PDA

Pokaż pełną wersje : 278 MS, a 48 ED??

Tristo
23-12-2006, 13:04
Przerwa swiateczna-najbardziej porzadana przez napalencow chcacych nabic jak najwiekrzy lvl poki minie.. Mnie to nie dotyczy bo z gra skonczylem jako gra.. natomista ku przyplywowi nuudy i rozwazan statystycznych postanowilem oblookac(co mi sie zadko zdarza)rekordy ktore jak wszyscy wiedza znajduja sie na tibia.com! Dlaczego taki dlugi wstep??proste.. ten temat powstal tylko po to aby powiedziec wam ze.. NO Q.. JAK MOZNA BYC TAKIM BOTOWCEM I NA 48LVLU MIEC 87MLVL???????W tibi temu kolesiowi dorownuje tylko nasza chluba czyli Taifun Devilry.O kim mowa?

Name: Sonek
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 48
World: Secura
Residence: Thais
House: Darashia 2, Flat 18 (Darashia) is paid until Dec 27 2006
Guild membership: Phalangites of the Phalanx Eroica
Last login: Dec 23 2006, 08:16:48 CET
Account Status: Premium Account

dla porownania:
Character Information
Name: Taifun Devilry
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 278
World: Furora
Residence: Edron
House: Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until Jan 06 2007
Guild membership: Triarii of the Duskiness
Last login: Dec 22 2006, 23:02:04 CET
Comment: -

Have mercy upon me, O Lord;
Look upon my affliction which I suffer of mine enemies,
Thou that liftest me up from the gates of death:
That I may declare all thy praises in the gates
Of the daughter of Sion:
I will exult in thy Salvation.

Let sinners be driven away into Hades,
Even all the nations that forget God.

For the poor shall not be forgotten for ever:
The patience of the needy ones shall not perish for ever.

Ashra.

-

Morneth is my official seller.
Account Status: Premium Account

WIEM ZE POWIECIE ZE CO W TYM TAKIEGO SKORO KOLES STWORZYL ACC PARE LAT PRZED Taifunem.. Ale temat ma raczej charakter informacyjny :P na dodatek kolesia podziwiam bo znalazl sie na forum tibia.pl dzieki mnie tylko dlatego ze ma cholernie wysoki mlvl a za to raczej niski lvl..

Mam nadzieje ze troche ludu go przeczyta zanim zostanie skasowany:D POZDRO!

Mentosek_2005
23-12-2006, 13:11
Ten 48 ed stworzyl ac w 2002 roku a wtedy nie bylo jeszcze souli wiec mogl se botowac cale dnie ;) Teraz juz napewno by na tym lv nikt takiego mlv nie mialby z tego powodu, ze są soule ;]

Mazur199
23-12-2006, 13:14
na non pvp to on mogl bota walic gdzie tylko chcial

Tristo
23-12-2006, 13:15
@UP

no tak,pisalem o tym na koncu posta.. ale i tak galy wylaza na wierzch,nie?:D:D

Cwenu
23-12-2006, 14:20
botter botter i jeszcze raz botter XDDD ale kolo ma fajnie z sd po 1000 walnie ale chyba ma retired

a Taifun sobie padl ostatnio

A Sonek zainwestowal sporo kasy na life ringi wlaczył bota na tydzień kasa sie zwrócila i wogóle
Teraz coraz czesciej takie boty sa wykrywane ludzie sa wpychani do depo albo zabijani przez ropniete potworki

PePi
23-12-2006, 14:33
Sonek to legenda secury. Tyle powiem, wiem jeszcze tylko to że wbija sobie soule czasem na minoskach na Darashi.

Cashtan
23-12-2006, 14:46
A obserwujcie se mornetha od Taifuna, niedawno patrzylem mial 48 lvl chyba a dzis 66, sharer sharer i jeszcze raz sharer, to samo co taifun :baby:

XIII
23-12-2006, 14:55
@up
a moze obaj sa uzaleznieni i graja ile moga?
znam ludzi, co po 20h przy kompie siedza dziennie.

Oltun
23-12-2006, 14:58
IDIOCI !!!!!!!!!!!!!!!!
myslicie ze botowal N O N S T O P przez ponad D W A L A T A tylko dla jakiejs glupiej gry?!?!??!?!?!

