Pokaż pełną wersje : Wasze IQ
Moje na 15 to chyba dobre, a wasze??
http://republika.pl/jeditibia/opa.jpg
ja nie skonczylem 13 lat a mam 77 nie zrobilem screena :/
OMG ponizej stu to ponizej sredniej 8o
ja licze na powyzej 130 ;)
Ja niezdazylem sprawdzic bo mi net padal co chwile albo hodzil żółwim tepem i niedalo sie........... niech ktos napisze do cipow aby zrobili test sprawdzajacy IQ tibijskiego swiata np pytania o tibi :) :] :D :D
chiquito83
19-10-2003, 21:31
chlip mi wyszlo 113 a kiedys jak robilem to wyszlo 123... glupieje chyba od tibii :)
Mi wyszlo 116 i jestem rozczarowany , ale tan przelicznik ze najmlodsi sa najmadzejsi jest glupi i uwazam ze moje IQ jest wyzsze X(
Main Vegeta
19-10-2003, 21:47
Ja mam 14 lat i mam 134 to niezly ze mnie mozgowiec ale ja sie sam zdziwilem hehehe!Nie puszczam kitu serio!
Moje IQ też jest wyższe, ale czas na pytania był zakrótki albo orazków nie było widać :(
mam 14 lat i 105 IQ:D:D:D:D:D
15 lat - 105 IQ
za mało.
teraz wyszło, że jestem debilem.
szklannka
20-10-2003, 09:14
IQ 113... totalna zalamka, wychodzi na to, ze w ciagu dwoch lat zglupialam totalnie ( jak bylam mlodsza i robilam test z MENS-y wyszlo mi 125, a to bylo 2 lata temu =)) wole zalozyc, ze ten test jest oszukany i ze jestem madrzejsza ( trzeba sie dowartosciowac =P) ;)
test ten oczywiscie niezbyt oddaje prawdy
pytania niektore sa nielogiczne [np slowo znaczace to samo co TEZA to niby TWIERDZENIE :P ]
wyniki nie sa miarodajne a czas ladowania obrazkow jest zbyt dlugi
tresc niektorych zadan byla zbyt dluga zeby miec czas na zastanowienie sie i podanie odpowiedzi
czas na niektore zadania + sposob pomieszania ich [np. te pamieciowe gdy ni stad ni z owad wyskoczylo pytanie "ktora informacja nie jest falszywa" gdy w miedzyczasie wszystki poprzednie byly "ktora jest falszywa"]
niektore obrazki byly nieczytelne
a juz szukanie czym sie roznia 4 obrazki bylo zupelnie bez sensu [przewaznie byla to jakas kreska 2 milimetrowej dlugosci]
a tak pozatym to wyszlo mi ze moje IQ wynosi 103 :(
i ja sie zastanawiam jak to mozliwe ze przez osiem klas podstawowki mialem srednia w granicach lub powyzej 5.0 a przez 3 klasy liceu moja srednia wynosila okolo 4.5
to napewno nie jest zasluga samej wiedzy [a na sprawdzianach nie sciagam!!] wiec nie zgadzam sie z moim wynikiem
bravewarrior
20-10-2003, 16:22
tak.. ten test NAPEWNO nie podaje prawdziwego IQ....
mi wyszlo 111 (15 latek mam)
http://zaglada09.w.interia.pl/iq%20plx%20!!!.JPG
StFu
ej ten post powinien znalezdz sie w dziale real a nie na inne... ja zwalilem bo chcialem zobaczyc jeszcze ile pytazn zostalo ... napisalem 50 okolo SHIIT jutro se napisze i powiem wam jaki jestem mądry
grzesiek no ile? 60? 70? po przecinku oczywiscie czyli 0.70 ;] w najlepszym przypadkq
124.
