Pokaż pełną wersje : Next battle <201ek die> Furora
Niebede sie rozpisywal ;p look & comment
http://www.speedyshare.com/319618597.html
Jak komus nidziala link czy cos tu macie next
http://www2.speedyshare.com/data/319618597/1333647/69029685/kurwalol.rec
odrazu zacznie sciagac.
no w ostatecznosci to \/
http://rapidshare.com/files/9012754/kurwalol.rec.html
HAIL.
Już nie trzeba, wlasnie ten 1 link mi niedziala :) zato 2 good . thx
Rudolf303
26-12-2006, 15:24
repost plx nie chce mi sie czekac 4 min ;/
~~~Dla pewnosci~~
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
F-Secure Anti-Virus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing
~~Spoko~~
Icha Narescie ta K***e zabili....Mysle ze dobrze sie stalo8o
Filmik Ladny :):)
Hellraiser
26-12-2006, 15:27
Czekałem 4 minuty i,..
File uploaded from IP address 83.19.80.146 (Poland)
Buła,..
Rehost It ! Please,..
Jak Imagram Taifunowi
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam
and by Zwidek
Tak Taifun Imagramowi :D
Dec 26 2006, 14:44:57 CET Killed at Level 201 by Ymy
and by Fenix'Gru
Icha Narescie ta K***e zabili....Mysle ze dobrze sie stalo
Koleś chyba nie grałeś na furora zbyt dlugo :)
Powiem tyle Katrila & Imargam to są dobzi gracze !! Taif to lama która próbuje kazdego wykorzystac !! Nie potrafi grac, ale cuz tez byscie grali cale dnie jak byście mieli takiego ryja !!
Powodzenia Vision !! Duskiness go hell !!
morthifer
26-12-2006, 15:37
Your URL is no more valid. Please visit original URL to download. Make sure to enable cookies in your browser! It's also possible that your country has been blacklisted entirely (because of many illegal uploads)
He He He, daj ktos rehosta
Oba linki nie dzialaja.
Prosilbym o rehosta jesli mozna.
Z gory thx.
@yz0
Ty za rehost \.../_ ';..;' _\.../.
Hellraiser
26-12-2006, 15:41
Yeah, musialem recznie,.. zapisz element doecelowy, i nie musialem czekac :P
Drugi raz,..
Rehost plxxx bo 2 linki mi niedzialja
Capality
26-12-2006, 15:44
Mi w ogole film nie dziala
http://rapidshare.com/files/9012415/kurwalol.rec.html
http://rapidshare.com/files/9014462/kurwalol.rec.html
prosze o to rehost.
Zaraz wrzucę na tibiacams
Przewinąć do 45 minuty,polecam.
Zrehostujcie ten filmik na tibiacams. Z góry dzienki
Z filmiku można się dowiedzieć kto jest wg. członków Dusk noobem w ich gildiii :D :D :D :D :D :D :D
rendevar
26-12-2006, 16:35
Imargam taki cwaniak jeba,ny
16:33 Imargam [201]: SZKODA ZE EXPA ZA WAS NIEMA:(((
chodzi klnie i mysli ze jest fajny ,teraz go zgasili przynajmniej...
Michalinho
26-12-2006, 16:40
Dobrze Duskinnes! Zabić jeszcze więcej ich!
Hail Taifun!
A ja jestem całym sercem za Vision.Oni cały czas pokazują klasę (pod wzdlędem pvp) w tej wojnie.Imargam tez.Przecież mógł zostac w Duskiness a jednak przyłaczył sie do Vision razem z Zwidkiem.Ciekawe jak to bedzie dalej wygladało.
HAIl visiON!!
Pall_Mall
26-12-2006, 16:49
Imargam taki cwaniak jeba,ny
16:33 Imargam [201]: SZKODA ZE EXPA ZA WAS NIEMA:(((
chodzi klnie i mysli ze jest fajny ,teraz go zgasili przynajmniej...
