na Filmy :D
Z powodu niedziałającego forum na tibia.com ciężko jest teraz podać jakieś konkrety :) Zresztą, TWM dopiero co zostali odbanowani, żadnych .rec'ow na razie nie ma. A co do wypłacenia się, to ta wojna była tak pomieszana, ze ciężko się dziwić, ze ludzie z tego rezygnują. Do teraz nie jest chyba wiadomo, kto ma w posiadaniu większość postaci z TWM. Raczej będzie to wszystko powoli znów się rozkręcało, się zobaczy...
Piszcie, jak ktoś wie coś dokładniej
Malitian
11-01-2007, 13:29
W ostatnich dniach wiele wydarzylo sie na Askarze. Gildia Rexis szaleje. Zabija wszystkich ludzi ktorych maj na drodze. Ludzie opuszczaja ten swiat. Boja sie. Codziennie pod depo jest masa trupów ludzi z 30+ levelem. To masakra. Dobrze ze niedlugo nowy server!
A mozesz mi wytlumaczyc z kad ty wiesz kiedy bedzie new serv?:p Czyzby next osoba miala kogos z cip softu w rodzinie hehe ;)
A mozesz mi wytlumaczyc z kad ty wiesz kiedy bedzie new serv?:p Czyzby next osoba miala kogos z cip softu w rodzinie hehe ;)
No za pewne :D
Wracajac do Tematu - Rexis nie expi, nielicznymi ktorzy expia jest - James Know(Polak) , Gothica R~ , Bajexe On Askara (Angol wbil 150 i Retidret), Dan Ev~ .
Zunri padl na 141 na Vampirze xD
PozDro.
Ps: Czemu nic sie nie dzieje i co jest z Szyde'rca
No za pewne :D
Wracajac do Tematu - Rexis nie expi, nielicznymi ktorzy expia jest - James Know(Polak) , Gothica R~ , Bajexe On Askara (Angol wbil 150 i Retidret), Dan Ev~ .
Zunri padl na 141 na Vampirze xD
PozDro.
Ps: Czemu nic sie nie dzieje i co jest z Szyde'rca
widzi ze i tak to wdupia
ktos tam pisal o PA ja jak narazie go nie doszczeglem...
widzi ze i tak to wdupia
ktos tam pisal o PA ja jak narazie go nie doszczeglem...
PA jest tam dość spore. Skilujesz wpada ekipa i cię zabijają za nic :o
Najlepsze jest to jezeli Rexis chce zabic jakiegos H LvL i ma reason to go ubija... , a kiedy nie ma reasonu najczesciej wysylaja tam gildie Dommination.
PozDro.
Najlepsze jest to jezeli Rexis chce zabic jakiegos H LvL i ma reason to go ubija... , a kiedy nie ma reasonu najczesciej wysylaja tam gildie Dommination.
PozDro.
wiem coś o tym, ale oni mi mogą ciągnąć druta ;] (domi~)
PozDro.
Śmich na sali bo oni na drutów polują! Jak by ich na Uh nie było stac ;/
Jesli chodzi o gildie to najwieksze Pa to :
1) Rexis
2) Dommination
3) Trinity.
Jesli chodzi o graczy to:
1) Silc
2) Everius Zen
3) Krapek
4) Iveski Legend
5) Curtiis
To Tyle ...
PozDro :)
O widze że jestem popularny :D
~~Silc
No na pewno ...
Popularnym Noobem jestes :)
Tak wogole to nie szkoda ci Sd na 10 lvl?
PozDro..
Ps: Moze i to nie Silc - Uwaga na Prowokacje :D
Soulicitour
12-01-2007, 17:17
Eh. Na Askarze najgorszy jest fakt braku przeciwwagi dla Rexis. Polscy high lvle na Askarze albo są w Rexis albo w innych nieliczących się kompletnie gildiach. Nie mają, że tak to ujmę, jaj, żeby przeciwstawić się Rexis czy Domination, z prostego powodu- dygają się o levele i postacie. Propos PA- było, jest i będzie, uniknąć tego można na światach non-pvp lub mieć potężne wsparcie od high lvli z gildii rządzącej. Pozdr.
O.o wkoncu ktos znajomy :) Nie narzekaj az tak, moglo być dużo gorzej :P
Name: Zunri
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 141
World: Askara
Residence: Edron
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until Feb 10 2007
Guild membership: Divine of the Rexis
Last login: Jan 15 2007, 03:19:10 CET
Comment: The Enigma.
It is all a show to coverup reality..
~ The Brothers.
The end of a wonderful time period has come, I the almighty sorcerer hereby throw down my weapons and retire.
ups
Rexis powino bujac sie z Servera ... Na Eternie gdzie jest ich miejsce :)
jakby hassanoo doszedl byloby wesolo w koncu to prawie 450 hp wiecej niz zonda i wiecej uleczy, moim zdaniem wiecej ludzi mzoe sie przylaczyc do wojny im badziej bedzie rexis i domi trulo zycie na askarze, ja jestem jeszcze za cienki :( i z tymi lagami co teraz mam nie mam okazji tego naprawic ehh... ale przyjdzie czas ze rexis przegra i wtedy wszsytkie rachunki z ich lizusami bedzie mozna wyrownac (usmiech do deya) ....
na askarze zawsze pa bylo ... mnie wyjebali z servera bo za szybko expilem :)
Askara jest dość dobrym światem, ale padasz tam za nic.. Taka prawda padłem niby za "MC" którego nie używałem.. Jeszcze płacić musiałem, więc już nie gram..
Czekam na nowy świat :evul:
ja tez za nic padlem nawet kontakty w rexis na nic sie zdaly -.- moi znajomi z rexis dostawali tlyko od neigo odp ze juz wszystko wyjasnione, tylko ze to nie on stracil skille lvl no coz kiedys przyjdzie czas na payback ^^
Jesli nie masz kontaktu z Swiftem albo Zunrim to i tak jakbys znal wiekszosc z rexis to i tak padniesz :)
PozDrO
Jesli nie masz kontaktu z Swiftem albo Zunrim to i tak jakbys znal wiekszosc z rexis to i tak padniesz :)
PozDrO
O Askara to świat PVP i śmierci nie unikniesz. A co do znajomości wystarczy mieć przyjaciół taki, którzy bez wzgledu na inne znajomości przyjdą i ci pomogą a nie PW będą pisac a i tak to da gó........
O Askara to świat PVP i śmierci nie unikniesz. A co do znajomości wystarczy mieć przyjaciół taki, którzy bez wzgledu na inne znajomości przyjdą i ci pomogą a nie PW będą pisac a i tak to da gó........
chcialbys zeby twoje ziomki dostaly hutna za ciebie i sobie wiecej nie pograli bo ruszyliscie kogos z plecami ?
chcialbys zeby twoje ziomki dostaly hutna za ciebie i sobie wiecej nie pograli bo ruszyliscie kogos z plecami ?
Pamiętaj, że każdego da się zabić. Nie ważne jakie ma plecy czy jaki ma lv ;)
Could not find character
Character Szyde'rca does not exist.
R.I.P
Pamiętaj, że każdego da się zabić. Nie ważne jakie ma plecy czy jaki ma lv ;)
zabic tak ale potem hunt 4 ever i pz camping no chyba ze sneaki ale to nie gr ajuz bo tlykoc zekasz az ich malo bedzie
zabic tak ale potem hunt 4 ever i pz camping no chyba ze sneaki ale to nie gr ajuz bo tlykoc zekasz az ich malo bedzie
Racja, ale zauważ, że "snake ataki" utrudniają grę :D bo wtedy expiący nigdy nie wie czy biegnąc z Gsem na plecach nie bedzie mass loga? rzucają Magic Walle i combo sd + Gs i po sprawie :D
Polacy nie pomaga walczyc z Rexis, bo sami liza im dupy, by w spokoju pograc.
Przyklad ? Askarian ~ - Zunriemu chyba wygrzebal wszystkie rodzynki z dupy...
Polacy nie pomaga walczyc z Rexis, bo sami liza im dupy, by w spokoju pograc.
Przyklad ? Askarian ~ - Zunriemu chyba wygrzebal wszystkie rodzynki z dupy...
Zagadzam sie z toba :]
Askarian Osvetnik to jeden z najwiekszych dupolizow jakich miala Askara :)
PoZdRo ..
Racja, ale zauważ, że "snake ataki" utrudniają grę :D bo wtedy expiący nigdy nie wie czy biegnąc z Gsem na plecach nie bedzie mass loga? rzucają Magic Walle i combo sd + Gs i po sprawie :D
na poh jest blisko do temple :P i sporo miejsca do uciekania /chowania sie mogloby byc ciezko
ale i tak raczej by tego kto by fraga wzial dorwali i zabili a wasza ofiara by odrobila straty i w koncu to nic by wam te sneaki nie daly i mass logi
na poh jest blisko do temple :P i sporo miejsca do uciekania /chowania sie mogloby byc ciezko
ale i tak raczej by tego kto by fraga wzial dorwali i zabili a wasza ofiara by odrobila straty i w koncu to nic by wam te sneaki nie daly i mass logi
Zawsze lepiej odrobić 60lv niż 120 :P
@Upup
Fakt jest sporo asslickerów na askarze :D
e tam największym asslickerem jest Bone von'Breaker
Hrhr.
A najwiekszymi noobkami TMW B)
Name: Askarian Osvetnik
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 61
World: Askara
Residence: Ab'Dendriel
House: Wood Avenue 4b (Edron) is paid until Jan 22 2007
Guild membership: The one of the Mercury
Last login: Jan 17 2007, 15:38:55 CET
Comment: Today 16.01.07. I've been forced to leave Askara
Betraied by friend, lied and left..
Stigmatized by many, hated and scorned by community. But Im leaving this worlds as a man who brought deadth to many of you.
Im leaving as a winner. Havent reached what for I came here, but reached something I never expected. You wont forget me, but If you do.. I will be back to spread panic and dead all over world.
Silc stopped me, you may HAIL him.
Good bye, mortals.
