Pokaż pełną wersje : Czym kręcić filmy?
Rim'Krill
24-12-2006, 21:07
Jeżeli jest już taki temat to przepraszam jednak nie znalazłem innego takiego :(
A wieć przechodząc do rzeczy mam takie zapytanie:
Jakim programem nakręcić jak gram w tibie orpócz tibia.cam aby później ten film można bylo przerobić w formacie wmv np.? proszę o jak najszybszą odpowiedź :)
ShadowSSJ2
24-12-2006, 21:23
Fraps, HyperCam etc.
Jeżeli jest już taki temat to przepraszam jednak nie znalazłem innego takiego :(
A wieć przechodząc do rzeczy mam takie zapytanie:
Jakim programem nakręcić jak gram w tibie orpócz tibia.cam aby później ten film można bylo przerobić w formacie wmv np.? proszę o jak najszybszą odpowiedź :)
wydaje mi sie ze najlepiej krecic Kamerą a jeżeli niemasz to aparatem Cyfrowym no... w ostatecznosci telefonem .
wydaje mi sie ze najlepiej krecic Kamerą a jeżeli niemasz to aparatem Cyfrowym no... w ostatecznosci telefonem .
Ghahahahahaahahhah zjazd XD
Kamera ma pewna przewage.. wysoka rozdzielczosc, mozliwosc zooomowania podczas krecenia, duzo klatek, nie obciaza kompa. Juz probowalem krecic w 640x480 /30 klatek aparatem cyfrowym i nawet niezle wyglada. Najlepiej to miec kompa wypasionego i mozna krecic HyperCam, a potem sobie zblizac dane fragmenty akcji w programie do obrobki (tylko krecic w np. 1600x1200 :) ).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.