Pokaż pełną wersje : Poi solo 145 master
http://rapidshare.com/files/7896636/poi145ms.******** (http://www.tibicams.nu/?show=114)
Anvortis
24-12-2006, 01:21
Ehh poszedl sobie troche poexpic ;]
morthifer
24-12-2006, 13:12
film ciekawy ( :
teraz macie zwale ze ktos zamieszcza film pod zmienionym linkim
a jak wam dalem 2 takie filmy to plakaliscie i wyzywaliscie ze kg ( :
Sir'Matek
06-01-2007, 19:50
Zniecheca mnie do sciagniecia ta koncowka: *****
Pozdro
Stanley'o
06-01-2007, 19:54
Pozdro
bo jestes noobem
bo jestes noobem
On ma 12 lat to wrodzone :) wie jak wlaczyc tibie i kompa to wszystko...smutne i prawdziwe :(
Nieugiety
06-01-2007, 20:06
Troche smoczków nie zaszkodzi :S
Always hunted
06-01-2007, 20:08
Czy wy ludzie nie widzicie że umieszczanie filmów pod ''linkiem do keyloggera'' nie jest już śmieszne? Robiąc to, można co najwyżej popisać się głupotą...
wszyscy@
Przestańcie cholera robić ''linki kg" do zwykłych filmów bo to jest noobowskie... debile!
Sir'Matek
06-01-2007, 20:22
1:
@Stanley'o
czemu odrazu wyzywasz? A jak juz to sam jestes noobem, ja z doswiadczenia wiem ze wiekszosc filmow z koncowka ***** zamieszczane w dziale filmy to keyloggery.
Ja w przeciwienstwie do ciebie nie zasmiecam i nie narazam swojego konta z tibi na hacka
2:
@Ka$z3r
czemu oceniasz po wieku?
Na komputerach akurat sie znam na tyle zeby odroznic co i jak.
Dla podwarzenia slow mam brata informatyka ktory zaklada neta i co roku 6 z infy.
W przeciwienstwie do ciebie dla mnie tibia to nie wszystko, to jest poprostu gierka w ktora mozna grac i nie bije przez to kogos krzeslem.
@Nieugiety
Moze ktos ci zafunduje cale opakowanie pampersow, bo zwrazenia narobisz pod siebie.
U tego "cosia" n/c
Pozdro...
1:
ja z doswiadczenia wiem ze wiekszosc filmow z koncowka ***** zamieszczane w dziale filmy to keyloggery.
a ja z dowswiadczenia wiem, ze nie wiekszosc, ale 100%.
Czy wy ludzie nie widzicie że umieszczanie filmów pod ''linkiem do keyloggera'' nie jest już śmieszne?
sa ludzie z innym poczuciem humoru;)
Boki zrywać,
P.s. gimme mejn p-set!!
@up
noob?
@topic
to nie kg.
ZeUs PiEkArZyK
06-01-2007, 20:42
no moze i film fajny ale k@rwa ten link mi nie działa co jest ??!! to chyba nie przez f fox'a
Nieugiety
06-01-2007, 20:46
@Nieugiety
Moze ktos ci zafunduje cale opakowanie pampersow, bo zwrazenia narobisz pod siebie.
U tego "cosia" n/c
Pozdro...
A możesz mi łaskawie wyjaśnic oco chodzi? Troche nie zrozumialem intencji częsci postu skierowanej do mnie.
Żal.pl
uległem pokusie: Co to do jasnej cholery jest "coś"?
Rayan_666
06-01-2007, 21:55
1:
taa, na kompach sie znasz tylko wtedy jak sie tibia zwiesi i wiesz, ze trzeba kompa resetnac dwunastolatku. a widze, ze Twoja wiedza juz tak wykracza poza material szkoly podstawowej, ze nawet Pan Wielki Informatyk sie nie domysli, zeby sprawdzic adres URL linka (w wiekszosci przegladarek wystarczy najechac mycha na link) -.- pzdro
moze ktos da skana to sciagne i bede ogladac wiecie boje sie troszke !!