Onori
23-12-2006, 15:11
a) Już było o nim
b) Masz dowody? nie? to po co piszesz
c) Tajfun to nasza chluba? od kiedy?

Tristo
23-12-2006, 15:33
@UP
Nie widzialem tematu o nim ale jak widze nikomu to nie przeszkadza..
Na co dowody?Jesli bylo to do mnie to zastrzegam sobie iz nie mowilem ze botowal.. Jesli uzylem takiego sformulowania to tylko dlatego, ze mi sie zachcialo a nie bo tak uwazam.. zreszta nie sadze zeby to robil bo jednak ta postac ma pare latek..
A co do Taifuna to ma on najwyzszy lvl z polakow dlatego uwazam go za chlube polskich graczy.. jesli masz odmienne zdanie to twoja sprawa....

qwert_stary
23-12-2006, 15:46
Jak koles mial dobre miejsce,to jak nie bylo souli mogl puszczac bota z life ringami na tydizen i wiesz...Przychodzi i np.zamiast 60 mlvla po tygodniu non-stop ma 62....A kasa z run mu zwroci blanki,grzybki,life ringi...
Ciekawe ile ten koles ma kasy btw. :P

Tristo
23-12-2006, 15:50
@UP
A moze nikt mu nie powiedzial ze moda na uhmakery sie skonczyla?:P

thewojtek
23-12-2006, 15:59
Omg, tak kurwa bootowal do 87 mlv ja pierdole zal.pl

juz bylo o Nim tysiace tematow, to uhmaker jakiegos ~200 palka, kiedys jak nie bylo run w sklepach to robil uhy Sobie na manaskach/ringach wiec nie mowcie ze MUSIAL botowac :|

elton
23-12-2006, 16:01
na non-pvp to se może B) szkoda tylko ze gm'owie tak radzko zagladają na światy non-pvp, stanie taki w środku miasta i na bocie leci, i nikt nie możę zaraportować bo gm'a nie ma...

Onori
23-12-2006, 16:17
Boże - czy takie trudne jest zrozumieć, że on nie jechał na bocie?
Ktoś wyjaśnił u góry kogo jest to postać więc na prawde nie widze kłopotu.
Kiedy nauczycie się na kogoś "nadawać" jak będziecie mieli nawet najmniejsze dowody?

Zenuś
23-12-2006, 16:33
Omg, tak kurwa bootowal do 87 mlv ja pierdole zal.pl

juz bylo o Nim tysiace tematow, to uhmaker jakiegos ~200 palka, kiedys jak nie bylo run w sklepach to robil uhy Sobie na manaskach/ringach wiec nie mowcie ze MUSIAL botowac :|

no nie musiał ale mógł więc też nie masz pewności że tego nie robił a to że jest to postać jakiegoś hlvl to raczej wcale nie jest za ani przeciw

Ahril
23-12-2006, 16:47
Typowe myślenie Polaków, jak ktoś się czegoś dorobił to od razu musi oszukiwac. Poza tym w Polsce jest chyba domniemanie niewinności?
PS: Może Taifun jest twoją chlubą, ale nie moją.

Filthy
23-12-2006, 17:14
nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że teraz nie można tak robić bo są soul pointsy... przecież na czas jak poszedł do pracy na przykład mógł zostawić postać (a jest na świecie non pvp) na bocie i nie robić runki tylko po prostu puszczać powiedzmy exura vita... przez pół roku codziennie tak ;d znalazl jakies fajne miejsce gdzie nikt nie chodzi, gm go nie nakryl i ma taki mlvl ;] a oprocz tego pewnie wydawal kupe kasy na mana fluidy. oprócz tego mozna sie bardzo szybko manasowac przez taki program pewien. myśle że jest on legalny. nazywa się tasker. nie ma nic wspolnego z tibia, ale mozna nim nagrywac po prostu ruchy. nagrywamy ruch manasowania sie calym bp manasow i odtwarzamy w przyspieszonym tempie. i w ulamku sekundy mozemy miec 15000 many

mazgier
23-12-2006, 17:46
oprócz tego mozna sie bardzo szybko manasowac przez taki program pewien. myśle że jest on legalny. nazywa się tasker. nie ma nic wspolnego z tibia, ale mozna nim nagrywac po prostu ruchy. nagrywamy ruch manasowania sie calym bp manasow i odtwarzamy w przyspieszonym tempie. i w ulamku sekundy mozemy miec 15000 manyByłeś zahibernowany ostatnie pół roku? ;) Od letniego update "ruch manasowania" oznacza naciśnięcie hotkeya do którego mamy przypisane mana fluidy. A ponieważ mf-y dają ok 2-sekundowego "exhausta" więc w żaden sposób nie da się mieć "15000 many w ułamku sekundy" (choć nie powiem, chciałbym żeby się dało :p )

