Pokaż pełną wersje : 80 ek in Demons .... Great loot :)
1st hunt na demonach... 20 bp sd nie zdradzać lootu..
http://rapidshare.com/files/8568959/demony_20bp.rec
Koment plx
Always hunted
22-12-2006, 21:22
Loot przepiękny! Wspaniały xD Po prostu świetnie, na początku aż mnie zatkało...
Więcej takich filmów...
Devil14pl
22-12-2006, 21:22
1st hunt na demonach... 20 bp sd nie zdradzać lootu..
http://rapidshare.com/files/8568959/demony_20bp.rec
O.o Matko swieta ten loot daj mi to blagam !!!! :O
Hehehehehehehehe...
Demons rox xD
Lukaszek13
22-12-2006, 21:49
rehost plx
gratulacje fakt ze dlugi film ale warty ogladania kurde a ten loot ? no comment to jakis rekord chyba masakra !!
ShadowSSJ2
22-12-2006, 22:02
O kurwa, gratuluje!
Oh My God!
O.o Lut zabija.
hmm no cóż tylko pogratulować. Zachęcam wszystkich do obejrzenia :].
X( Daj ktos rehosta na tibicams albo coś bo non toper mam limity na tym Rapidshare =\ z góry dzieki
qwert_stary
22-12-2006, 22:28
Nice hunt,ale ten sorc sharuje...
ShadowSSJ2
22-12-2006, 22:33
XXX
Gratuluje panie Idiot, wlasnie sespoilowal Pan loot, a tym samym zepsul pan zabawe innym...
Always hunted
22-12-2006, 22:40
Oh My God!
O.o Lut zabija.
A ty się za fejka rób :P
up@
Żeby cokolwiek zobaczyć trzeba kliknąć, nic nie widać, ale powinien usunąć...
Mac-Graw
22-12-2006, 22:40
@2up.
Gratuluje głupoty....
@topic
Wielkie GZ!!
Loot bardzo ładny. Wejście naprawdę z grubej rury było ;]
A ty się za fejka rób :P
;<
Wszędzie mnie znajdą...
Gratuluje panie Idiot, wlasnie sespoilowal Pan loot, a tym samym zepsul pan zabawe innym...
Po to jest miniaturka, nie ma żadnego ukrytego tekstu, tylko zdjęcie.
Sir Night Master
22-12-2006, 23:24
wy oglądacie filmiki tylko dla loota ? xD <lol> ...
Gz loota, demon hunty z reguły nudne ale ten niezły xd
wyskakuje mi jakies p******* okienko z cyframi i liczbami-.-X(
Kasztaniaczek
23-12-2006, 00:28
....
thx, juz nie sciagam...
thx, juz nie sciagam...
po to dal male, bo i tak nie zobaczycie a w razie potrzeby klikniecie, idioci >_<
ReHoSt PlX :P
Z Gory ThX :P:)
thx, juz nie sciagam...
Kazał ktoś klikać? W ogóle czasem warto ruszyć mózgownicą. Jak jest w topicu info o jakimś zajebistym loocie, to zawsze znajdzie się ktoś, kto go spróbuje zespoilować.
Mimo wszystko warto zobaczyć chociaż początek filmu.
http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=01870890601786296333 - rehost.
@up
dzieki za rehosta,
zespojluj mi ktoś całego loota na biało lub poprzez PM, bo mi debug wyskakuje pozniej...
10:37 Azarek Klan [41]: lol
10:37 Azarek Klan [41]: a kto dzieli
10:37 Azarek Klan [41]: przeciez ty grasz darooksem
10:37 Azarek Klan [41]: i druidrooon
10:37 Azarek Klan [41]: nie dzielice
10:37 Azarek Klan [41]: co nie?
anyway gratz
Hellraiser
23-12-2006, 10:52
Gracko loociwa,.. Był bardzo ładniutki,..