Yeah i zajebiscie ;) Jednego lizusa mniej
fire megidox
18-01-2007, 13:29
ema all
mam pytanie jakie sa ceny na askarze i czy duzo jest pa i pk i ogolnie jaki to serv ;) zx gory thx
ema all
mam pytanie jakie sa ceny na askarze i czy duzo jest pa i pk i ogolnie jaki to serv ;) zx gory thx
W miare nowy swiat wiec ceny nie sa male ...
Pa jest ogromne ze strony - Rexis, Dommination ... i kolegow Curtissa :)
Pozdrawiam.
W miare nowy swiat wiec ceny nie sa male ...
Dowcip tygodnia....
Pewnie, ze ceny nie sa podobne do Antica's, ale mowic ze nie sa male na Askarze-to jednak przesada. Juz od dawna ciezko jest sprzedac cos porzadnego powyzej djinn price.
Chociaz, dla tego kto zaczyna to jest akurat dobrze.
Dowcip tygodnia....
Pewnie, ze ceny nie sa podobne do Antica's, ale mowic ze nie sa male na Askarze-to jednak przesada. Juz od dawna ciezko jest sprzedac cos porzadnego powyzej djinn price.
Chociaz, dla tego kto zaczyna to jest akurat dobrze.
To wedlug ciebie sa male?
Pytal sie jakie sa a nie czy ciezko cos sprzedac!
Co mam mu napisac ze SREDNIE -.-
... HMM ...
fire megidox
18-01-2007, 14:21
Ile naprzykład kosztuje p set i bohy ?
P-set dostaniesz za 700-800 gp, BoH-32-35k
@Bourne: Tak, to nie sa wysokie ceny, sprzedawanie wszystkiego wedlug djinn prices nic dobrego nie daje. grajac na servie, lepiej miec mozliwosc caly czas sprzedawac k-armors po 7k, niz jednokrotnie kupic g-armor za 30k.
@down: Oficjalnej price list nie ma na Askarze juz od dawna, o ile w ogole ludzi poslugiwali sie tymi sugestiami, co pojawialy sie na forum od czasu do czasu. Jak napisalem juz, mozesz sie orientowac na djinn price list (http://tibia.erig.net/Djinn_Items), praktycznie wszystko mozesz kupic po tym cenam, a jesli ci sie nie spieszy i poczekach-poobserwujesz jakis czas, to mozesz trafic na okazje i nizszych cen. Dla przykladu, pare tygodnie temu kolega kupil Giant Sworda (ktory mozna opchnac djinn'owi za 17k) za jakies 13k, wiec...
fire megidox
18-01-2007, 14:32
a np ile chodzi c set itd jakby sie komus chcialo napoisac ile co chodzi (dokladna liste) to z gory thx xD:D
Cytuje : "pare tygodnie temu kolega kupil Giant Sworda (ktory mozna opchnac djinn'owi za 17k) za jakies 13k, wiec... "
Ladna Bajka albo jakis idiota sellowal ... Ja 2 dni temu G sworda za 22 k sprzedalem wiec tak nie mysle.
Cytuje : "pare tygodnie temu kolega kupil Giant Sworda (ktory mozna opchnac djinn'owi za 17k) za jakies 13k, wiec... "
Ladna Bajka albo jakis idiota sellowal ... Ja 2 dni temu G sworda za 22 k sprzedalem wiec tak nie mysle.
Heh, jesli potrafisz normalnie uzasadnic, jaki jest dla mnie sens albo interes, zebym pisal tu bajki, odpowiadajac na konkretne pytania, to ok, przyznam ci racje:) Ale na GS za 22k moge powiedziec tylko tyle-ladna bajka albo jakis idiota kupowal ;)
Pozdrawiam
Wie, ktos czy TmW ma wogole zamiar jeszcze walczyc?
Chcialbym zeby wygrali ;/
Moze tak ogromnego Pa by nie bylo.
Pozdro ...
@Bourne
podejrzewam że nie będą walczyć :)
niektóre rzeczy jakie tu ludzie piszą to żal.pl :d
A powiedz mi skad ty to mozesz wiedziec :D
PozDro.
Ps: Podejrzewac to i ja duzo zeczy moge.
samymi sneakami i biciem asslickerow nic nie zdzialaja i dobrze o tym wiedza czekaja pewnie na posilki w koncu rexis ma az 32 memberow z czego srednia lvlowa to 100+
A powiedz mi skad ty to mozesz wiedziec :D
PozDro.
Ps: Podejrzewac to i ja duzo zeczy moge.
Nie podejrzewam, tylko wiem :)
część gra na innym servie już :)
a żeby było coś z askary... :)
Niedługo PoI ;) życzcie mi szczęścia :D
@up
powodzenia, przyda Ci sie :P
ja nie mam wystarczajaco kasy zeby sobie pozwolic na dolaczeni :( i do tego dochodza niekonczace sie lagi i freezy ktore mijaja dopieor po 1 w nocy, no nic pojde nastepnym razem nie podobaja mi sie tylko te ostrzezenia co napisal sinnergy na forum lepiej badz ostrozny
No to sie zdziwilem jak dzis TMW walnelo Mass Loga po Save Serverze.
Czyzby dalej walczyli :D
Zycze im powodzenia.
Pozdrowienia.
@Bourne
podejrzewam że nie będą walczyć :)
niektóre rzeczy jakie tu ludzie piszą to żal.pl :d
TmW chce to jeszcze wygrać:D i jeszcze napewno niepowiedzieli ostatniego słowa...
Dzisiaj mi brata ubili po czym kilku z nich padlo;p
Revan Mac
28-01-2007, 12:03
Jinikao kim grałeś na askarze?
ps.
mam takie wrażenie że ty to avajan (rl owner) ale to tylko wrażenie...
:] moze masz racje a moze tak xD
Dzisiaj mi brata ubili po czym kilku z nich padlo;p
A kto jest twoim bratem :d
Bo troche ludzi juz padlo i sie nie lapie :D
Czyli, Jim on Askara :]
Szkoda, lubie go.
No a ile TWM padlo po tej akcji.....
najs tak-tik's
ja na Askarze mam 9 lvl i sporo miast obszedlem i zyje xD co to wogle za temat
ja na Askarze mam 9 lvl i sporo miast obszedlem i zyje xD co to wogle za temat
HaHaHa ...
Zapadam a kto ku*** Id*** bedzie robil fraga z H lvl na 9 lvl.
No Big Gz!
Czytaliscie forum na tibia.com Furks 90 wbil.
Chyba chlopaki nie pamietaja o nim juz :D
Co do wojny to jeszcze trwa i nie damy za wygrana.
Pacce sie koncza. Ale kaska w Tibi jeszcze jest.
Co do Jima to szkoda, ale juz nie mamy cierpliwosci do Dommination.
Teraz Jim masz Reason by pomagac Dommination skoro juz tam jestes to
przynajmiej nie bedziesz sie nudzil.
A tak wogole to jeszcze mamy kilka pomyslow na wygranie tej wojny :]
Jak bedzie zobaczymy pozniej.
fire megidox
30-01-2007, 16:09
KoLoMaG wiadomo ze nawet na większości 40 lvl postaci wojna nie odbije piętna więc nie jaraj się tym że 9 lvl obeszłeś całą tibie ;/
Wcześniej pytałem się jakie są ceny - okazało się że ceny są naprawde niskie ( często widze na trade b robe za 15 k )
Server bardzo fajny :>
Pzdr dla rodzinki Ottavianin i all mieszkańców kazz
Na askarze same nudy, jest wojna Duty vs Eun. Duty chyba liczyło na łatwą wygraną atu niespodzianka. Sporo osób dołączyło do Eun i czarno widze szanse Duty. TMW już raczej nic nie zrobi... co z tego że Furks zrobił 90lvl skoro po tych wszystkich jego dedach do 90lvlu brakowało mu pewnie z 5% i nabił bo w końcu to nie problem. :)
fire megidox
30-01-2007, 18:56
Wole aby były tu wojny na których mało co się dzieje niż takie gdzie z dp nie można wyjść bo latają h lvl klepiące się z Ue i i innych gówien albo gdzie przez przypadek na expie jest mas log i zadyma gdzie przypadkiem od jakiś charów obrywam za to że stoje i sobie expie w miejscu ich akcji ;/
Rozumniem że wojna to coś ciekawego ale też bez przesady.
problem wladzy byl jest i bedzie zawsze kazda gildia chce grac pierwsze skrzypce dlatego wojny to norma w tibi
Lepiej zeby byla taka wojna niz tak jak na Isarze za wbicie 50lvl padasz ;( no chyba ze tu tak samo...
fire megidox
31-01-2007, 10:16
Grok isara to specyficzny server gdzie wojny tobczą się każdy z każdym ;p
wiesz co fire czasami mnie dobijasz nic nie wiesz nie widziales tylko slyszales a sie odzywasz ale ok rob co uwazasz...
a takie male pytanko czy na servie sa pa??xD
fire megidox
31-01-2007, 10:50
Grok tak słyszałem więc pisze a co do pa to pokaż mi świat pvp na jakim nie ma pa zawsze sie znajdzie więcej lub mniej ludzi którzy będą wykorzystywać swój lvl do wyrzucania z expa. Ja osobiście ani jednego Pa nie spotrkałem jeszcze więc albo mam big szczęście albo ich na servie jest bardzo mało
bez obrazy fire ale prosze o odpowiedz troche bardziej doswiadczonych...
chodzi mi czy na duzo skale jest pa ;)
Wiec teraz na serverze jest w miare normalnie dlaczego ... poniewaz jest kilka czynikow dlaczego Rexis nie zabija.
1) Kiedys bylo tak ze Silc/Everius/ Krapek wpadali do Ab i bili co popadlo.
Teraz jest szkoda fraga skoro mozna go wykorzystac na wojne.
2) Rexis nie bedzie szerzyc Pa, by TmW nie dostalo poparcia graczy Askary.
3) Rexis nie ubije H lvl no chyba ze beda pewni ze nie dojdzie do TmW.
(Chociaz jeden gracz to nic, moze sie tak tylko wydawac :> )
Teraz co jest grane w gildi Rexis:
1) Gildia ma od H*J Kasy, pomylka nie gildia tylko ZUNRI.