Bo on moze on pokazał juz w tej wojnie klase,taktyke no i ze mysli zobacz jak padł jak Taifun a jak Ima~`
Taifun padł przez głupote bo władował sie w trapa a ima nie miał innego wyjsca został bo miał pz;)
Heh jedyne co mi się podobało to pvp Katrili. A duskiness n/c 0 zgrania 3 typów w ten sam sposób ginie
twoja stara sie chyba ***** noacmi a twoj stary nie ma kogo dymac i ciebie jebie w dupe dlatego masz tak napierdolone w bani , daj swoja fotke molu komputerowy, jebany komputerowiec sie znalazl tak btw. pewnie twoja pierwsza randka (huj wie czy z dziewczyna) byla umuwiona przez komputer i spedzona przy komputerze wiec nie obrazaj innych
i wylacz ta piekielna machine (czyt. komputer)
Po 1. Mueeheheheeheeheheheheheeheheeehe
Po 2. Muhhheheheeeheeeeeeeheehhehehe
I po 3. Muehehehehehehehehehehehe
No nareście ten jebnięty chuj padł.;] Masakra ile można buło czekać.
Dobrze im tak. :D
Tajfun gogo 300lvl.
P.S.
Imargam ma na tibia.com ... Imargam 1:0 Taifun Devilry. Lol jak zabił tajfuna to odrazu zmienił, a jak sam chuj padł to nie łaska.-.- Jak mnie on w*****a debil, chodz ten hmm... jak ten idiota drugi był... Zwidak, Zwidek czy jak tam ten gej jebnięty się zwie też jakiś jebnięty.
Co oni myśla, że jak tajfuna zajebali to kozaki są? 15+ typa na 1-.-... nice noobs. Zabili Tajfuna i hmm.... liczyli na to, że on nic nie będzie robić???
Jeszcze raz Tajfun gogo 300lvl bądz kozak i pokarz im kto rządzi.
Lol. Człowieku z dupy ty się wziołeś? Ja nie wiem jak można być po stronie tych przypierdolonych downów, może mi ktoś to wyjaśnić?
Na koniec.
Muehehehehehheheheheheeheheheeheheheheheehheeeeehh muhahahaahhaahahahahahahaaha.
Imargam s*******aj to domu i zabiesz tą swoją jebniętą gildie... nikt Cie nie kocha.
Imargam Mama Cię nie kocha, a Stary tylko w nocy.:] Przyznaj, że to prawda. mueheehehehee
e... Czym wy się tak podniecacie? To tylko gra, dzieci.
Krystek.W
26-12-2006, 17:18
e... Czym wy się tak podniecacie? To tylko gra, dzieci.
Gra nie gra..... wiele osób sporo czasu spędziło nad nią.
Olejarzysty
26-12-2006, 17:20
Imargam i kto tu teraz leży :D ? noob poleciał na sklejke
Taifun mógł powiedziec "teraz ty lezysz kurwo" xD
Tajfun gogo 300lvl.
P.S.
Imargam ma na tibia.com ... Imargam 1:0 Taifun Devilry. Lol jak zabił tajfuna to odrazu zmienił, a jak sam chuj padł to nie łaska.-.- Jak mnie on w*****a debil, chodz ten hmm... jak ten idiota drugi był... Zwidak, Zwidek czy jak tam ten gej jebnięty się zwie też jakiś jebnięty.
Co oni myśla, że jak tajfuna zajebali to kozaki są? 15+ typa na 1-.-... nice noobs. Zabili Tajfuna i hmm.... liczyli na to, że on nic nie będzie robić???
Lol. Człowieku z dupy ty się wziołeś? Ja nie wiem jak można być po stronie tych przypierdolonych downów, może mi ktoś to wyjaśnić?
Na koniec.
Muehehehehehheheheheheeheheheeheheheheheehheeeeehh muhahahaahhaahahahahahahaaha.
