zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Santa Doll & Teddy Bear & Santa Event

Bloodmoon
18-12-2006, 19:50
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja na innych serwerach niż Elera.

1. Jak dużo na Twoim świecie jest Santa Doll oraz jaka jest za nie obecnie cena?

2. Czy na Twoim świecie Mikołaj dał więcej niż jednego Teddy Bear? Ile dokładnie? Jaka jest obecnie cena za miśka?
Wiem, że dawniej Mikołaj dawał jednego Teddy Bear na świat ale podobno teraz rozdaje ich więcej. Czy może ktoś to potwierdzić?

3. Czy na którymkolwiek świecie był już Santa Event?
Dla tych co nie wiedzą o co chodzi: Santa Event czyli najazd Grynch Clan Goblinów na miasta. Czy już się gdzieś pojawiły czy jeszcze nie?

Dzięki z góry za informacje.

Royalkowaty
22-12-2006, 19:08
Wczoraj był rajd na securze.
Sam brałem udział w ab i venore(1 bag ;/)
Z tego co ja wiem to za doll santa trzeba 100 tych toreb(albo tokenów)
A miśka na securze (chyba) dostali Angel of Distans i Bebilon(Qmpel tak mówił)

Sozemego
22-12-2006, 19:10
Na isarze raidy tych goblinow juz byly z 10 razy. Od wczoraj, pare razy dziennie. A o misku nic nie slyszalem, natomiast santa doll ma jedna osoba [z tych ktorych wiem], ale nie jest zainteresowana sprzedaza o0

X-Zero
22-12-2006, 19:13
Dzisiaj na Lunarze był!

Pisałem to w temacie:Lunara News

Ter
22-12-2006, 20:23
1. Przez wymienianie tokenów właśnie na Santa Doll'e liczba ich stała się wieksza i jest ich sporo. Cena to około 50-100k.
2. Na moim serverze mikołaj dał około 4-5 Teddy Bear'ów. Ja kupiłem jednego za 600k, lecz ceny są różne. Jeden został sprzedany za 1200k.
3. Raidy Grynch Clan Goblinów występują codziennie po pare razy. Sądzę, że potrwa to do swiąt.

tomektrz
22-12-2006, 20:42
Nie wiem ile jest Santa Dolli, ale ich cena na Calmerze wynosi ~200k. O misiach nic nie wiem, ale nikt nie sprzedawał (albo nikt nie dostał, albo zachował dla siebie). Gobliny najechały już na kilka miast m. in. Thais, Darashia, Ank.

Tompior
22-12-2006, 22:43
Eeee Cipsoft znowu zabral nam cos ze starej dobrej tibii...
Kiedy Teddy Bear to byl taki zajebiscie rzadki i cenny przedmiot...
Teraz? Duzo ludzi go ma :(

Ain'aer
23-12-2006, 14:08
@up
Wcale nie tak wielu, kilku na świat. Ale jednak rzeczywiście- kiedyś tylko niektórzy z Novy i Antiki go mieli.

gorgi
23-12-2006, 14:33
@up
Wcale nie tak wielu, kilku na świat. Ale jednak rzeczywiście- kiedyś tylko niektórzy z Novy i Antiki go mieli.

Antici*, i nie tylko oni go mieli, w annihilatorze, nagrodą jest teddy bear, więc nie wypowiadaj się jak nie wiesz

Xagar
23-12-2006, 14:38
Antici*, i nie tylko oni go mieli, w annihilatorze, nagrodą jest teddy bear, więc nie wypowiadaj się jak nie wiesz

oO wielki medrzec swiata sie znalazl... to Ty sie nie wypowiadaj jak nie wiesz... W annihilatorze nagroda jest annihilator bear moj senseju...

@topic

Na Asterze ~ 11.30 w ciagu godziny byly 4 ataki goblinow :D

Michalusik
23-12-2006, 14:54
oO wielki medrzec swiata sie znalazl... to Ty sie nie wypowiadaj jak nie wiesz... W annihilatorze nagroda jest annihilator bear moj senseju...

@topic

Na Asterze ~ 11.30 w ciagu godziny byly 4 ataki goblinow :D

Masz racje.. Annihilator Quest z tego prezentu wypada Annihilator Bear (wygląd jak Teddy Bear). Dlatego tak wielu osób myli się, co do tych dwóch różnych item'ów, to tak jak powiedzieć, że Orshabaal jest Demon'em.

Myślę, że połowa użytkowników forum wie więcej niż niektórzy z Tibia.pl support... Ale to jest tylko moje zdanie...

Xagar
23-12-2006, 15:01
Myślę, że połowa użytkowników forum wie więcej niż niektórzy z Tibia.pl support... Ale to jest tylko moje zdanie...

