Pokaż pełną wersje : Gdzie moge bezpiecznie poexpić pallem
Mam palla na 11 levelu i gram w świecie danubia w mieście carlin powiedzcie mi prosze gdzie moge spokoje zdobyć level bez grozy, że mnie pk zabiją.
Rafallord
19-10-2003, 16:02
w krypcie na prawo od carlin tylko trolle malo pk a klucza se poszukaj :)
no ale gdzie jest klucz koło krypty???
Zazwyczaj klucz lezy w poblizu miejsc w ktorym sa zamkniete drzwi.
oj kurcze nie moge znaleść przeczytałęm tą księgae co tam jsst ale mi nic nie pomogła prosze pomóżcie
mama do was pytanie jak mozna znalesc klucz badz go kupic, bo moj kuzyn chcial wejsc do tej krypty a ni mial klucza piszcie na gg dziekuje
Bloody_Izual
21-10-2003, 08:59
Ja bym tobie radził iść na takom górke niedaleko carlin tam masz kilku takich dużych gosćiu z jednym okiem pogadasz i bobawisz się w berka:)
albo mozesz isc kolo thais do mon sternum 8 lvl nawet widizalem tam jak zabijaly cyca (pewnie ze strata 100 strzal ale zabijal)ale nie radzilbym sie tobie zapuszczac daleko zadaleko bo moze byc ich duzo dla ciebie i niedasz sobie rady
Lord piccolo
21-10-2003, 18:34
możesz na cyklopach(150EXP) ale musisz mieć kusze lub łuk i strzał, należy uciekać przed cyklopem i do niego strzelać, są na wszchód od carlin
A tak dokladniej to co jest w tej krypcie jakieś skieletony czy wapiry moze?
;)
Rotworms Trenuj i skiluj na rotach som na fibuli venore kazz poprostu wszedzie
Oryginalnie dodany przez Lord piccolo
możesz na cyklopach(150EXP) ale musisz mieć kusze lub łuk i strzał, należy uciekać przed cyklopem i do niego strzelać, są na wszchód od carlin
Zycze powodzenia w uciekaniu przed cyklopem bedac na 8 poziomie, codziennie wyciagam kilka k loota z takich co mysla ze beda tak robic :) (ale jesli osobnik niczym innym nie narazil to oddaje graty).
Ps.
Paladyna cyklop nie dogania dopiero ~11lvl, a druida/sorcerera ~15 (w obu przypadkach +5 poziomow jak chce sie w miare bezpiecznie bic).
Fingerout
22-10-2003, 17:03
najlepiej to sie przeplyn na folde.... tam sobie troche potrzepiesz skilli i expa - jak na 8lv :P
------------------------------------------------------
Fingerout - 47lv master sorc (Danubia)
O foldzie wiem ale tam często dużo pk jest skurczybyków nie nawidze bo za nic zabijają dla tego tam teraz nie jeżdże. Jak juz to eżdże ale z kumplem na 20 levelu sorcerem albo z sorcem na 10(daniel, damian) :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.