zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fake Story- Różdżka smoczej duszy.

Virusmaxi
19-12-2006, 22:41
Przedstawiam fake story pt. Różdżka smoczej duszy.

Tworzę go ja (Virusmaxi) Oraz Son Goku Immortal.

Ja stworzyłem outfity listonosza, Infernalusa, SGI Drago(tylko pokolorowałem) oraz Virusa.
Tło tworzył Son Goku Immortal

Narazie wrzucamy prolog, aby dowiedzieć się, czy fake wypali czy też nie.
1.
http://img187.imageshack.us/img187/2368/prolog1ip4.png
2.
http://img187.imageshack.us/img187/7476/prolog2vv4.png
3.
http://img187.imageshack.us/img187/2874/prolog3pb8.png
4.
http://img187.imageshack.us/img187/4766/prolog4ql6.png
5.
http://img187.imageshack.us/img187/9892/prolog5cm2.png
6.
http://img346.imageshack.us/img346/2411/prolog6nh9.png
7.
http://img346.imageshack.us/img346/8141/prolog7nf5.png
8.
http://img346.imageshack.us/img346/9721/prolog8ex6.png
9.
http://img306.imageshack.us/img306/4431/prolog9aa7.png

Mam nadzieję, że będzie dużo komentarzy :)

Chmielok
19-12-2006, 22:46
Kolejny super hero?
Szczerze? Odpusc sobie.
Wykonanie- 6/10
- podloga zle wklejona i obcieta
- fioletowe zakamarki w drzewach
- brak podlogi w drzwiach
Fabula- 3/10
- super hero plax
Wbrew zwyczajowi ocenilem prolog.

cycu17
19-12-2006, 22:47
No Nooooo
Cud,miód i fistaszki !!!!!!!

10/10

Shuki
19-12-2006, 23:10
Kolejny super hero?
Szczerze? Odpusc sobie.
Wykonanie- 6/10
- podloga zle wklejona i obcieta
- fioletowe zakamarki w drzewach
- brak podlogi w drzwiach
Fabula- 3/10
- super hero plax
Wbrew zwyczajowi ocenilem prolog.

Nic ci się nie podoba. X( Najpierw Veruis teraz Virus, czy ty się zlitujesz?? Dajesz swój FS albo chociaż jakąś fabułę napisz to będziesz git.

P.S. Przypominają mi się czasy Hlepa. :(

Chmielok
19-12-2006, 23:21
Nic ci się nie podoba. X( Najpierw Veruis teraz Virus, czy ty się zlitujesz?? Dajesz swój FS albo chociaż jakąś fabułę napisz to będziesz git.

Wiedzialem, ze w koncu ktos mnie znienawidzi.
Dzis mnie jakos naszlo na komenty do fakeow.
A mi sie przypominaja czasy Ankhrahmun Update wtedy ludzie robili swietne fakei pomimo starej grafy to w nich bylo to cos.
Poszukaj sobie na forum to co napisalem w jednym poscie.
I to wlasnie przez te przypomnienia dzisiaj tak surowo oceniam.
Zwykle nie oceniam wogole.
Sry za offtop

Ghand
19-12-2006, 23:27
@Chmielok
Proszę Pana.. Niech Pan się uspokoi, zrobi herbatkę i nastawi muzyczkę...
A jeśli chodzi o fakt, że tak krytykujesz fake'i innych, to:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=47493
Nie wiem, czy czymś "takim" można się pochwalić...
Pozwoliłem sobie obejrzeć Twoje tematy...
Załamka! Halp plax!!! Pełno błędów w tematach, noobowskie pytania, so on and so on...
I ty masz jeszcze czelność krytykować innych??
Wqrzyłeś mnie ostro...
Przytoczę czyjeś słowa:
Wyjdź i nie wracaj!!
Nah....

Virusmaxi
20-12-2006, 06:38
@chmielok

Czemu sądzisz, że to super hero? Widzisz, jeszcze nic się nie stało. A, zresztą fake nie jest tylko mój. Zresztą, sam nie zrobiłeś ani jednego fake i już z takimi ocenami wyskakujesz. A, i nie odpuszczę sobie. fak ju!! Nie podoba się? Nie patrz! Zrób LEPSZY fake story to pogadamy!