Imargam s*******aj to domu i zabiesz tą swoją jebniętą gildie... nikt Cie nie kocha.
Imargam Mama Cię nie kocha, a Stary tylko w nocy.:] Przyznaj, że to prawda. mueheehehehee
co za kretyn takim jak ty tutaj mowimy WON
Medivh Shady
26-12-2006, 17:21
@Krystek.W
z twojej wypowiedzi widać jaki jesteś niedorozwinięty jeszcze.
A co do wojny , na każdym filmiku z wojny widać że duskiness nie posiada nic pvp , za każdym razem padają jak nooby , a taifun hm... on tylko chyba expić potrafi bo z prowadzeniem wojny to ma problemy ( na filmiku stal jak kolek za typem i pisal jedynie pasy na gc ).
Imargam padł bo poświęcił się aby reszta gildi mogła dać spokojnie loga , szkoda
że zwidek nie zdążył się wylogować ale coż wojna ;P , Moim typem dalej jest Vision bo pokazują klasę a nie to co Duskiness.
Imargam ma na tibia.com ... Imargam 1:0 Taifun Devilry. Lol jak zabił tajfuna to odrazu zmienił, a jak sam chuj padł to nie łaska.-.
and by Fenix'Gru
Gdzie masz napisane Killed by Taifun Devilry? he?
Anvortis
26-12-2006, 17:48
and by Fenix'Gru
Gdzie masz napisane Killed by Taifun Devilry? he?
Zobacz ile Taifun w niego SD'kow wsadzil. Ehh, zacytowal bym sobie Imargama, ale dostane warna, wiec trzeba ocenzurowac "LEZYSZ KUR**" ..... :P
Ja tam nie widze roznicy w padnieciu Taifuna i Imargama, oboje traped i tyle.
Filmik pokazuje, ze 3000+ zycia, to nie powod do kozaczenia i wyzywania ludzi, jakby byl lepszy ......mysle, ze te jego wywyzszanie sie jest spowodowane niepowodzeniami w realnym zyciu :P
17:20 Imargam [201]: Taifun chodz :* --> no to przyszedl :)
Imargam dostal combo od 20 ludzi z czego tu sie cieszyc? a ludzie wrocili do Duskiness jak pieski : < i tak tajfun jestes ciota i nic tego nie zmieni zjebany w dupe sharerze:baby:
Taifun mógł powiedziec "teraz ty lezysz kurwo" xD
Tajfun gogo 300lvl.
P.S.
Na koniec.
OMG....On jak padł to chyba przeżyłes swój pierwszy orgazm.
moglby mi ktos dac link do tibiacam?
z gory thx
Rav Othersider
26-12-2006, 18:12
18:10 Zwidek [139]: TAIF JESTES OKRUTNY KARASZ IMARGAMA Z SD ! SA SWIETA PRZECIEZ.. TRZEBA BYC DOBRYM !
Muahahaha!
18:10 Karah Jaka [7]: PETRO ZROBILA CI MAM SNIADANIE BO BLADO WYGLADASZ XD
Muahahahaha!
Ludzie z Furora to tacy żartownisie ;).
Duskiness dlaczego ta Gildia ma takie słabe pvp... Sam nie wiem mają więcej graczy niż Vision a dają sobie tak wmłucić... Fuxem rozwalili Imargama, Katrile itp... Naprawde najbardziej żal mi Fenixa nie moge go opisać w ogóle on się boi stracić leveli i stoi jak "KRETYN" jak Katrila sobie biega pod nim ahh... Jak widze coś takiego to mnie wielkie nerwy ponoszą a reszta gildi nie lepsza. Oj marne pvp chłopczyki oraz zero zgrania :baby: :D
PanKracy
26-12-2006, 18:16
18:10 Zwidek [139]: WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY !
18:10 Kolek el'Baq [127]: MIESZKASZ NA ULICY O.O?
18:11 Draverik [120]: jak tam Taifun matka w koryto dala na swieta?
