zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie ten quest

Lance blade
31-08-2004, 12:06
Ej mam pytanko dzie jest quest z guardian shield ????????????????
:berserk:

Khan
31-08-2004, 12:08
Ej mam odpowiedz tu sie nie gada o questach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicious Phoenix
31-08-2004, 12:18
Zgadza się, nie rozmawia się bo jest to zabronione, temat do kasacji...

Ashlon
31-08-2004, 12:46
A w ogole jest taki quest? Bo jakos sobie nie przypominam ;) Quest spoilling zakazany!

Master-Marcio
01-09-2004, 14:47
Nie iwem ale ściagnij sobie program quest to moze sie dowiesz.W kadym razie powodzenia w szukaniu. PS Program ściąga śię ze strony <CIACH>B) :miecz:

Ashlon
01-09-2004, 20:58
Nie iwem ale ściagnij sobie program quest to moze sie dowiesz.W kadym razie powodzenia w szukaniu. PS Program ściąga śię ze strony <CIACH> (http://www.tibia.end.pl) B) :miecz:
Bewere of n00b! <CIACH> jest tworzona przez zgraje dzieciakow, ktore same zostaly wychowywane na cheatach, wiec ucza do uzywania ich kolejne pokolenia -.- Nie polecam tej stronki, ani programow z niej.Ja nawet na ta glupia strone nie wchodze.I to ich forum...omg "jak zrobic bs quest" i...ODPOWIADAJA!

Ghost Nieudany
01-09-2004, 21:28
Bewere of n00b! <CIACH> jest tworzona przez zgraje dzieciakow, ktore same zostaly wychowywane na cheatach, wiec ucza do uzywania ich kolejne pokolenia -.- Nie polecam tej stronki, ani programow z niej.Ja nawet na ta glupia strone nie wchodze.I to ich forum...omg "jak zrobic bs quest" i...ODPOWIADAJA!
Do tego po wejściu na ich stronę przeskanowałem kompa - i znalazłem dwa trojany, których PRZED wejściem na <CIACH> nie było :/

Po co wchodzić na <CIACH>, jeśli masz tu taki znakomity site jakim jest Tibia.pl? :D