Knight Simon Dark lord
22-12-2006, 12:21
Jeśli znudziły ci się wojny i random pk na twoim serverze jeżeli znudziło ci się być co chwile huntowany za darmo znudziło ci się to ze kazdy resp zajety i nie ma gdzie poexpic ,że ceny takie drogie i ciezko co kolwiek kupic to nie zwlekaj i dołacz do naszej rodziny (narazie 5 osób ale sie rozkreca) Mój nick to Palrelus piszcie na gg: 4685473 w celu uzyskania dokładniejszych informacji
(Jezeli zdecydujecie sie załozyc postac to obowiązkowo z koncówka "relus")
Hmmm a więc tak najwyższy lvl to 135 ek to mały jak na date jego powstania 07/05 Respy sa wolne średnio gra ok. 200-300 ludzi server spokojny bez pk tylko ci na górze sie bija czyli 100+ zdziwiłem sie bardzo że nawet noobkow nie ma :) miło sie na nim gra już ceny nawet niezłe : Fs 3-4k k-legi:10 bohy: 35k itd przecietnie tak jak na prawie każdym
PzDr
@down to po co piszesz skoro nie wykazujesz chęci nikt ci nie każe
(Jezeli zdecydujecie sie załozyc postac to obowiązkowo z koncówka "relus")
Hmmm a więc tak najwyższy lvl to 135 ek to mały jak na date jego powstania 07/05 Respy sa wolne średnio gra ok. 200-300 ludzi server spokojny bez pk tylko ci na górze sie bija czyli 100+ zdziwiłem sie bardzo że nawet noobkow nie ma :) miło sie na nim gra już ceny nawet niezłe : Fs 3-4k k-legi:10 bohy: 35k itd przecietnie tak jak na prawie każdym
PzDr
@down to po co piszesz skoro nie wykazujesz chęci nikt ci nie każe