Pokaż pełną wersje : Pacc - invalid payment
Oskaliber
18-12-2006, 18:31
Dostałem właśnie dożywotniego bana za invalid payment...
Nie wiem w sumie o co chodzi, kupowałem pacc przez allegro, przez kilka dni niby wszystko było ok...
Czy da się coś zrobić żeby tego bana odwołać, czy coś takiego? :S
Jestem załamany, po 5 dniach użytkowania pacca, dostalem bana za to, że prawdopodobnie gościu wycofał wpłatę czy coś tego rodzaju..
Następny dowód, że lepiej kupować u sprawdzonych sprzedawców (np. Drom). A ban zostanie zdjęty jak kupisz PACCa następnego.
Ku przestrodze!
wiesz jak to jest allegro ;s
ja kupuje przez tibia.pl bo wiem, ze tu nikt nie wycofa. Wczesniej mozna bylo kupowac przerz allegro bo byl ban dopoki nie kupisz nowego a teraz lipa :p (przynajmniej mi sie tak wydaje) powiem jedno : masz kape zal Ci bylo 10 czy 15 zlotych to sa skutki
a nie lepiej kupywac PACC u sprawdzonych osob/firm?
Dostałem właśnie dożywotniego bana za invalid payment...
Nie wiem w sumie o co chodzi, kupowałem pacc przez allegro, przez kilka dni niby wszystko było ok...
Czy da się coś zrobić żeby tego bana odwołać, czy coś takiego? :S
Jestem załamany, po 5 dniach użytkowania pacca, dostalem bana za to, że prawdopodobnie gościu wycofał wpłatę czy coś tego rodzaju..
Kupienie Premium Account (PACC) na allegro = Pieniądze może sprzedawca wycofać co jest równoznaczne z BANEM
Kupienie Premium Account (PACC) za pieniądze w grze = BAN
Trzeba było kupic w firmie DROM , dał byś pare złotych więcej i byś miał PACC i konto bez bana 8o
Kolos from rodos
18-12-2006, 18:38
Peszek.
Ban zostanie zniesiony po kupnie następnego PACCa. (prawdopodobnie wtedy i tak będziesz miał free account - nie jestem tego pewien , mogę sie mylić dlatego mnie poprawcie!) Do czasu kupna PACCa nie masz możliwości zalogowania sie na konto.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.