Pokaż pełną wersje : Post officers hat i picture
elektryx
25-12-2006, 16:18
Mam pytanko czy to jest coś warte?:p Bo jak gram od pól roku w tibie jeszcze nigdy tego nie widziałem a dzis znalazlem wiec mozna cos za to wyciagnac?
pawel_zomal
25-12-2006, 16:35
Pytaj na Trade, kolekcjonerzy do domków kupia to, za ile to sam niewiem, niestety...
elektryx
25-12-2006, 16:39
hmm no to skoro sugerujesz ze to cos warte to poczekam;p Jakis pajac chcial to odemnie za 30gp bo padnie "słabe tylko 1 armu" ale nei sprzedalem... Jak by ktos cos wiedzial to napiszcie tu (albo jak by ktos chcial kupic jestem na refugi)
Raczej niewiele warte... Teoretycznie posiadajac mozesz sie poszczycic ukonczeniem postman questa... jak widac teoretycznie.
Post officers hat --->jak skonczysz jedna z misji postmana to ja dostaniesz, jest to nicniewarta czapka często ludzie wywalaja to z dp.
picture ------> co do tego to niewiem ale niewiele osób ma takie cos napewno wiesza się to na ściane napewno leci z Goblinów tych z najazdów świątecznych więc raczej też niewiele warte z uwagi na małe rozpowszechnenie tego przedmiotu daję max 3k jednak z 2 strony ciekawe czy niekupisz tego w veno w sklepie z papierami mam to w dp sam niewiem skąd ale mam xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.