Na obrazkach, oprócz tego z pingwinami nie widziałem różnic, zwłaszcza, że załadowały mi sie mniej więcej po upływie połowy czasu na odpowiedź. Nie przejmujcie się wynikami. Ten test w mojej opinii nie był miarodajny. Presja czasu i opóźnienie jakie daje łącze internetowe w załadowaniu pytań zrobiło swoje. Rozwalenie caego testu powinno być limitowane czasem, a nie rozwiązanie poszczególnych zadań. Zwłaszcza w wypadku braku synchronizacji upływu czasu na rozwiązanie z faktycznym czasem prezentacji treści :) .
mam 16 lat a 98 IQ <- głąb jestem tylko 47 z 65 zadań dobrze :(
14 lat 98 IQ, dwa obrazki zbyt poźno się wczytały ale oczywiście to nie jest wytłumaczenie.
Kosteusz
21-10-2003, 20:16
a tak pozatym to wyszlo mi ze moje IQ wynosi 103
i ja sie zastanawiam jak to mozliwe ze przez osiem klas podstawowki mialem srednia w granicach lub powyzej 5.0 a przez 3 klasy liceu moja srednia wynosila okolo 4.5
to napewno nie jest zasluga samej wiedzy [a na sprawdzianach nie sciagam!!] wiec nie zgadzam sie z moim wynikiem
moze dla tego ten test nazywa sie "test na inteligencje" , a nie "test na wiedze" po prostu kujon jestes i tyle dlatego miales tak wysoka srednia...
ja mam 16 lat i 100 IQ mi wyszlo, a to tylko dlatego, ze kiedy zaznaczzalem odpowiedz zmienialo sie pytanie...
Lord piccolo
21-10-2003, 21:54
mam 13 lat i wyszło mi 116 IQ
1. 124
2. Co do szkoły to ukończyłem ją trochę dawno ale wydaje mi się, że takie przedmioty jak matematyka wymagały odrobiny inteligencji ale były i chyba nadal są takie przedmioty jak historia, biologia, języki obce, geografia i kilka innych, gdzie nie jest tak ważna inteligencja jak systematyczna praca :)
3. Czy ktoś ogladał wypowiedzi w studio? Pan z Mensy stwierdził, że żeby się dostać do Mensy trzeba uzyskać IQ = 148, podczas, gdy maksymalny wynik mógł wynieść 145. Wynika z tego, że albo istnieje kilka różnych skal oceny inteligencji lub ten test był niedorobiony :)
18 lat 121 iq :P fajnie ze obrazki ladowaly sie jak na liczniku bylo pol lub 3/4 paska :P
Kazdy kto rozwiazywal to z moich znajomych to wczesniej wychodzilo mu 10-15 wiecej, wiec dodajcie sobie to i bedzie QL. U mnie wyszlo 115 chociaz rok temu bylo 132 na innym tescie a 9 lat temu 122.
Mam 20 lat i wyszedl mi 124 ale trzeba troche odjac bo pamietalem pare odpowiediz z telewizji.
Ostatecznie to moj wynik to 118 +/- 2
wyszlo mi 108 ale obrazki sie ladowaly bardzo pozno pozatym malo miarodajny wynik bo robilem juz wiele testow i moje IQ wynosilo srednio 120-135 ... lat 23
Ja mam 16 lat i iq 118. Nie jest źle! Będzie czas- siła w nas!
POZDrawIAm
Oryginalnie dodany przez Kosteusz
a tak pozatym to wyszlo mi ze moje IQ wynosi 103
moze dla tego ten test nazywa sie "test na inteligencje" , a nie "test na wiedze" po prostu kujon jestes i tyle dlatego miales tak wysoka srednia...
ja mam 16 lat i 100 IQ mi wyszlo, a to tylko dlatego, ze kiedy zaznaczzalem odpowiedz zmienialo sie pytanie...
hmmm... nie wiem czy mozna nazwac mnie kujonem...
tygodniowo na nauke poswiecam gora 1,5 godziny [no teraz troche wiecej bo matura za pasem]
znam tez swoje mozliwosci i robilem wczesniej testy na inteligencje, wiec wiem ze ten test nie byl miarodajny.
a wracajac do szkoly:
pomysl: jakby czlowiek mial nie wiem jak duzom wiedze ale nie kojarzyl faktow i nie potrafil wyciagac ze swojej wiedzy wnioskow [za co odpowiada inteligencja] to osiagnolby srednia max. 3.5
hehe ja mam 12 lat 105 IQ a te wszystkie roznice miedzy obrazkami mi sie wogole nie wlanczaly :( chamsto :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.