Pokaż pełną wersje : Wyspa żab i żółwi
Iron'knight
23-12-2006, 12:41
Mam pytanie czy elite knight z eq k amror crown helmet bs meduska p legami i skillami 66/64 (sux) da r4ade na wyspie z żabami i żółwiami. Widziałem na jakims filmiku jak schodzili na poziom -1 albo 0 i tam były tylko toady i tortoisy i pare takich małych gówienek (żaby bodajże ;) )
Albo czy da rade na banucie na małpach ?
Prosze o odpowiedz doświadczonego gracza i zamknięcie tematu - dziękuje
abcprizee.yoyo.pl
23-12-2006, 12:45
DA RADE
Będo jakieś straty ale da rade, moż ewytrenuj jeszcze nieco skille, a potem z GS rozpierdzielasz...
Iron'knight
23-12-2006, 12:48
DA RADE
Będo jakieś straty ale da rade, moż ewytrenuj jeszcze nieco skille, a potem z GS rozpierdzielasz...
Troche jasniej - gdzie dam rade na zolwiach czy banucie, jakie straty - ile Uh na h, i napisalem ze mam bs - czy on wystarczy
Profesormarian
23-12-2006, 13:20
Wpodziemiach gdzie sa same zolwie jakbys lurowal to moze:)
Ale odradzam bo jak sie bedziesz szedl na te zolwie i sie zab nazlatuje to szybko padniesz...
Poza tym ja tam padlem na 79 lvlu przy kickua mialem na sobie mpa, mmsa, g -legi, steel boots i rh wiec szczerze mówiąc odradzałbym Ci to miejsce, na Twoim lvlu najszybciej level leci na cyklopach i minotaurach na poh, naprawdę polecam, siedzialem tam od 40 lvlu do 75:p
ps: a małpy to w ogóle odradzam bo sa za szybkie i lecąc za jedną wpindalasz sie w pięćdziesiąt innych...
Mathia13
23-12-2006, 16:37
22 Knight 6 mlvl skille 72/70 eq:warrior helmet,golden armor,knight legs,boh,giant sword gdzie expić mam pacca tylko nie piszcie guardy slimy bo to mam na strzala :] może cyklopy ??? mam pacca hehe czasami jakiegoś draga przetrące :p
Prokocim
25-12-2006, 17:36
zolwie sa bardzo dobrym mijscem do expienia jadnynie co mnie osobisce wkurz to te male zilone zabki ktore zawsze odbieraja jakies hp na twoim lvl nie polecam lepiej dobij jakies 40 lvl na scarabach larvach i moze w tedy::)
Hellraiser
25-12-2006, 18:08
Mam pytanie czy elite knight z eq k amror crown helmet bs meduska p legami i skillami 66/64 (sux) da r4ade na wyspie z żabami i żółwiami.
To że twoje skille są słabe, to rzecz względna,..
@Top~
Bys dawał rade, niby lepiej jest teraz na takim czyms expic z manasami, zamiast Uhami,..
Więc raczej byś nie stracił, lecz mozesz poniesc strate na Blood Crabach, bo to juz bylby "punktator" dla Ciebie
Aha, i jeszcze czy latać, z 1 ręczną, czy nie, to już nie wiem, poniewaz nie posiadam pacca, i nie próbowalem w tym roku, expic na nowych terenach =/
Wiec tak jesli chodzi o moje zdanie na tych skilach powinienes sobie dac rade na zolwiach, ale jak widzisz toada (ropuszke) to odrazu zabij i lej dalej to co lales wczesniej.
Po 2 miej przy sobie zawsze 2 bp uh~ bo uwierz mi siedzisz tam 3h i ci to na luzie zejdzie ale powinno sie zwrucic.
A taka osobista rada, dobij 70/70 i bedzie perfect, moj starszy expil na zolwiach (na tych wyspach konkretnie) i zwracalo mu sie i wbil tam 50 lvl nawet, skills 70+/70+ i mozesz tam spokojnie z c armorem, k legami vampire shieldem f axem i crus helmem sobie poradzic. :]
@down
To nie jest poradnik dla knighta tylko porady dla ziomka ktory chce isc na zolwie 8o
matkow21
26-12-2006, 16:03
tak jak wyżej kolega dobij do 70/70 ...weź kilka bp uhów z 2 bp hmm na wszelki wypadek i możesz iść ale bardziej bym ci polecał kopalnie dwarfów najlepiej ta ostania sporo soliderków jest i na góre co jakiś czas nie czekaj na resp tylko wybijaj roty wbij tam tak do 37 lvlela potem dorób skille 80/80 i tnij na guardy tylko skmiń sporo kasy na gfb bo będzie ci potrzebne i uhaj się na żółtym i będzie wszystko dobrze potem tak do 50 i od 50 to już skille dorób na 85/85 z i z najlepszą bronią dwuręczną jaką masz lataj na dragi ;d podejżewam że wiesz że trza z ukosa stać i jak ucieka to iść jedną kratkę po ukosie za nim ;d i tak jak wcześniej weź kilka hmm bp czy 2 i jak już na blacku to dobijaj z hmm ja tak zawsze robię ;d i dalej tak ciągnij na dragach do 70 później już z exori możesz prubować na dle ;d wtedy też explosion runki się zdadzą ;d i
Prokocim
26-12-2006, 21:11
up
po co ty mu wypisujesz o dragach i jak ma bic gdzi expic na danym lvl jk on si pytal czy na zolwiach da rade ja jecze raz powiem na takim lvl tam bym nieszed niema sensu aha teraz przy tanich i duzo dajacych mf oplaca sie bardziej exurowac no ale uh's oczywiscie zawsze mniej pry sobie:)
Lukaszek13
27-12-2006, 21:34
Pewnie, że da rade. Ja na 24 lvlu ze skillami 63/62 i 4 mlvl expie tak bez problemu na zolwiach i zabach na tej 1 wyspie. Jesli widze toada odrazu podbiegam i bije a tak to spokojnoe tortoisy bije. Na kilka godzin zszedl mi jeden uh bo mialem trap na zabach i wynioslem 3k w kasie i do tej pory expie tam
TehRegent
28-12-2006, 09:38
Jeśli chodzi Ci o exp, a nie o loot to polecam tereny na północ od dp w Port Hope ;)
@ten co ma na strzała
Hahahahahahhahahahahahaha
To jeszcze jedna opinia.
Żólwie imo spokojnie, o ile nie będziesz właził w respy zbyt szybko (taki np. resp 8 toadów może Cię rozwalić). :P Tyle, że na takim poziomie nie wiem, czy się to opłaci.
Co do banuty - proponuję zrobić najpierw z 20 lvli i jakoś to będzie. Na razie nie da rady (bez ogromnego waste).
TehRegent
28-12-2006, 14:29
Jeśli chodzi o Banute to knight może siedzieć imo wyłącznie w podziemiach.
Przez ~15 poziomów siedziałem tylko na powierzchni i było całkiem dobrze zarówno pod względem expa, jak i lootu/wydatków (praktycznie bez użycia run; od ~75 lvla).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.