2) Trzech braci ma cztery chary : Zunri/Irnuz/Flakon/Swift
3) Bajexe odpierdla caly czas Pg, na 150 bodajze mial przestac :)
4) James Know I Sinnergy graja sobie elegancko na postaci Jemsa.
Co do TmW:
1) Zabija tych co zasluzyli. (Dommination, Rexis, Pupilkow, Dupolizow)
2) Jest ich za malo by wygrac wojne.
Co do Dommination:
1) To wlasnie oni teraz zajeli miejsce Rexis i zabijaja co popadnie.
Co do Trinity:
1) Same Nooby i gracze ktorzy chca byc kochani ale co sie dziwnic wkonuc tam same LEGENDY.
PozDro.
Co do Dommination:
1) To wlasnie oni teraz zajeli miejsce Rexis i zabijaja co popadnie.
Co do Trinity:
1) Same Nooby i gracze ktorzy chca byc kochani ale co sie dziwnic wkonuc tam same LEGENDY.
Całkowicie sie zgadzam :)
Czyli kazdy walczy o wladze na servie ;p
Co do gildi DOmination, mozge powiedziec tyle ze jesli jestes z nimi to zawsze pomoga, kiedys mojego brata bil pewiem knight za nic, i w ciagu 10 min byli kolo nichi wsyzsycy z gildi online, niewazne czy expili cyz cokolwiek robili, kazdy przeylecial pomóc
Co do gildi DOmination, mozge powiedziec tyle ze jesli jestes z nimi to zawsze pomoga, kiedys mojego brata bil pewiem knight za nic, i w ciagu 10 min byli kolo nichi wsyzsycy z gildi online, niewazne czy expili cyz cokolwiek robili, kazdy przeylecial pomóc
Jezeli bil za cos to wcale wielkie poswiecenie to nie bylo.
A jak dziala gildia Dommination?
Udezysz kurwa w monka czy Ghula i kaza ci placic. Oddina za 700gp mnie zabil.
I jeszcze kurwa kazal 700gp placic.
Zajebista to gildia ... za free bija a potem na forum ze reason byl taki: "Ze zabil monka koledze jego dziadka i babcia zadzownila do mnie by powiedziec mojemu tacie by mi pomogl ujebac 42 lvl za to ze zatakowal monka kolegi ale go nie zabil ale jak go ubijemy to powiemy ze zabil monka!!"
Nom to namieszalem ale mowie wam teraz jak jest wojna to wlasnie Dommination najbardziej kozaczy a tak wogole to jeszcze troche i z Rexis bede chcieli sie na*******ac.
najgorsze jest to,ze niie ma przeciwagi dla domination jakies gildi ktora bylbay w stanie stanac z nimi do walki, arymen mialo z nimi walczyc ale wydygal askarian szkoda bo pewnie byloby sporo chetnych dolaczyc do nich (np ja :P )
najgorsze jest to,ze niie ma przeciwagi dla domination jakies gildi ktora bylbay w stanie stanac z nimi do walki, arymen mialo z nimi walczyc ale wydygal askarian szkoda bo pewnie byloby sporo chetnych dolaczyc do nich (np ja :P )
No to chyba zle poinformowany jestes ...
To fakt ze Arymen mialo walczyc z Dommination ale to nie Askarian czy Arymen zdygalo tylko ludzie z gildi to miala byc juz 2 potyczka Arymen Vs Dommination. Za pierwszym razem bylo tak ze walka miala byc 10 na 10 z powodow ze stosunki pomiedzy gildiami nie byly najgorsze.
Co do 2 wojny to i moze masz troche racji Askarian spekal dopiero po tym jak polowa jego gildi odeszla od niego ale zaufaj ze go znam gdyby to mialo jakis sens to by poszedl sam.
Jezeli bil za cos to wcale wielkie poswiecenie to nie bylo.
A jak dziala gildia Dommination?
Udezysz kurwa w monka czy Ghula i kaza ci placic. Oddina za 700gp mnie zabil.
I jeszcze kurwa kazal 700gp placic.
Zajebista to gildia ... za free bija a potem na forum ze reason byl taki: "Ze zabil monka koledze jego dziadka i babcia zadzownila do mnie by powiedziec mojemu tacie by mi pomogl ujebac 42 lvl za to ze zatakowal monka kolegi ale go nie zabil ale jak go ubijemy to powiemy ze zabil monka!!"
Nom to namieszalem ale mowie wam teraz jak jest wojna to wlasnie Dommination najbardziej kozaczy a tak wogole to jeszcze troche i z Rexis bede chcieli sie na*******ac.
Oddina to k***a jest... Niedość że ode mnie z miasta to jeszcze mnie huntowała. Zgadniecie za co? Za to że miałem dowody że lurowała na mnie gs'y, hehe. Dobre nie ? :)
To fakt ze Arymen mialo walczyc z Dommination ale to nie Askarian czy Arymen zdygalo tylko ludzie z gildi to miala byc juz 2 potyczka Arymen Vs Dommination. Za pierwszym razem bylo tak ze walka miala byc 10 na 10 z powodow ze stosunki pomiedzy gildiami nie byly najgorsze.
Co do 2 wojny to i moze masz troche racji Askarian spekal dopiero po tym jak polowa jego gildi odeszla od niego ale zaufaj ze go znam gdyby to mialo jakis sens to by poszedl sam.
co do tej 1 wojny to nieslyszalem anwet ciekawy pomysl co do rozwiazania konfliktu ale nie wiem co by to dalo przegrana gildia mialaby zaplacic cyz jak bo nie wydaje mis ie zeby to rozstrzygnelo spor na dluzsza metę.
co do drugiej to conieco slyszalem w koncu mialem w arymen paru kumpli brechac mis ie chcialo z domi jak stali przed dp i non stop wyslanca exivowali a potem przyjeli chyba z 5 60+ msow :P szkoda tlyko gilara ze reszta go tak zostawila bez pomocy i odeszli
Oddina to k***a jest... Niedość że ode mnie z miasta to jeszcze mnie huntowała. Zgadniecie za co? Za to że miałem dowody że lurowała na mnie gs'y, hehe. Dobre nie ? :)
xD
Gdyby, byl z mojego mista to bym go trzech miejscach polamal :]
Tak wogole z jakiego miasta jest?
xD
Gdyby, byl z mojego mista to bym go trzech miejscach polamal :]
Tak wogole z jakiego miasta jest?
Dżemy Łowicz polecają się na dżem dobry!
Gdyby jeszcze nie był te 3 lata starszy to bym może i bym się z nim spotkał... ale wogóle w innej części miasta mieszka (:
Przepraszam bardzo mam pytanie co jest sila DOMINATION? zgranie dobre pvp duze lvl czy co ;)
@up
zaskoczenie? nikt się nie spodziewa że zabiją akurat ciebie. Widziałem filmik jak zabijają 109ek wpadło kilkunastu i ledwo sobie dali rade.Zabili go chyba dopiero jak sie mu uhy skończyły...
@up
zaskoczenie? nikt się nie spodziewa że zabiją akurat ciebie. Widziałem filmik jak zabijają 109ek wpadło kilkunastu i ledwo sobie dali rade.Zabili go chyba dopiero jak sie mu uhy skończyły...
Typki zabijaja za free / bez reasonu ...
Kiedy chca udezyc combo odliczaja na Default, zeby typ wiedzial kiedy sie ma uhac no Gz xD
Pozdr.
dzieki bylem ciekawza co padaja:D
dzieki bylem ciekawza co padaja:D
No to juz wiesz.
Ostatnio Morrazusa ubili za to ze zabil Eee ... jaki to ona miala nick .. hmm..
Agata Strong cos takiego xD
Ich koledzy sobie pk a kiedy padaja przybiega Dommination sam juz nie wiem czy to ich glupota czy ochota zabijania sprawia ze ta gildia jest tak pierdolnieta.
necrid17
07-02-2007, 00:46
No to juz wiesz.
Ostatnio Morrazusa ubili za to ze zabil Eee ... jaki to ona miala nick .. hmm..
Agata Strong cos takiego xD
Ich koledzy sobie pk a kiedy padaja przybiega Dommination sam juz nie wiem czy to ich glupota czy ochota zabijania sprawia ze ta gildia jest tak pierdolnieta.
No i co? Morrazus zawsze w*******al sie jak ktos pkowal.Wkoncu go ujebali...
a co do domination na tych lv ciezko wbic kolejny poziom i expienie jest mulace wiec chlopaki robia to po co expia godzinami, czyli testuja swoja sile zabiajac.Po to sie chyba expi zeby zabijac.A jak wam to nie odpowiada to se grajcie na no-pvp.
No i co? Morrazus zawsze w*******al sie jak ktos pkowal.Wkoncu go ujebali...
a co do domination na tych lv ciezko wbic kolejny poziom i expienie jest mulace wiec chlopaki robia to po co expia godzinami, czyli testuja swoja sile zabiajac.Po to sie chyba expi zeby zabijac.A jak wam to nie odpowiada to se grajcie na no-pvp.
Czlowieku czy ty masz cos z glowa nie tak?
Czy ty jestes po***any?
Wydaje mi sie ze tak, skoro piszesz takie bzdury kpina.
Ile masz lat za ile kupiles chara?
Zalezy ci by dojsc do Dommination lizac im tyleczek na forum.?
Jak nie do Rexis to do Dommination a co tam xD.
Czy ty jestes po***any?
Taka ogolna uwaga-ta wypowiedz raczej by byla na miejscu, gdyby byla skierowana toba w twoja strone (zakrecilem;) Jest pojebany? czemu? Nawyzywales kolesia, nawet nie zadajac sobie trudu wyjasnic, co cie tak zbulwersowalo w jego postie. Prosil bym o konkretne uwagi, i myszle ze nie tylko ja, a i inny czytelnicy tego forum chcieli by zobaczyc twoje uzasadnienia wyzywania kolesia i oskarzanie nie wiadomo o co. A jesli poprostu potrzebujesz gdzies cos pisac-idz pisz na plotach, tam przynajmniej nie beda sie czepialy, albo poprostu spaluja.
No prosze...
