zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : infernal bolts

garfild
23-12-2006, 14:47
Podobno soul orb można zamienic u spoconego cyklopa, który znajduje sie w ab'dendriel za 2 infernal bolty.
czy to prawda i czy ktos wie jak to zrobic.
prosze o napisanie co trzeba powiedzic temu cyklopowi jesli ktos wie.

_LorDZIQ_
23-12-2006, 15:31
Wydaje mi sie ,ze bylaby to podpowiedz do questa. A z tego co mi wiadomo ,nie wolno "opisywac questow" na forum. ;)

Kasztaniaczek
25-12-2006, 01:47
Wydaje mi sie ,ze bylaby to podpowiedz do questa. A z tego co mi wiadomo ,nie wolno "opisywac questow" na forum. ;)

Czy powiedzenie ze mozna to wymienic u cycka za 2 belty to jest to qs?
z bagami jak powiem ze trzeba isc to Ruppherta( czy cos) to tez qs? -.- nawet pisze zeby zwrocic..

YyyeeyIsBack
25-12-2006, 08:06
Czy powiedzenie ze mozna to wymienic u cycka za 2 belty to jest to qs?
z bagami jak powiem ze trzeba isc to Ruppherta( czy cos) to tez qs? -.- nawet pisze zeby zwrocic..
Wymiana u tego npc to jest QS. A że mozesz wymienic u innego npc w ten sam sposob to nieznaczy ze ta druga opcja to tez QS, te gobliny to rodzaj eventu, takie poważniejsze rzeczy tego typu dzieja sie w tibi pierwszy raz. Wiele osob tore gralo w inne MMORPG, moze przyznac ze tam tez sa eventy, wiec przyszedl i czas na tibie.

-Mixawik-
26-12-2006, 22:38
Wymiana u tego npc to jest QS. A że mozesz wymienic u innego npc w ten sam sposob to nieznaczy ze ta druga opcja to tez QS, te gobliny to rodzaj eventu, takie poważniejsze rzeczy tego typu dzieja sie w tibi pierwszy raz. Wiele osob tore gralo w inne MMORPG, moze przyznac ze tam tez sa eventy, wiec przyszedl i czas na tibie.
Taa...no jasne stary...a jak pójde do NPC Shanar i zamienie mace na 23 gp to też QS? -.-

Guest 1900
26-12-2006, 22:51
hehe no to tak soul orb wymienisz u spoconego cycka za 2 infernal bolts , jak do niego dojsc chyba wiesz a co napisac do niego to jest banalne .. napewno nie napisze do niego jakiz bzdur tylko wyrazy zwiazne z tymi boltami ;] sam sie pobaw to miej jakas radosc z tibi (o ile mozna z niej miec radosc ) i zrob cos sam :D a nie tylko exp ;)

Elwer Balus
26-12-2006, 23:10
Na tibia.pl przy soul orbs jest jak byk napisane co trzeba powiedzieć... lenistwo, panie lenistwo....

Maciej the Sorcerer
26-12-2006, 23:35
Moim zdaniem to nie jest QS . Tak samo jak powiesz komu¶ jak sprzedać , kupić jaki¶ przedmiot, który można potem wykorzystać do questu . To jest QS ?