zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Znikające itemy

Mister
25-12-2006, 11:50
Dziś taki zwkły dzień no moze nie bo świeta mam 64 MS i 10 knighta na securze chciałem zapewni mojemu knightowi dobre eq czyli ( golden armor , crown legs crusader helmet , fire axe , medusa shield ) wysyłam wszystko pieknie wlogowuje sie na drugą postac i niema parcela wlogwuje sie na wysyłaną też niema otczekałem 10 min niema .Jestem tak Wqurwiony że nie pytac

P.S - Prosze o pomoc was niech odadzą moje eq jag by co do podam nick do mojego knighta Kyian knight (kyian knight)

kazik1
25-12-2006, 12:03
Powiem jedno, jesteś jakiś inny w tibi niema aż takiego buga zeby parcele nie dochodziły. Prawdopodobnie żle zaadresowałeś parcel lub zamiast do Skrzynki wyzucileś gdzieś indziej.Lub na leblu wpisałeś złe miasto.Czeba zawsze sprawdzać Lebel Przykro mi eq w plecy :P

Mateusz Majchrzyk
25-12-2006, 12:12
Ja mialem smieszna sytuacje ze parcel z bp hmm wywalilem do kosza zamiast do skrzynki... Wiesz przypadki łażą po ludziach ;p

dymka
25-12-2006, 15:09
Ja mialem smieszna sytuacje ze parcel z bp hmm wywalilem do kosza zamiast do skrzynki... Wiesz przypadki łażą po ludziach ;p

Ha ha, rozsmieszyles mnie :) Podobnie mialem, tylko ze z 5 bp blankow sobie do innego miasta przesylalem:) Lazilem po wszystkim depo z pol godziny, az poki nie powrocilem do Thais i skojarzylem ze faktycznie walnelem parcel nie do skrzynki (po prawej stronie) a do kosza (po lewej). Niezla polewe sobie mialem:)

Rudolf303
25-12-2006, 15:45
Ja do smietnika wrzucilem k-armor plate legs spike sword 10k i strange helemt bo pomylilo m isie ze skrzynka.
Ale mi tak sie tym nie martwie bo haknelem ta postac :)

Heliwurab
25-12-2006, 16:02
To nie pogadanka o przypadkach tracenia loota. Chociaż swoją drogą, pewnego razu gdy miałem 12 lvl...

Dobra, do rzeczy.
Mister, nie obraź się ale moim zdaniem kantujesz troszke.. W opisie masz 28 druta na emeryturze, do tego mowisz o dwoch postaciach z czego jedna to 64 ms, a na tibia.com przyznajesz się do 24 makera.. Jeśli ktoś ci pomoże, broń Boże, to mu współczuję, nie powinno się pomagać oszustom. Jeśli już chcesz te eq, to wystarczy macro wstawić i robić runki, jeżeli mowisz prawde. Nikt ci kasy nie da..
Bo po co, gdyż jeśli to eq prawie napewno bylo z loota, a nie twoje, to i tak kasy masz az za nadto, nieprawdaż? (a do tego gdyby ci ten knight deadnał.. rany..)
w.g. mnie oszukujesz, a jeśli nie, to i tak nie powinieneś prosić nas o pomoc..

Jeśli się myle, pokrzyczcie na mnie, będziecie mieli jak najbardziej prawo do tego..

Pool91
25-12-2006, 20:25
Znikajace itemy to nic ja chodzilem neiwidzialna posatcia nawet sam jej neiwidzialem to dopeiro bug :D

Adrian!
25-12-2006, 21:46
Po 1. były setki tematów o "znikających" parcelach,
Po 2. Jak już ktoś wyżej napisał to chyba bujasz :P
Po 3. Wiecie jaki jest największy bug? taki że mamy zime a nie mamy śniegu...to dopiero bug :P no chyba, że w waszych miejscowościach jest :)