Taka ogolna uwaga-ta wypowiedz raczej by byla na miejscu, gdyby byla skierowana toba w twoja strone (zakrecilem;) Jest pojebany? czemu? Nawyzywales kolesia, nawet nie zadajac sobie trudu wyjasnic, co cie tak zbulwersowalo w jego postie. Prosil bym o konkretne uwagi, i myszle ze nie tylko ja, a i inny czytelnicy tego forum chcieli by zobaczyc twoje uzasadnienia wyzywania kolesia i oskarzanie nie wiadomo o co. A jesli poprostu potrzebujesz gdzies cos pisac-idz pisz na plotach, tam przynajmniej nie beda sie czepialy, albo poprostu spaluja.
No prosze...
Dziecko, wkurzyl mnie jego caly post pisze cos o Dommination nie majac pojecia o tej gildi.
To samo do ciebie, przestales grac na Askarze a piszesz bzdury, ktore nie sa prawda wiec wogole nie mam ochoty sie z toba wdawac w dyskusje.
Jestes osoba ktora chce byc uwazana na forum za inteligentna. Ale jak ja czytam taki post to mi sie poprostu smiac chce :]
Pozdrawiam.
Nie wdaje sie z toba w dyskusje, moze tego nie zrozumiales, ale prosze o minimalne uzasadnienie wyzywania ludzi. Nie widze sensu wyzywac kogos tylko dla tego, ze wymienil w swoim postie imie guildii, ktorej nie lubisz. Porownujac wasze dwa posty, wcale nie odnosze wrazenia ze wiesz o Domination wiecej od niego. Tlumacz o co ci chodzi, a nie udawaj sie do wyzwisk, skoro ciekawi ciebie ten temat.
I co fakt mojej obecnosci albo nieobecnosci na Askarze ma do moich wypowiedzi na tym forum?
...
necrid17
07-02-2007, 16:17
Czy ty jestes po***any?
hah.Szkoad mi na tego pana slow.Wez ty sie lepiej zajmij swoja isara (o ile tam wogole grales i miales taki lv bo szczerze w to watpie) Jaki ty noobie masz lv na askarza?? haha pewnie ce domination zrookowalo bo jestes noob i odpieradales.tak sie sklada ze to ja sprzedaje postaci w tibi nie kupuje ich!!to jest moj 2 char na askarza + 60 i znam ten swiat bardzo dobrze i wiem co to jest domination! A i powiedz mi jeszcze za co zostales bana na isarze? Pewnie za zabijanie....
Askarian chcial walczyc tylko jak w gildi zostalo nas 6 to co mieliśmy robić.
Repco mowisz ze miałes kolegów w arymen to oni ci niepowiedzieli zę po zabici Gilara
padl Wisoq ?Pozdro dla Wysłanca i Devila;p
necrid17
07-02-2007, 20:13
Askarian chcial walczyc tylko jak w gildi zostalo nas 6 to co mieliśmy robić.
Repco mowisz ze miałes kolegów w arymen to oni ci niepowiedzieli zę po zabici Gilara
padl Wisoq ?Pozdro dla Wysłanca i Devila;p
Nom spoko tylko szkoda ze exe placil wisoq 50 k do ktorych sie zreszta sporo dolozylem zeby poratowac rl kumpla.Arymen spenkalo i nie ma co sie tu oszukiwac.
Niewszyscy spękali tylko ja nas 6 zostało to niebyło sensu nic robić
a skad wiesz ze nie przylaczyloby sie o was wiecej ludzi ?
teraz takie gadanie była okazja nikt niedoszedł ,a teraz każdy mozę pisać
że jakby wiedział to by nam pomogł.
necrid17
09-02-2007, 03:33
No i mam. Swe ujebali mnie na expie. Jacy swe ?? Moja stara gildia. Za co?? Za przecietny angielski i za to ze nie sciaglem ventrilo z jakiegos szwedzkiego linka.Najpierw wyrzucili z gildi 2 dni po tem zabili.jak pytalem o reason to nawet nie potrafili powiedziec za co. jak kumpel z nimi gadal to wlasnie taki powod wymyslili. HAHAHAHA. to jest ta ASKARA
Polecam lekture forum askary na tibia.com
btw necrid17 mowisz ze znasz exe z rl... Cinek ? :)
Hehe, Domination dołączyło do wojny przeciwko Eun... Eun musiałoby mieć naprawdę dobrą taktyke, żeby wygrać tą wojne xD
10:25 You see Oris Palladyn (Level 56). He is a royal paladin.
haha nie ma to jak czekac na noobow w carlin xd
Soulicitour
10-02-2007, 12:07
Hehe, Domination dołączyło do wojny przeciwko Eun... Eun musiałoby mieć naprawdę dobrą taktyke, żeby wygrać tą wojne xD
Generalnie zostawie bez komentarza fakt dołączenia Domination do wojny przeciwko Eun. Duty, w którym miałem kilku starych znajomych po prostu jest gildią lamerską. Z tą liczbą członków i siłą sd spokojnie mogli rozwalić Eun, zabrakło trochę rozumu i kolesia, który by ich poprowadził. Cóż teraz kozaczą skoro mają za sobą drugą gildię na Askarze. Jednym słowem lame.
A propos szans Eun w walce z Domination: mają szansę, by zrobić kilka dobrych fragów. Najlepszym przekładem tego, że średnio lvle postacie mogą rozwalić wyższe jest Dancing Shadows z Kyry.
necrid17
10-02-2007, 21:33
Nie. Odemnie z rl gra pare osob min- exe ,cinek,ja i jeszcze paru ;]
i nowa wojna na askarze Ultima vs Inssurection(czy jakos tak)
Zna ktoś powod wojny bo ja już dawno niegrałem:P
Skinheads
14-02-2007, 18:56
z Tego co wiem lecz to nie jest pewne .. Qikka mowila ,ze chyba dojdzie do TMW . oraz kilka innych osob
ma ktos link do battle ultimy vs insurection??
jak ktoś ma to niech da link albo gg 9318054.
Wojna Ultima vs Inssurection jest za zgoda obu guildi. Zadna z guild nie ponosi odpowiedzialnosci za ta wojne.
Po rozmowie z pewnym czlonkiem ultimy(moj pro) dowiedzialem sie ze ultima na razie przegrywa i nie zanosi sie na rewolucje
A wlasnie za szykuje sie rewolucja...
Qikka wstapil do nas
Hail Ultima ! _/
nowy owner Qikki to gorzej niż źle... free frag :/
nowy owner Qikki to gorzej niż źle... free frag :/
Fakt, Fakt :D
Co tam Gornito u ciebie slychac? :]
Tak, wogole co do tej wojny to Ulltima to wieksze nooby niz Tmw ...
Wystarczy zobaczyc w jaki sposob padaja widzialem filmik jak spadl
Memmento i Bunny Bult ( Jakos tak :D) , przeciwna gildia mam wrazenie ze
moze nie o tyle jest lepiej zgrana ale ma jakies pojecie o Tibi i o wojnie.
Wczoraj podobno bylo jakies open na Edron, filmikow chyba nie ma wiec moze ktos wie co tam sie doklanie dzialo :D . Tyle co wiem ze duzo ludzi z Ullltimy padlo i do tego jeszcze te ich Rs :D.
Pozdrawiam.
pilkarzyk10
15-02-2007, 11:05
Bourne jakbys byl troche madry i ogladal uwaznie filmik jak padlem...widzialbys ze mialem kicka......nie dostalem jakiegos combo...wiec chyba nie myslisz ze nie wyuhal bym sie......wczoraj na opence lalo mnie 7+ i jakos potrafilem sie wyuhac...a nie wyuhalbym sie gdy mnie lalo tych 3 pod domkiem??wiec prosze nie oceniaj jak nie wiesz jak naprawde bylo.....
p.s.zadajesz sobie pytanie.....skoro mial kicka czemu go nie wyjebalo z gry??otoz 4 minuty wczesniej ubilem white skula ktory bil mi kumpla..nie wierzysz?? podam nick...i porownasz godziny..o ktorej go zabilem i o ktorej pozniej padlem:)
Mimo to szacunek dla ciebie..pozdrawiam
Mementoo napewno ktoś robił filmik jak możesz daj link na PW.
No to od razu mowie tak:)) Wojna wynikla przez to ze Inssurection zaatakowalo playersow z ultimy. Sytuacja sie przedstawia nastepujaco w fragach: 10:2 dla insurrection.
Na osldzenie atmosfery poniezej zamieszcze rozmowe z Meemento[91] z Ultimy:
09:32 Vanick [30]: czy zapowiada sie na jakis rozejm?
09:32 Meemento [91]: rozejmu nie bedzie
09:33 Meemento [91]: i ejdno ejst pewne
09:33 Meemento [91]: przegrana gildia bedzie placila ogromny payment
09:33 Vanick [30]: czyli przegrana guildia nie zamierza opuscic serwa?
09:35 Meemento [91]: to nie jest wojna miedzy dwoma gildia ktorzy walcza o wladanie nadserverem....jest to wojna gildi nie liczacych sie w wladzy na serverze...membersi z przegranej gildi..bede musieli sie wyplacic aby moc dalej grac
09:35 Meemento [91]: w przeciwnym wypadku beda zabijani.....wiec juz lepiej jest chyba zaplacic...nizmarnowac postac:)
09:35 Meemento [91]: lub po prostu zmienic server
09:36 Meemento [91]: wczorj za swoja wolnosc zaplacil sebban ironclaw i nie jesr juz w wojnie....mozespokojnie expic
09:36 Vanick [30]: duzo zaplacili?
09:37 Meemento [91]: 60 k
09:41 Vanick [30]: czy wielki meemento zamierza zaplacic?
09:43 Meemento [91]: po pierwsze nie jestem wielki...jestem taki sam jk kazdy inny tibijczyk ktorytez mial 8 lvl....a co do pytania...jezeli przegramy..naturalnie ze zaplce..ale wierze w naszawygrana..gdybym nie wierzyl...nie walczylbym... a walcze bo najwazniejsza
09:43 Meemento [91]: jest lojalnosc wobec gildii
09:44 Vanick [30]: a co myslisz o lojalnosci sebban ironclaw ze zaplacil przed koncem?