Kasztaniaczek
23-12-2006, 18:20
Rotflnolem...
look ile czasu on ma tego chara...

Tristo
23-12-2006, 18:50
Typowe myślenie Polaków, jak ktoś się czegoś dorobił to od razu musi oszukiwac. Poza tym w Polsce jest chyba domniemanie niewinności?
PS: Może Taifun jest twoją chlubą, ale nie moją.

Ja jak juz powiedzialem podziwiam kolesia ze dorobil sie takiego mlvla na kiespkim lvlu i wcale go nie oskarzam o botowanie:P

@mazgier
ME TOOOOOOOO:D :D :D

@Kasztaniaczek
wszyscy wiemy ile czasu on ma tego chara.. zalezalo mi tylko na tym aby uswiadomic tych ktorzy go nie znali ze najwiekrzy mlvl w tibi posiada 48ED.. no czy to nie robi na Tobie wrazenia??:P

Mozo
23-12-2006, 18:57
Mniej bardziej zastanwia czemu Sonke z takim Mlvlem nie expi;/

Tristo
23-12-2006, 18:59
hmm..a po co ma expic?? ED ma inna role.. podobnie jak jego druga postac..

gorek3
23-12-2006, 22:00
Kalkulatory Tibia.pl:

Siła twoich czarów wynosi 357%

Light Healing leczy od 35 do 105
Ultimate Healing leczy 892
Intense Healing leczy od 166 do 333
Czarem Fore Strike zadajesz obrażenia 85 do 171
Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 71 do 142
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 431 do 603
Czarem Great Fire Ball zadajesz obrażenia 119 do 238
Czarem Energy Wave zadajesz obrażenia 476 do 666
Strzelając z Burst Arrows zadajesz obrażenia 59 do 119

Czyli jakieś 300+ na ludziach :) Można fajnie Pk'owac

@down
Chodziło mi głównie o to, jak z takim mlvlem można pk'owac...Nie głównie na przykładzie Sonka, ale ogólnie.

Mozo
23-12-2006, 22:19
Po co ma expić? Z takim mlvlem 100 lvl osiągnał by pewnie w kilka tyg. jeśli by wykorzystał powah jego mlvl'a... A jaka ma druga postać? (ktoś wspomniał wcześniej)

Edit: Sonek - Secura, za bardzo sobie nie popekuje

thewojtek
23-12-2006, 22:41
Po co ma expić? Z takim mlvlem 100 lvl osiągnał by pewnie w kilka tyg. jeśli by wykorzystał powah jego mlvl'a... A jaka ma druga postać? (ktoś wspomniał wcześniej)

Edit: Sonek - Secura, za bardzo sobie nie popekuje

kilka xUP

tak mam pewnosc ze to uhmaker ~200 palka

up

nie expi, poniewaz przy dedzie( z blessami) traci okolo 150h manasittingu, ostatnio jak expil padl (jakies 3 miechy temu) i przestal.....

Tristo
23-12-2006, 22:55
wiesz troche nie rozumiem tej teori o 200 palku.. bo przeciez jelsi koles ma 200lvl to raczej ma kase zeby se mogl kupic uh..wiec po co mialby marnowac czas na robienie run?(no chyba ze botuje nocami>>>TO NIE JEST OSKARZENIE TYLKO TAKA WOLNA MYSL<<<:P) ja uwazam ze poprostu koles chce aby o nim pisano i go znali za swoj nie przecietny mlvl!A to ze ma tak niski lvl jeszcze bardziej zwraca uwage panowie wiec to jak chwyt reklamowy:D(na ktory potrzeba nieco czasu przyznacie....)

