Pokaż pełną wersje : Krytyczne oko na Furore
Film nieco obraźliwy, mam nadzieje, że nie dostane bana, tudzież pkt karnych
Duskiness rl meeting- Wrocław.
http://youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw
Prosz, aby nikt sie na mnie nie obrazal, ogladacie to na swoja odpowiedzialnosc, nie zgadzam sie z autorem ktory byl zapewne "wykopany" z Furorki
Jak zatrzyma sie na Malenkim Mallenstwie zatkajcie uszy, jesli nie chcecie, aby tekst was zdemoralizowal.
Anvortis
23-12-2006, 01:17
Lol xD najlepszy tekst do taifuna i do malenstwa .......(serio ona naprawde nie jest malutka, ten nick to chyba powstal z kompleksu jakiegos czy co ....)
Anvortis
23-12-2006, 01:28
Lamus to taki schowek na graty ...pozdro mAsTaH ....
btw: ciekawe czy mowil bys tez tak gdybys stal sie jego ofiara xD ? ...
Ni to jakieś super śmieszne, ni to jakieś smaczne...
-=DanieL=-
23-12-2006, 01:52
Przedwczoraj ten film był na forum. Wtedy go zreportowałem i został usunięty teraz też go zreportuje. Cytuje siebie samego "Im więcej wwalisz tekstów typu k**wa c*uj c*el itp. tym film jest śmieszniejszy? Jeśli tak myślisz to gratuluje wypaczonego poczucia humoru". Baku' miałem Cię za osobe mądrzejszą i z lepszym poczuciem humoru ;).
Anvortis
23-12-2006, 02:23
A kto powedzial, ze to jest smieszne?
Kto powiedzial, ze autor tego filmu, ktory uzywa ciagle kur**, ch** jest inteligentny?
Wiecie co jest naprawde lipne, smierdzi i nie ma sensu? Gdy koles o np 100 lvl wiekszy wpada Ci na expa i kaze sobie placic za to, ze masz mniejszy lvl od niego, albo bo mu sie nudzi, i musi sobie zarobic na kims, albo zabic sobie kogos.
Osobiscie jestem za Duss~ bo nie ma juz tam grubego Imargama, ktory mysli, ze Tibia to realny swiat i spedza w nim cale zycie po to aby stworzyc swoja mafie i napadac na low lvl, zeby wiedzieli kto tam rzadzi ...........zal
A kto powedzial, ze to jest smieszne?
Wiecie co jest naprawde lipne, smierdzi i nie ma sensu? Gdy koles o np 100 lvl wiekszy wpada Ci na expa i kaze sobie placic za to, ze masz mniejszy lvl od niego, albo bo mu sie nudzi, i musi sobie zarobic na kims, albo zabic sobie kogos.
To po co grać na pvp? Nie odpowiadają Ci takie sytuacje - idź na non-pvp. Stwierdziłem, że nie mam zamiaru znosić kaprysów idiotów, którzy kupili chary na allegro i chcą sobie zrobić małe pa, więc przeniosłem się na Harmonie. Problem jest? Nie ma.
Przedwczoraj ten film był na forum. Wtedy go zreportowałem i został usunięty teraz też go zreportuje. Cytuje siebie samego "Im więcej wwalisz tekstów typu k**wa c*uj c*el itp. tym film jest śmieszniejszy? Jeśli tak myślisz to gratuluje wypaczonego poczucia humoru". Baku' miałem Cię za osobe mądrzejszą i z lepszym poczuciem humoru ;).
0o a niby reportaz tvnu w krzywym zwierciadle z twojego opisu jest inny? Ja wiem co dzieje sie na furorze, ja wiem co przezywaja tacy ludzie bo sam mialem 70 RP ktorego wyrzucono z serwera. Miales mnie za madrzejsza osobe, spoko myliles sie jestem maksymalnym pojebem i takim juz pozostane w twoich oczach. A w panstwie demokratycznym jest cos takiego jak wolnosc slowa. Napisalem ze sa tam przeklensta i jak ktos nie chce sie zdemoralizowac to niech nie oglada.
Thel Heroes
23-12-2006, 08:59
0o a niby reportaz tvnu w krzywym zwierciadle z twojego opisu jest inny?
Czy w filmie o TVN były TAKIE obaźliwe słowa? Czy zwracano się tam osobno do każdego członka tvn? Nie!
Oglądnąłem sobie ten fimik i myślę, czy ten, kto to nakręcił, chciałby, aby rolę głównych aktorów grali jego bliscy, rodzina, przyjaciele? Bo on przedstawił przyjaciół (?) Taifuna z jego gildi.