09:46 Meemento [91]: jego lojalnosc to ejst jego sprawa,,,zrobil tak jak uwazal ze jest najlepiej dlaniego...:)
09:48 Meemento [91]: byc moze bal sie o lvl
09:56 Vanick [30]: powiedz mi jeszcze co sie dzialo w czoraj na edron?
09:58 Meemento [91]: open batle....ktora natepnie przeniosla sie do hero cave.....tam ponieslimyporazke....ale to nie koniec wojny.....jedna open battle o niczym nie swiadczy...:)
Wielkie dzieki za rozmowe i licze na to aby dobro wygralo to walke...Dobro czyli Ultima
Rewolcuja bedzie B)
Okolo 5 osób dojdzie do Ultimy, w tym ja.
A kto jeszcze, dowiecie sie soon... ;)
Riptiman
15-02-2007, 11:35
Bedzie dobrze, strony sie napewno odwroca i to oni beda grzac pz ;)
Moim zdaniem nawet jak insurection przegra to niebedą płacić bo rexis
pomoże.Taka sama sytuacja bedzie jak Eun i duty.Duty przegrało to Domniation
się odezwało.
Coś mi sie niechce wierzyć że Bone dojdziesz do Ultimy ale jak tak to Gz!!:D
Wkoncu Ultima musi wygrac bo moja stara postać tam jest xD
@meemento
to nie blyo zbty sprytne zeby zabijac podczas wojny bo rownie dobrze to mgolabyc prowokacja na ktora sie nabrales.
dla ultimy brak taktyki ma wieksza sile ognia i wiecej membersow a nie mzoe sobie poradzic :P widac braki doswiadczenia i umiejetnosci chca uzupelnic nowymi membersami przez mass recruting moze jak bedzie was 2x wiecej jak w insurrection sobie poradzicie :>
up
A moze to cisza przed burza? Jeszcze zobaczysz jak ultima zacznie napieprzac
Riptiman
15-02-2007, 14:35
tu masz racje, nie jestesmy zgrani jeszcze tak za dobrze, ta wojna wynikla bardzo szybko, kilka szybkich punktow dla nich i sie pogubilismy, mysle ze jak dojdzie pomoc i bedzie mial nami kto pokierowac wygramy to :)
pilkarzyk10
15-02-2007, 14:44
tu masz racje, nie jestesmy zgrani jeszcze tak za dobrze, ta wojna wynikla bardzo szybko, kilka szybkich punktow dla nich i sie pogubilismy, mysle ze jak dojdzie pomoc i bedzie mial nami kto pokierowac wygramy to :)
nic dodac nic ujac:)
Seth Di'vinci
15-02-2007, 14:55
jan ie wiem po co ta wojna :P
heh :P
Co do wojny sie nie wypowiadam, w obu mam kumpli, dlatego nie walcze, na Kartisa nigdy reki bym nie podniosl i nie bede walczył przeciwko niemu.
Życze good luck obu stronom.
Btw; Bone co z Domination sie stalo? ;o jakiś rozłam czy co? :o
ale nie jest to aby troche nie fair wobec insurrection ? bo oni nikogo nowego nie przyjeli a do ultimy doszlo juz chyba z 6 nowych membersow pod poczatku wojny, zamaist wyciagac wnioski z bledow wy idziecie na latwizne i dobieracie nowych ludzi wiec anwet jak wygrac to nie bedzie wasze zwyciestwo bos ami nie mogliscie sobie poradzic
ahahha ale wzmocnienia Ultimy tego sie niespodziewalem!!:D
Teraz Ultima musi wygrać.Bone powiedz mi tylko jedno czy po wojnie wracacie
do Domination??!!
Wie ktoś po ile chodzi heaven blossom? :P
Skinheads
16-02-2007, 23:10
Qikka qikka ale juz znow old owner ;p zani war byl bylem w ultimie hail Gattor Noob xD Gattor musimy znow pojsc na browar tzn. browary ;p
HAIL ULLTIMA
krzysheak
17-02-2007, 16:11
Licze na Ulltime ofc, ale sadze ze macie 0 zgrania chocby co bylo widac jak klepaliscie Awehcrama i nikt nie wiedzial gdzie jest secret scarab cave + organizowaliscie sie 40 minut :] ale mam nadzieje ze bedzie lepiej i ludzie z Insurrection popadaja jak psy :D
Domination jak zwykle się wtrąca... Ja licze na Insurrection choćby dlatego że teraz mają dużo mniejsze szanse na wygraną i większe zgranie niż pierwsza wersja Ultimy, aktualnie o Ultimie nic nie wiem ale Domination to tylko lvle, z tego co pamiętam to tez mieli 0 zgrania i więcej szczęścia niż rozumu..
a tak dla odswierzenia tematu
9:33 Hindus Mag [15]: mam cie w dupie masz hanta
09:33 Hindus Mag [15]: od
09:33 Lopik'Ottavianin [8]: ciebie?
09:33 Hindus Mag [15]: Alavaster
09:34 Hindus Mag [15]: albo od sobi paladyna
Jakos sie tym nie przejmuje ale nawet na Isarze nie ma czegos takiego :D a tak dla pewnosci ta gildia to silna jest ?xD
Juz od gildi nie amm hunta :P i jak sie okazalo oni nic o czyms takim nie wiedzieli
No to ladnie kilkaw wojen z podrzad :]
Rexis Vs Tmw
Duty Vs Eun
Ulltima Vs Ir~
I jak zawsze Dommination nie moze usiedzic w spokoju na dupie.
Bo sa qurwa wielcy -.-
Moriento
21-02-2007, 13:52
Jebac Rexis Jebac ...
Jebac Dommination Jebac ...
Jebac Ulltime Jebac ...
Jebac Zunriego Jebac ...
Jebac Padzke Jebac ...
Jebac Avajana Jebac ...
Jebac Ratata Jebac ...
Jebac Hassanno Jebac ...
Jebac Zekoriego Jebac ...
Jebac Xadama Jebac ...
Jebac Askare Jebac ...
Jebac Benka Jebac ...
Jebac Jebac Tibie Jebac ...
Jebac Royal Zare W Pupe Jebac ...
Jebac Jebac Jebac Jebac I Jeszcze Raz Jebac.
Yoyoyoy Ziooooom
pilkarzyk10
21-02-2007, 15:19
Jebac Rexis Jebac ...
Jebac Ulltime Jebac ...
Jebac Zunriego Jebac ...
Jebac Padzke Jebac ...
Jebac Avajana Jebac ...
Jebac Ratata Jebac ...
Jebac Hassanno Jebac ...
Jebac Xadama Jebac ...
Jebac Askare Jebac ...
Jebac Benka Jebac ...
Yoyoyoy Ziooooom
Bardzo inteligetna wypowiedź..dziecka z 1 klasy podstawówki którego mama nauczyła nowego słowa...a mianowicie słowa "jebać".....
Żałosne...
Jebac Rexis Jebac ...
Jebac Ulltime Jebac ...
Jebac Zunriego Jebac ...
Jebac Padzke Jebac ...
Jebac Avajana Jebac ...
Jebac Ratata Jebac ...
Jebac Hassanno Jebac ...
Jebac Xadama Jebac ...
Jebac Askare Jebac ...
Jebac Benka Jebac ...
Yoyoyoy Ziooooom
Powiedz mi skąd masz te nowości o wojnie bo nic mi o tym nie wiadomo...
ma ktos jakies wiesci o filmik z ostatniej bitwy o ile takowy wogole istnieje prosilbym o link pozdr
ma ktos jakies wiesci o filmik z ostatniej bitwy o ile takowy wogole istnieje prosilbym o link pozdr
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19203
Moze byc?
@down: Aaaaaa, tez bym to chetnie zobaczyl :)
ehs moj apetyt na filmik o battle nadal nie zostal zaspokojony :P to tylko 1 frag a bylo ich duzo wiecej mialem nadzieje na filmik z jamesem
Ciekawe co teraz sie stanie.
James chce huncic gildie Padzki w ktorej jest rl od :
Dana Ever~
Silca
Krapka
Po 2 to James z Bajexem nie powini sie wtracac w to, i mam nadzieje ze zunri
wyjebie ich z gildi -.^
necrid17
22-02-2007, 20:18
Ciekawe co teraz sie stanie.
James chce huncic gildie Padzki w ktorej jest rl od :
Dana Ever~
Silca
Krapka
wyjebie ich z gildi -.^
James zostal wyrzucony z rexis. W dodatku ubili go wczoraj ludzi z insurrection. Ciekawie teraz na askarze
James zostal wyrzucony z rexis. W dodatku ubili go wczoraj ludzi z insurrection. Ciekawie teraz na askarze
NIkt go nie wywalił, sam wyszedł a insurection ma payment 150k jako cała gildia. Tyle w temacie
wyjebie ich z gildi -.^
Watpie ze cos takiego moze sie stac. W koncu, nie sa w rexis przepadkowymi ludzmi :)
A w ogole kciuki do gory dla Insurrection, nice frags, guys
Watpie ze cos takiego moze sie stac. W koncu, nie sa w rexis przepadkowymi ludzmi :)
A ja w to nie watpie ...
Zapewne tak nie bedzie bo Tmw by do nich doszlo i wiekszosc Polakow.
Ale Gdyby nie Tmw oni juz dawno by wylecieli -.-
Bajexe mial przestac expic na 160 lvl expi kiedy zunri wyjechal do wloch xD
James gra z Sinnergy wiec on bedzie z nimi.
Moze byc ciekawie na Askarze.
necrid17
23-02-2007, 19:06
HAHA! trzymaj se kciuki za szwedow. Ja gdybym mial jeszcze chceci grac to bym dolaczyl do ultimy i zrobil co w mojej mocy zeby dojebac te kurwy.Ale niestety mam dosc tibi szkoda czasu wzroku i kregoslupa.
Ale jaka to różnica, czy to są Szwedzi czy Polacy czy kto tam jeszcze jest. Imponuje mi ich styl walki i to jak trzymają się w tej wojnie. Proste :)
EDITED
Domination dominated in the Carlin bushes.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19369
Booo for brave Valhera Know :) Milo z jego strony poczekać na ciebie w temple, Bone ;)
Gravestone Fighter
24-02-2007, 20:53
Po 1. Bourne, pierwsi którzy zaangażowali sie w wojne z Rexis byli Krapek, Euh i Lastinion. Zabili Gumooda bez powodu. Co prawda James wcześniej zabił człowieka Inssur~, ale miał powód.