Asterad
24-12-2006, 00:17
wiesz troche nie rozumiem tej teori o 200 palku.. bo przeciez jelsi koles ma 200lvl to raczej ma kase zeby se mogl kupic uh..wiec po co mialby marnowac czas na robienie run?(no chyba ze botuje nocami>>>TO NIE JEST OSKARZENIE TYLKO TAKA WOLNA MYSL<<<:P) ja uwazam ze poprostu koles chce aby o nim pisano i go znali za swoj nie przecietny mlvl!A to ze ma tak niski lvl jeszcze bardziej zwraca uwage panowie wiec to jak chwyt reklamowy:D(na ktory potrzeba nieco czasu przyznacie....)

ciekawe kiedy on zrobil ten 200lvl jak caly czas siedzial by robieniu run tym ED
pewnie mial MC i bootowa tym Ed a pallkiem bil lvl !!! na 100%%

a Taifun jest moja chluba jak byscie chcieli wiedziec

XIII
24-12-2006, 00:26
@up
moja tez, jest moim idolem.

Gesior
24-12-2006, 08:44
"On jest złodziejem i podgląda dzieci w przedszkolu" <- ale to nie oskarżenie tylko taka "wolna myśl" -.- Opanuj jakoś swoje wolne myśl...

Sonek to nie drugi char 200 palla bo na Securze nie ma 200 palla -.-
Z tego co słyszałem to UHmaker Stonehurst'a który pakuje w niego masę kasy. Kiedyś służył do robienia UH [niedostepnych w sklepach] teraz to już raczej kwestia walki o 1 miejsce w mlvlu w Tibii.

Piotrek Marycha
29-12-2006, 00:16
kilka xUP

tak mam pewnosc ze to uhmaker ~200 palka

up

nie expi, poniewaz przy dedzie( z blessami) traci okolo 150h manasittingu, ostatnio jak expil padl (jakies 3 miechy temu) i przestal.....

ale ty kretyn jestes, sa TYSIĄCE uhmakerów, i jakos ten jeden ma 87 mlvl? zbieg okolicznosci tak? NIE MOZE byc uhmakerem, ty wogle wyobrazasz sobie ile trzeba spalic many na taki mlvl? Taifun ma taki tylko dlatego bo od jakis ostatnich 150 lvli chleje manasy doslownie milionami, a on niby po prostu stal sobie pod dp i uszki robil?, to ze jest na securze to tez niby przypadek?

thewojtek
29-12-2006, 01:59
@wszyscy ktorzy maja cos do Mnie

mmm ile gracie w tibie? rok? 5 miechow? miesiac? i myslicie ze wszystko wiecie? Ja moge sie pochwalic 2+ rocznym starzem (ehhh czym tu sie chwalic je**ne uzaleznienie) ;o kiedys nie dalo sie kupowac runek w sklepie i robil je (tworzyl?) przy uzyciu manafluidow, czemu Wy zakladacie ze jezeli do czegos doszedl to musial oszukiwac? (cheatowac, krasc, botowac itp.) boze ta mentalnosc wiekszosci polakow:((
Czy "uhmaker" musi oznaczac postac ktora stoi i robi runki afkujac tudziez uzywajac macro? ;o

@Tristo
Moze lepiej sie przewietrz? ("to nie jest oskarzenie tylko wolna mysl")

@Gesior

mmmmm kiedys (rok temu) Mnie to interesowalo i doszedlem do tego iz jest to uhmaker wtedy ~150 palka, myslalem ze juz ma 200+ ale moglem sie mylic oczywiscie

@Piotrek Marycha

Sam jestes kretynem, wyjdz i zamknij za Sobą drzwi, nie mam ochoty prowadzic dyskusji z Toba na takim poziomie

tibiaplayer
29-12-2006, 04:05
ktos porownje go do taifuna...

przeciez ten ED gra 2x dluzej niz stoi Furora, co dopiero taifun...