Son_Goku_Immortal
20-12-2006, 07:30
sorry za te różowe kropki w 1 części już ich nie będzie ;-] ok
EDIT:
Ale wy komentujcie fake a nie jakieś kłótnie z trędowatym

Cloy
20-12-2006, 08:07
Mozna powiedziec ze fake ma mikrobłędy xD popraw je.

Son_Goku_Immortal
20-12-2006, 08:28
Mozna powiedziec ze fake ma mikrobłędy xD popraw je.

W 1 częsci postaram się zmniejszyć ilość błędów różowych plamek nie będzie itp.;p

eerion
20-12-2006, 08:57
@Ghand:
Krytyk tez może spróbować cos napisać i mu nei wyjdzie. Czy za to go potem jechać będą?
Nie
Poza tym, nawet jeśli robi gdzieś indziej błędy, to jego obecny post poza "Odpuść sobie" mi się podoba.
A czemu "odpuść sobie" nie lubie? Bo każdemu trzeba dać szansę - skoro nie zrobił tego jakoś ultra tragicznie, to niech próbuje dalej.
Ale to, że fabuła jest kompletnie do rzyci to przyznam.
Czemu sądzisz, że to super hero? Widzisz, jeszcze nic się nie stało. A, zresztą fake nie jest tylko mój. Zresztą, sam nie zrobiłeś ani jednego fake i już z takimi ocenami wyskakujesz. A, i nie odpuszczę sobie. fak ju!! Nie podoba się? Nie patrz! Zrób LEPSZY fake story to pogadamy!
Żal. Argumentacja gówniarza.
W takim razie ja się wstawię za Chmielokiem.
Mój fake story nazywa się cykl, i z tego co wiem, jest najbardziej zaawansowanym fabularnie FS na tym forum (ale narcyzm, no nie? Ale trzeba coś powiedzieć :D). Popieram wszystko co on powiedział poza "odpuść sobie"
Zamiast tego powiem:
Wyrzuć to co masz do kosza, przemyśl fabułę i spróbuj jeszcze raz.

Son_Goku_Immortal
20-12-2006, 09:20
@Ghand:
Krytyk tez może spróbować cos napisać i mu nei wyjdzie. Czy za to go potem jechać będą?
Nie
Poza tym, nawet jeśli robi gdzieś indziej błędy, to jego obecny post poza "Odpuść sobie" mi się podoba.
A czemu "odpuść sobie" nie lubie? Bo każdemu trzeba dać szansę - skoro nie zrobił tego jakoś ultra tragicznie, to niech próbuje dalej.
Ale to, że fabuła jest kompletnie do rzyci to przyznam.

Żal. Argumentacja gówniarza.
W takim razie ja się wstawię za Chmielokiem.
Mój fake story nazywa się cykl, i z tego co wiem, jest najbardziej zaawansowanym fabularnie FS na tym forum (ale narcyzm, no nie? Ale trzeba coś powiedzieć :D). Popieram wszystko co on powiedział poza "odpuść sobie"
Zamiast tego powiem:
Wyrzuć to co masz do kosza, przemyśl fabułę i spróbuj jeszcze raz.
Te rozkazy to sobie w dupe wsadź swoim potomkom rozkazuj ;p

Harry_Piasek
20-12-2006, 13:06
@Chmielonek
Nic ci sie nie podoba... Jak jesteś taki mądry to pokaż mi chociaż jeden swój fake nie o super hilo i o mhrooku, który był subcio komentowany. Tylko nie wyskakój z tekstem, że krytyk niem usi mieć własnego dzieła, bo to jest stare.

Sryy za offtop

@topic
Virusmaxi kolejny fake? Fajnie siem zapowiada. Tak siupel hilo...Czekam na next part z ocena :P

LolnY
20-12-2006, 13:16

Hlep odszedł przez wasze notki >_< Wszędzie tylko offtopiarz odejdź :/ To był mój best friend na forum ;[

Lasooch
20-12-2006, 13:18
Ja p*erdolę, cały ten temat - poza wypowiedzią Eeriona i Chmieloka - to bluzgi w rodzaju 'zrub kórwa leprze!111111' >.<

Panowie, spytajcie znajomego krytyka filmowego, czy umie filmy kręcić.

