Pokaż pełną wersje : czy to prawda?
Komornik
30-08-2004, 20:48
Podobno na serverze "Hiberna" na mainie jest wojna :berserk: :miecz: . Kolega mi owiedział. Czy ktos moze zaprzeczyć lub potwierdzić ą informacje? Jeśli tak to prosze.
__________________________________________________ _____________
Jak dajecie "plusa" lub "minusa" to usasadniajcie dlaczego X(
Ja moge potwierdzic ze nie moge potwierdzic ani zaprzeczyc czy jest tam wojna czy nie (w skrocie : nie wiem), ale przydalby sie temat, gdzie pisano by o tym. Nie chce znowu zostac zrownany do reda bo bylem afk i jakis venezuelczyk mnie uznal za brasila. (na solerze byla wojna z tego co sie potem dowiedzialem)
Jestem graczem hiberny i z tego co wiem nie ma tam zadnej wojny XD tzn jakis czas temu byla wojna miedzy Atikorzem i jego banda a guilda jakas juz zapomnialam nazwy XD ktrorą wspomagali rowniez ludzie z Happy Tree Friends. Ale wojny juz nie ma i narazie nie zapowiada sie zadna nowa XD. Czasem mozna tylko spotkac sie z "mini" wojnami jak np. calkiem niedawno odbyla sie wojna miast walczyli ludzie 8-15 lvl Venore vs. Thais wygralo Venore hehe ;]
Komornik
31-08-2004, 08:55
dziękuje panowie :p i panie :D
Na amerze jak gram (a gram już jakiś czas różnymi postaciami) nie widziałem żadnej wojenki. Czy amerka jest taka spokojna czy ja taki ślepy??
przewaznie wojny sa pomiedzy gildiami. jezeli do zadnej nie nalezysz to nie powinienes sie zbytnio przejmowac... ale lepiej na zimne dmuchac i jak zobaczysz ze sie napieprzaja z grubego kalibru masowo to lepiej zejdz im z oczu... tak na wszelki wypadek, bo zagubiony sd od 80+ sorca moze byc dla ciebie teleportem do swiatynii...
Kolega mi opowiadal (nie wiem czy mu wierzyc), ze jego kolega i on tez jakas ich wogole grupa sie z kims nawalala, w kazdym razie z inna grupa. No i ktos chyba powiedzial GMowi (osoba trzecia) i GM przyszedl i dostal z SD. I kolega kolegi mial bana, bo on strzelil. Bylo to przypadkowe. Nie wiem, czy koledze wierzyc, ze strzelij lego kolega w GMa, ale na pewno jest to mozliwe. Wiec uwazajcie faktycznie.
Ja gralem na Amerze, i byla wtedy wojna na Edron. Znaczy dzien w dzien sie bilo z 15 tych samych osob na Edron przed depo. Wlasnie to jest problem - kazda wojna, jaka widzialem, toczyla sie przede wszystkim przed depo! No i jak mam im zejsc z pola widzenia jak chce do depo wejsc/wyjsc?
Wybij wszystkich przed dp:) Ostatnio na Titani byłą fajna wojna Polska :Szwecja tyle,że największe lvl na świecie to szwecja dlatego polacy dostali po dupie tak,że szok,wstyd i hańba.Do tego wojna Heat Vs. Unit i Freedom też fajna była:) No i małe starcia w miastach takie bitewki:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.