Magnus Arthur
29-12-2006, 12:00
Hmmm swoja przygode z secura zaczelem ponad 3 lata temu(wiec troche wiem) :P to jest postac Marshall'a (170 rp) hmmm gadalem z nim dosc niedawno i mowil mi ze przed 90 m lvl nie bedzie expil :) a czy botuje czy nie to juz jego sprawa. zaloze sie ze wiekszosc z was ma tbi gg na kompie wiec nie pie.... tutaj smut -.-"

Tristo
29-12-2006, 17:51
@thewojtek

napisalem ze to nie oskarzenie tylko wolna mysl bo chyba moge myslec co chce,prawda?A to co mysle o tej calej sprawie napisalem w nawiasie.. dla niektorych idiotow podkreslilem ze to nie oskarzenie.. ale nie spowdziewalem sie ze sa rowniez takie przymuly ktore i tego nie zrozumieja.. :baby:

Kasahi
29-12-2006, 18:34
Gdyby bottował już dawno był by zdeletowany.

Cybuszek
29-12-2006, 18:53
Czytam i żal mi niektórych , gościu po prostu robi runy komuś i już, na Premi mam znajomą która ma już 40 lvl mase czasu bo stoi i robi runy i czy odrazu mam ją nazywać bociarą ? .... żal.
A co do Taifuna to dla mnie jest nikim , nie dlatego że ma taki lvl i mu zazdroszczę tylko za sharowanie, co to za frajda wbić taki lvl z kimś. Sztuka jest to zrobić samemu.Pozdro.

roXen
29-12-2006, 19:00
@autor tematu <rotfl>

Taifun chluba hahah !!!!!
mowisz ze nie grasz, a imponuje ci idiota ktory zyje z kompem ? :D żaal

Co do sonka:
żal dupe ściska :(?

<<<Kiemi>>>
29-12-2006, 19:08
Całkowicie zgadzam się z droma pierwszymi postami (oprócz tego rozpoczynającego temat :P) Mazur199 i Mentosek_2005 mają całkowitą rację. Wszystko wyjaśnione :) Jak dla mnie, temat można zamknąć :)

Ahril
29-12-2006, 19:29
@up
Bóg zstąpił na Ziemię i wydał wyrok? TY myślisz, że botuje i od razu wszystko wyjaśnione? Omg...

Tristo
30-12-2006, 12:55
@roXen
zyje z kompem?sam tego nie wiesz wiec nie oceniaj.. jedyne co imponuje mi u niego to to ze jako jedyny polak moze sie poszczycic 278lvl.. chyba zasluguje na wielkie GZ!Mojego zdania prosze nie podwarzac!!-.-

@Kiemi
Ja tez uwarzam ze temat powinien juz byc zamnkniety bo kazdy ma swoje wlasne zdanie na ten temat a dalsze komenty nie beda prowadzily do niczego innego jak do kolejnych sprzeczek..(pozdro nooby!-.-)

Dandrok II
31-12-2006, 10:28
botter botter i jeszcze raz botter XDDD ale kolo ma fajnie z sd po 1000 walnie ale chyba ma retired

zmartei cie :> nie strzli za 1000 :> ~500 - 600 tak na oko

goburu
31-12-2006, 10:50
Sonek:
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 431 do 603

Czyli wcale nie ma takich kosmicznych hitów, a expi na tych samych potworach co 48 ed z 40 mlvl bo to nie mlvl pozwala expić na mocnych potworach tylko ilość zycia/many.

Soul's
31-12-2006, 11:23
Slyszeliscie o czyms takim jak sio service? -.-!

Ludzie daja mu manasy a on chodzi z nimi na hunty i ich sio'cha pr0ste.

no comment...

grzysztof
31-12-2006, 12:22
@wszyscy ktorzy maja cos do Mnie

mmm ile gracie w tibie? rok? 5 miechow? miesiac? i myslicie ze wszystko wiecie? Ja moge sie pochwalic 2+ rocznym starzem (ehhh czym tu sie chwalic je**ne uzaleznienie) ;o kiedys nie dalo sie kupowac runek w sklepie i robil je (tworzyl?) przy uzyciu manafluidow, czemu Wy zakladacie ze jezeli do czegos doszedl to musial oszukiwac? (cheatowac, krasc, botowac itp.) boze ta mentalnosc wiekszosci polakow:((
Czy "uhmaker" musi oznaczac postac ktora stoi i robi runki afkujac tudziez uzywajac macro? ;o

@Tristo
Moze lepiej sie przewietrz? ("to nie jest oskarzenie tylko wolna mysl")