18:12 Zwidek [139]: MAGRAMI WRACA PODOBNO ! CHYBA IDZIE ZNOWU PASC :( TAIF IDZ WYSLIJ SIANKO NA BLESSY
LMFAO!!!!!! :D :D :D
cos nie dziala jakis blad kur..
18:35 Magrami [148]: jestesmy nobami
18:35 Magrami [148]: zal
Wkoncu sie sku%#*^# doigral...
kur.. zrobci cos z tym bo cos sie jeb..
blad jak dochodza do goblin cave...
Powiem tyle Katrila & Imargam to są dobzi gracze !! Taif to lama która próbuje kazdego wykorzystac !! Nie potrafi grac, ale cuz tez byscie grali cale dnie jak byście mieli takiego ryja !!
muhehehe chyba za dużo się naooglądałeś bajek że dobra zawsze wygrywa :) ja powiem tak :
Niech wygra najlepszy :>
..::QRAS::..
26-12-2006, 19:10
coz jak by bylo glosowanie kto lepszy to postawil bym obecnie na gildie Ima~ poniewaz maja owiele lepsze zgranie niz ta gildia w ktorej jest ten co nagrywa...jak oni sie bali to az ciezko wyrazic slowami...
PanKracy
26-12-2006, 19:15
Jakby ci z Vision posiedzieli tam jeszcze ze 2 godziny w tej norze to by wszystkich z Duskiness wyrzneli. Nawet na otsach jest lepsze zgranie (nie chodzi mi tutaj o to ze na otsie wisi to komus czy padnie czy przezyje, ale z taka przewaga to jest poprostu smieszne). Wogole jakies dupne te Duski.
Xerizzezo
26-12-2006, 19:45
lol Najwazniejsze zeby taifun przegonil tego brazyla obiliviona i zeby najlepszym graczem tibi byl polak, a ten ciec imargam to sie w ogole nienadaje jak on sie prezentuje.
Wy wszyscy byscie kurwa tam wszystko zrobili najlepiej to juz wiemy ale looknac ze Vision byl w 4 lepszej sytlacji to nikt nie zauwazyl. Niech sie schowaja do domu a nie... Nara
ja bym tego imagrama zrookowal za te jego teksty...
Jucha Furora
26-12-2006, 19:53
Aff.
Predzej czy pozniej musialo sie to zdarzyc.
Wiadome ,że Taifun Devilry szukał zemsty.
Aczkolwiek każdy ma sobie coś do zarzucenia...
Taifunowi Wykorzystuje ludzi...ale jak oni od niego nie odchodzą znaczy że albo się boją taifuna lub są lizidupkami.
Jeszcze przed tym jak duskiness dołączyło do Abberiato* Taifun bił poszczgólnych graczy Vision.
Kiedyś Taifuna/ów lubiłem ale teraz jakby się poczuli pewniej az zabardzo...
Jestem za Vision potrafia się podniesc z praktycznie każdej sytuacji..
Pozdrawiam.
lol Najwazniejsze zeby taifun przegonil tego brazyla obiliviona i zeby najlepszym graczem tibi byl polak, a ten ciec imargam to sie w ogole nienadaje jak on sie prezentuje.
Wy wszyscy byscie kurwa tam wszystko zrobili najlepiej to juz wiemy ale looknac ze Vision byl w 4 lepszej sytlacji to nikt nie zauwazyl. Niech sie schowaja do domu a nie... Nara
ja bym tego imagrama zrookowal za te jego teksty...
Ale ty jestes wiesniak n/c =D
Vision bardzo dobrze sobie poradzilo w tej sytuacji. Imargam i zwidek wcale ni emusieli padac, poswiecili siebie zeby dac sie wylogowac kumplom (next time zrobi to ktos inny) zreszta widac jak daja swoj eqwip dla reszty teamu.
i sie teraz nie spuszczajcie ze wkoncu imargam padl etc. we 2 na 20 - zupelnie bez szans. a nie tak jak wasz idol Taifun sam sie wjebal w trapa i go bilo praktycznie 4 kolesi. zreszta 99% z was by sie nigdy tak nie poswiecilo jak zwidek i ima~~. tylko lepiej zeby caly team wysiekli zeby kazdy padl a nie aby 2 (bo po co ja?)