Po 2. James nie gra z Sinnergy.
Po 3. James odszedł z Rexis sam, ponieważ miał utarczki słowne ze szwedami z Rexis. Jak wiecie szwedzi z Rexis trzymaja strone Insurr~, a w Ulltimie jest rl Jamesa i paru jego dobrych kumpli. Na początku zapowiadało sie na największa wojne w historii tego servera (czytaj: po śmierci Jamesa), ale wszystko sie uspokoiło. Tak apropo Zunri wraca w niedziele, i szykuje niespodzianke B).
Po 4. Insurrection sa zgrani, graja ze soba od paru dobrych miesięcy. Natomiast Ulltima to nie do konca zgrana grupa jako takich high leveli. Dajcie im troche czasu, a efekty bedą wyśmienite.
Sersantes
25-02-2007, 00:03
Po 1. Bourne, pierwsi którzy zaangażowali sie w wojne z Rexis byli Krapek, Euh i Lastinion. Zabili Gumooda bez powodu. Co prawda James wcześniej zabił człowieka Inssur~, ale miał powód.
Po 2. James nie gra z Sinnergy.
Po 3. James odszedł z Rexis sam, ponieważ miał utarczki słowne ze szwedami z Rexis. Jak wiecie szwedzi z Rexis trzymaja strone Insurr~, a w Ulltimie jest rl Jamesa i paru jego dobrych kumpli. Na początku zapowiadało sie na największa wojne w historii tego servera (czytaj: po śmierci Jamesa), ale wszystko sie uspokoiło. Tak apropo Zunri wraca w niedziele, i szykuje niespodzianke B).
Po 4. Insurrection sa zgrani, graja ze soba od paru dobrych miesięcy. Natomiast Ulltima to nie do konca zgrana grupa jako takich high leveli. Dajcie im troche czasu, a efekty bedą wyśmienite.
James sharował z Sinem.
A ciekawe jaka to niespodzianka, albo Zunri dojdzie do Ulltimy, albo znowu będzie gral na charach Ulltimy.
James sharował z Sinem.
A ciekawe jaka to niespodzianka, albo Zunri dojdzie do Ulltimy, albo znowu będzie gral na charach Ulltimy.
TMW szykuje coś ciekawego, czy czekacie aż wam się pacci skończą? :P
Keep it going bone, hope u gonna die 3rd time :p
OwneD ...
Bone to jest naprawde konkretny idiota ... pasc w taki sposob i to jeszcze 2
razy ... Co do Oddiny ...No CoMment... widac ze kozaczyc to oni umieja
gorzej tylko z umiejetnoscia w walce :]
Pozdro Bone mam nadzieje ze spadniesz jeszcze kilka razy tak samo jak Oddina :)
TMW szykuje coś ciekawego, czy czekacie aż wam się pacci skończą? :P
Oczywiście że coś planują.
Lets pk (three minutes) before save server please?
Anvortis
28-02-2007, 08:07
Rexis robia PA. Rexis przegra, to zwycieska gildia bedzie robila PA. Ktos pokona ta gildie i od nowa zacznie sie PA .....i tak przez lata :]
Kazdy player (no moze sa wyjatki) jak zdobywa coraz to wiekszy level zalicza dodatkowe procenty do paska PA :D. Jakis czas pozniej jak mu juz ten pasek urosnie, to zacznie sie PA :P (Bone von'Breaker)
rexis pozbylo sie wszystkich swoich potencjalnych wrogow stopniowo, nie ma kto imz agrozic na serwie i to sie przez dlugic zas nie zmieni a co do pa to nie jest takie straszne wystarczy zbierac dowody zanim sei kogos zaatakuje i cicho siedziec jak chca sie wbic w kolejke do respa
No wlasnie a jak nie bedzie wrogow ani graczy do zabijania to Master Zunri
znow kogos wypierodli z Rexis ... zapewne ktoregos Polaka :]
Mam nadzieje ze to bedziesz Everius ty zobaczymy czy twoj kochany Dj
pojdzie za toba :)
Moze i by poszedl :>
Ciekawie wtedy by sie na Askarze dzialo ...
Ale Askara to stare czasy :D
sorri sou macz. br?
@ Bourne
To raczej nie twoj server to skad mozesz wiedziec co sie na nim dzieje a w szczeglnosi wewnatrz rexis
@emir~~
Stare czasy ,jak dla kogo ;)
hah przypominaja sie czasy fodeus regum~ :P
pewnie poszli by szukac pomocy u tmw namawiajac wszystkich hlvl polakow do przejecia wladzy i stworzenia polskiego sserwa
@ Bourne
To raczej nie twoj server to skad mozesz wiedziec co sie na nim dzieje a w szczeglnosi wewnatrz rexis
@emir~~
Stare czasy ,jak dla kogo ;)
Dla mnie stare tak jak Tibia :D
Czas sie zajac Rl zyciem, szkoda ze Anni ci sie nie udalo zrobic :D
hah przypominaja sie czasy fodeus regum~ :P
pewnie poszli by szukac pomocy u tmw namawiajac wszystkich hlvl polakow do przejecia wladzy i stworzenia polskiego sserwa
Drogi chlopcze,
Zapewne niewiesz co sie dzialo za czasow FR,wiec prosze cie ,NIE WUPYWIADAJ SIE NA TEN TEMAT
@Emir
nastepnym razem sie uda ;)
@up
gralem na pcozatku serwa innym charem i wiem conieco :P a chloipiec to ty jestes pewnie przy mnie ;]
@up
gralem na pcozatku serwa innym charem i wiem conieco :P a chloipiec to ty jestes pewnie przy mnie ;]
Z twoich postow idzie wywnioskowac ze jestes chlopcem ,bo piszesz bez sensu ,
a co do FR to gildia zostala zalozona przezemnie 7 miesiecy po powstaniu Askary
wiec to chyba nie jest poczatek serwera :>
OK, to gralem troche dluzej niz na poczatku niech ci bedzie, a wyjasnij jak mozesz co bylo bez sensu w moich postach? Wspominajac o FR chodzilo mi,ze od kiedy pamietam trzymales sie razem z dj -.-'' i ze raczej by tak zostalo, ale ty widac lepiej wiesz co mialem na mysli
Jesli chlopiec ma wdg ciebie 19 lat to ciekawe kiedy staje sie pelnoletnim co ?
Jesli chlopiec ma wdg ciebie 19 lat to ciekawe kiedy staje sie pelnoletnim co ?
kiedy zaczyna mu klata obrastac wlosami :}
owszem trzymalem z djem i bede trzymal az do konca moich dni na askarze ,moze ze wzgeldu na to ze jest moim rl kumplem,a co do massive rucrtuing do gildii to nigdy czegos takiego nierobilem,
nawiazujac do tego ile masz lat,
jest jedna zasada niepytaja cie ile masz lat wiec tego niepisz a po drugie to ze masz 19 lat nieczyni cie dojrzalym (wiesz oco mi chodzi );)
@up
nie amrtw sie 30 cm w zwisie i zimnej wodzie chcesz to moge ci zdjecie przeslac ;]
a tak powanzie to chyba 19latek tez mzoe sobie pozartowac co nie musi czynic go niedojrzalym emocjonalnie
a w FR bylem swoim charem ale bylem off bo na kyrze juz gralem wiec zbyt dlugo nie zagoscilem w waszych szeregach
nie jestem tu poto zeby pisac Ci kolejne i kolejne riposty,skoro byles w Fr to dlaczego boisz sie ujawnic. ?Niewiem czego masz sie obawiac
Everius po co robicie ludzi z huntem w huja co to za pynamety myslicie ze sie
wyplaca all dacie im poexpic 2 tygodnie i next war nudzi wam sie kurwa to
wypierdlac na e-pvp.
Everius po co robicie ludzi z huntem w huja co to za pynamety myslicie ze sie
wyplaca all dacie im poexpic 2 tygodnie i next war nudzi wam sie kurwa to
wypierdlac na e-pvp.
nie wydaje mi sie zeby byłe tmw mogloby byc jakakolwiek rywallizacja dla rexis
nie wydaje mi sie zeby byłe tmw mogloby byc jakakolwiek rywallizacja dla rexis
Rexis jest znudzone wiec kiedy Tmw sie wyplaci poczeka chwilke i ujebie ktoregos zapewne reszta nie pojdzie za ta osoba. Wtedy sie okaze czy gilida Tmw byla banda noobow czy prawdziwimi ziomkami :> Choc z gory wiadomo ze next war tez przejebia a tak ogolnie Everius wiesz ze wiekoszc servera z h lvl, zwlaszcza polakow jest za Tmw nawet potym jak pk sobie przed Save Serverem. Watpie zeby ci ktorys to powiedzial ale sam widziales na poczatku tego waru ile polakow dolaczylo do wojny niestety jakies noobki co po 1 open maja zamiar placic wiec dlatego macie taka przewage:>
Piszesz ze nie moj server dla ciebie odrazu mowie gralem tu ale gdy Flakon del fifik wykasowal polowe ludzi z listy na d lair i zrobil sie next to mi wogole zal grac na tak noobowaty swiecie.
Potem placzecie ze w huj ludzi Retidret jak huncicie polowe serva i nie dajecie expic nastepnej to trudno sie dziwic.
@up
skads to znam kiedys wpadl Swift Know moj kumpel tam expil ja na gorze on na dole pytam co on chcial... ?
a on:
wiesz to Rexis musi wbic te pierdolone 18% n/c xD
Ja moze dojde do Tmw xD i bede kozok.
Nie dojdziesz do tmw bo nie jestes good ziomem...a tam tylko zaufani są. Jak nie wierzysz to pomysl dlaczego na poczatku byly dwie gildie osobno aberitto oraz tmw.
Co do paymentow...za duzo ludzi z tmw to tam nie zaplaci, wiekszosc gra na innych servach a askara to taki serv do zabawy
I jeszcze jedno. Ktos powiedzial ze jak zaczela sie ta wojna to duzo polakow doszlo do tmw. Po 1 doszli do aberitto po 2 polowa z nich to byli zwykli szpiedzy...i my o tym wiedzielismy;p
Tali~
Nie dojdziesz do tmw bo nie jestes good ziomem...a tam tylko zaufani są. Jak nie wierzysz to pomysl dlaczego na poczatku byly dwie gildie osobno aberitto oraz tmw.