@Gesior

mmmmm kiedys (rok temu) Mnie to interesowalo i doszedlem do tego iz jest to uhmaker wtedy ~150 palka, myslalem ze juz ma 200+ ale moglem sie mylic oczywiscie

@Piotrek Marycha

Sam jestes kretynem, wyjdz i zamknij za Sobą drzwi, nie mam ochoty prowadzic dyskusji z Toba na takim poziomie

Powiedz mi teraz na jakiego chuj* 150 palkowi uhy w ogromnych ilosciach O.o grales kiedys palkiem ? w tym swoim '2 rocznym starzu' (hahahahahahahahahahahah) ? Palek nie uzywa uhow prawie nigdy a juz tym bardziej na nonpvp, gdzie nie musi martwic sie probami zabicia itp.

Tak wiec nie wymyslaj glupot tylko idz grac swoim mega doswiadczony 64 sorcem.

goburu
31-12-2006, 12:44

no comment...
To samo może robić 48 ed z 40 mlvl, tylko troche mniej efektywnie.

Kasztaniaczek
31-12-2006, 12:56
To samo może robić 48 ed z 40 mlvl, tylko troche mniej efektywnie.

o wiele mniej ;]

nock keciron
31-12-2006, 21:38
Nie wiem czy botter czy nie... nie chce spekulować na ten temat... Ale dziwi mnie to, jak chciało mu się tyle stać i w ogóle nie czerpać (moim zdaniem) przyjemnośći z gry... Ja nie umiem wystać tyle by Bp SD zrobic... nie chce cheatowac, a 'nic nie robienie' nudzi mnie..wole expic :)

Piotrek Marycha
01-01-2007, 13:12

no comment...

a no taak!, po prostu mu dali jakies kilka milionów manasow i ich siowal tak? czemu ja na to nie wpadlem....

XIII
01-01-2007, 14:02
Nie wiem czy botter czy nie... nie chce spekulować na ten temat... Ale dziwi mnie to, jak chciało mu się tyle stać i w ogóle nie czerpać (moim zdaniem) przyjemnośći z gry... J

niektorzy wola expic i czerpac przyjemnosc z gry, a sa tez tacy, co machaja runy calymi dniami i tez sie dobrze bawia.
kapujesz?

Arfyd
01-01-2007, 14:16
Gralem kiedys na securze i chybbaa troche wiem :P

Kiedys jak gralem to mowili ze Sonek jest uhmakerem 130+ ek.
I non stop jechał na manasach ... gosciu dawal cala kase z najta na druta
I jechal non stop na manasach. Nie wiem czy to prawda, ale moja jest taka wersja :P

Pzdr

Tristo
01-01-2007, 15:30
a no taak!, po prostu mu dali jakies kilka milionów manasow i ich siowal tak? czemu ja na to nie wpadlem....

Przeciez taka wersja tez jest mozliwa.. nie wiem czy sluszna ale w koncu te kilka milionow manasow zdolal by uzbierac przez te pare lat..

grzelu8
01-01-2007, 16:39
zeby zrobic taki mlvl trzeba 2y 9d 37m 48s na promocji albo 3y 13d 12h 56m 42s bez promocji non stop spalajac mane
gdyby robil tylko uhy mial by 22,268,385 GP
na mf musial by wydac 35,118,527 GP jakby chcial zrobic takimlvl w 14d 18h 43m 57s co 2 sec pijac mf, ktos go musial zasponsorwac o 13mln gp ;)

thewojtek
02-01-2007, 07:41
Powiedz mi teraz na jakiego chuj* 150 palkowi uhy w ogromnych ilosciach O.o grales kiedys palkiem ? w tym swoim '2 rocznym starzu' (hahahahahahahahahahahah) ? Palek nie uzywa uhow prawie nigdy a juz tym bardziej na nonpvp, gdzie nie musi martwic sie probami zabicia itp.

Tak wiec nie wymyslaj glupot tylko idz grac swoim mega doswiadczony 64 sorcem.

pokaz Mi gdzie napisalem ze to 100% pewna informacje i ze sam spalal te uhy? ;o
poprostu chcial byc najlepszy i jest omg...

nock keciron
02-01-2007, 16:07
@ XIII
(moim zdaniem)

tak ciężko zrozumieć, że człowiek moze mieć własne zdanie....?

