zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwarfy

BobbyX
25-12-2006, 22:23
Proszę o jakąś mapkę lub link do mapki z respem dwarfów kolo kazoo, dla 28 lvla coś... Tylko nie na Tibia.pl bo tamta mapka nie działa jak widzę.

EDIT:
MI nie chodzi o zwykłe dwarfy czyli gówno, tylko o soldiery i guardy... Zresztą już i tak je znalazłem więc TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Chociażby z powodu genialnych i tępych wypowiedzi ( w większości).

Marchewki
26-12-2006, 01:36
a po co mapa proste one sa przy kazo :/

tomektrz
26-12-2006, 09:54
Jak na 28 lvlu nie wiesz gdzie są dwarfy, to chyba sam go nie robiłeś... Widziałeś takie budki ze schodami w dół przy Kazo? Nie wiem jak tobie, ale mnie to wygląda na kopalnie, a w nich siedzą przeważnie dwarfy...

ZeboslawCalmera
26-12-2006, 12:22
Proszę o jakąś mapkę lub link do mapki z respem dwarfów kolo kazoo, dla 28 lvla coś... Tylko nie na Tibia.pl bo tamta mapka nie działa jak widzę.
Jak na 28 lvl chcesz chodzic na dwarfy to GZ.Z takim levelem to powinieneś myśleć o innych monsterach.

P.S.Gdzie kupiłeś chara?Na allegro czy ebayu??

Mariusz of Guardia
26-12-2006, 14:24
Samo to.... chcesz expic na dwarfach.... niezle:D A tak wlasciwie kto ci bil lvl?
Babcia... mama a moze siostra, bo watpie ze na allegro kupiles, pewnie nie wiesz jak

@dwon

THX:):P

ZeboslawCalmera
26-12-2006, 14:32
Samo to.... chcesz expic na dwarfach.... niezle:D A tak wlasciwie kto ci bil lvl?
Babcia... mama a moze siostra, bo watpie ze na allegro kupiles, pewnie nie wiesz jak

hahahaha dobre!! :):):):)

matkow21
26-12-2006, 16:12
OD tego jest zrobiona wirtulana mapa TIbian Earth Keyloggeer (http://www.tibia.pl/earth.php)

Daveon
26-12-2006, 16:36
Ludzie nie chwlacie sie jak zbiliście dwarfa guarda na solo i to z lvlem 20+ .Od 13 lvla chodze na solidiery,guardy cyce... I nic z tym dziwnego B)

Patysiak
26-12-2006, 17:03
Bo oczywiście takiego lvl nie można zrobić w innych miejscach niż kopalnie dwarfów... Czasem jesteście tacy żałośni. Do autora: we wszystkich jaskiniach na 1 i 2 piętrze znajdziesz dwarfy, roty i pare ps, niżej zaczynają się soldy (nie licząc 1 kopalni), a dalej już soldy i guardy.

maciek_92
26-12-2006, 17:07
@do czepialskich

Jakbyście nie zauważyli mu nie chodzi o zwykłe dwarfy tylko soldki i guardy, a po za tym jest knightem. Więc z czego tu się śmiać?? Sam nawet na 40 lvl często siedziałem na guarkach a knightów tonawet 80+ widziałem na kopalniach. :evul:

Sorry za Offtop

ZeboslawCalmera
26-12-2006, 17:26
@do czepialskich

Jakbyście nie zauważyli mu nie chodzi o zwykłe dwarfy tylko soldki i guardy, a po za tym jest knightem. Więc z czego tu się śmiać?? Sam nawet na 40 lvl często siedziałem na guarkach a knightów tonawet 80+ widziałem na kopalniach. :evul:

Sorry za Offtop

Teraz zrobił edita i dopisał, że chodzi mu o soldy czy guardy...:);)

@down Skończmy to bo doprowadzimy do jakiegoś konfliktu. Święta są a my tu świrujemy :);) .
DO ZAMKNIĘCIA

BobbyX
26-12-2006, 17:32
Teraz zrobił edita i dopisał, że chodzi mu o soldy czy guardy...:);)

A sam niedawno się śmiałeś z kąd mam postać. Czy kupiłem na Allegro czy na Ebayu? NIe odwracaj kota ogonem. To wogóle nic nie wniosło do tematu, który i tak jest do zamknięcia.