PDA

Pokaż pełną wersje : School Skillz

Khan
31-08-2004, 00:59
Mam pomysł. Zbliża się rok szkolny.. może opiszecie swoje School Fighting Skills? Czyli kto sie zna na czym? Kto jest dobry z Fizy? Kto dobrze ściemnia na polaku? Kto zna historię Persji na pamięć? W trudnych chwilach zawsze będzie mozna sobie dopomóc. ;)
Ja osobiście nienawidzę maty, fizy i infy, ale tak się składa, że na tym się znam najlepiej. Dobrze też dość godom po anglosasku. Mimo to nie jestem najlepszy w żadnej z tych dziedzin. Dobrze też radzę sobie w ściemnianiu z polka. I znam trochę japonskiego. (mam znajomych w tokio :)) Natomiast nie znam się na hiście, bioli, gerze, i niemcu.

Ulrek
31-08-2004, 01:56
Ja nie lubię geografi oraz fizyki (taka jedna baba mnie zraziła). Z chemii też mi ostatnio nie poszło najlepiej.. ale poprawię się :>

Dobry jestem z matmy, infy, polaka i biologii.

School Fighting Skills

Muszę kiedyś założyć spis sucharów... to by znalazło się w ścisłej czołówce.

ściemnia na polaku

A co tu ściemniać? Nie kapuję.

Adaras
31-08-2004, 01:56
Fizyka...aaaAAaaAa..<mdleje>

Koszmar, który nie znika, gdy otwieram oczy.
Nie no, przedmiot dość prosty, jak się go stara i chce zrozumieć...

Najlepiej idzie mi z Historii, Polskiego i niemieckiego (angielskiego też się uczę). W ścisłych podobno "mam talent", "ale go nie wykorzystuję". Może to i prawda, dobrze mi idzie, ale jakoś nie czuję, żebym był asem z tych dziedzin..

By$iu
31-08-2004, 07:14
Jak narazie to lubilem wszysytko procz matmy.Ale teraz ide do Igim. wiec zobaczymy jak tam bedzie z fizyka,chemia i biologia.

Nightwalker
31-08-2004, 10:58
Matma Fighting : 60
Polski Fighting : 35
Geogr Fighting : 40
Fiz Fighting: 55
Inf Fighting: 70
Chem Fighting: 35
Wf fighting: 30 (nie naleze do osob chudych :P ale i tak, jak cala klasa mialem 5 :P)
Ang Fighting: 60
KOSS Fighting : 80 (urodzony polityk zemnie :P)
Biol Fighting: 80 (łatwo mi przychodzi :) )
Sztuka Fighting : 40
Rel Fighting : 80 (lubie religie :) jak malo kto :) )
Hist Fighting : 70

Specjale:
Wkrecanie : 70
Udawanie niewiniątka : 90
Ściąganie : 40 (;/)
Dyplomacja z nauczycielami : 70

EDIT: WOS = KOSS

Khan
31-08-2004, 11:04
@up: hehe widzę , że się wczuwasz. No ja też lubię rele. A Klossa żadnego nie mam :) tylko wos i PO.

Luix Von Mag
31-08-2004, 11:14
Najlepiej idzie mi z infy, polaka, matmy i reli.
Dobrze mi też idzie z histy i przyrody.
Nienajgorzej idzie mi ze sztuki i WF.
technika jest u mnie do baniX(.
I tak miełem 5.0 średnią.:)
Najlepiej - Fishing - 80
Dobrze - Fishing - 60
Nienajdorzej - Fishing - 40
Do baniX( - Fishing - 20

Nigdy nie mów nigdy

Misiek-Coralgol
31-08-2004, 11:31
Ja miałem średnią 5,1 (z infy 6 bo wymieniłem systemy operacyjne :D ) a reszta to zasługa takiego długopisu uv z allegro (ale ciii...... ) . Czego nie lubię ? Biologii , fizy , chemii , polskiego. Lubię (tzn też nie lubię ale bardziej lubię od tych przedmiotów których naprawdę nie lubię , rozumiecie nie :)?)
matmę , geografię , infę, histę.

Irux
01-09-2004, 10:50
Miałem średnią 5.2 i wszystko mi idzie dobrze.

mama
01-09-2004, 13:50
ja tam nienawidze polaka!!!! odkad chodze do szkoly ani razu nie mialem 4 na koniec zawsze 3 chodz raz bylo +3 ale na swiadectwie bylo 3 wiec " i hate polish"