PDA

Pokaż pełną wersje : JA CHCE NOWE SERVY

vidiel
19-10-2003, 17:03
JA CHCE NOWE SERVY.LUB NIECH POWIEKSZA ILOSC MIEJSC NA SERVIE BO SIEDZE PRZY KOMPIE 3h I CHOL..... NIE MOGE WEJSC X (.WCZORAJ MIALEM TO SAMO.WKURZYC SIE NIEZLE MOZNA PRZEZ TE ZAPCHANE SERVY.NIECH ONI COS Z TYM ZROBIA,BO NA BANK NIE BEDE PLACIC GRUBEGO SZMALU ZA TO ABY SE POGRAC NA PREMIUM ACOUNT. TOWARZYSZE WSZYSTKICH KRAIN ŁĄCZCIE SIĘ PRZECWIKO "PK" :D

Fanfi
19-10-2003, 18:43
Ja jestes tak zdesperowany to sam zaloz sobie nowy serwer :D (nie bedziesz mial problemu z logowaniem)

Main Vegeta
19-10-2003, 21:57
ej wes se poszukaj to znajdziesz ja ten temat chyba ze 3 dni temu zalozylem a po drobie patrz jak zakladasz.To jest dzial "REAL"czyli sprawy niezwiozane z tibia wiec patrz co robisz czlowieku!!

vidiel
19-10-2003, 23:25
jest godzina 23:21 a ja w dalszym ciagu slecze nad tibia i patrze na te cyferki 851 i modle sie aby sie tym 2 osobom zawiesily kompy :))))))) ostatni raz tibie na oczy widzialem wczoraj populudniu.Qrcze jutro szkola a ja se nie zdaze paknac 8 lv i nie wyjde se na maina ;( A co to tego ze to REAL - wiara pisze z tego co widze tez o Tibi wiec mam to gleboko....(a propos mozna jakos zhakowac platne konto )doszly mnie takie sluchy ze podobno mozna jakos to zrobic i wtedy ma sie premium acount :D :D :D ( prosze mnie zaraz tutaj nie wyzywac-gram w tibie cos kolo tygodnia i to sa tylko sluchy ktore do mnie dotarly )

Szumek
20-10-2003, 10:42
Oryginalnie dodany przez vidiel
jest godzina 23:21 a ja w dalszym ciagu slecze nad tibia i patrze na te cyferki 851 i modle sie aby sie tym 2 osobom zawiesily kompy :))))))) ostatni raz tibie na oczy widzialem wczoraj populudniu.Qrcze jutro szkola a ja se nie zdaze paknac 8 lv i nie wyjde se na maina ;( A co to tego ze to REAL - wiara pisze z tego co widze tez o Tibi wiec mam to gleboko....(a propos mozna jakos zhakowac platne konto )doszly mnie takie sluchy ze podobno mozna jakos to zrobic i wtedy ma sie premium acount :D :D :D ( prosze mnie zaraz tutaj nie wyzywac-gram w tibie cos kolo tygodnia i to sa tylko sluchy ktore do mnie dotarly )

To przykre co ci sie przytrafilo lol.
Ale nie tylko ty masz takie problemy wiec do huja przestan pisac jak to niemozesz sie na tibie zalogowac bo to jest normalne sam wiele razy tego doswiadczylem.
A co do hakowania kont to daj se spokuj lol

sln85
20-10-2003, 13:53
W sumie masz racje tylke tego sie szweda po servahc że czasmai sie grac nie da :/

Karol7k
21-10-2003, 15:57
troche masz racji
fajny bylby nowy server , ale za 3-5michow bedzie tak samo
zwiekszenie liczby osob to tez good pomysl ale pomysl co by bylo jakbys byl w stadzie ludzi i zaden ani rusz w ta czy tamta
nikt nie moglby normalnie funkcjonowac :)

Nubi
22-10-2003, 00:44
do pukinine powiekasz mapy i nie dodadza nowego miasta to nmie bedzie mozy o powiekszeniu limitu graczy wiecie liczeba miec szczesci by kolo 20 znales wolne miejsce w depo w venore na liberze?

Fred
02-11-2003, 15:04
Nie tylko ty chcesz nowych serverów, ja też chcę... A najlepiej polski server...

p.l
02-11-2003, 15:17
czy myślicie że tylko wy go chcecie? założę się że jakieś tysiąc graczy z samej polski będzie grało na nowym serwie. A polska nie jest jedynym krajem. Mogę się założyć że obłożenie serwa będzie 2 x większe niż dotychczasowych serwów.

Reinmar
04-11-2003, 17:11
wooow chcecie nowe serwy, super, to ja chce 100000 USD, też mam założyć topic nowy ?

n3m3s!s
04-11-2003, 17:48
Takie tematy juz byly.
Nie ma oficjalnych wiadomosci na temat nowego serva.
Nie bedziemy gdybac bo nie ma sensu.
Zamykam.