Co do paymentow...za duzo ludzi z tmw to tam nie zaplaci, wiekszosc gra na innych servach a askara to taki serv do zabawy
I jeszcze jedno. Ktos powiedzial ze jak zaczela sie ta wojna to duzo polakow doszlo do tmw. Po 1 doszli do aberitto po 2 polowa z nich to byli zwykli szpiedzy...i my o tym wiedzielismy;p
Tali~
Z tego co mi ziomek mowil to mieliscie jednego szpiega - Ice ...
Nie zapłaci ;> Już praktycznie wszyscy zapłacili albo kończą zbierać pieniądze i grają sobie spokojnie.
Ja mam 350k jestem w czolowce jesli chodzi o paynamenty no i nie wiem czy sie cieszyc i byc dumny :D czy plakac bo nie 200k to przeciez nie 350 :)
@Bourne
grales tu ,sam tak napisales wiec skad mzoesz wiedziec jaka jest sytuacja wewnatrz Askary w chwili obecnej,jakbys sledzil forum to molgbys zauwazyc iz wiele osob zaczyna grac na nowo wlasnie na askarze ,gdyz na askarze nie jest az tak zle jak to bywa na innych serwach(mowie tu o wykorzystywaniu swoich wplywow przez h lv),i skoro tu juz niegrasz to prosze cie nie opowiadaj lgupot gdyz niemasz zielonego pojecia o czym mowisz
Jak Shastia wspomniala,wiekszosc bylych memberow Twm splacila sie badz zarabia hajs na splate hunta.
@Emir
Wierz mi ,podjales sluszna decyzje B)
Szczerze mówiąc, na askarze naprawde niemal nie ma PA. Częściej spotykam PA ze strony qmpli rexis, ich rl niż ze strony samego rexis :)
Mnie wk****a jedna rzecz na Askarze- noby mają pro od 100lvl+ i wbijają ci się na respa i "hanted main" plx. A tak poza tym to jest nieźle :p
@Bourne
grales tu ,sam tak napisales wiec skad mzoesz wiedziec jaka jest sytuacja wewnatrz Askary w chwili obecnej,jakbys sledzil forum to molgbys zauwazyc iz wiele osob zaczyna grac na nowo wlasnie na askarze ,gdyz na askarze nie jest az tak zle jak to bywa na innych serwach(mowie tu o wykorzystywaniu swoich wplywow przez h lv),i skoro tu juz niegrasz to prosze cie nie opowiadaj lgupot gdyz niemasz zielonego pojecia o czym mowisz
Jak Shastia wspomniala,wiekszosc bylych memberow Twm splacila sie badz zarabia hajs na splate hunta.
@Emir
Wierz mi ,podjales sluszna decyzje B)
to moze opowiesz co sie ostantio stalo na wrl seal jak pomagales kilka dni temu :)
a co do uwolnionych tmw mam nadzieje ze nie bedziecie tacy bezduszni zeby za kilka dni zmienic zdanie i ihc za byle powod huncic
widze ze jestes doskonale poinformowany albo sam tam byles tylko niechcesz sie ujawnic ,
owszem padlem tam przez 2 osoby ktore mnie blokowaly ,ale odrobilem to co stracilem w 3 godzinki potem .
nie wydaje mi sie zeby te osoby chcialy twojego deda, wiec po co bylo ich huncic =\ , a w teamie nie bylem z reszta to niczego nie zmienia jaką gram postacia
nie wydaje mi sie zeby te osoby chcialy twojego deda, wiec po co bylo ich huncic =\ , a w teamie nie bylem z reszta to niczego nie zmienia jaką gram postacia
owszem nie chcieli zebym padl ,ale na takim quescie wychodzi kto jest noobem ,warlock zaatakowal kogo innego i wszyscy zaczeli uciekac w tym psiaku i i inny 100+ palek,niewiem czemu owy palek sie boi warlocka zblokowac ;o
ten 100+ kupil chara na 92 moze nie zna mozliwosci palka
no popatrzeć tylko... psiaku znoobił, kto by sie spodziewał... a zawsze taaaaaaaaaaaaaaaki cwaniak był XDDDD
Pietras__
19-03-2007, 00:54
HHeh ja wam powiem tak . Gram na askarze i spotkalem sie zkilkoma przykrymi sprawami ;) Przedstawie 3 najfajniejsze
1. 2 legendow , kr.... i xu.... Pkowali mnie , Mieli fe , ja jako knajt oczywiscie podszedlem pod nich zeb ydostawali od fe i zeby leczyli sie a nie ladowali we mnie sd . Oni staneli w miejscu a ja zwialem Po 5 min Jeden z nich xu... padl , dowiedzialem sie patrzac w profi lna tibia.com No coz... od razu wiedzialem ze mam przejebane , mialem hunta za to ze niby zajebalem loota pana xu... payment 30k :D . No comment
2. Ta sprawa jest lepsza :D Bo tu chodzi o typka z rexis. Pan "g" razem z panem "her.." wbili do mnie na slimy pod carlin gdy trenowalem Bili mnie bili mnie ja pytalem za co ale odpowiedzi nie otrzymalem wiec wpadlem na genialny pomysl... " uczieczka " Udalo mi sie zwiac. No ale coz im si enie udalo wiec postanowili wymyslic reason za co mnie Tlukli . Narzucili pa yment 30k za to ze wyrzucilem nie jakiego ich rla kumpla z respa na dc... No coz na dc nie bylem przez jakies 3 miechy od tamtego czasu zreszta nie mam zwyczaju wywalac nikogo z respa I napewno tego nie zrobilem No ale coz sila wyzsza trzeba placic ;) Tym razem postanowilem nie placic ( nie dam draniom zarobic ) . Sprawa toczy sie do dzis... ale laskawy pan "g " obnizyl payment do 25k ;D W sumie to nawet jak by 1 gp byl payment to bym nie zaplacil ;P .
3. Kolejna sprawa, . Jak codzien trenilem sobie na slimach i w pewnym momencie wpadl mi jakis noobek 8 lvl i zabij slima , a potem bloczyl resp , no coz musialem stuknac kilka razy drania zeby sobie poszedl, a wiec stukalem go do "reda" wiec ten uciekl pod dp , a chwile potem wpadli do mnie dwaj panowie wykorzystujac szanse iz mam skulla :D i zaczeli mnie bic ;( <sad> Tym razem panowie z domination jeden know drugi pan "eve.."Tym razem hunta nie bylo ... no coz nie bylo za co ...
T ak wiec ;) Bardzo podoba mi sie gra na askarze ;D nie ma co ;) Ale z uporem maniaka staram sie grac dalej :D
Pietras__
19-03-2007, 10:56
Ye bejbe....
A znamy sie ? :D
Pietras__
19-03-2007, 10:56
Ye bejbe....
na forum rexis chyba widzialem twoj topic :P
a co do sytuacji na askarze to sprubuj sobie poexpic na lepszych respach veno d lair czy of to zobaczysz jakie jest pa :) bo ofc rexis kolejka nie obowiazuje tak samo jak zostawianie jakichkolwiek listow informujacych ze ktos wogole tam expi a jak wbijesz na resp zadowolony ze pusty zzabijez 1 potwora i oni to zobacza to od razu leja, wedlug mnie i tak najwiekszy problem jest ze swiezymi memberami ktorzy dopiero poznaja uroki posiadania wladyz i oni to dopiero robia pa, bo starsi czlonkowie rexis nie naduzywaja wladzy az tak
Ye bejbe....
nie znamy sie, ale widzialem twój topic na forum rexis =]
Pietras__
19-03-2007, 16:53
O... Widze ze duzo osob zagalada na forum rexisow... ; ) Taa ja mialem nadzieje ze z powodu braku jakich kolwiek dowodow hunta nie bedzie ale sie mylilem , dalem im tylko znac ze jeden z nich mnie hunci i teraz wszyscy mnie hunca ;)
O... Widze ze duzo osob zagalada na forum rexisow... ; ) Taa ja mialem nadzieje ze z powodu braku jakich kolwiek dowodow hunta nie bedzie ale sie mylilem , dalem im tylko znac ze jeden z nich mnie hunci i teraz wszyscy mnie hunca ;)
Cóż... nietrzeba bylo tyle kombinowac....B)
Ktośby zarzucił link do tamtego forum na pm albo tutaj :O
Pietras__
19-03-2007, 22:55
Cóż... nietrzeba bylo tyle kombinowac....B)
O.o jak milo pan "g" ;) Kombinowac ? Hmm z czym niby kombinowalem ? ;)
A Devil Deathless cos nijak sie nie sprzeda :(
http://allegro.pl/item177258691_tibia_askara_99ek.html
Czlowieku co ty opowiadasz? wojna sie skonczyla wymysliles sobie bajeczke i wrzucasz i na co? tylko zasmiecasz takimi glupotami. Ps. jezeli nie nauczysz sie grac na jednym serverze bo inni sa lepsi , to nigdy nie bedziesz dobry.;(
22-03-2007, 20:25
Ps. jezeli nie nauczysz sie grac na jednym serverze bo inni sa lepsi , to nigdy nie bedziesz dobry.;(
Czlowieku co ty opowiadasz? wojna sie skonczyla wymysliles sobie bajeczke i wrzucasz i na co? tylko zasmiecasz takimi glupotami. Ps. jezeli nie nauczysz sie grac na jednym serverze bo inni sa lepsi , to nigdy nie bedziesz dobry.;(
Pricelisty nie zdają egazminu - ludzie i tak będą sprzedawać na noobcharach.
Pitch_Black
08-04-2007, 15:31
Hurek & Krapek opuścili Rexis albo zostali wywaleni.
btw. Nutty jest huntowany, bo padl od Rexisów?
