Pokaż pełną wersje : tafun owned WMV 2
Slimamoneko
24-12-2006, 14:28
Miałem chwile wiec postanowiłem sie pobawic w movie makrze:P
Oto wynik:
http://rapidshare.com/files/8777694/HAILVISION*****.html
Comment plx:>
Nawet nieche mi sie sciagac ale ile mozna robic filmow o taifunie ludzie nudne to sie robi
MagField
24-12-2006, 14:54
weź to gówno i nie przychodź z tym ponownie
nudneeeee... magfield, jestes idiota, to co masz w podpisie bylo pisane ironiczne, a tak poza tym to gz gz, tam jest 5 bledow a nie 4
Witam!
Filmik hmm... Nudny?:D Ilez razy mozna ogladac to samo... moim zdaniem nie ma co sie juz bawic w przerobki...
@UP
5? Nie obrazaj innych i naucz sie liczyc... :D
bendom nowe czahy dla wizarda i durzo innyh super addonuw
Na moj gust 6 :D
Pozdro
MagField
24-12-2006, 15:45
@up
Co cie to obchodzi co mam w podpise nawet jak to była ironia mam polew z ciebie :D:D
SkromnyMike
24-12-2006, 15:53
Popieram tam up: 6 błędów, ile można robić filmików o taifunie? Jak go tak kochacie to.... <tu dopisz coś co ci jako pierwsze przychodzi na myśl>
@MagField
Mam Cię dość. twoje wypowiedzi są poprostu żałosne. No ale fakty Ty jestes nie omylny i pro master.
elo elo chenb gró skłat sklej rzułfia!
chodzilo mi o to ze w 5 wyrazach jest blad, ale samych bledow rzeczywiscie jest 6... tak czy inaczej ten "idiota" byl do niego skierowany nie przez bledna liczbe wytknietych bledow, a przez to ze smieje sie z cudzej wypowiedzi pisanej w 100% ironicznie jakby to bylo pisane "na serio"
Always hunted
24-12-2006, 17:06
Ile można robić filmów jak Taifun pada? Mam dość...
I popatrzcie na tytuł filmu, "hail vision", głupi lizodup...
down@
Gdyby to Imigrama tak zabili, jestem gotów założyć się o 100k że pisałoby "Hail-Duskins***** "! (czy jak gildia taifuna się nazywa)
Slimamoneko
24-12-2006, 18:59
Ile można robić filmów jak Taifun pada? Mam dość...
I popatrzcie na tytuł filmu, "hail vision", głupi lizodup...
Lizodup-.-''
Nie grasz na serwie nie wiesz jaka jest sytulacja najparwdopodobniej nie widziales tematu IMargam PA poszukaj na tym forum w filmach obejrzyj film...
Hail nie dlatego ze ich kocham albo cos boi jest wręcz przeciwnie ale mimo to gz dla nich za to ze udało im sie ubic takiego h lvl-.-''
@up wiem ze jest mnóstwo filmów na ten temat tylko po h@!a "karmicie trole";p
Jak nie macie zamiasru komentowac filmu to sie nie wypodiadajciem, a nie texty: nawet mi sie nie chce scigac... zal.br człowieku jak niech chcesz sciagac to NIE SCIGAJ kto ci każe mnie to h@=a obchodzi że nie chce ci sie sciagac-.-''
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.