Pokaż pełną wersje : Mała sonda.
Norbitron
30-08-2004, 20:32
Czy wasi koledzy wyśmiewają was za to że gracie w tibie??
Moi niektórzy tak. Mój kolega zawsze się kiedyś ze mnie śmiał bo gram w tibie aż pewnego razu poszedł do kawiarenki (miał kompa ale nie miał neta) i zagrał w tibie. Spodobała mu sie. Nie gra w nią bo nie chodzi już na kawiarenke ale powiedział że jak tylko będzie miał neta to założy sobie konto.Jeszcze raz powtarzam pytanie "Czy wasi koledzy wyśmiewają was za to że gracie w tibie??" ZAGŁOSUJCIE W ANKIECIE!!!
Norbitron > Harmonia > Thais > :lucznik: > 10 lvl > 5 mlvl
Przydał by sie mały "+" jeśli ci pomogłem albo cie rozbawiłem. :)
Mnie jeden kumpel wkurza bo caly czas mowi : CO TO ZA GÓWNO?? HAHAHHAHAHAHA!!! JAKA GRAFIKA!!! PEWNIE SERWER NIE WYTARTUJE JAK MODERATOR NIE DOŻUCI WĘGLA DO PIECA!! amnie to tak wkurza ................. GRRRRRRAAAAAAARRRGHHHHH!!!!!!!!!!! :berserk: X( :miecz:
ja sam się czasem zastanawiam i śmieję jak ja mogę w coś takiego grać ...
Mam wielu kolegow ktorzy uwazaja ze ta gra jest beznadziejna itp itd...
Ja sie tym niepszejmuje ;) Gram w to co lubie :)
:miecz: A TIBIE UWIELBIAM :berserk:
:berserk: Za to Plusik Prosze :miecz:
Heh, nudzi mi się trochę, więc pozwoliłem sobie dodać sondę. B)
A co do tematu - w sumie to już nie gram w Tibie, ale kiedy grałem, nie spotkałem się z przypadkiem, żeby któryś z moich kolegów się z tego śmiał. Po prostu człowiek (gracz? :P ) inteligentny, wie, że dobra gra nie musi mieć wypasionej grafy 3D, 7-kanałowego dzwięku przestrzennego, etc, etc... :]
Gardło Sobie Podrzynam Dibler
30-08-2004, 22:47
Jeszcze się nie zdażyło żeby któryś z moich kolegów śmiał się ze mnie, ponieważ gram w Tbię. Ja bym powiedział, że raczej odwrotnie to ja sie śmiałem z qmpli, którzy w nią grali, oczywiście zanim sam nie spróbowałem:P
Vicious Phoenix
30-08-2004, 22:57
No cóż, na początku gdy chciałem przedstawić Tibię kolegą z klasy (4-5 pokazałem), każdy mnie wyśmiewał i nabijał się ze mnie w co ja wogóle gram, teraz jednak się to zmieniło ponieważ jeden z kolegów z klasy założył neta i sam zaczął grać razem ze mną, no to oczywiście inni się zaciekawili i doszli do wniosku, że Tibia jest fajna :). Teraz dwóch z tych 4-5 kolegów ma własne postacie, a trzeci przychodzi do mnie, żeby popatrzeć jak jedną z moich postaci trapuje ludzi na r00ku :).
resurrection
31-08-2004, 00:27
ze mnie nie, ale niektórzy po pierwszym 'zapoznaniu się' z tibią głośno zastanawiają się, jak w takie 'coś' da się grać. a no da się.
chociaż pamiętam moje początki w tibii... też nie byłem zbyt przekonany, na szczęscie się przemogłem i gram do disiaj.
Nie,nigdy sie z tego nie smial,poniewaz u nas kazdy w szkole w to gra.Dla nich jestem high lvl'em ( lol ),bo mam 5x lvl,a oni procz 3-4 maja po 2x.U nas najlepsi (w miescie) mają 100 lvl'e +(jest ich 2) i kilku 70+.Wiec gra w to cale miasto.Nawet na naszym,bardzo malym osiedlu gra ~100 osob(cale osiedle w dzieciakach ma z 300).Wiec jezeli kazdy kto ma neta to gra,wiec kint sie nie smieje.Kiedys sie smielismy z jednego takiego ze w to gra jakies 2 lata temu)
bo tylko on w to gral,a teraz mu dziekujemy ze nas z tym poznal.
Moj kolega cały czas mnie wyśmiewał, że w tibie gram, a tu po wakacjach co?...... okazuje sie, że też zaczoł :D :D :D
Mam kola, ktoremu sie podoba ale nie gra, bo nie da sie zrobic "load game" :D
I moja kobieta tylko sie wkurza jak przyjdzie do mnie, a mnie bardziej interesuje Tibia niz ona, bo wlasnie poluje na ds'a :D
Hmm, jak gralem to smiali sie. "Jak mozna grac w cos takiego? W dodatku z taka grafika?". Smialem sie tylko gdy takie cos mowili :P Przestalem grac w to...i teraz dwoch kolegow sie wciagnelo -.- Teraz ja sie z nich smieje, ze tylko czas traca:P
Nie śmieją się....sami dzieki mnie zaczeli rzexnić w tibie :]
Chociaż początki były trudne...aby ich namówić :]
Ze mnie raczej się nikt nie śmieje bo mało osób wie że gram w Tibie :P
A tak wogóle to moi znajomi zarazili sie ode mnie Tibią ( hmm... jakies 6 dni temu :) )
she_devil
14-09-2004, 20:13
Ech, to znajomi mnie wyciągneli z Tibii ( na fart), bo bym pewnie miala 3 z przyrody ;/ (moj ulubiony przedmiot) i 4 z anglika (moja najlepsza srtrona)
Najcik of danubia
15-09-2004, 19:57
Za mnie sie nie smieja bo 4 kumpli z klasy tez w to gra tylko 2 jest takich co mnie i kumpli wkurzaja:):)mowia ze MU jest 100razy lepsza bzdeta ja wole tibia TIBIA RULEZZZZZZZZ:):):P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.