@Virusmaxi - trza nisko upaść, by tworzyć fake'a z kimś, kto swe śmieszne fejki tworzył. Współczuję Ci.

Imiona idiotyczne. Ostatnio jakaś moda na listonoszy (ów?) - vide nowy fake o Ośle i Szreku czy jakmutam.

Na razie słabo.

LolnY
20-12-2006, 13:21
@Lasooch

Czuje do Ciebie sam nie wiem czemu respect, ale nie moge się z tobą zgodzić... Sklejał całkiem ładnie (owy wspólnik) i tylko fabuła (jej brak -.-') i totalny idiotyzm tego fake były bez sensu. Sklejał ładnie i dobrze. Jak widać w tym fake też nie najgorzej. Według mnie to dobry zespół.

Veruis
20-12-2006, 13:42
Bledy intepunkcyjne, literowki, kropki w scianach,rozowe kropki... Outfity brzydko wykonane. Fabula przynudnawa... co znow uratuja? =[ Ogolnie kichaaaaa...

@edit

Zostawcie chmieloka :< Kazdy ma prawo sie wypowiadac, a mi to ze skrytykowal nie przeszkadza (tak naprawde mam go w dupie ale... ]:-> )

@Eerion

Narcyzie jeden... ;(. Przeslac ci piosenke: Łzy - Narcyz sie nazywam? :D

@down
Zebym miał :< Zawsze o teletubisiach marzylem! xD

LolnY
20-12-2006, 13:45
Bledy intepunkcyjne, literowki, kropki w scianach,rozowe kropki... Outfity brzydko wykonane. Fabula przynudnawa... co znow uratuja? =[ Ogolnie kichaaaaa...

@edit

Zostawcie chmieloka :< Kazdy ma prawo sie wypowiadac, a mi to ze skrytykowal nie przeszkadza (tak naprawde mam go w dupie ale... ]:-> )

@Eerion

Narcyzie jeden... ;(. Przeslac ci piosenke: Łzy - Narcyz sie nazywam? :D

Mi prześlij całą płyte "Teletubisie - Lala".

Michu1996
20-12-2006, 13:46
Faajne 10/10 8o
Czekam na next części :blazen:

Harry_Piasek
20-12-2006, 13:55
@Lasooch
MAsz coś do mojego fake'a??

@topic
Starczy tego spamu, bo nabijemy Virusowi posty xD

Obscenity
20-12-2006, 14:07

ty prymitywie...

Faajne 10/10 8o
Czekam na next części :blazen:

bez komentarza...

@topic

nie kazcie (a moze karzcie ? przez niektorych na tym forum trace forme...) mi rzygac na monitor !

Tholric
20-12-2006, 14:22
Nawet nawet ;p 9/10 za te kropki :P

Lasooch
20-12-2006, 14:40
@Lasooch

Czuje do Ciebie sam nie wiem czemu respect

Yay!

ale nie moge się z tobą zgodzić... Sklejał całkiem ładnie (owy wspólnik) i tylko fabuła (jej brak -.-') i totalny idiotyzm tego fake były bez sensu. Sklejał ładnie i dobrze. Jak widać w tym fake też nie najgorzej. Według mnie to dobry zespół.

... może i w sumie racja. Byleby wspólnik nie zabierał się za część humorystyczną 'fabuły'...

@Lasooch
MAsz coś do mojego fake'a??

Pisałem już chyba, że MORTALKOOMBAT!11 ; P - ale akurat u Ciebie motywu z listonoszem się nie czepiam, był to ostatnimi czasy pierwszy fejk w którym go widziałem (chyba, że mieszam fakty, i tam w ogóle nie ma listonosza ;>)

Skarabeusz Pustyni
20-12-2006, 14:40
No, postacie są ładne, tło takie sobie bo widać fioletowe elementy i to troche przeszkadza. Dam 8/10 (narazie) No, ale sie postarałeś i to sie liczy, później będzie lepsze :D

LolnY
20-12-2006, 14:58
Zmieniłem całkiem zdanie co do Immortala. Jednak wierzę, że fake wyjdzie bardzo dobrze. Jednak jeden z autorów zachowuje się nie za dobrze... Licze, że nie zabierze się również za fabułę.