Upierz
02-01-2007, 16:20
Yeah, to właśnie kocham w Polakach ^^
"Ło jaaa!!111 on ma o 70 wienkrzy mlewel ode mje!!11 musi jehać na bocie!!111 nub jeden!1"

Tak btw - czy botter, czy nie - i tak należą mu się wielkie gratulacje za to, że udowodnił że na tak "niskim" lvlu można mieć duży mlvl - ba, największy w grze.
Respect.

Maciek008
03-01-2007, 15:25
Wedlug mnie on nie botuje pewnie kase z uhow przeznacza na life ringi lub mf i jakos tam robi te uhy a nawet jesli jak wy mowicie ze to botter to i tak gz dla niego ze ma taki mlvl

Tristo
03-01-2007, 15:45
@UP
to zes facet odkrył ameryke..

Borut
03-01-2007, 17:37
Bez sensu... tyle czasu wyjebał, że powinien mieć już lvl większy od Taifuna chyba że przez tyle lat nadal się nie nauczył grać... i wali po 2 lvle na rok.

snorlax
04-01-2007, 22:32
Jeśli był by booterem to zapewne Cipsoft sprawdzil by drania gdyz ma on jesden z najkwieszych mlvl wiec raczej nie jest booterem.Robi tylko runki i to go cieszy wiec .. nie ma o czym gadac chlopak poprostu to lubi :)

Mozo
05-01-2007, 16:22
Btw.
Sonek 88 mlvl

Pieczarmistrz
05-01-2007, 17:40
Ja bym obstawial ze Sonek to Uh-maker jakiegos knighta ktory daje calkiem spora kase dla swojego druida aby ten manasy kupowal i robil mu Uhy. Nie wykluczone ze robi to stojac na bocie, kiedy mu sie niechce expic main charem, ale podejrzewam ze opcja ze jest to tylko rune maker jest najrozsadniejsza.

Tristo
05-01-2007, 21:48
No i mody ma najwiekrzy mlvl w tibii.. jestem pelen podziwu..
>>>88mlvl Sonka<<<GZ!GO GO 100MLVL:D :D :D <zart>

@Borut
zastanow sie.. masz 88mlvl.. po kij Ci dobry lvl??:D a tak serio to przeciez wlasnie ten niski lvl(ani troche nie proporcjonalny do mlvla)robi go takim wyjatkowym graczem o ktorym mowi sie tak wiele;)

Bunc
05-01-2007, 22:09
Data "założenia" accounta Sonka: Jul 21 2001, 01:53:49 CEST
Data "założenia" accounta Guida (jednego z god'ów Tibii): Jul 21 2001, 00:56:15 CEST

http://www.tibia.com/home/?subtopic=news-archive&id=77

Kto gra już pewien czas, to wie o co biega.

Btw. przykładem może być 39 ED z Hiberny, teraz retired, RL dziewczyna 150 RP, dostawała po 500k na manasy i stukała uhy nonstop :)

Zrobiła i dostawała następną kasę, ale skończyła grać na 63 MG.

Bye.

Haron
06-01-2007, 17:49
Jak by to byl uhmaker jakiegos knighta czy pala to nie mial by czasu grac 2 charem. Kiedys szybciej rosl mlvl, a wolniej mana, wtedy mogl nabic sporo mlvli na manasach.

Bass
06-01-2007, 20:40
Jak by to byl uhmaker jakiegos knighta czy pala to nie mial by czasu grac 2 charem. Kiedys szybciej rosl mlvl, a wolniej mana, wtedy mogl nabic sporo mlvli na manasach.

Mlvl rósł tak samo.

Diego'Odin
06-01-2007, 21:48
Dzien w ktorym zostal wprowadzony system kont w Tibii :)

A co do postaci Sonek... kiedys jak tylko byl online to stal w sklepie z mf na Darashi, pozniej jak wprowadzono SP campowal spawn pojedynczego skorpiona, teraz ostatnio go nie widze pewnie gdzie sie indziej ukrywa, od robi caly czas runy na mf dla swojego rycerza (nawet wiem kogo).

