zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna na Aldorze (EM vs CO+Anima)

viper555
20-12-2006, 10:34
Postanowiłem że będe tu wrzucał all filmy z wojny na Aldorze (EM vs CO+ Anima) ponieważ głupotą jest robienie za każdym razem tematu z nowym filmem

http://rapidshare.com/files/5216068/wojna.rec.html <<<vojuva die
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15627 <<<128 ms i 112 ek owned
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15626 <<< 150 EK pada
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15676 <<< 140 EK pada na combo GFB

Zenuś
20-12-2006, 10:47
Postanowiłem że będe tu wrzucał all filmy z wojny na Aldorze (EM vs CO+ Anima) ponieważ głupotą jest robienie za każdym razem tematu z nowym filmem

[url]http://rapidshare.com/files/52
to ja inaczej to skomentuje :)
-nice

choć i tak uważam że wrzucanie wszystkich filmów z tibia.de nie ma za bardzo sensu szczególnie jak nie są ciekawe.

Foma
20-12-2006, 14:25
http://rapidshare.com/files/8155888/ankbattle.rec.html
140 ek z em ded na gfb kombo xDD

Warriorek
20-12-2006, 16:57
Ja kibicuje i walcze mam kolegow w co i sam do tej gildi naleze :]

De'sH
20-12-2006, 17:12
Aldora sie zmienila : p nie gralem rok a juz nie znam 90% ludzi w highscore. czesc przestala grac, czesc zostala wyparta przez nowych, czesc sprzedala postacie a czesc zostala : p

viper555
20-12-2006, 19:12
było na tibia.de
zresztą i tak nie jest to ciekawe

no i co z tego że było na tibia de jesteśmy na tibi pl i jak narazie niewidziałem żeby tu był któryś z tych filmików a co do tego czy ciekawe to pewnie dla przeciętnej osoby to nie jest ciekawe ale dla kogoś kto gra na aldorze to zawsze coś pozatym to są jak narazie (chyba) jedyne filmy z tego jak EM kogoś zabija a nie na odwrót

Grevelo
20-12-2006, 19:35
Aldora sie zmienila : p nie gralem rok a juz nie znam 90% ludzi w highscore. czesc przestala grac, czesc zostala wyparta przez nowych, czesc sprzedala postacie a czesc zostala : p
To samo ja...Kto wtedy slyszal o takim Broliku =/ Pewnie nawet wtedy postać nie istniała, jak znów zaczołem grać na Aldorze to wiekszości ludzi w HS nie znam ;o

Felux
20-12-2006, 19:35

ROtfl ;D [10 znakow ...................

MagField
20-12-2006, 19:57
Grałem na aldorce dłuuugo i tam oto właśnie założyłem 1 chara i znam dużo wiary z tamtąd dlatego oglądam każdy filmik z wojny/huntów i wszystkiego.Te filmy też sądobre :P

J@wor
20-12-2006, 19:59

1 raz widze ze ktos na kombo gfb sie zlozyl dla mnie to niewyobrazalne bylo ;S

Sesef
20-12-2006, 20:04
1 raz widze ze ktos na kombo gfb sie zlozyl dla mnie to niewyobrazalne bylo ;S

Jakiś czas temu poskładaliśmy ta Lagurusa na aurea.

viper555
20-12-2006, 20:07
eee ale ci którzy stali koło Ithilid to co z nimi bo gfb chyba tez ich dosięgło więc też powinni paść ale ja tam niewidze bo się za szybko wyłącza film ;/

Ojciec Dyrektor
20-12-2006, 21:10
spokojnie .... jest remis 8:8 .... ale i tak czekamy na open battle ....

a tak pozatym to jest już temat o filmach do tej wojny ....