Skinheads
08-04-2007, 16:49
Wlasnie czemu nutty hunted ... Apropo wracam na Askare ;p gralem jakis czas 60 Ek na Thori tam to jest PA ! zabijaja nie mowia za co kazdy kazdego hunci .. zjebany server ;/ na Askara niema jakiegos wielkiego PA wiem ,ze Silc kozaczyl dalej "kozaczy" ?:D ;)
Pitch_Black
08-04-2007, 22:07
Niedawno znowu Kamienne Monstrum biegało po Thais.
300+ luidzi padło a oczywiście Silc był blisko niego.
Zobacz temat na forum.tibia.com tam wszystko pisze
Pitch_Black
17-04-2007, 01:30
Reinkarnacja gildii Coma xD
Znowu będzie zabawnie na Askarze :D
pilkarzyk10
17-04-2007, 10:07
znowu myślą że coś zdziałają.....żałosne....
to ze zalozyli gildie nie znaczy ze mysla o przejeciu serwa po prostu chca miec dobra zabawe wspolne hunty questy itd gra w tibie nie opiera sie wylacznie na wojnie, a co do nuttiego to jest hunted bo spiskowal przeciw rexis
Tibinosss
17-04-2007, 16:43
czesc, moim zdaniem askara zamienia sie w swiat druidow i sorkow ;/ swiat staje sie do d**y, wiem co pisze bo moja pierwsza postac byla na aksarze, wszystko bylo ok ale teraz ;/ 1.Pelno trupow lezy w miastach. 2. Ludzie sie tylko zabijają więc knight/pal na niskim lvlu zaraz bedzie zmieciony i dlatego sami druidzi i sorcererzy tam są (z wyjątkami), gra nudzi mi się i chyba zaczne gre na jakims servku bardziej rownym 25% kazdej profesji (moze nie dokladnie, ale zeby bylo w miare rowno), kto gra niech gra, ale mi sie niepodoba ;/ bye...
NaRuTo__xD
17-04-2007, 17:44
znowu myślą że coś zdziałają.....żałosne....
załosne identycznie jak ty...niech sobie próbuja...nie pieprz takich glupich textów bo juz nie raz sie takie rzeczy dzialy ze sie zebrala z huj wie skad partyzantka,a z niej powstala najlepsza gildia na servie wygrywajca wojne :)
kthxbye
aczkolwiek czarno widze to pod dowództwem comy... ;d
Poza tym na askarze cieżko byłoby o oddzialy partyzantki xD
(Wiem wiem, nie ebdzie wojny, aczkolwiek nawiązałem do powyższych postów)
pilkarzyk10
20-04-2007, 08:39
załosne identycznie jak ty...niech sobie próbuja...nie pieprz takich glupich textów bo juz nie raz sie takie rzeczy dzialy ze sie zebrala z huj wie skad partyzantka,a z niej powstala najlepsza gildia na servie wygrywajca wojne :)
kthxbyePo pierwsze ja cie nie obrażałem wiec miej do mnie szacunek jak ja do ciebie....po drugie ty pieprzysz......juz ta partyzantka prubowala swoich sil....i pokazala co potrafi na opence w ankh....byc moze cos sie zmieni...ale nie sadze.....dominacja rexis jest niepodwazalna....graja ze soba dlugo , maja zgranie , i wiedzą co mają robic...
Pozdro
Sersantes
20-04-2007, 15:54
Po pierwsze ja cie nie obrażałem wiec miej do mnie szacunek jak ja do ciebie....po drugie ty pieprzysz......juz ta partyzantka prubowala swoich sil....i pokazala co potrafi na opence w ankh....byc moze cos sie zmieni...ale nie sadze.....dominacja rexis jest niepodwazalna....graja ze soba dlugo , maja zgranie , i wiedzą co mają robic...
Pozdro
Ty też pokazałeś co umiesz ma wojnie z Insurection =) więc na te tematy się nie wypowiadaj.
Sers... wyjąłes mi to z ust ;D tzn. z klawiatury ;d
pilkarzyk10
20-04-2007, 23:55
Ty też pokazałeś co umiesz ma wojnie z Insurection =) więc na te tematy się nie wypowiadaj.
jakbys nie byl slepy i dobrze oglądal filmiki widzialbys ze mialem kicki.....to nie bylo combo wiec mi nie pier...ol ze bym sie nie wyuhal.....widac bog nie dal ci dobrego wzroku....btw....ogladnij jeszcze raz filmiki to zobczysz.....sersanteciku...slepociku
chodzić na wojne mając kicki to głupi pomysl, bardzo głupi, poza tym Insurrection jechało was jak chcialo, więc nie gadaj... -.-
jakbys nie byl slepy i dobrze oglądal filmiki widzialbys ze mialem kicki.....to nie bylo combo wiec mi nie pier...ol ze bym sie nie wyuhal.....widac bog nie dal ci dobrego wzroku....btw....ogladnij jeszcze raz filmiki to zobczysz.....sersanteciku...slepociku
Ktory Owner Pisze na Forum?
Razor_Boss
21-04-2007, 10:50
A mi włąśnie zhakowali 32 knighta i 35 druida :/:/:/
Sersantes
21-04-2007, 14:22
:( Dobrze Pioneczku.. Oglądne !
pilkarzyk10
21-04-2007, 16:31
:( Dobrze Pioneczku.. Oglądne !Pioneczku sobie możesz mowić do swoich kumpli nie do mnie.....pozdro...
@Igrexou
Tak zgadzam się z tobą....ale nie znam przyszlosci....mam radiówke...i moze byc caly dzień dobrze i nagle coś sie rypie....i zgadzam sie ze dostalismy mocno w dupE....Insurection zrobilo z nami co chciało....ale to wynik strachu niektorych membersow z naszej gildi....( co chwila bylo mowione " nie idziemy ich lac bo moga walnąć mass loga ---(...)pff....tak jakby insurection czekalo 24 /h na massloga...) kto sie boi nigdy nie wygra wojny....jednym z czynnikow powodzenia wojny ejst to ze zaden members nie moze sie bac o swoje skile czy lvl....drugim czynnikiem bylo to ze prawie kazdy biegal gdzie chcial i wogole nie sluchal co mowil leader....pozdrawiam cie cieplo....
@Bourne
zawsze ten sam///-.-
W 90% ten drugi czynnik zaważył o waszej porażce, mieliście przewage leveli, pomoc od kilku osób spoza gildii :) a mimo wszystko przegraliście. Dobrze wiem też, że Insurrection nie czekało wiele razy na massloga, po prostu szli expić XD
Poza tym jak nabiliście 1 fraga typu Marrtomm czy Brian Dark stawaliście sie zbyt pewni siebie i to też was zgubiło, pomijając fakt że wasz zapał byl szybko gaszony :)
pilkarzyk10
21-04-2007, 19:25
W 90% ten drugi czynnik zaważył o waszej porażce, mieliście przewage leveli, pomoc od kilku osób spoza gildii :) a mimo wszystko przegraliście. Dobrze wiem też, że Insurrection nie czekało wiele razy na massloga, po prostu szli expić XD
Poza tym jak nabiliście 1 fraga typu Marrtomm czy Brian Dark stawaliście sie zbyt pewni siebie i to też was zgubiło, pomijając fakt że wasz zapał byl szybko gaszony :)
w 100 % popieram:)
Pitch_Black
21-04-2007, 23:00
Ale Marrtomm ma delete wiec już nikomu nie poprzeszkadza ^^
Ale Marrtomm ma delete wiec już nikomu nie poprzeszkadza ^^
założymy sie że Marrtomm może wciąż zaszkodzić i to dosyć mocno? :>
pilkarzyk10
22-04-2007, 09:06
założymy sie że Marrtomm może wciąż zaszkodzić i to dosyć mocno? :>
np. jak?? bo nie rozumiem?? Sharując z kimś??
poza tym wciąż ma support rexis mimo wszystko... :)
pilkarzyk10
22-04-2007, 12:37
jezeli oczywiscie bedzie mu sie chcialo grac od nowa
Pitch_Black
22-04-2007, 17:53
jezeli oczywiscie bedzie mu sie chcialo grac od nowa
A po co od nowa. Ma Lastinion jeszcze xD
i może jakieś chary jeszcze ale nie jestem pewny.
A chodziło mi o to że Marrtomm-em już nie pogra :P
Pitch_Black
23-04-2007, 20:49
A ja zawsze myślałem że tak :P
pilkarzyk10
23-04-2007, 21:09
co to sie dzieje wszyscy hacked...vuminaku , krapek , sebban ironclaw , master of hunter , dey....pff......ciekawe jakim cudem...
Aj grał z 2-3 tygodnie Lastinionem ;)
a co do hacków to chujowa sprawa tt :x podejrzewam że to 1 i ta sama osoba ...
Pitch_Black
26-04-2007, 00:44
Chujowa sprawa z tymi hackami :/
Nawet jest w rexis ;)
o widze że Marrtomm odzyskał Lasta, ale z tego co wiem grał nim jego RL jeden :) a ja mam dobre info w tych sprawach ;)
o widze że Marrtomm odzyskał Lasta, ale z tego co wiem grał nim jego RL jeden :) a ja mam dobre info w tych sprawach ;)
MArrtomm nie gra lastinionem
Oris Palladyn
28-04-2007, 10:21
Jesli pozwolicie chcialbym wrocic do posta Meementa w sprawie wojny z Insu~.
Czesto bywalo tak ze bylo nas na vt z 15+, ich na tibi z 8-10 i za kazdym razem jak chcielismy cos robic to Domination Members (glownie vicki) pieprzyli ze to trap etc. a nigdy nie dochodzilo nic do skutku prawie :/ zreszta nie bd wspominal jak pare osob pokazalo jak swietnie potrafia grac :) (chyba wiadomo o kogo mi chodzi)
Zreszta przyznam ze na poczatku lekcewazylem Insurecction lecz to sie zmienilo :)
Pozdrawiam niech mocz bedzie z Wami
Pozdrawiam niech mocz bedzie z Wami
Skoro lubisz to pij do woli, ja tam nie chce :)
Swiontas
29-04-2007, 14:30
rexis se random pk urządziło czy co??
Apr 29 2007, 12:37:07 CEST Killed at Level 52 by Zunri
and by Euh Know.
ta .. pelno osob juz padlo :D
oho, mają zabawe chłopaki ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.