Film dobry
pozdr.
Maniek(ChB)
26-12-2006, 20:22
Gdyby nie dead Katrili dużo by Dusk~ jeszcze padło. Niestety padła i skończyło się to śmiercią Imargama i Zwidka. Gre Dusk~ oceniam na 0, a Vision 5+. Myśle, że Vi~ jeszcze dużo pokaże podczas tej wojny, pokona Taifuna i te jego całe Dusk~.
I takie jedno małe pytanie co się stało z Aberratio, że połowa ludzi tej gildi ma protektorstwo przez Imargama czy Zwidka? A była ona przeciw Vi~...
Golempol
26-12-2006, 20:25
@2 up
Niezły jestes przegranych oceniasz na 5 a wygranych na 0 lol...
Aff duskiness okolo 7 razy moglo trapnac imargama ale nieee oni sie bali. W pewnym momencie gdy trapneli imargama nikt niestrzelal a fenix sie tylko mwallami odgradzal. Imargam stal 2 kratki przed tajfunem a co na to tajfun stoji jak jakis zjeb i czeka az mu sie znudzi. Sdkiem niewalnie ale za to stracil pare bp na bezsensowne strzelanie z gfb. margami tez inteligentny chyba nietrudno wpasc na to ze ich tam jest wiecej i ze chca go trapnac? Vision tez sie niepopisalo ich pomysl od poczotku byl skazany na porazke przeciez z tamtond niema ucieczki duskiness wybijali by pojedynczo kazdego az zostal by tylko on i tak sie stalo gdyby vision wybralo inne miejsce zapewne by wygrali.
Ahh i te denny okrzyki vision, az mi sie zal zrobilo ze tak potezna gildia ma w swoich szeregach takie dzieciaki
@3DOWN
Ludzie czy wy normalni przepraszam jestescie? Jak vision moglo pokazac klase skoro przegrało? no chyba ze to jakis gleboki sarkazm był
Maniek(ChB)
26-12-2006, 20:30
Gdyby nie jeden głupi błąd Vi~ dłużej by wytrzymało i by narobiło więcej szkód niezgranym Dusk~, którzy niczym się nie popisali w tej kacji. Vi~ pokazało by dużo więcej umiejętnosci pvp oraz zgrania niż Dusk~.
eloelo520
26-12-2006, 20:31
Gdyby nie jeden głupi błąd Vi~ dłużej by wytrzymało i by narobiło więcej szkud niezgranym Dusk~, ktorzy niczym się nie popisali w tej kacji. Vi~ pokazało dużo wiecej umiejętnosci pvp oraz zgrania niż Dusk~.
naprawde nie chce ci sie napisac "Vision"? btw mozilla chyba poprawia orty, nie?
Jak zwykle Vision pokazalo klase, a ich przeciwnicy jak zwykle niezgrani ^^
Hail Vision _/
Maniek(ChB)
26-12-2006, 20:37
naprawde nie chce ci sie napisac "Vision"? btw mozilla chyba poprawia orty, nie?
Hmm... nie niechce mi się. Patrz na siebie... tobie nie chce się pisać słów "błędy ortograficzne". A ze błędy ortograficzne moge tylko i wyłącznie przeproić jeżeli jakie kolwiek są, a mogą być.
Najlepszy jest moment na końcu Imargam zostaje sam i jeszcze nie mogli pożądnych hitów w niego władować a był otoczony przez całe Dusk... sądzę , że Ima nie chciał marnować runh i się przestał uhać bo wiedział , że i tak zginie...Po za tym irytuje mnie to jak ktoś pisze , że Dusk albo Vision powinno wylecieć z serwa chociaż , że nie wie co się na tym popapranym serwie wyprawia... i która gildia więcej szkód wyrządziła.