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104219&highlight=em+anima

Miszczu
20-12-2006, 21:12
Jakiś czas temu poskładaliśmy ta Lagurusa na aurea.
LAgarus to jest pall jeśli się nei myle wiec mieliście troszke łatwiej (ale i tak gz dla was).
Gz...HAIL ANIMA AND CO!!

viper555
20-12-2006, 21:55

a tak poza tym to jest już temat o filmach do tej wojny ....

no niby jest ale tam nikt nie aktualizuje tego jest tylko 1 frag i koniec temat gdzieś znikł na którejś tam stronie więc postanowiłem zrobić ten temat i będę go uaktualniał jeżeli się jakieś nowe filmy pokażą

MagField
20-12-2006, 22:14
eee ale ci którzy stali koło Ithilid to co z nimi bo gfb chyba tez ich dosięgło więc też powinni paść ale ja tam niewidze bo się za szybko wyłącza film ;/

Tamtych nie dosięgło :) A film dobry też 1 raz widze żeby ktoś na combo gfb sie złożył i to jeszcze 140 ek ;)

Evil Maul
21-12-2006, 01:55

a tak pozatym to jest już temat o filmach do tej wojny ....

Vierri Azurra
Dec 20 2006, 21:39:56 CET Killed at Level 117 by Nemtor
and by Vu'Xiu

juz nie ma remisu Xddddd

viper555
21-12-2006, 09:43
Dec 21 2006, 09:39:33 CET Killed at Level 50 by Ghetti

n/c

Ghetti_on_Aldora
21-12-2006, 12:03

niech ktoś usunie ten temat bo jak widać CO to są niezłe PA i za ten temat juz deda załapałem .... EM ROX

Viper, ja i Jamel na RL powiedzielismy ci nie pisz glupot przegioles z postami wiec cie skrucilem ;) ale to nie koniec .... POZDRO

Ganksterek
21-12-2006, 16:34
Gartulacie EM jak widac powli powoli i EM wygra ta wojne przyklad

Masakrowca:
Dec 21 2006, 15:05:11 CET Killed at Level 154 by Eli Stormstriker
and by Ron Montegro:D

POzdro dla EM oby tak dalej i Love You Forever

vaviec
21-12-2006, 16:40
Viper, ja i Jamel na RL powiedzielismy ci nie pisz glupot przegioles z postami wiec cie skrucilem ;) ale to nie koniec .... POZDRO

Gównem jesteś tak jak i większość Co. Wykorzystujecie siłe odkąd tylko jesteście przy władzy. Żałosne. Mam nadzieję, że jeszcze dostaniecie po dupie.

viper555
21-12-2006, 16:59

Jesteś meeeega czubem widać że tibia to jest całe twoje życie jeżeli już takie rzeczy odwalasz.
PO 1 Wystawiłem tu filmiki z fragami i CO i EM więc nie widze tutaj faworyzowania którejkolwiek z gildi
PO 2 słowa że "EM się wzieło do roboty" mogą znaczyć:
a) EM w końcu zaczeło kręcić filmy z wojny zabili już dużo osob a jak narazie żadnego filmu nie było
b) jestem zadowolony z tego że w końcu się zaczęła wojna a nie zabawa która polegała na tym że 120 osob walczy z 60 osób i efekt jest taki że ci drudzy siedzieli ciągle w pz i nic się ciekawego nie działo więc nie widze tu również czegoś czym obraziłem "twoich wirtualnych kolegów"
Ale... po napisaniu tego zdania "obrażającego was" pomyślałem sobie że zaraz ktoś się przywali(jak to zwykle z Co jest że rookują za byłe gówno) i miałem racje więc skasowałem to zdanie po 10 min ale jednak widać że zdążyliście zauważyć. Ale macie jeszcze dużo pracy bo jest masa ludzi która krzyczy "HAIL EM" więc ich też musicie zrokować tak jak mnie więc życze powodzenia...

Hupe
21-12-2006, 17:41

rotfl, jedyny twoj "frag" jak dotad.

@topic
Jest ich 2x wiecej i maja 2x wieksze lvle ale i tak bedziemy walczyc. Oczywiscie nie na pustyni na ank tak jak oni chca, bo widac ze nie mamy szans z ~7 sorcami lvl 150+ (ten przyklad dokladnie ilustruje dysproporcje miedzy sorcem a innymi postaciami- większosc tych sorow powstala po letnim updacie)

btw. ciekawe kiedy wam sie uda zabic takiego 127 knighcika. Niby nie powinno byc ciezko bo mnie 0,9 sec exhousted ogranicza ;/

MagField
21-12-2006, 19:17
To kiedy open battle?

