Pokaż pełną wersje : brak mi miejsc do expienie
ulwi aladim
25-12-2006, 19:24
no własnie brakuje mi miejsc do expienie czy ktoś wie gdzie moge sobie poexpic??? w miejscu gdzie nie ma noobów oraz jest opłacalny exp jestem knightem w thais i gdzie pujde tam nooby :( pomocy!plx
PS.czytałem juz wszystkie poradniki ale żaden nie opisuje żadnego fajnego miejsca do expienia.
jeżeli już byl taki temat to sorki ale nie znalazłem
Jaki masz lvl?
Jaki masz mlvl?
Jaki masz eq?
Jakie masz skille?
Facc czy pacc?
Ile masz kasy?
Najlepiej to idz expic na orshabaalach - w koncu one daja najwiecej expa czyli lvl najszybciej na nich zrobisz
poco kasa?
Bo jak nie stac cie na uhy to idz expic na rabbity.
ulwi aladim
25-12-2006, 19:29
Jaki masz lvl?
Jaki masz mlvl?
Jaki masz eq?
Jakie masz skille?
Facc czy pacc?
Ile masz kasy?
lvl 19 :/
mlvl 3
craused helmet,knight arm,fire sword,plate legi,leather bootsy,drag shield
46/43
facc
mam pelno IHow w dp aha i napisalem ze mam 3 mlvl a uhy mozna dopiero od 4mlvl:baby:
Explosion Rexor
25-12-2006, 19:31
lvl 19 :/
mlvl 3
craused helmet,knight arm,fire sword,plate legi,leather bootsy,drag shield
46/43
facc
poco kasa?
Radzę ci poskilować a tak to dwarfy,roty, dwarfy soldiery i podbne stworki ;) polecam jaskinie obok kazz...Ale lepiej wbij skille ;)
ulwi aladim
25-12-2006, 19:33
właściwie to wale hity po 70... ale znasz jeszcze jakies miejsce? nie znam za bardzo drogi zo jazz ,nudzi i mlvl skilluje :(
ZeboslawCalmera
25-12-2006, 19:41
Podskilluj do 50/50 i na soldy.Albo roty oraz carrion wormy na fibuli.
ulwi aladim
25-12-2006, 19:46
na soldach expiłem na 15 lvl :P na rootkach jest duzo noobow i dajom malo expa a carrior wormow nie wiem gdzie szukac :( szukam jakiegos mocniejszego wyzwania od orca shamana (nie przesadzajcieX( )
mam pelno IHow w dp aha i napisalem ze mam 3 mlvl a uhy mozna dopiero od 4mlvl
Uwazaj bo przezyjesz jak cie pk zaatakuje. :)
Moja nieodparta propozycja - wbij 4 mlvl.
ulwi aladim
25-12-2006, 20:11
czy ty wogóle patrzyłeś na jakim ja gram świecie?o nie wiedzialem ze mozna zabijac na swiecie w którym NIE MOŻNA ZABIJAC ?! aha dopiero dziś wbiłem 3 mlvl -.-
Dziadzio_Podziadzio
25-12-2006, 20:18
Wedlug mnie najpierw powinienes nabic skile conajmniej 55/55, 4 mlvl a nastepnie kupujesz uhy i idziesz na dc(Dark Carthedral). Ja tak zrobilem swoim dawnym harem tez knightem o lvlu 18 i wedlub mnie to byl strzal w 10:D
ulwi aladim
25-12-2006, 20:24
mówiłem że dziś wbiłem 3 mlvl ale zanim wbije 4 mlvl to już bende miał z 25 lvl :(a zwykłe ihy nie wystarczom???
Archer_of_Keltera
25-12-2006, 20:32
slabiutko lecza :/ idz skillowac...
ulwi aladim
25-12-2006, 20:34
a czy knight z taki jak ja dał by rade cyckom ???
grzysztof
25-12-2006, 20:41
Najlepsza miejscowka dla Ciebie beda roty i dwarfy, exp bedzie isc szybko skile tez podrosna, a 4 mlev wpadnie szybko jesli bedziesz pamietac aby zawsze gdy jestes online jesc cos i spalac mane, ciagle nigdy nie mozesz o tym zapominac! O cycach narazie zapomnij, gdy bedziesz miec wyzszy i skile to mozesz probowac expic na soldach. Tam wbij z 35-40level nazbieraj kasy i mozesz myslec o cycach/elfach/mt
przykładowe spawny :
kopalnie kolo kazzordon
roty kolo venore
fibula
Gdybys mial 4 mlvl to bym ci zaproponowal expienie na senji ale ze nie masz to na 99% padniesz juz na wejsciu od mino maga. (ihami to ty sie bedziesz leczyl po 10 na tym poziomie a mino mag bije srednio po 50 na ture wiec mala szansa ze dojdziesz do schodow) Lepiej idz skillowac i podczas skillowania wbij 4 mlvl i dopiero idz expic.
ulwi aladim
25-12-2006, 20:50
Najlepsza miejscowka dla Ciebie beda roty i dwarfy, exp bedzie isc szybko skile tez podrosna, a 4 mlev wpadnie szybko jesli bedziesz pamietac aby zawsze gdy jestes online jesc cos i spalac mane, ciagle nigdy nie mozesz o tym zapominac! O cycach narazie zapomnij, gdy bedziesz miec wyzszy i skile to mozesz probowac expic na soldach. Tam wbij z 35-40level nazbieraj kasy i mozesz myslec o cycach/elfach/mt
przykładowe spawny :
kopalnie kolo kazzordon
roty kolo venore
fibula
no jeden co mi pomógł wielkie dzienki topic do zamknięcia
ZeboslawCalmera
25-12-2006, 21:16
na soldach expiłem na 15 lvl
to exp dalej.....
a jak chcesz mocniejsze wyzwanie to doskiluj i wbij 4 mlv jak powiedzieli koledzy wyzej
Przejdz sie na do Kazz albo na minosy albo na ghostland. Zobaczysz za MUSISZ poskillowac. Jak poskillujesz i zoprbisz 70/70 to znow sie przejdz tam gdzie mowilem(kazz to soldy i czasami guard) i jak zobaczysz jak guard leje to bedziesz chcial poskilowac i robisz 80/80 i potem elfy Albo Kazz jak jest malo ludu. Pozro cya
Kup sobie pacc nie będziesz cierpiał na brak mniejsc
ulwi aladim
26-12-2006, 15:07
właśnie zamówiłem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.