Pokaż pełną wersje : PoI DL ~80k/h knight
Bardzo fajna metoda, tylko niestety ma ten jeden minus:/. Do tego całkiem ciekawy loot.
http://www.gigasize.com/get.php/243311/PoIdls.rec
Ciekawa metoda, ciekawy loot. Ale chyba niewygodnie - i ciężko - tak co chwilę potężne smoczysko wyciągać przez dziurę ;>
SPOIL - NIE PATRZEĆ ->dsm, rh
Jeśli taki rodzaj spoilowania przeszkadza, to skasuję, PW me plx ; )
ShadowSSJ2
19-12-2006, 21:44
Lol, loocik fajny ^__^!
Zajebisty loot :p hihihi a z tymi dragami to niezle B)
Ciekawa metoda, ciekawy loot. Ale chyba niewygodnie - i ciężko - tak co chwilę potężne smoczysko wyciągać przez dziurę ;>
SPOIL - NIE PATRZEĆ ->dsm, rh
Jeśli taki rodzaj spoilowania przeszkadza, to skasuję, PW me plx ; )
No akurat taki rodzaj spoilu, wydaje mi się jest dozwolony. Nie chcesz nie patrzysz, chcesz to spoglądasz co poleciało i już.
Już niedługo zleci się tam chmara h-lvlków i będzie po expie B)
MagField
19-12-2006, 22:26
@up
Tak mówisz ,bo autor tematu ma pod nickiem "Tibia.pl supprot".Gdyby to był zwykły użytkownik wszyscy by go zjechali że to spo~.....
@up
Tak mówisz ,bo autor tematu ma pod nickiem "Tibia.pl supprot".Gdyby to był zwykły użytkownik wszyscy by go zjechali że to spo~.....
Jeśli przez 'spo~' rozumiesz 'spoil', to odnosi się to do mnie (chyba). Otóż nigdzie pod moim nickiem nie jest napisane 'Tibia.pl support'.
No akurat taki rodzaj spoilu, wydaje mi się jest dozwolony. Nie chcesz nie patrzysz, chcesz to spoglądasz co poleciało i już.
Ale nie cytuj tamtego fragmentu, bo w cytacie białe literki robią się zbyt wyraźne. Zedytuj, jakbyś mógł, bo nikomu nie chcę psuć przyjemności - zajrzy, jeśli ma na to ochotę, ale nie zauważy tego przypadkiem.
METODA NA GŁODA
jak by sie sprezyc to i 100k da sie zrobic
Jucha Furora
19-12-2006, 22:39
Ej chłopcy nie kłucic się.Peace and Love! Rozmiawiajmy o filmiku a nie o Spolingu. Mnie osobiście film się, bardzo spodobał.
Pozdrowienia.:)
Fire Necromacer
19-12-2006, 22:44
Tia, musi tutaj być LPR - love, peace and rock n'roll
Filmik:
Ciekawy, ale zaniedługo sie skończy balowanie, ktoś juz up powiedział: wpadną haj-levelowcy i po expie.
METODA NA GŁODA
jak by sie sprezyc to i 100k da sie zrobic
Ja robie tam 120k/h, ale troche innym sposobem, aczkolwiek podobnym :>
Revan Mac
20-12-2006, 14:08
@gigoro to pokaż jak wbijasz te 120k , chętnie zobacze ^^ (jak masz czas ofcourse)
exp jak dla knighta wypasiony a loot też niczego sobie...
Hail Rexis _./
To jest genialne dzis bylem zrobilem 300k expa dsm 3 rh i tower shield + perelki itp. A zmarnowane 40bp mf z 37 druidem ktory awansowal do 39. Naprawde super sposob.
Wytlumasz mi ktos jak to sciagnac. 10 razy przepisuje obrazek i ciagle prosi o przepisanie. Rehost plax?;>
Ja robie tam 120k/h, ale troche innym sposobem, aczkolwiek podobnym :>
ok tylko nie pokazuj nikomu, chyba wiem o co loto ;-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.