Ghetti_on_Aldora
21-12-2006, 19:41
To kiedy open battle?

Dobre pytanie? ale trzeba bylo by zadac je do ludzi z EM, byla propozycja 20 na 20 osob ale nawet i tego nie chcecie...

Btw Viper wiesz co ci powiem jestes Pesymista ;) a ku woli scislosci tibia nie jest mojim zyciem B) a to ze ty grasz 90 dni na paccu i wbijasz 7 lvl <z 43 na 50> a ja nieco wiecej to juz nie moja wina i swiadczy chyba tylko o twojej nieudolnosci ;) POZDRO 666 8o

Boozy'woozy
21-12-2006, 19:52
Pozdro666
co tekst niezle fragujesz ziom

Boryna
21-12-2006, 20:04
bleeeeeeeeeeeeeee

i tyle mam do powiedzenia w tej kwestii
;]

viper555
21-12-2006, 21:01
Dobre pytanie? ale trzeba bylo by zadac je do ludzi z EM, byla propozycja 20 na 20 osob ale nawet i tego nie chcecie...

Btw Viper wiesz co ci powiem jestes Pesymista ;) a ku woli scislosci tibia nie jest mojim zyciem B) a to ze ty grasz 90 dni na paccu i wbijasz 7 lvl <z 43 na 50> a ja nieco wiecej to juz nie moja wina i swiadczy chyba tylko o twojej nieudolnosci ;) POZDRO 666 8o

źle przeliczyłeś lvl ale to już twoja sprawa. a pesymistą niby dlaczego jestem??
to ile lvl wbijam na paccu jest moją sprawą gram wtedy kiedy chce i kiedy mi się to podoba a ty nie musisz szpanować jak to ty jesteś genialny i jak ci się w tibi extra powodzi bo każdy z dzielni wie że jesteś największym maniakiem taka prawda...ale jakoś to że wbijasz troszke więcej lvl odemnie na paccu to jakoś nie imponujesz mi tym:D
a co do walki 20 na 20 to jest ryzyko dla EM bo skąd mają pewność że nie złapiecie ich w pułapke REMEMBER THIS IS ONLY GAME!!!

Wydas
21-12-2006, 21:40
Omg wiedzialem że mam potentego troche kumpli na dzielni ale nie żeby sie rokowac za taką głupote......X(

n/c

MagField
21-12-2006, 22:32
Masakrowiec:
Dec 21 2006, 15:05:11 CET
Killed at Level 154 by Eli Stormstriker
and by Ron Montegro
edit:
Po ile fragów teraz jest?
@hupe
Dawajcie jakieś filmy jak zdobywacie fragi...

Hupe
21-12-2006, 22:39

To my decydujemy kiedy bedziemy walczyc. Wy nie macie nic do powiedzenia. Wyjdziemy z pz o 1 w nocy, bedziecie sie bic o 1, wyjdziemy o 15 bedziecie sie bic o 15. To wam zalezy bardziej na battle niz nam (nie wiem czemu) ale uwazam to za atut.

@up
Filmy czasem dajemy. Nie ma sensu umieszczac na forum wszystkich bo niektore sa dosc dlugie i nudne; przydadza sie potem na *****.

viper555
21-12-2006, 22:40
Masakrowiec:
and by Ron Montegro
edit:

a cholera wie aldruhn liczy według swojej skali Deveon według swojej i już się pogubiłem z tymi fragami:p szkoda tylko że żadnych filmów niema ;/

Ganksterek
21-12-2006, 22:51
Masakrowiec:
and by Ron Montegro
edit:
@hupe
Dawajcie jakieś filmy jak zdobywacie fragi...