teraz lata po mino piramid :) czasem go widze jak soule odrabia

Tristo
11-01-2007, 19:51
maly offtopic:P TAIFUN ODDRABIA!Koles nabil pierwszy lvl po ostatnim dedzie!I cale szczescie bo mialem obawy,ze sie zalamal..
Emm,przy okazji chcialbym sie zwrocic do osob wolajacych podczas trapu,ze Taifun ma pasc.. troche was nie kumam.. cokolwiek by wam nie zrobil uwazam ze ma pierwszenstwo do 300lvla(czemu?BO TO POLAK MA GO PIERWSZY ZDOBYC A NIE BR!!!:P:P:P)kumacie?on jest jedyna szansa zeby polacy byli szanowani.. bo do tej pory co spotykam noobow to pl:/

Smilemanek
22-01-2007, 15:18
Taa musial strasznie botowac jak sie ma ed na takim lvl taki m lvl to od razu widac czego uzywa no nie??? <BOTY> xD B) B) B) B) B) B)

Mitas
23-01-2007, 18:07
@up
kolejny zazdrosny? ;]

Vein
25-01-2007, 20:24
@topic juz nie ma najwyzszego mlvla gdyz dzieli go z innym kolega ;]
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Mastro+Daro
kolega ma takze 88 mlvl ale 199 lvl
a za nimi jest 105 lvl 87 mlvl: http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Wizardis

Jedyne co dziwi to niski lvl Sonka, taki lub podobny mlvl maja tez inny lecz na duzo wyzszych lvlach :) Skonczie te spory, ma to ma, moze go bawi mfowanie sie & runowanie, nie musi to wcale oznaczac ze jest botterem.

Byc moze jest wiecej podbnych mlvli do 87-88 wiecej nie sprawdzalem ;]

Na koniec - ludzie! to ze ma taki mlvl nie oznacza bottowania, jak bylo wczesniej pisane moze lubi robienie run, robi je dla kogos, dla swojego 2 chara etc. etc. etc.
Dajcie juz spokoj temu tematowi, niech on sobie ma ten mlvl wy zajmijcie sie swoimi i cieszcie sie z tych ktore macie.

Pozdrawiam.

Tristo
25-01-2007, 21:47
@UP
w pelni sie z Toba zgadzam.. i gratuluje Mastro Daro-wi;)

Knight Patryk
25-01-2007, 22:07

po 1000?haha po 550 max walnie o ile nie mniej.Mateusz d~ wali po 1200+ to on ma po 1000 o 200 lvli mniej a o pare mlvow wiecej?Chyba cie cos...
Edit:sprawdzone na kalkulatorze 4xx-59x

Technick
25-01-2007, 22:42
Taifun chlubą Polaków? Pogięło?
Mnie jest raczej wstyd za takich jak on. W gry się gra dla przyjemności, a nie żeby bić jakieś durne rekordy. Jakby każdy grał powiedzmy po 5-6h dziennie to najwyższy lvl miałby prawdopodobnie jeden z pierwszych tibijskich playerów.

Midarth
25-01-2007, 22:49
maly offtopic:P TAIFUN ODDRABIA!Koles nabil pierwszy lvl po ostatnim dedzie!I cale szczescie bo mialem obawy,ze sie zalamal..
Emm,przy okazji chcialbym sie zwrocic do osob wolajacych podczas trapu,ze Taifun ma pasc.. troche was nie kumam.. cokolwiek by wam nie zrobil uwazam ze ma pierwszenstwo do 300lvla(czemu?BO TO POLAK MA GO PIERWSZY ZDOBYC A NIE BR!!!:P:P:P)kumacie?on jest jedyna szansa zeby polacy byli szanowani.. bo do tej pory co spotykam noobow to pl:/

Hahahaha jeden 300 lvl na pewno zmieni opinię kilkunatu tysięcy polskich noobów, czyli jak to mówią: "wyjątek nie czyni reguły".

Tristo
28-01-2007, 00:08
Hahahaha jeden 300 lvl na pewno zmieni opinię kilkunatu tysięcy polskich noobów, czyli jak to mówią: "wyjątek nie czyni reguły".

coz ale bedziemy miec w pewnym sensie male wytlumaczenie, ze nie wszyscy polacy grajacy w Tibie to nooby.. (chodzi mi o wytrwalosc Taifuna)
@Technick
co sie tego tak czepiasz?a zreszta nie bede zwracal uwagi na trolle.. uwagi podobne do tej Twojej zostaly wyjasnione wczesniej..