zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Addon Beard do Baggera problem...

Devil14pl
18-12-2006, 21:52
Witam mam nastempujacy problem odnosnie Beard do zula (Brody) bylem u simon w bagger w zeszla sobote dalem 100 ape fur i 20k czekam juz ponad tydzien dokladnie 8 dni i nadal nie otrzymalem brody a wiec tak ponownie poszlem do simon the bagger i rozmowa wyglada tak

21:50 Slayer Dudus [49]: hi
21:50 Simon the Beggar: Hello Slayer Dudus. I am a poor man. Please help me.
21:50 Slayer Dudus [49]: addon
21:50 Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don'tshave. I'm gonna check the progress for you.
21:50 Slayer Dudus [49]: yes

Nie wiem czego to wina moze wina updada ? ze musze na nowo czekac 120h?

Nie mam zielonego pojecia wiec licze na wasza pomoc mam nadzieje ze 120k nei poszlo w dupsko -.-

Tompior
18-12-2006, 22:21
Moze dlatego ze ten npc nie daje nagrody poki w zdaniu nie zrobi sie bledu ort.??

pisze sie: "poszedlem".

Calen Futh
18-12-2006, 22:55
@up: Cholernie dużo wniosła Twoja wypowiedź do tego tematu i na 100 % pomogła autorowi w rozwiązaniu tej zagadki -.-

@topic: Huh. Słysze juz o tym trzeci raz (Tak więc nie jesteś jedyny). Czyżby jakiś zapominalski NPC ? :D

Devil14pl
19-12-2006, 00:22
@up: Cholernie dużo wniosła Twoja wypowiedź do tego tematu i na 100 % pomogła autorowi w rozwiązaniu tej zagadki -.-

@topic: Huh. Słysze juz o tym trzeci raz (Tak więc nie jesteś jedyny). Czyżby jakiś zapominalski NPC ? :D

czyli jest mozliwosc ze nie otrzymam addona ?

Calen Futh
19-12-2006, 15:56
Nieno coś nie widzi mi się, że nie dostaniesz tego Addona. Napewno jakoś sprawa się wyjaśni.

Devil14pl
19-12-2006, 16:20
Nieno coś nie widzi mi się, że nie dostaniesz tego Addona. Napewno jakoś sprawa się wyjaśni.

Tylko jaka bylem wlasnie znowu i Simon the bagger i znowu to samo napisal pytanie ile trzeba jeszcze czekac -. - ??

Emok
19-12-2006, 20:48
Oryginalnie napisane przez TibiaWiki:

Rozmowa

player: Hi
Simon the Beggar: Hello player. I am a poor man. Please help me.
player: Outfit
Simon the Beggar: Haha, that beard is - well, not fake, but there's a trick behind it. I noticed people tend to be more generous towards a poor gramps. Want to know my trick?
player: Yes
Simon the Beggar: I can mix a secret potion which will increase your facial hair growth enormeously. I call it 'Instabeard'. However, it requires certain ingredients. ...
Simon the Beggar: For the small fee of 20000 gold pieces I will help you mix this potion. Just bring me 100 pieces of ape fur, which are necessary to create this potion. ...
Simon the Beggar: Do we have a deal?
Simon the Beggar: Great! Come back to me once you have the 100 pieces of ape fur and I'll do my part of the deal.
player: Bye
Simon the Beggar: Have a nice day.

Simon the Beggar: Hello player. I am a poor man. Please help me.
player: 100 ape fur
Simon the Beggar: Have you brought me the 100 pieces of ape fur and 20000 gold pieces?
Simon the Beggar: Ahh! Very good. I will start mixing the potion immediately. Come back later. Bye bye.

Simon the Beggar: Hello <name>. I am a poor man. Please help me.
player: Addon
Simon the Beggar: Aha! I can see it! Now that you've waited patiently without shaving, your beard is perfect! All thanks to my, err, potion. Yes. Goodbye!

Tak to powinno brzmieć. :)