MagField nie spamoj i czytaj dobrze temat juz to napisalem :P a co do EM to maja razje widze ze sie bardziej przejeliscie jak oni jak maja okazje to wala a jak nie to siedza w pz po co traci lev jak mozna zbic bez utraty dobre myslenie sie komus tu przyda xD
Pozdro EM :]

Evil Maul
22-12-2006, 14:48
rotfl, jedyny twoj "frag" jak dotad.

@topic
Jest ich 2x wiecej i maja 2x wieksze lvle ale i tak bedziemy walczyc. Oczywiscie nie na pustyni na ank tak jak oni chca, bo widac ze nie mamy szans z ~7 sorcami lvl 150+ (ten przyklad dokladnie ilustruje dysproporcje miedzy sorcem a innymi postaciami- większosc tych sorow powstala po letnim updacie)

btw. ciekawe kiedy wam sie uda zabic takiego 127 knighcika. Niby nie powinno byc ciezko bo mnie 0,9 sec exhousted ogranicza ;/

Przy Tibi NG lub przy tym jak polowa guild uha jest maly problem

viper555
22-12-2006, 16:44
Ehh ghetti jesteś z lekka żałosny już od paru osób się dowiedziałem że łazisz i rozpowiadasz że ja wszędzie na forum pisze teksty typu "HAIL EM" "KOCHAM EM" "Oni są THE BEST" "CO jest do dupy" to pokaż jakiś dowód skoro tak piszę pewnie na gc też odrazu napisałes że pisze takie teksty niedając potwierdzenia i dlatego mam hunted ale inni nie znają twojej bujnej wyobraźni... może przypominasz sobie akcje jak wyszedłeś podekscytowany na dzielnice i all mówiłeś że wpadło pod twój domek(jak jeszcze grałeś knajtem) 20 osób z jednej gildi 30+ lvl i zaczeli cię nawalać a ty solo zabiłeś 10 a reszta uciekła tylko że w ten sam dzień sprawdziłem na tibi com all typów należących do tej gildi i ANI JEDEN nie był zabity przez ciebie więc te twoje bajki już nie którzy znają i na przyszłość nie pisz takich głupot bo ja nie zrobiłem tego tematu po to żeby się tu z tobą kłócić albo faworyzować jedną z gildii tylko po prostu daję tu filmy z wojny tyle... DO CO i Animy ogólnie nic nie mam ale niestety przez takie osoby jak ty to się zmienia o nich zdanie. Wy się dalej tłuczcie z EM mnie to nie obchodzi kto wygra i tak już niegram na tym servie głównie przez ciebie B)
POZDRO8o

Dandey
22-12-2006, 17:33

To co ty piszesz swiadczy o Twojej nieudolnosci. To ile on wbil lvli w przeciagu 90 dni nie ma znaczenia jaki jest. On przynajmniej nie marnuje czasu na gre w przeciwienstwie do Ciebie.

Pozdrawiam:)

De'sH
22-12-2006, 17:59

pfffff... koles nawet sobie nie zdajesz sprawy jaka robisz z siebie ciote xD

tak dla przykladu przytocze kiedys pewna rozmowe z kirenoxem : ]

Kir: Mam protekcje w rl'u od Wilagio
Pewna osoba: widzisz... to ciota jestes tu lac mnie mozesz, ale na rlu mozesz mi tylko possac

mniej wiecej tak to wygladalo...

aha i swoja droga z tej gildii mozesz szybciej wyleciec niz sie w niej znalazles xD

EM jestem z wami niestety dusza xD bo mytha sprzedalem : p

m41pikz
23-12-2006, 00:15
Przy Tibi NG lub przy tym jak polowa guild uha jest maly problem

hahaha o maly z ciebie typ ! Ty nie widzisz ze Tibia zrobila sie sama jak Macro?
Po co tak mowisz ze uzywaja macro ,a pewnie polowa CO z tego zyje :)
I nawet sam nemtor jedzie na bocie ! Kiedys jak robil demon helmeta to cos za szybko sie manasowal ;S
Wiec nie mow ze EM wali na botach bo CO nie lepsze :)

Hail EM !