Nie tylko twoje... przyjmuja tych supportow jak leci a oni nawet nie wiedza co to Tibia :P

Ain'aer
23-12-2006, 18:23

Pan z Tibia.pl support nie rozróżnia Annihilator Bear i Teddy bear? o.O

Ri'Pablo
23-12-2006, 18:51
Rajdów jest naprawde strasznie dużo, a jeśli chodzi o Misie, to są tylko jakieś plotki, że ktośtam go dostał... niestety nie są one potwierdzone.

Btw. Wie ktoś może co Cyklop kuje z tego nowego kruszca??

gorgi
23-12-2006, 21:38
Sądze, że Teddy bear, wylootowany z anni, ma tylko dopisek, że jest to anihhilator bear.
Jak nie, to sorry za pomyłke, ale jeszcze dzisiaj tego popszukam.

A co do tych wyżej, zgłoście się do tibia.pl support, zobaczymy czy napewno biorą wszystkich, takich ułomów jak wy raczej nie przyjmą :(

Xagar
23-12-2006, 21:48
Sądze, że Teddy bear, wylootowany z anni, ma tylko dopisek, że jest to anihhilator bear.

A co do tych wyżej, zgłoście się do tibia.pl support, zobaczymy czy napewno biorą wszystkich, takich ułomów jak wy raczej nie przyjmą :(

Kto tu jest ulomkiem... "Sądze, że Teddy bear, wylootowany z anni, ma tylko dopisek, że jest to anihhilator bear" Przeczytaj kilka razy to zdanie i pomysl (wiem bedzie ciezko) czy ma sens.

Idz sobie moze radia posluchac... albo krowy wydoic...

Kasztaniaczek
23-12-2006, 21:54

<lezy i kwiczy ze smiechu..>

gorgi
23-12-2006, 23:57
Kto tu jest ulomkiem... "Sądze, że Teddy bear, wylootowany z anni, ma tylko dopisek, że jest to anihhilator bear" Przeczytaj kilka razy to zdanie i pomysl (wiem bedzie ciezko) czy ma sens.

Idz sobie moze radia posluchac... albo krowy wydoic...

czy ty kurwa nie rozumiesz co to znaczy dopisek?
You see teddy bear.
It weight ileś tam oz.
I tu myślałem że jest dopisek.

A na końcu napisałem, jeśli się mylę to sorry, ty pojebany mozgozjebie!

litt
24-12-2006, 09:37

czy ty kurwa nie rozumiesz co to znaczy dopisek?
You see teddy bear.
It weight ileś tam oz.
I tu myślałem że jest dopisek.

A na końcu napisałem, jeśli się mylę to sorry, ty pojebany mozgozjebie!

To źle myślałeś, ale nie musiałeś ich wyklinać.

Ehh, taki troll a jest w tibia.pl support...

Kolos from rodos
24-12-2006, 09:46
To źle myślałeś, ale nie musiałeś ich wyklinać.

Ehh, taki troll a jest w tibia.pl support...

lol, nie wypowiadaj sie na temat trolli, radze najpierw przeczytać przyklejony temat o "trollach" , poza tym, jeśli jest w supporcie , to oznacza że napewno zrobił więcej dla tej strony i tego forum niż wszystkie nooby wypowiadające sie w tym temacie (nie licząc niektórych ,czyli tych którzy nie krytykują) razem wzięte... a co do tego że odpowiada na zarzuty.. ma do tego prawo , też człowiek , tyle że z supportu :D

Cashtan
24-12-2006, 09:47
Pan z Tibia.pl support lamie zasady forum i klnie na innych uzytkownikow, po prostu GZ :)!

litt
24-12-2006, 09:52
lol, nie wypowiadaj sie na temat trolli, radze najpierw przeczytać przyklejony temat o "trollach" , poza tym, jeśli jest w supporcie , to oznacza że napewno zrobił więcej dla tej strony i tego forum niż wszystkie nooby wypowiadające sie w tym temacie (nie licząc niektórych ,czyli tych którzy nie krytykują) razem wzięte... a co do tego że odpowiada na zarzuty.. ma do tego prawo , też człowiek , tyle że z supportu :D
lmao

Z tego co mi wiadomo w Supporcie ciagle odbywaja sie przesiewy, niekiedy dużo ludzi przyjmują, na podstawie ich zgłoszeń a później ich wywalają, mam nadzieję, że tak będzie z niejakim gorgim.

Dlaczego niby mamy go nie krytykować ?
Jest gdzieś zakaz krytykowania kogolwiek w regulaminie ?
Widze, ze nawet tego nie znasz wiec stfu, i sam jesteś noob.

Odpowiada na zarzuty, taaa.
Obejrzyj mojego posta pod koniec drugiej strony i zobaczysz w jaki sposób gorgi odpowiadał na zwykłą krytykę.

Elvena
24-12-2006, 10:02
Pan z Tibia.pl support lamie zasady forum i klnie na innych uzytkownikow, po prostu GZ :)!

Poinformowałem już o tym Dwimenora. On zdecyduje co z nim zrobić.