Aurelius
26-12-2006, 20:44
Jak Imagram Taifunowi
and by Zwidek
Tak Taifun Imagramowi :D
and by Fenix'Gru
Widzisz gdzies tutaj "by Taifun Devilry" :D ??
A ja jestem całym sercem za Vision.Oni cały czas pokazują klasę (pod wzdlędem pvp) w tej wojnie.Imargam tez.Przecież mógł zostac w Duskiness a jednak przyłaczył sie do Vision razem z Zwidkiem.Ciekawe jak to bedzie dalej wygladało.
HAIl visiON!!
Ja jestem tego samego zdania, chcialbym zeby wiecej ludzi zrozumialo co ich czeka na serwie jak Duskiness wygra...Moze wtedy by sie poprzylaczali do Vision tak by mogli spokojnie toczyc Open Battle i nie przejmowac sie tym ze jest ich tak malo :/
To co oni pokazuja to jest przyklad swietnego zgrania, tamci chociaz jest ich wiecej to i tak sie cofali...
Najlepszy moment w tym filmie:
"18:04 Patriarh'Gru [107]: pohuj s********cie"
Dec 26 2006, 13:32:42 CET Killed at Level 107 by Katrila and by Barles Karste
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Imargam i kto tu teraz leży :D ? noob poleciał na sklejke
Olej rozumiem ze odwolujesz sie do tego co Imargam napisal do Taifuna"Lezysz kur**" , tyle ze taifun wolal spalac mane na Imargamie z Exori vis, i padl przez wlasna glupote ladujac dupsko w trapa, a Imargam padl bo nie mial wyjsca -.-
Ja tam nie widze roznicy w padnieciu Taifuna i Imargama, oboje traped i tyle.
Nie widzisz roznicy ?? Powiedz mi czy ty jestes slepy czy co ?? Tak jak juz napisalem, Taifun wolal sobie walic w Imargama z Exori Vis i przez glupote Imargam popchal go w miejsce gdzie nie mial szans przezyc a Imargam nie dal sie trapnac po prostu nie zdazyl sie wylogowac....
Widzisz roznice czy mam Ci to rozrysowac ??
Wiadome ,że Taifun Devilry szukał zemsty.
On by sobie lepiej poszukal jakas "Siostre Ze Szpitala" co by mu kroplowke ze schabowymi wymieniala bo stara juz pewnie nie nadarza...
Ahh i te denny okrzyki vision, az mi sie zal zrobilo ze tak potezna gildia ma w swoich szeregach takie dzieciaki
Dzieciaki ?? Czlowieku a ile Taifun'ki maja lat ? 13 z tego co wiem ??
Ja sie zastanawiam kiedy on/oni podotykaja jakis rl cyców:baby:
A co do okrzykow:
20:11 Jixxufi: hahahaha
20:11 Yakapushi Mastah: AHAHA
20:11 Wampir Nitu'sho: HAHAHAH
20:11 Caltus: YEA
20:11 Has'ek: xD
20:11 Caltus: HAHA
20:11 Jedi Powel: HAHAHA
20:11 Magrami: XDD
20:11 Apff: huahhahahaha
20:11 Ymy: KURWAAAA
20:11 Sivin: HGAGAAGAGAGAGAGAHAHAHAHa
20:11 Jixxufi: HAHAHAHA
20:11 Ymy: 1
20:11 Apff: yeee
20:39 Sanyol: HAHAHAH
20:39 Wampir Nitu'sho: 14:45 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE IMARGAM. HE WAS KILLED BY FENIX'GRU.
20:39 Neanon: HUAHUAHAUHAUHAUAHUAHUAHAUHAUAHUAHAUHAUA IMARGAM OWN3D!!