Żal mi takich ludzi... ( co nakręcają takie filimiki, żeby niebyło )
ludzie to tylko troche obrazliwy film, a wy przejmujecie sie jakby wam matke wyzywali, drazni mnie wasze zachowanie
Marihuans
23-12-2006, 09:45
0o a niby reportaz tvnu w krzywym zwierciadle z twojego opisu jest inny? Ja wiem co dzieje sie na furorze, ja wiem co przezywaja tacy ludzie bo sam mialem 70 RP ktorego wyrzucono z serwera. Miales mnie za madrzejsza osobe, spoko myliles sie jestem maksymalnym pojebem i takim juz pozostane w twoich oczach. A w panstwie demokratycznym jest cos takiego jak wolnosc slowa. Napisalem ze sa tam przeklensta i jak ktos nie chce sie zdemoralizowac to niech nie oglada.
Kazdy ogladal na swoja odpowiedzialnosc....
wiec nie wiem po co wiekszosc ma pretensje...
ja obejzalem i poznalem kilka twarzy h lvli ;]
baku napisal ze jest obrazliwe i ze nie komentowac wiec panowie wezcie juz se dajcie spokoj...
Kazdy ogladal na swoja odpowiedzialnosc....
wiec nie wiem po co wiekszosc ma pretensje...
ja obejzalem i poznalem kilka twarzy h lvli ;]
baku napisal ze jest obrazliwe i ze nie komentowac wiec panowie wezcie juz se dajcie spokoj...
Jeden rozsadny samarytanin>: )
i z czego sie kurwa smiejesz lamusie nic smiesznego co wam te dusskines zrobilo JEBAC VISION HAIL TAIFUN
i tak Taifun jest najlepszy graczem na furorze a dusskines najlepsza gildia wiec nic nie zdzialacie takimi tekstami obrazliwymi lamusy
oO kolejny fan Taifuna na forum, ktory jak narazie osiagnal 24lvl brawa! ;)
1. film taki sobie, wiadomo teksty typu ku**a etc. swiadcza o inteligencji autora filmu
2. Gildia Duskiness NIE jest najlepsza na serwie ( moze pod wzgledem lvlow..) ale dobrze widac jakie baty dostaja od Vision :)
niestety dzis padl czlonek Vision, nie pamietam imienia. zaafragowal ymy
Dzik Dzik Tadzik
23-12-2006, 10:43
Jezeli ktos ma ochote i wie jak nazywa sie program do odczytywania tekstu, ktory zostal uzyty w tym filmie, prosze o zamieszczenie tu jego nazwy.
Jezeli ktos ma ochote i wie jak nazywa sie program do odczytywania tekstu, ktory zostal uzyty w tym filmie, prosze o zamieszczenie tu jego nazwy.
Ivona, pelna wersja, bo demo nie wymawia litery U
oO kolejny fan Taifuna na forum, ktory jak narazie osiagnal 24lvl brawa! ;)
kolejny debil ktory uwaza ze low lvl jest gorszy od "high" lvli, brawa!!
Taifun moze i jest jakims gowniarzem za komputerem ktory nie ma przyjaciol i wyrzywa sie na tibii ale kuFFa on(oni) widocznie potrafia grac skoro maja taki lvl
Taifun moze i jest jakims gowniarzem za komputerem ktory nie ma przyjaciol i wyrzywa sie na tibii ale kuFFa on(oni) widocznie potrafia grac skoro maja taki lvl
na zdjeciu nie wyglada na 12 latka. Jest dorosly, ja tez mscilbym sie na idiotach z furory. Do dusskow nic nie mam
raziel1992
23-12-2006, 10:55
każdy potrafi szybko expić jak sie ma 5 ownerów :) a nocka na regeneracje staminy
nie wszyscy sa nieuczciwi, ale wiekszosc z nich tak^^
Z jakiej miejscowości on som? ;]
Z jakiej miejscowości on som? ;]
odleglej. Spotkali sie we Wrocku ale kazdy jest z innej, np. Taifun z Trojmiasta
Przybitek
23-12-2006, 12:04
Dla niewiedzącacych.... to nie są ich zdjęcia..... znam Van Lidena i on inaczej wygląda :)
Dla niewiedzącacych.... to nie są ich zdjęcia..... znam Van Lidena i on inaczej wygląda :)
new owner plx
SkromnyMike
23-12-2006, 12:33
Ludzie spójrzcie w lustro, a dopiero potem się śmiejecie.... Zresztą wiecie kto się z nich śmieje? <sorry> Pierdolone Nooby które zazdroszczą, zazdroszczą i jeszcze raz zazdroszczą!</sorry>
@Ktoryś tam, że to dzieci:
Zajrzyj w swoją metryczkę urodzenia...
yyyyy.. po 1 bylo juz a po 2 niewiem oni dla mnie sa normalni. popatrzcie w lustro. a jesli chodzi o wojne to licze na vision bo to nie oni zaczeli to wszystko tylko abberriito potem sie duskowie przylaczyli jak abb niemiali szans i przegrywali w fragach 24 do 50
Anvortis
23-12-2006, 13:17
To po co grać na pvp? Nie odpowiadają Ci takie sytuacje - idź na non-pvp. Stwierdziłem, że nie mam zamiaru znosić kaprysów idiotów, którzy kupili chary na allegro i chcą sobie zrobić małe pa, więc przeniosłem się na Harmonie. Problem jest? Nie ma.
Krotkie porownanie swiatow:
PVP:
Zalety:
- Zawsze mozesz uzyc sily, gdy jakis debilowaty noobek zacznie wybijac Ci respa. potwory od treningu, summony od treningu
- Zawsze mozesz uzyc sily, gdy ktos probuje ukrasc Ci loota.
- Zawsze mozesz uzyc sily w slusznej sprawie...bija Ci kumpla robiac ,,Noob Chars Attack" etc ...
Wady:
- Po wbyciu wiekszego lvl i porownaniu swojego nudnego zycia, w ktorym bija Cie na podworku, szkole, kosciele, parku itp... zaczynasz wyzywac sie na ludziach, ktorzy maja mniejszy lvl od Ciebie.
NON-PVP
Zalety:
- Nie musisz obawiac sie, ze padniesz od jakiegos "kupionego chara na allegro, ktory chce pobawic sie w PA"
- Mozesz trenowac sobie bez obaw, ze na afk padniesz od noobka ....
itp ......
Wady:
- Nic nie zrobisz, gdy ktos wbije Ci sie na expa (sa techniki luringu, ale ...)
- Ludzie kradna ile chca i nie ponosza za to konsekwencji
itp .....
Co z tego wychodzi?
PVP - wbijesz duzy lvl zrobisz gildie PA poszukasz ownerow jestes kozak, staniesz sie tym na kogo tak narzekales, albo wbijesz duzy lvl i zostaniesz shuncony lub w ogole go nie wbijesz po padniesz i sie zalamiesz.....
NON-PVP - zaczniesz krasc lub przestaniesz grac, bo sie zalamiesz psychicznie z noobami ........
Lukasz(R)
23-12-2006, 14:06
filmik fajny :> mi sie podoba
sam nie mam osobiscie nic do team'u z furory ale ogolnie nie lubie h lvl'ow poniewaz sa czesto niesprawiedliwi znecaja sie nad slabszymi graczami i nie maja sumienia nie mysla ze zabijajac inna postac krzywdza kogos z drugiej strony ekranu, a jedynie sie chelpia przed kolegami jak to fajnie im sd weszlo w noobka :< smutne, no ale takie zycie
H lvl'e pomyslcie zanim komus wyslecie napis " you are hunted for ever" jak to wy byscie sie czuli gdyby to was ktos wyzucil z serwera tylko za to ze akurwat poszliscie sobie poexpic i wpadl jakis wyzszy lvl ktoremu sie nudzi :[
Hahhahahahahahehehehehe ale mam beke z tego filmu. Dobre ;)
raziel1992
23-12-2006, 15:23
filmik fajny :> mi sie podoba
sam nie mam osobiscie nic do team'u z furory ale ogolnie nie lubie h lvl'ow poniewaz sa czesto niesprawiedliwi znecaja sie nad slabszymi graczami i nie maja sumienia nie mysla ze zabijajac inna postac krzywdza kogos z drugiej strony ekranu, a jedynie sie chelpia przed kolegami jak to fajnie im sd weszlo w noobka :< smutne, no ale takie zycie
H lvl'e pomyslcie zanim komus wyslecie napis " you are hunted for ever" jak to wy byscie sie czuli gdyby to was ktos wyzucil z serwera tylko za to ze akurwat poszliscie sobie poexpic i wpadl jakis wyzszy lvl ktoremu sie nudzi :[
aż mi sie łezka w oku zakręciła ;(
1. nie wyzywaj mnie (pewnie nie wiesz nawet co oznacza slowo "debil") , bo ja tobie i innym nie ublizam, i nie znize sie do twojego poziomu..
2. jezeli tzw. "low lvl" pisze glupoty typu "je**c Vision HAIL Taifun" a sam nic w tej grze nie osiagnal jest dla mnie nikim, jedynie osoba ktora tylko zazdrosci innym czegos czego ona sama nie osiagnela :)
3. dobra osiagnal duzy lvl (Taifun) spoko.. nie wnikam jak, niech ma i se gra ja mu nie zazdroszcze.. siedziec w domu i zamulac w tibie, nie miec przyjaciol etc. ja tak nie zamierzam skonczyc dlatego nie gram w tibie...
ale klotnia, i to chcialem wywolac
No to masz czego chciales... ja nie chcialem sie klocic, ale niektore wypowiedzi trzeba komentowac :/ nawet te bezsensu
Zenada to potegi. Bardziej glupiego, debilnego i idiotycznego filmu chyba nie widzialem (dla niektorych cwaniaczkow: tak wiem co znaczaja te slowa). Ukazuje sie tutaj inteligencja polaczkow. Ehh nie lubie tego hasla i to bardzo ale pasuje tutaj tak, ze sie przelamie. Zal.pl.
Klotnie obnizaja poziom tego tematu, zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.