Pokaż pełną wersje : Invalid Payment cd.
Oskaliber
19-12-2006, 19:05
Nie wiem czemu tamten temat został zamknięty skoro można było spokojnie toczyc w nim dalej dyskusje. Teraz musze napisac jeszcze jeden, bo mam pytanie:
Jeżeli dostałem tego bana na invalid payment, to czy jezeli zostanie dokonana ta wpłata za pacca, to czy zostane odbanowany i czy będę miał premium? Czy moze tez mnie odbanują i będzie facc, czy nic sie nie da zrobic?
Vanhelsen
19-12-2006, 20:22
Odbanują cię i oberwiesz FACCem...
Tak jest jak się u DROMa nie kupuje :P
ehh Drom Drom Drom a zrozumcie jednak ze nie wszystkich stac na pacca za zlotowki;]i niektorzy kupuja pacca za gp na allegro...wiadomo jest to ryzyk, ale ciagla reklama tej waszej firmy drom w kazdym temacie zwiazanym z paccem robi sie troszeczke nudna^^
rozumiem ze glupota jest to ze ktos kupuje pacca np za 85zl przez allegro zeby nie kupic za np 87zl(nie znam cen) od waszej firmy, ale jezeli ktos kupuje za pacca za gp to ryzykuje al czesto dlatego ze nie stac go albo nie chce wydawac tyle kasy na Tibie;]
ehh Drom Drom Drom a zrozumcie jednak ze nie wszystkich stac na pacca za zlotowki;]i niektorzy kupuja pacca za gp na allegro...wiadomo jest to ryzyk, ale ciagla reklama tej waszej firmy drom w kazdym temacie zwiazanym z paccem robi sie troszeczke nudna^^
Kupno PACCa za gp jest nielegalne.
Dobra nie będę przypominał o DROMie, ale potem nie płaczcie, że was na allegro oszukali -.-
niektorzy kupuja pacca za gp na allegro...wiadomo jest to ryzyk, ale ciagla reklama tej waszej firmy drom w kazdym temacie zwiazanym z paccem robi sie troszeczke nudna
to sprzedaj nielegalnie gp na aukcji a potem kup legalnie u droma. co tam, ze drom na paccu zarabia mysle do 5 zl bo podatek musi bulic. niech ma na benzynke do auta, na telefon, na internet etc. wazne, ze to jest 100% pewne. jak Cie to nudzi to juz nie moja wina
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.