Ehh jak widac w tym i w poprzednich filmach, to Vision ma wspaniale zgranie, to oni zabili 280 MS, to oni maja dobre pvp, to oni sprawiaja ze nawet przy tak liczniejszym i silniejszym wrogu ich przeciwnicy sie boja, jedyne czego oni nie maja to wystarczajacej ilosci graczy by stanac do open battle -.-
:evul: Tyle:evul:
Pan i Wladca
26-12-2006, 20:49
Jak Imagram Taifunowi
and by Zwidek
Tak Taifun Imagramowi
and by Fenix'Gru
widać, że dzieci, hahaha
@up
jeszcze kurwa o tym ksiąke napisz....
Wogule dziwne zeczy sie porobily na tej Furorze...
Przecierz Imargam i Taifun to byli kumple razem na Demki chodzili i wogule...
A teraz to ze kurwa 1 osobie na servie odechcialo sie grac i zucila haslo ze niszczy tego serva to juz all musieli za nia pujsc (mowie o Katrila).:(
Druga sprawa jest taka ze ten Taifun macie racje jest jakis drentwy..:D ,
zamiast siekac z tego Sd albo chociarz pomoc to on stoi jak ten nóóp i patrzy co sie wydarzy...
Po trzecie czy po obejrzeniu tego filmu nie nachodzi was mysl ze Zwidek i Imargam poswiecili sie zeby polowa mogla dac loga?:]
Dark Sorcer
26-12-2006, 20:52
Taifun zabije nawet najlepszego kolege z rela zabije ...Dla kasy w tibi
Ja jestem za Vision bo widzę jak oni grają, teraźniejsze dusk już nie gra tak jak były wojny dusk vs. sunblade... może być i tak ,że będzie pokój a vision i dusk się połączą... jak pamiętam już coś podobnego było...
@2up
Też to zauważyłem... zauważcie , że ima poświęcił swój 200 lvl dla kumpli którzy mieli nawet 80 lvli miej od niego...
Hail Vision
Co tu sie rozpisywac...;)
Prawda jest 1 i kazdy ja widzi...Taifun juz nie ma takiego pvp jak mial kiedys..ze np. biegl szybko przed kgos i trafial ue na 1 kratce w kogos...:)
Imargam wie o tym i dobrze to wykozystuje....polowa furory dlatego sie sieka nawzajem bo wiedza ze na tym servie nie ma przyszlosci...po co zbijac 50 lvl jak zaraz Vision albo jakis inny nawet z Duss Cie roz****i w czasie expa :(
Boozy'woozy
26-12-2006, 21:10
to pozniej dostanie od niego wpierdol bo taifun do silnych sie chyba nie zalicza
a Ima taki cwaniaczek byl jak za pleckami stalo mu 20 typa ... po takich tekstach co walil kiedys do Taifuna i po tym dedzie powinien w ogole zrezygnowac bo tylko wzbudza smiech :/
Aaaa kur**, ale sztuka zabić 280 MS'a bez many, healerów przeciwko 10 osobom w trapie :D
Ile on ma HP? 1500? No wlasnie.
A ile Imargam? 3k+? W kazdym razie z 2x wiecej.
Wiec blagam was, nie pierniczcie, że to Vision zabiło 280msa.. bo w takich warunkach, jakie podałem, to nie sztuka.
btw, taifun teraz jest best fragger na wojnie;] na zwidku frag jako 2gi, w ima naj dmg... pwn.
ahauhuauha, duskiness dolaczylo sie do aberattio do wojny, bo imagram - dobry friend taifa zabił frienda taifuna - caponqa, wiec blagam, morda w kubel, jesli nie wiesz o co chodzi.
Pawellek92
26-12-2006, 21:21
Ja tam początkujący jestem ale widziałem jak ten cały Taifun Devilry padł i się cieszę ,że ten Imargam (czy jak mu tam) padł !!!
ty chyba głupi jesteś.... Imargam zdradza kumpla za kumplem i później sie podnieca jaki on jest Boss.... do 200 lvl jakoś mu nie przeszkadzało że lizał dupsko Taifunowi.... JAk to było : "PADAJ KUR*o"
@up
Ty głupi jesteś, Imargam nie zdradza kumpli a pozatym zawsze był lojalny wobec Katrili swojego Best friend więc go wspomógł. Nie grasz na furorze to co ty możesz wiedzieć kto kogo zdradza?(Telenowelą wenezuelską zawiało xD)
Pan i Wladca
26-12-2006, 21:56
Ja bym proponowal zamknąć temat, albo usunac większość tych zrytych wypowiedzi. Ludzie zastanowcie sie 3x zanim cos napiszecie ....
@2 up
Niezły jestes przegranych oceniasz na 5 a wygranych na 0 lol...
Aff duskiness okolo 7 razy moglo trapnac imargama ale nieee oni sie bali. W pewnym momencie gdy trapneli imargama nikt niestrzelal a fenix sie tylko mwallami odgradzal. Imargam stal 2 kratki przed tajfunem a co na to tajfun stoji jak jakis zjeb i czeka az mu sie znudzi. Sdkiem niewalnie ale za to stracil pare bp na bezsensowne strzelanie z gfb. margami tez inteligentny chyba nietrudno wpasc na to ze ich tam jest wiecej i ze chca go trapnac? Vision tez sie niepopisalo ich pomysl od poczotku byl skazany na porazke przeciez z tamtond niema ucieczki duskiness wybijali by pojedynczo kazdego az zostal by tylko on i tak sie stalo gdyby vision wybralo inne miejsce zapewne by wygrali.
@3DOWN
Ludzie czy wy normalni przepraszam jestescie? Jak vision moglo pokazac klase skoro przegrało? no chyba ze to jakis gleboki sarkazm był
widac jak sie na tibii znasz
w ogole nie wiem co wy tutaj mowicie o poswieceniu sie zwidka i imiego. bylo widac ze zwidek i ima czekali az zniknie im pz, wtedy by sie wylogowali. fenix to jakas pizda ktora boi sie pasc, mial super okazje zeby trapnac 4 członkow vision, lub samego imargama i katrile. clutos (czy jakos tak) nic nie robił, tylko krzyczal "COFKA!! KURWA COFKA!! COFKA!!". taifun widac gówno wie o pvp, same napieprzan.ie sdkami, myslał ze z czipsem wszystkich rozwali.
..::QRAS::..
26-12-2006, 22:06
niewiem po co niektorzy prubuja usprawiedliwiac a to tajfuna a to ima co wam to da i tak pewnie oboje na te forum nie wchodza bo sa zajeci gra...
Anvortis
26-12-2006, 22:12
Widzisz gdzies tutaj "by Taifun Devilry" :D ??
Ja jestem tego samego zdania, chcialbym zeby wiecej ludzi zrozumialo co ich czeka na serwie jak Duskiness wygra...Moze wtedy by sie poprzylaczali do Vision tak by mogli spokojnie toczyc Open Battle i nie przejmowac sie tym ze jest ich tak malo :/
To co oni pokazuja to jest przyklad swietnego zgrania, tamci chociaz jest ich wiecej to i tak sie cofali...
Najlepszy moment w tym filmie:
"18:04 Patriarh'Gru [107]: pohuj s********cie"
Dec 26 2006, 13:32:42 CET Killed at Level 107 by Katrila and by Barles Karste
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Olej rozumiem ze odwolujesz sie do tego co Imargam napisal do Taifuna"Lezysz kur**" , tyle ze taifun wolal spalac mane na Imargamie z Exori vis, i padl przez wlasna glupote ladujac dupsko w trapa, a Imargam padl bo nie mial wyjsca -.-
Nie widzisz roznicy ?? Powiedz mi czy ty jestes slepy czy co ?? Tak jak juz napisalem, