Pokaż pełną wersje : Wyverny dla palka
Gdzie są jakieś wyverny na powierzchni oprócz POHa??
Bo wszystkie wyverny jakie spotkalem sa na górkach i nie ma tam miejsca do uciekania.:(
Alojzy Mamriel
22-12-2006, 08:51
ja mam sorca na celescie to moge pojsc z toba
Gdzie są jakieś wyverny na powierzchni oprócz POHa??
Bo wszystkie wyverny jakie spotkalem sa na górkach i nie ma tam miejsca do uciekania.:(
Dobre miejsce jest na edron, gdyż jest to skała i jest tam dużo miejsca do uciekania. Jedyne co może Ci się nie podobać to fakt, że jest ich tam 6~. Na początku 2, ale zabija się je bez problemu, a potem lurujesz po 1.
Over and out~
Explorer of Hell
25-12-2006, 16:56
Kolo OF jest spawn chyba 2 wyvern, nie chodzi mi o te na skale tylko tam troche w prawo i na maxa w gore kolo wody.
bez dwarven ringa nie polecam ich bic bo upijaja.
Hmmmmmmm......... wszystkie wyverny które spotkałem są na skałech i jest tam mało miejsca.
Jest jeden koło Venor przy drodze pomiędzy dwiema skałami
Trzy są na Vedze nad domem Mikołaja, są nad wejściem do nory wilków
Trzy koło Ghostlandu, Zeby je znaleść musisz iść wzdłuż "muru plączy aż dojdziesz
Trzy są w Kazoo ale niestey trzeba mieć 9 parceli żeby tam wejść
Tyle znam miejsc, ale niestety trzeba mieć blokera bo wszystkie znajdująsię na skale:(
_LorDZIQ_
27-12-2006, 09:11
@crminal
Chyba ,ze nakladasz tarcze i bijesz je z throwning starow. ;)
@up
A wczesniej pod stoisz pod depo 2 dni. Poniej placzesz bo zbankrutowales na shurikenach.
Jest jeszcze 1 miejsce na Foldzie
Jak wyjdziesz o przystani idź w lewo i przejdź przez mostek (jednoosobowy).
Potem możesz spotkać pare frost trolli, ale są schodki na 2 osoby a na górze są wyverny
Wiem, ze są na Vedze, na skałach - wystarczy iść prosto z teleportu przed siebie
Taktykę walki masz tu:
Wyvern (http://tibia.erig.net/Wyvern)
28lvl ze skilami 70/55 i eq br, p legi, c helm, bohy i scarf dałby radę expić na skałce przed OF, po wyczyszczeniu?
Capality
31-12-2006, 20:21
Troche offtop ale:
Ja miałem blokera 29 lvl Knight skille po 65 i ja 12 lvl paladin skill 46 i schodzilo okolo 20 bolcow na wywerne. Zabilismy tylko 3 bo wpadli pk
MARCIN1994
01-01-2007, 12:13
W Kazordoon są chyba podkreślam chyba 3. Ale weź ze sobą Parcele :confused:
ZeboslawCalmera
05-01-2007, 21:56
Mógłby ktoś wrzucić jakąś mapkę jak do wyvern w kazoo dojść?
Pavel321
06-01-2007, 14:48
Jest jeszcze 1 miejsce na Foldzie
Jak wyjdziesz o przystani idź w lewo i przejdź przez mostek (jednoosobowy).
Potem możesz spotkać pare frost trolli, ale są schodki na 2 osoby a na górze są wyverny
I tutaj klanaia sie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem on chce miejsce gdzie jest duzo terenow do ucieczki , jakies drzewka itp a nie skale na ktora jak wejdzie nie ma gdzie uciec !
alchemik
06-01-2007, 15:23
Idz na zachód od carlin wedlug sciezki,potem zobaczysz pagurek z 3 obok siebie wejscami.Tam na tym pagurku jest Vywern.
ZeboslawCalmera
06-01-2007, 15:47
Na owym pagórku byłem najtem(jak jeszcze grałem), myślicie ze dałbym rade manewrować tam pallem?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.