zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Thiefy loota nawet w carlin :D

plebaN1
18-12-2006, 20:54
dzis gram sobie spokojnie na ghost land gram zbieram loota i wreszcie postanowilem wracac loota wazyl jakies 1.7k nie duzo ale jakis noob 45 lvl przy samym miescie jak juz go mialem parcelem wysylac ukradl mi go xD to noob odbylo sie to na Arcani przed chwila nick n00ba "Psycho Zmina" czy waszym zdanie taki 45lvl sorc moze byc az tak biedny zeby loot o wartosci 1k krac :D. Probowalem go odzywskac to prawie 2 razy padlem ale zbyt noobowaty byl zeby mnie ded pozniej jakis lamus zamiast mi pomagac to jeamu pomagal i zakosil mi loota jakis 38lvl sorc rzucil sie z pomoca ale nie temu co trzeba bylo XD na serio "pl" to nooby a niby "br" najgorsze nooby tibi hahaha XD

Vrael
18-12-2006, 21:09
Po:
1. "Nawet"? W carlin duzo kradna, nie wiem co cie dziwi.
2. Slyszalem o tym kolesiu, raczej go ukradl zeby ci dokuczyc, domyslam sie ze niezle zaczales mu tam dogryzac, wiec mial niezla pompe ( xD )
3. Polacy to nooby, prawda, ale w wiekszosci noobami sa niedoswiadczeni gracze, ktorych jest sporo (m. in. ty, ja nigdy tam nie tachalem loota i nigdy nie bede, juz byl temat jakiegos kolesia ktoremu kradli looty na ghostlandzie). A i praktycznie ten temat troche bezcelowy, moge cie nazwac noobem plx?

XIII
18-12-2006, 21:11
@up
A po 4 to niech sie pisac nauczy.

plebaN1
18-12-2006, 21:36
@up
A po 4 to niech sie pisac nauczy.
plxks pokaz gdzie jest blad

2x@up ukradl zeby dokuczyc haha to jakis rumun co nie umie kasy zarobic jak bede taki jak taifun bede mial 280lvl to sie odgryze na innych noobach zabijajac ich i kradnac im looty za 1k hahaha
ja tylko pozniej chodzilem za nim i go tyralem loot za 1k haha ale majatek
ale ten gosc i tak padnie ^.-
noob to ty napislaem temat dla smiechu zeby pokazac ze nooby to nie jest tylko low lvl -.-

XIII
18-12-2006, 22:15
@up
Nie stosujesz interpunkcji, co chwila te Twoje ,,xD" ( czy one maja uatrakcyjnic Twoja wypowiedz?), bledy skladniowe. Wiecej mi sie szukac nie chcialo.

Mazur199
18-12-2006, 23:06
@up
Nie stosujesz interpunkcji, co chwila te Twoje ,,xD" ( czy one maja uatrakcyjnic Twoja wypowiedz?), bledy skladniowe. Wiecej mi sie szukac nie chcialo.

To jest taki "iks de" ziomek co lazi "iks dekuje" potwory, wyciaga z nich "iks de" i zanosi "iks deki" do dp ale tym razem inny "iks dek" mu tego lota ukradl i sie "iks dekziom" wkurzyl i napisal ten "iks dekowaty" post

Fiszbin
18-12-2006, 23:30
Bardzo mi przykro.