zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ban z account sharing

The Chaotic Paladin
23-12-2006, 18:26
Dzisiaj otrzymałem bana za account sharing. Co najmniej głupia decyzja, biorąc pod uwagę że mam 19 lvl, a skille poniżej przeciętenj (idąc dalej to gram 10 minut dziennie). Ale bana skleiłem niedokładnie za samą grę, ale za słowa które wypowiedziałem.
Dokładnie: (po angielksku: chcesz tłumacz sobie, nie chce ci się czytać nie odpisuj):

I havn't fall yet.

Where did I claim that Slaminer was a non-shared character? Show me this then. As Top 100 at Kyra Slaminer was also shared. It has been created by me and my friend from other city. Araxiz was logged in Slaminer maybe one or two times, when he played more than one hour. It was shared between two people. And there never was any Dziks, Dzwoks or sth. Friends call me The Dwiks. You were also know as Arathor, now you are DeNz0r (writing like crazy 13 years old girl). What is there strange in sharing on this PG world? In your guild there are also players with 2 owners or more (Pontheus, Natur, Gandamir Evil'Eye and maybe somebody other, but nvm).

Slaminer never died from player hands. I was atacked by Tetro Aurelius(he was 150 I was 80 lvl), old owner of Eon Aldarion (not you, before CipBot update you won't aim on me single SD rune), runned from 7 people from Dancing Shadows and many more when I was lower lvl.

Creating 100 lvl on Slaminer took me about 7 months with playing 3 or 4 hours per day (only sometimes more, but never more than 15 hours per day).

I never talked with you about helping me at Kyra. As Kazeron you were at Kyra nothing, as now.

When Eon~ atacked me I was at the farthest giant spider's spawn, so it wasn't 2 sqm from protecion zone. Or maybe in Spain is other mathematic?

After buying Eon Aldarion you died many times by "how-you-call - noobs from Mo Murda in solo style e.g. Dark'Modoor).

I'm somebody on Kyra. The best example for this is that you reply on my "pointless" posts. Have got also there some characters with 60 lvl but now I'm gaing lvls to kick people from Kyra who annoying me.

Signed,
Thalle

A banik za:
Admitting to account sharing on another character

Myślicie że jest jakiś sens tłumaczenia tego?
Równie dobrze wiele osób w formie żartów pisało, że są ownerami bubble i nigdy nie dostawali za to bana. Na charze mi nie zalezy, ale chodzi tutaj o jakas sprawiedliwosc. Najlepsze ze ban powinien dotyczyć konta które było szarowane a nie konta innej osoby. Krótko mówiąć żal.pl

dagothar
23-12-2006, 18:29
Przeczytaj *ze zrozumieniem* Tibia rules.

The Chaotic Paladin
23-12-2006, 18:45
Przeczytaj *ze zrozumieniem* Tibia rules.

Znajdz mi w takim razie fragment, w ktorym opisane jest dostanie bana za to ze mowi sie (nawet w formie zartu), ze gralo sie kiedys na jakiejs postaci.

dagothar
23-12-2006, 18:51
Wydaje mi sie, ze powiedzialem Ci, zebys *sam* znalazl. Jesli nie umiesz, to ponosisz konsekwencje, przykro mi.

XIII
23-12-2006, 18:59
Znajdz mi w takim razie fragment, w ktorym opisane jest dostanie bana za to ze mowi sie (nawet w formie zartu), ze gralo sie kiedys na jakiejs postaci.

za to wlasnie jest ban.
a to, ze sobie zazartowales, to ludzie z cs nawet tego pod uwage nie biora.

Vanhelsen
23-12-2006, 19:08
W szkole jest BOMBA!!! Aaaaa!!! - żartowałem 8o... -.-'' Ponoś odpowiedzialność za swoje czyny...

zoom
23-12-2006, 19:40
Tu chyba chodzi im o to, ze grales sleinerem. Bo tak napisales.

Goku_Sayian
23-12-2006, 19:45
W szkole jest BOMBA!!! Aaaaa!!! - żartowałem 8o... -.-'' Ponoś odpowiedzialność za swoje czyny...
dokładnie :P poprostu z ust mi to wyjąłes ;>

The Chaotic Paladin
23-12-2006, 20:10
Wydaje mi sie, ze powiedzialem Ci, zebys *sam* znalazl. Jesli nie umiesz, to ponosisz konsekwencje, przykro mi.
Jakbym znalazl dokladna zakaz mowienia o sharingu na innych charach to bym napisal. Jesli nie potrafisz czegos takiego znalezc swiadczy ze albo to nie istnieje, albo istnieje mozliwosc nadinterpretacji slow.

W szkole jest BOMBA!!! Aaaaa!!! - żartowałem ... -.-'' Ponoś odpowiedzialność za swoje czyny...
Miedzy bomba a opowiedziana historia sa chyba jakies roznice. Zreszta prownanie co najmniej bezzasadne.
Tu chyba chodzi im o to, ze grales sleinerem. Bo tak napisales.
Jedyna osoba ktora zrozumiala mniej wiecej przekaz tematu.

Tyle wypowiedzi a pytanie brzmialo:
Myślicie że jest jakiś sens tłumaczenia tego?
(mialem na mysli e-mail do cs lub napisanie complaina na stronie gmow).

Donas
23-12-2006, 20:30
Cipteam nie ma poczucia humoru. A już napewno nie do takich idiotycznych dowcipów ;)

dagothar
23-12-2006, 20:39
Nie ma sensu pisac o tym w complainie do CS poniewaz to od nich wlasnie dostales bana. I jest on jak najbardziej uzasadniony, jakiekolwiek przyznanie sie liczy sie tak samo jak prawdziwe sharowanie(w tresci zasady o sharingu sa przyklady zdan typu 'I'm sharing!...'), a jezeli zartujesz sobie tylko(czego nikt nie ma zamiaru sprawdzac) jest zalatwione przez zasade 2e - Inciting rule violation. Jezeli sadzisz, ze dostales bana nieslusznie, bo w zasadach nie ma podanego TWOJEGO konkretnego przypadku to jestes w bledzie. Zreszta wybacz, ale ten twoj zacytowany tekst nie wyglada na taki z zartobliwa intencja.
Szlag czasem czlowieka trafia jak po raz kolejny musi odpowiadac komus, kto uwaza ze jest madry.

Vanhelsen
23-12-2006, 22:11
Miedzy bomba a opowiedziana historia sa chyba jakies roznice. Zreszta prownanie co najmniej bezzasadne.Symbolika kolego, symbolika...