Virusmaxi
20-12-2006, 15:20
@up

Pewnie ja...

@reszta

Co wy macie do Immortala? Zrobił se jaja, wiadomo głupie to było. Ale kto wie? Niektórzy też na początku byli noobami. a teraz są kimś. Jest kilka takich osób.

PS. Dzisiaj może wrzucę część pierwszą.

eerion
20-12-2006, 15:28
A ty dalej twórz szmirę.
Jeżeli dziecko nie dorosłeś do krytyki to tylko i wyłącznie twój problem - ja nie będę dla niedojrzałej osoby się zamykał, czy zmieniał zachowania.
ty prymitywie...
bardziej pasuje tutaj "Ty gówniarzu"
Bardziej adekwatne
Co wy macie do Immortala? Zrobił se jaja, wiadomo głupie to było.
A jego wypowiedzi świadczą o tym, że sobie jaj nie robił.
A to ci psikus prawda?
Zmieniłem całkiem zdanie co do Immortala. Jednak wierzę, że fake wyjdzie bardzo dobrze.
Wierz wierz - Ludzie kiedyś wierzyli, że świat jest płaski. I co? Dupa

PPGladiator
20-12-2006, 20:37
Napewno jest lepszy niz te "Smieszne Fake'i" ktore mialem watpliwy zaszczyt widziec. Widze ze praca w grupie pomaga.

LolnY
20-12-2006, 21:33
@up

Pewnie ja...

@reszta

Co wy macie do Immortala? Zrobił se jaja, wiadomo głupie to było. Ale kto wie? Niektórzy też na początku byli noobami. a teraz są kimś. Jest kilka takich osób.

PS. Dzisiaj może wrzucę część pierwszą.

Nie, nie ty. Zobacz jego komentarze w innych fake. Zjechał wszystkie pookolei. Tylko jeden ocenił 10/10, a całą resztę (jakieś 10) 1/10...

Drakon
21-12-2006, 09:59
Czy wy kurcze nei widzicie ze ten temat to jeden wielki SPAM!?
Kłucą sie jakieś dwa trolle (son goku immortal i chmielok)
Virus sie błaźni (do tej pory uważałem go za normalnego Fake'owca)
CO drugi post na ostatniej stronie jest Lolnego (też robi z siebie idiote)
A reszta im dopinguje...
Weźcie sie opanujcie.

@topic
Może błędów durzo nie ma ale zachowanie autorów jest skandaliczne... (no może jednego)

@Virusmaxi
Wiesz wydaje mi sie że mlisz Nooba z nowicjueszem, a to wielka różnica.
P.s.
Żeby nie było - TO mój pierwszy i ostatni post w tym temacie...

Son_Goku_Immortal
23-12-2006, 18:39
loool co wy myślicie że jak czlowiek jaja robi to jest nowicjuszem w fake'ach?.A te oceny fajne 1/10 to też dla jaj bo nudno mi było na kompie...a zresztą n/c

Bad Angel
24-12-2006, 14:31
Ładne fake ;) Ciekawie się zapowiada, narazie nie oceniam. Dajcie następną cześć ^^

Virusmaxi
24-12-2006, 15:27
Niewiem kiedy pojawi się next part. Może jutro Son Goku Immortal się pojawi i zrobi wreszcie to co ma zrobić:P

Harry_Piasek
24-12-2006, 15:28
Virus daj next part plaxx.

Niepamiętam czy oceniałem ,ale powiem jeszce raz. Fake fajny...