Zachęcam do oglądania filmu,.. B)
hmmmm nie oglądałem jeszcze filmu ale wnioskując z wszystkich komentarzy na 99 % będzie to e-plate ;] bo niczym innym by sie tak nie podniecali.
hmmmm nie oglądałem jeszcze filmu ale wnioskując z wszystkich komentarzy na 99 % będzie to e-plate ;] bo niczym innym by sie tak nie podniecali.
To tibia.pl dzieci tutaj sie ciesza jak wypada demon shield i wtedy pisza "GZ omg co za loot!" ;) Wesołych Świąt.
qwert_stary
23-12-2006, 15:38
Na mnie wszyscy bluzgaja ,ze dalem miniaturke na ktorej NIE WIDAC LOTA.A jak ktos chcial zobaczyc to se mogl kliknac.A ten koles zespoilowal loota i co :>
@Kasztan~ wiadomo ze to byl ss z lootem...Jesli nie klikniesz na niego to nie widac loota wiec stfu plx
Co do ogolnych wrazen,to duzy zysk mieli i dobry pomysl z tym druidem.Dzieki temu prawie uhy nie szly..Szkoda ze (chyba)wszyscy z nich to sharerzy...
10:37 Azarek Klan [41]: lol
10:37 Azarek Klan [41]: a kto dzieli
10:37 Azarek Klan [41]: przeciez ty grasz darooksem
10:37 Azarek Klan [41]: i druidrooon
10:37 Azarek Klan [41]: nie dzielice
10:37 Azarek Klan [41]: co nie?
anyway gratz
heeheh kumpel wiedział ze movie jest i specjalnie tak pisał ;P i tak wali mnie co kto sadzi...
Film ladny i niezly pomysl z druidkiem ^^
Gz loota :) teraz masz nie tylko dobry skill ale rowniez nice eq :D
Tasiorstrasz
23-12-2006, 16:09
Great loot jakby jeszcze jakiś 2 rare poleciał =P Fajny film :)
gratulacje fakt ze dlugi film ale warty ogladania kurde a ten loot ? no comment to jakis rekord chyba masakra !!
Na pewno nie. Masakra to byl film z ron motegro gdzie wypadly mu 2 mpa, mms + smiecie typu f axe itp. Najlepsze jest ze wtedy robil to dla jakiegos kolesia za kase i jego sd. W tym czasie ukazal sie tez podobny film. Tak wiec gdzies w pazdzierniku widzialem 2 lepsze filmy, chociaz tego loota tez bym sie nie powstydzil, jednak na pewno nie jest to jakis rekord swiata.
PS tamte filmiki byly po 20 i 25 bp sd
Kasztaniaczek
24-12-2006, 21:44
po to dal male, bo i tak nie zobaczycie a w razie potrzeby klikniecie, idioci >_<
idiota to ty jestes chyba... i chuj z tego ze dal male? po co dawal wogule...
Hehehehehehehehe...
Demons rox xD
Demons rox?! To albo nie chodzisz na nie zbyt czesto albo masz mega hiper turbo <5 tys. kolejnych linijek okreslen> szczescie. Zapewniam cie ze jakby kazda huncaca demce osoba wrzucila swoj filmik... to 95% z nich konczylo by sie na fire axe lub gs... Co do filmu - just luck :>
Fajny loot (na poczatku pozniej juz... nie najgorszy) no ale co do waszej klutni z lootem, nie wystaczy chociaz przeczytac pierwszej strony tematu, pozniej film ogladac a potem reszte?
Drzamich
25-12-2006, 11:48
OMG.
Taki loot powinien zdażyć się na 50+ huncie, a nie na pierwszym.
Poprostu GZ.
Obejrzałem ten film i pomyślałem no to i ja pojde na demony. Kupilem 50bp dla 140 MS, no i co? 5 f axe 2 gs kikla orbow 2 p amulety 3 ice rapiery kilka s ringow no i tyle........
Johanes19
25-12-2006, 12:52
Wstawcie na YouTube!!!
tez chcem zobaczyc!!!11
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.