Evil Maul
23-12-2006, 00:59
hahaha o maly z ciebie typ ! Ty nie widzisz ze Tibia zrobila sie sama jak Macro?
Po co tak mowisz ze uzywaja macro ,a pewnie polowa CO z tego zyje :)
I nawet sam nemtor jedzie na bocie ! Kiedys jak robil demon helmeta to cos za szybko sie manasowal ;S
Wiec nie mow ze EM wali na botach bo CO nie lepsze :)

Hail EM !

omg...-.- niemam nic do cipbota bo czasami bezpieczniej sie uhnac na cipbocie niz "recznie" ale widzisz Cipbot nie jest tak perfekcyjny jak tibia NG

Ghetti_on_Aldora
23-12-2006, 19:23

n/c

Gdzie jest reszta tego co napisales? cos w stylu "prosze usunac ten post bo juz CO zabilo mnie EM ROX" chyba cos brakuje tutaj tak samo jak w pierwszym poscie tego tematu tez byl edytowany bo cos innego w nim bylo ;) a z tymi typami to byla prawda :) okolo 20 osob ale szybciutko padli z gfb jak pewne osoby z EM :P ty Viper moze skoro jestes taka wileka "psiapsiulka"
EM i dogadujecie sie w postach z Hupem (bo wywnioskowalem to z tego co piszecie) Hupe zalatwi ci wjazd do EM ;) bylo by ciekawie :D .
PS. nie zal sie ludziom ze masz hunta hahahaha przykladowo dzis 23.12.2006 pisales do Mamusia Marylka z skarga ze cie zabilem oraz z zapytaniem czy CO huntuje cie, wiec pragne ci oznajmic ze huntuje ciebie ja i paru twojich "kolegow" z rl hahahahaha POZDRO 666 ;)

viper555
23-12-2006, 23:50
Gdzie jest reszta tego co napisales? cos w stylu "prosze usunac ten post bo juz CO zabilo mnie EM ROX" chyba cos brakuje tutaj tak samo jak w pierwszym poscie tego tematu tez byl edytowany bo cos innego w nim bylo ;) a z tymi typami to byla prawda :) okolo 20 osob ale szybciutko padli z gfb jak pewne osoby z EM :P ty Viper moze skoro jestes taka wileka "psiapsiulka"
EM i dogadujecie sie w postach z Hupem (bo wywnioskowalem to z tego co piszecie) Hupe zalatwi ci wjazd do EM ;) bylo by ciekawie :D .
PS. nie zal sie ludziom ze masz hunta hahahaha przykladowo dzis 23.12.2006 pisales do Mamusia Marylka z skarga ze cie zabilem oraz z zapytaniem czy CO huntuje cie, wiec pragne ci oznajmic ze huntuje ciebie ja i paru twojich "kolegow" z rl hahahahaha POZDRO 666 ;)

po 1 to w 1 poscie skasowalem juz po 10 min jak to napisalem bo se pomyslalem ze zaraz sie ktos z co przyczepi
po 2 taka prawda przydalo by sie usunac ten temat bo przez niego mam hunted ale edytowalem to bo napisalem to zaraz po dedzie kiedy bylem wkur... pozniej przemyślalem i poprawiłem i zwalam wine wyłącznie na ciebie. niejestem żadna psiapsiulka em bo jezeli bym byl to bym tu niewystawiał filmiku z tym jak vojuva pada, pozatym moje posty by calkiem inaczej wygladaly a tak to wypowiadam sie tylko na temat filmu i tego co piszesz aa i niepotrzebuje zadnego wjazdu do em bo im niejestem potrzebny pozatym niegram juz w tibie;p ale jakbym mial wiekszy lvl i pacc to bym chetnie wbil zeby mi pomogli ciebie ubic ;p co do mamusi marylka to pytałem się jej czy jestem hunted od Co tyle po tym jak mi napisala ze nie to powiedzialem jej ze mowiles mi ze mam rookgard od Co a ty jak zwykle musisz swoja wersje podać.(nikomu się nie żale ludzie sami sie pytaja czemu padam od typa z rl) co do moich kumpli rl to niewnikaj bo się też im niedziwie jak im takie bajeczki sadzisz jak tutaj ty myślisz ze cie tak all uwielbiaja bzdura powiedzial bym tu cos ale niebede az taki chamski jak ty bo ci sie jeszcze przykro zrobi rozplaczesz sie nam tu i co bedzie :D
POZDRO ^^