Pana Immorla wogóle nei biorę pod uwagę za wykonanie. Virus mi powiedział, że on prawie nic nie robi :P

@Son_Goku_Immortal
Przestań spamować, bo to się nudne zrobiło, a jak myślisz, że twój humor jest śmiedszny to się przeliczyłeś. "Super fake, 1/10"... ech :/

Perfer Knight
25-12-2006, 12:56
Brakuje mi tu coraz bardziej takich osobistości jak Avager, Crowal lub Baradax :(
Ci to potrafili wprowadzić rygor na forum ;)
Jak ktoś już robił fake to wzorował się na ich pracach.
Czemu odeszli? niewiem.... nie uczestniczyłem wtedy sam na forum... odeszłem po nieudanym fake'u ... przychodze z powrotem i widze jeden wielki BURDEL!!!
tak! BURDEL! Już nikt nie trzyma rygoru i zamiast robić coraz to lepsze fake zbliżamy się do dna... przypomina mi się teraz fake Avagera... mmm jakie to było dopracowane.. ile włożone pracy i chęci.... a Baradaxa ;) chociaż gnoił mnie na każdym kroku to zawsze lubiłem oglądać jego fake i zawsze wystawiałem pozytywne oceny... a teraz? Tego nie lubie to go zgnoje... dam mu 0 bo dupa mu obrosła makaronem.... halp mi plaxx.!111oneoneone....

Gdzie oni są ku**a? Może ktoś mi powie?

Veruis
25-12-2006, 13:05
@up
A on NCrashu sie zapomnialo? R4z3z3r? I o tylu innych... :( Khriss... Ja chce ich spowrotem! To byly dopiero czasy swietnosci dzialu fakei! Fake'ow byly strasznie male ilosc... Mozna bylo sobie poogladac piekne fake'i, dopracowane do nasjmniejszego szczegolu... ateraz... Zal.

Nie jestes jedyny ktory za nimi teskni :(.

LolnY
25-12-2006, 13:25
@up
A on NCrashu sie zapomnialo? R4z3z3r? I o tylu innych... :( Khriss... Ja chce ich spowrotem! To byly dopiero czasy swietnosci dzialu fakei! Fake'ow byly strasznie male ilosc... Mozna bylo sobie poogladac piekne fake'i, dopracowane do nasjmniejszego szczegolu... ateraz... Zal.

Nie jestes jedyny ktory za nimi teskni :(.

Heh... Popatrzyłem w dół czy tego nikt nie napisał (to co miałem tu napisać) i...

Perfer Knight
"...Avager, Crowal lub Baradax..."

Turok robi bardzo dobre fake... Zresztą on ma dwa konta na forum ^_^

@Off-Topic

Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i
pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko
widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru
dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo
pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym
mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać

Dawid
Mam 15 lat i mam pytanie, czy dziewczyna może zajść w ciąże gdy dotknela mojego członka ? Przypadkiem na imprezie walneła go ręką a ja poczułem dziwny ból na jądrach. Prosze o odpowiedź.

Julita666
Ostatnio byłam na wycieczcę i w namiocie poczułam dziwny zapach, myślę że to był zapach spermy. Moje pytanie jest takie : Czy można zajść w ciążę przez powietrze ?

Maniek
Tydzień temu miałem pierwszy okres i chciałem się spytać, czy plemniki mogą się skończyć ?

zabcia000
wiec dzis przezyłam swoj 1 raz uzywalismy tylko prezerwatyw durex classic .... pozniej sprawdzalismy prezerwatywe i nie pekła ani nic ... wiec czy moge byc w ciazy ? bo wydaje mi sie ze raczej nie ....

Iks The - xD

Perfer Knight
25-12-2006, 14:24
A on NCrashu sie zapomnialo? R4z3z3r? I o tylu innych... Khriss... Ja chce ich spowrotem!
Turok robi bardzo dobre fake... Zresztą on ma dwa konta na forum ^_^
Taa tylko że turok_666 jeszcze jest na forum i nawet czasem da komenta ;p

Taaa pamiętam ich ;] a pamiętasz atak orków na Rookgard Crowala? z Lordem Pypkiem (czy jakoś tak) w roli głównej? :D

To były czasy :p

P.S. Troche zrobiliśmy tu offtopic ale chyba nikomu to nie przeszkadza ;)

Virusmaxi
25-12-2006, 14:26
Ermm... Spamujecie ten temat ;[

@up

Mi to przeszkadza i to bardzo... Zróbcie se topic wspomnienia ;[

Właściwie komentarzy było tylko kilka a reszta to offtop. Proszę was, dajcie temu tematowi zejść na dalsze strony DOPÓKI IMMORTAL MA KARĘ!

... n/c