Pokaż pełną wersje : Poszukuje rookstayerów
franczin
23-12-2006, 10:56
Nie wiedzialem gdzie ten temat dac wiec daje tu. A wiec tak: Zaczelem grac na serverze Obsidia i zrobilem se rookstayera. Poznalem tylko 1 osobe i nudno tak samemu wiec jak ktos chetny to niech wbija na Obsidie i tez gra xDDD Spoko nawet serv nie ma za duzo ludzi :) Best rookstayer 38 a za nim 33 wiec jest spoko jak cus moj nick Furs Asnor.
Pzdro ;>
abcprizee.yoyo.pl
23-12-2006, 11:06
Nice, ale gra na roku jest bardzo NUDNA!!!
Grajcie na Meinlandzie!!!
Nice, ale gra na roku jest bardzo NUDNA!!!
Grajcie na Meinlandzie!!!
Meinlandzie...
smiszne :)
Marcin24
23-12-2006, 12:08
A ja zapraszam na Valorię bo trochę nudno mi się samemu gra (chętnie pomogę w Questach...) Nick: Valorian Slayer
No więc teraz każdy będzie zapraszać na swój świat i nikt się nie dogada.
Tom The Tanner
24-12-2006, 12:43
Kolegów znajdziesz tu (http://www.rookstat.com/rankmundos.php?mundo=Obsidia) :P Wystarczy msg ^^
No ba... i co, napisze "Czesc chcesz byc moim kumplem?"?
Od razu dostanie ignora :P
Posłuchaj zapraszam na Isare dam ci za darmo rzeczy bo mam kilku kumpli i przyszłego rookstayera
A najwyższy level to 40
Załatwie ci za darmo: plate shield, studded armor, leather legs i leather buts, oraz legion helmet.
Dodatkowo będe chodził z tobą na większe hunty typu mino, roty, orci spearmany, skeletony i waspy
I mam kolegów rookstayerów
Niejednemu już tak pomogłem
więc czekam ąz zrobisz gościa na Isara
Wampireq
31-12-2006, 13:10
Ludzie no co wy... Jak zostajecie rooksleyerami to dużo tracicie!!! Wy zostajecie na rooku a gość na takim lvlu jak sunrise rozwala demonki echhh...
Sunrise to może rozwali na hita rotworma (w co wątpie) bo ma słabą broń i wogle !!! Mainladnd ma większe urooki niż rook wieć wbijajcie na mainland!!:D
>>>To jest tylko moje zdanie<<< xD
Mikhalov
31-12-2006, 18:00
Ty naprawde myslisz ze oni nie grali na mainie? ;o
Kwadratowe Koło
31-12-2006, 18:21
S*******ac z isary! Juz dosc mamy noobow! My i gandalf i cale stare nordisk is i nowe mafia of elect oraz vampires protestujemy! Groar!
Rookstayer'ek
06-01-2007, 23:29
Oj komplixiu wicki mi poodchodzili i mafie rozwalilo ;( ale szukam znowu vice :D
@up
O czym ty nadajesz?
@Topic
Idź na isare, tam ci na 100% pomogą. :P
Hahah i dobrze mówicz, że poodchodzili, 1 noobguild mniej.
Res Khmer
07-01-2007, 02:00
Isara, hmm nędzny serwer, a typki typu Ameriov to super noobki. Byłem tam doświadczyłem tego.
@Instynkt: obiecałaś mi coś jak wbijesz ten level, co go jakiś czas temu wbiłaś, i jak dotrzymasz słowa?? (zapewne powiesz, że nie wiesz o co chodzi)
tak btw. offtop się robi
Wiem że na isarze lamerstwo, dla tego pisze żeby wszyscy szli na isare i robili tam noobgildie :P (skoro jest tam masa nooba to może być przecież jeszcze więcej? ;p).
A offtop się robi dla tego że założyciel tematu prawdopodobnie przestał zaglądać na forum i temat nadaje się do zamknięcia.
kubitron
07-01-2007, 08:34
Ja na obsidi mam jednego roxtera mam 12 level ale sie rozkręcam.
Rookstayer'ek
07-01-2007, 11:45
Amer to classic przykład nOOb'a,
Opowiem wam o gildi , kiedys gdy gralo duzo osob(teraz mniej , a niektore graja mało), wróciłem na rook wszyscy chcieli rookowa Gildie ale mało ludzi mało pacc,gdy ja kupiłem pacc'a , założyłem gildie i w 1 dzień znalazłem 4 rookstayerow na vice'ów i 1 noobka co na maina wyszedl,wiec w 1 dzień znalazłem 5 viców a oni nie mogli 1 człowieka w może 2 miech.
Gdy zrobiłem gildie ponad połowa ekipy dołączyła do niej ale Amer nie chciał z nie wiadomych powodów, mówil ze zmyslilem ich nazwe gildi , a przeciez wymyślił ją pal albo lari juz niepamietam ktory bo sam mi dal pozwolenie na zalozenie gildi o tym name.
Mam rookstayera na Infernie i moge pomóc na tym świecie.Uwzględniam w tym danie dobrego eq oraz pomoc w questach.Mój nick to Lucy Heados.
kamillo-ja
07-01-2007, 13:01
jak robic rookstayera to na empty serwerach. Gdzie indziej sie nie oplaca.
@Rookstayer'ek
Nie przekręcaj faktów. Po 1. połowa ekipy, no roxor lvle poniżej 20- masz sie czym chwalić, 2. połowa z wyższymi cie wyśmiała? Po 3. nie chcialem wejść do gildii bo mnie irytowałeś i nie zciągnąłeś nazwy gildii, tylko opis postaci ale jak sie tym podnieciłeś to już mogłeś to zostawić... Wystarczy chyba tyle argumentów nie?
@Res~
Doświadczyłeś? A kiedy?
Isara to nędzny server, nawet bardzo, ale wejdźcie sobie np. na refugie...
Teraz możecie sobie zamykać temat.
@Down
Widocznie mi sie nudziło...
Res Khmer
07-01-2007, 15:46
@Ameriov:
doświadczyłem twoich nOObowskich zachowań ma rynku, normalnie żal. Nie będe wymieniał, bo jak ktoś będzie chciał to zajrzy na Isare i się sam przekona.
@Ameriov:
doświadczyłem twoich nOObowskich zachowań ma rynku, normalnie żal. Nie będe wymieniał, bo jak ktoś będzie chciał to zajrzy na Isare i się sam przekona.
Niechce mi sie pisać nowego topicu ale potwierdzam to, co kolega napisał
pozno ale na temat...
Sir tibix 38lvl na obsidii to JA:cup: .
Zeby grac na rooku trzeba miec duzo czasu i wytrwalosci.
Radze pierw wbic 100lvl na mainie a dopiero pozniej zajac sie rookguardem...
Sir Tibix aktualnie rzadko sie loguje z powodu licznych lagow.
Mozna sie tez zakumplowac z Movarem 36lvl ale znim trudno zawiazac przyjazn :p
SillMyra
28-01-2007, 09:33
Ja ma rookstayera na 9 lvl na guardii jak ktos chce ze mna pograc pisac na nick Rookstayer pluton...:)
Długo tu nie zaglądałem ale rookstayerek, nawet nie będe komentował tego co napisałeś xD Ok, już pożądny offtop sie robi, lecz i tak bez porównania co do tematów o SoFie. A tak btw. Res, faktycznie pokazałeś kto tu jest noobem...
na fortere zapraszam :D
pomoge we wszystkim
:D
Posłuchaj zapraszam na Isare dam ci za darmo rzeczy bo mam kilku kumpli i przyszłego rookstayera
A najwyższy level to 40
Załatwie ci za darmo: plate shield, studded armor, leather legs i leather buts, oraz legion helmet.
Dodatkowo będe chodził z tobą na większe hunty typu mino, roty, orci spearmany, skeletony i waspy
I mam kolegów rookstayerów
Niejednemu już tak pomogłem
więc czekam ąz zrobisz gościa na Isara
-.- jak 40lv jest najwyższy na Isarze to ja jestem Arnold Schwarzenegger :O a Rookguardian de'Bove to kto ?? -.- co to tematu-ZAMKNAC
Długo tu nie zaglądałem ale rookstayerek, nawet nie będe komentował tego co napisałeś xD Ok, już pożądny offtop sie robi, lecz i tak bez porównania co do tematów o SoFie. A tak btw. Res, faktycznie pokazałeś kto tu jest noobem...
Nie chce sie klocic ani wysluchiwac zarzutow ze sie uwzielam, wyzywam itp ale ameriov... res n00bem na pewno nie jest I jesli juz ktos nim jest z was 2 to raczej ty <bez urazy>
Res Khmer
22-03-2007, 20:17
<ironia>Chce publicznie powiedzieć byłem noobem. Ale już jestem po mutacji i nijak tego nie cofnę, a co za tym idzie nie mogę już być noobem</ironia>
Dzięki Dru~
Ehh Amer~ ty jak mniemam jesteś na właściwej drodze, kto wie może już niedługo inicjacja przed Tobą. Zainicjujesz i cyk noobem nie jesteś. ^^
Zaraz sie posypią pytania co to jest inicjacja (http://pl.wikipedia.org/wiki/Inicjacja) i mutacja (http://pl.wikipedia.org/wiki/Mutacja).
Jeżeli ktoś tego nie zrozumiał, niech pretensje ma do siebie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.