Pokaż pełną wersje : Annihilationbear...
kamikaze
31-08-2004, 10:15
http://photobucket.com/albums/v412/nietykalny/Nice/?action=view¤t=tedy_beer.jpg
Myślę że powinno was to zainteresować. Sam dokładnie nie wiem czy to jest prawda, no ale czekam na waszą opinię.
Czemu nie miala by to byc prawda ten misiek faktycznie jest z anihilatora.
RED ALERT! QUEST SPOOLING JEST ZABRONIONY!
Kiedys sam drom powiedział ze nie mozna mówić co jest w prezencie z annihilatora.
@Up : a czemu nie? Ktos pomysli "aaa soft bootsy" i wezmie.I strasznie sie rozczaruje.Po kiego grzyba jest mi taki misiek? Co z nim zrobie? Juz wole wziasc glupiego demon arma, ktory ladnie wyglada i mozna sellnac za kupe forsy, lub samemu latac.A z anihilator bearem?
Btw to zdjecie bylo juz chyba na gery.pl o ile dobrze pamietam ;)
Adix D.i.a.v.o.l.o
31-08-2004, 11:51
Przecierz kazdy kto sie intereuje TIBIA wie co jest w najtrudniejszym quescie ukryte w prezencie (anhilatorbear) :] nie wim doczego on sluzy ale szpanerska ozdoba w domku ale osobiscie wolalbym wziasc demon armora tez tylko z tego questu :o B) .Czemu ludziom trzeba tyle tłumaczyc.
kamikaze
31-08-2004, 12:00
ja osobiście bym wziął SoVa :]
Lamdar II
31-08-2004, 13:16
Hmm. Zalezy kiedy sie rozczarujesz jak cie hakna sov loob Stone Cutter , demon arm leci...(nie zycze nikomu haka ale jak cos czego bardziej bys zalowal miska czy sova?B))
Było już kilka takich tematów na różnych forach. Chyba tylko 2 osoby (jedna na ss) a drugi był Diego Del'Toro zaryzykowali wzięcie prezentu. Wielki Respekt dla nich: zamiast wziaść pewniaka, postawili na nieznajome.
@lamdar II
No tka lae jak juz ktos zrobi anni~ i wybierze rzecz ktora mu najbardziej odpowiada to nei mysli o tym zeby zostac shackowanym i ja stracic tylko zeby jak najbardziej mu sluzyla :P w takim momecie nie mysli sie o hackach :)
$corcerer
31-08-2004, 13:35
To jest fake. Zostało to potwierdzone przez jednego z Tutorów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.