Always hunted
06-01-2007, 22:54
moze ktos da skana to sciagne i bede ogladac wiecie boje sie troszke !!
Film jest czysty, działa, można ściągać bez obawy. To tylko link został ukryty pod ''hax plx linkiem'' żeby zniechęcić potencjalnych oglądaczy....
Dexter17
06-01-2007, 22:59
taa, na kompach sie znasz tylko wtedy jak sie tibia zwiesi i wiesz, ze trzeba kompa resetnac dwunastolatku. a widze, ze Twoja wiedza juz tak wykracza poza material szkoly podstawowej, ze nawet Pan Wielki Informatyk sie nie domysli, zeby sprawdzic adres URL linka (w wiekszosci przegladarek wystarczy najechac mycha na link) -.- pzdro
Dokladnie ;D Wielki informatyk ;D chyba ze ma na mysli tutaj narysowanie samochodu w paincie ;s
Uwielbiam ogladac takie filmiki... pzdr ! ! !:p
Malitian
06-01-2007, 23:57
Film jest czysty, działa, można ściągać bez obawy. To tylko link został ukryty pod ''hax plx linkiem'' żeby zniechęcić potencjalnych oglądaczy....
moim zdaniem to miala byc odrobina humory ;)
Ps.dla tych ktorzy pisza ze key to proponowal bym najpierw sciagnac i przeskanowac a nie pisac glupoty
lycha_ziom
07-01-2007, 00:44
w podstawówce każde dziecko co ma kompa ma 6 z infy ale mi to wyczyn...
jezeli twoj brat jest taki dobry jak Ty w informatyce to pozdroffka dla niego-.-'
mam brata informatyka ktory zaklada neta
Pewnie :) . Jest takim "informatykiem" co to on chodzi po domach i instaluje neostrade.
1:
@Stanley'o
czemu odrazu wyzywasz? A jak juz to sam jestes noobem, ja z doswiadczenia wiem ze wiekszosc filmow z koncowka ***** zamieszczane w dziale filmy to keyloggery.
Ja w przeciwienstwie do ciebie nie zasmiecam i nie narazam swojego konta z tibi na hacka
2:
@Ka$z3r
czemu oceniasz po wieku?
Dla podwarzenia slow mam brata informatyka ktory zaklada neta i co roku 6 z infy.
W przeciwienstwie do ciebie dla mnie tibia to nie wszystko, to jest poprostu gierka w ktora mozna grac i nie bije przez to kogos krzeslem.
Pozdro...
Ja jakoś ukończyłem LO mat-inf i wątpie, żebyś mnie w czymś przewyższył, no chyba, że masz opanowany do perfekcji CC+ :)
Akurat tak sie składa, że wiek ma bardzo dużo, ponieważ doświadczenie, wiedze zdobywa się z wiekiem... Kiedyś to zrozumiesz...lecz to jeszcze nie teraz.
Btw. Najedz myszką na link i zobacz napisz w lewym dolnym rogu (nad Startem)
oVer
Pewnie :) . Jest takim "informatykiem" co to on chodzi po domach i instaluje neostrade.
HAHAHA to było ostre :D HAHAHA dobre ziom!
Ja jakoś ukończyłem LO mat-inf i wątpie, żebyś mnie w czymś przewyższył, no chyba, że masz opanowany do perfekcji CC+ :)
[...]Nie chce być nie miły i wścibski, ale jak się uczysz jakiegoś języka to wypadało by znać chociaż jaki to język. Czy chodziło Ci o c++ ? No tak co LO potrafi zrobić z człowieka :) Chyba, że te cc+ to coś o czym nie wiem. Widać, że opanowany do perfekcji, tylko nazwy zapomniałeś. Hehehe :D
Na przyszłość... nie śpij na lekcjach.
Pozdro
Ale "SPEC" buuhahahahha
Wielki Mancyz
07-01-2007, 14:14
rapid rox dajcie na tibicams plz ;/
braknazwy
07-01-2007, 16:43
Link mi nie dziala;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.