Pokaż pełną wersje : 102 ED oraz prawie 123 RP padaja od SD Combo od brazoli
Marcelek
20-12-2006, 22:01
Szybka i sprawna akcja.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/15688
Film nie moj.
Ciacho1920
22-12-2006, 11:40
HAUHUAHUAHUAUAHUHAUH.... Wstyd i tyle...
Elder Nagan
22-12-2006, 11:49
temat bys zmienil "padaja od brazoli" pierdolony rasisto... tak sie sklada ze wieksza populacja brazyliskich graczy jest bardziej doswiadc zona od "pl" i na dodatek nie nabijaj sie z was z powodu waszej narodowosci...
@Up
Wstyd bo padli?czy wstyd dlatego ze padli od "brazoli"?
ShadowSSJ2
22-12-2006, 11:52
Rotfl, ten film pokazueje potege zgranych low lvl charow! Ten pallek rox ; p!
Always hunted
22-12-2006, 12:38
"Brazoli" -.- sporo brazylijczyków to debile i nooby, ale reszta.. zgrani i dobrzy gracze. Nie to co my, bo "polak polakowi wilkiem"... zgrania też nie mamy...
temat bys zmienil "padaja od brazoli" pierdolony rasisto... tak sie sklada ze wieksza populacja brazyliskich graczy jest bardziej doswiadc zona od "pl" i na dodatek nie nabijaj sie z was z powodu waszej narodowosci...
Bosh... Co za idiota... JAK KTOŚ PISZE "BRAZOLI" TO NIE OZNACZA ODRAZU, ŻE JEST RASISTĄ! I nie umiesz normalnie napisać "polaków", tylko jakieś "pl"? Rotfl... :p
@Up
Rotfl, wstyd, że padli od low-lvli... Chyba nadajesz się na kandydata nooba roku -.-
Topic@
Filmik świetny, szybka akcja... Po prostu cudo :)
PanKracy
22-12-2006, 16:41
@Up
Chyba Cie rowek swędzi!
Marcelek
22-12-2006, 16:53
pierdolony rasisto...
1. Nie jestem rasista.
2. Obrazaj sobie kogos innego
3. Jak bym napisal padaja od BR pewnie tez bys mnie nazwal "********* rasista" -.-
@Nazwa~: Żal.Pl
@Film - low lv powa
ps.
18:59 Ruberinha [58]: trap
18:59 Ruberinha [58]: kill
18:59 Ruberinha [58]: gogo
Co to qwa tamagotchi?
Co jak co ale slowo "brazoli" jest raczej slowem obraziliwym. Cos jakby ktos poweidzial "polaczkow", na jedno wychodzi. Chociaz "polaczkow" brzmi bardziej szyderczo ale niestety bardzo pasuje do duzej czesci graczy z naszego pieknego kraju. Ja tam do "brazoli" nic nie mam, no moze poza znajomoscia agielskiego, ale i u naszych graczy z tym nienajlepiej.
Filmu nie ogladalem to sie nie wypowiadam, powiem tylko ze dzis bardzo latwo jest pasc od noob charow, i nie widze w tym nic haniebnego.
Dobrze ze padl ten 102 ed ale szkoda ze akio nie padl :/ ja teraz na ruberze juz nie gram bo za duzo PA z project nemesis
Elder Nagan
22-12-2006, 20:57
Bosh... Co za idiota... JAK KTOŚ PISZE "BRAZOLI" TO NIE OZNACZA ODRAZU, ŻE JEST RASISTĄ! I nie umiesz normalnie napisać "polaków", tylko jakieś "pl"? Rotfl... :p
Rotfl, wstyd, że padli od low-lvli... Chyba nadajesz się na kandydata nooba roku -.-
Topic@
Filmik świetny, szybka akcja... Po prostu cudo :)
jeszcze nie ogladalem wiec niewiem od kogo padli ;]
Tak to juz jestZyebuss, to zjebus xD. Pozdro Marcel weś coś swojego wżuć! PS: Te tam, rasita chciałeś zabłysnąć, ale coś NIE wyszło :(.
Ładnie padł, szkoda, że ekipa po tamtych wbiła xD
Cyr Szeryf
22-12-2006, 22:47
hehehe akio miał z 10 hp :S xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.