MagField
24-12-2006, 00:03
@up
Może powinieneś to coś napisać skoro on huntuje cie za to co piszesz tutaj...

viper555
24-12-2006, 00:22
lepiej nie. Nie będziemy zaśmiecać już całkowicie forum ale NIESTETY on cały czas prowokuje zamiast dać spokój już mnie zabił pozatym już se przez niego niepogram i moge praktycznie zrokować postać a ten dalej jakieś ale ma a co do tego co napisałem wyżej to nie bede zdradzał o co mi chodzi bo bedzie to naprawde zbyt chamskie a ja nie musze być taki jak on pozatym jest to związane z rl nie z tibią...
KIEDY BĘDĄ JAKIEś NOWE FILMIKI??:(

Straznik Monopolowego
24-12-2006, 00:54
A jakim cudem dales sie zabic 77 masterowi 50 palkiem? 30 kinghtem by dalo rade ucicec

Ghetti_on_Aldora
24-12-2006, 07:40
Viper skoro skonczyles grac w tibie to powiedz co robisz calymi dniami? na dworze cie nie widac, dziwne z tego co mi wiadomo (powiedzieli mi twoji "koledzy") to wychodzisz tylko na spacer z psem (Andrzejem) i nic pozatym czy to nie drobna przesada? siedzec calymi dniami w domu i ukladac pasjansa8o

PS. zacznij wychodzic bo bedziemy mieli Royal Suchy SE <hahaha>

POZDRO 666 ;D

Ganksterek
24-12-2006, 09:24
Omg Ale wy jestescie przesadzeni koledzy z rl a zabijaja sie nawzajem ja bym podziekowal za takiego kolege i sie do niego nie odezwal i przynajmnije spraw z rl nie mieszal do gry ale to juz wy ustalcie wedlog mnie powinniscie sobie pomagac przynajmnijej ja tak robie bo gra paru moich kumpli z rl na tym servie i wiele przykrosci od nich uslyszalem ale mimo to jak napisza to pomagam a jak napisza cos glupiego to nie odp i tyle :)

viper555
24-12-2006, 10:13
A jakim cudem dales sie zabic 77 masterowi 50 palkiem? 30 kinghtem by dalo rade ucicec

hmm to wygladało tak ;p miałem mu pokazać wywerny(niewiedziałem że chce mnie zajebać)a ja już musiałem iść do budy więc szybko mu chciałem pokazac doszliśmy do pewnego miejsca i on stanął i wcisnął kit że em się coś loguje no to ja się szybko dorwałem do plecaka i zaczołem się pakować bo miałem za 3 min autobus po spakowaniu zobaczyłem na ekran a tam ghetti i enzin sain chyba 85 ms więc reszte się domyśl ;p solo by niedal rady dlatego poprosił swojego kolege o pomoc. Zresztą wszędzie pewnie wcisnął kit że jest taki boski i mnie solo ujebał ale to jego sprawa ;p

A ghetti kto tu jest royal suchy Se(zresztą niewidziałem foty Suchego więc niechce nikogo obrażac;p) hahaha ośiemnaście lat i jesteś chudszy odemnie haha ale żeś dowalił znalazl sie grubas OMG
co do tego co robie całymi dniami moja sprawa nie będe chyba wychodził na moją porytą dzielnie i gadał np z tobą gdzie jedynym tematem jest TIBIA...i twoje fascynujące opowiastki;]
PS pasjans już mi się znudził xD

MagField
24-12-2006, 10:13
Ty napewno byś sie nie złożył....:baby:

Stefan Wichura
24-12-2006, 10:37
wiekszosc postow to tu jest bez sensu a ten Viper czy tam chu* ja cie tam zwal tak zwal to chyba masz 12 lat bo w ogole takie farmazony pierd*** ze sie plakac chce DNO --.--

viper555
24-12-2006, 11:01
Nie no niech ktoś zamknie ten temat bo to jest jedna wielka komedia co tu ludzie piszą
a ty stefanek ile masz lat że tak kozaczysz mogę tak samo skomentować to co ty piszesz... pewnie ghetti to jakis twój kumpel i on cię bardzo poprosił żebyś tu wszedł i powyzywał mnie trochę ale dobra
ja tu tylko komentuje co ghetti pisze na mnie a nie żadne farmazony...
najlepiej by było zamknąc ten temat i by był spokoj ;p
bo to się zrobiła wojna miedzy mną a ghettim a nie EM vs CO+ Anima

Abnis
24-12-2006, 23:14
Po pierwsze Viper,w ogóle nie powinieneś zamieszczać tu filmów skoro nie jesteś wplątany w tą wojnę (nie jesteś ani w CO,Animie lub EM),więc po co się pchać tam gdzie nie musisz ;).A skoro jestes kumpel Ghettiego z rl to powinieneś poprzeć CO,a nie motywować ludzi z EM do dalszego działania.Rozmawiałem z Ghettim jak się z nim spotkałem w sobote i wątpię żeby on gadał jakieś farmazony,bo nie ma ku temu żadnego powodu,a żalenie się na całym forum,że Cię zabił kumpel z rl jest żałosne.Powinneś wyjaśnić z Nim całą cytuacje i było by po sprawie,a Ty zamiast tego robisz kolejny głupi topic i zaśmiecasz forum...Ale to już Twoja sprawa.

Pozdrawiam.

Ghetti_on_Aldora
25-12-2006, 09:03
Viper po czym wywnioskowales ze to moj kolega i ja go poprosilem zeby sie pozytywnie wyrazil na moj temat :>? bo wydaje mi sie ze po tym ze kolo informacji o jego postaci pisze 99 lvl <hahaha> Viper skoro jestes taki "wielki oraz gruby" moze wyjdziesz na dwor, powietrze naprawde nie jest zle zrobimy ci zdjecie i przedstawimy je tu ;) <jesli on zdecyduje sie na to ja tez ;)> i mozecie sami ocenic ;D

PS. Warto dodac ze Abnis jest nie dosc ze jest "Kolega" Vipera RL to jest jego "Kolega" z klasy <przynajmniej tak nam powiedzial> :P ja widzialem go tylko raz ;)

POZDRO 666

Abnis
25-12-2006, 09:58
PS. Warto dodac ze Abnis jest nie dosc ze jest "Kolega" Vipera RL to jest jego "Kolega" z klasy <przynajmniej tak nam powiedzial> ja widzialem go tylko raz

Ghetti chodziło mi o to,że jestem kolegą Sebolca,a nie Viperkka.Źle mnie zrozumiałeś :P

viper555
25-12-2006, 10:56
oj luudzie dlatego próbuje zamknąc ten temat a wy go cały czas odświeżacie... był już na 2 stronie;/
abnis ja wcale nigdzie nie mówie że jestem za em ile mam razy pisać że to 1 słynne zdanie w tym temacie miało inne znaczenie i że zaraz je usunąłem żeby nie mieć problemów... mam dwóch kumpli z rl w Co to po co mam być za em OMG ale jak wy robicie z tego tak poważną sprawę to nie moja wina. a co do tego że ci ghetti nie gadał pierdół to jakoś dziwne bo all mowią mi że ghetti mówił to a to że ja pisałem to i to a wcale tak niebyło niepisałem np tekstu że "kocham em" czy coś w tym stylu. chce wyjaśnić z nim tą sprawe ale nie da się...
jak robie kolejny topic?mam tylko 1 topic...
ghetti ja nie mówie że jestem wielki albo gruby może nie którzy w moim wieku śą bardziej"zbudowani" ale to nieznaczy że ja też musze popatrz na innych 18 i też porównaj do siebie aa abnisa nigdy na rl niewidziałem ;p
NO w końcu się dogadałem z modkiem i nareszcie zamknie ten durny temat i skończą się kłótnie przynajmniej na forum...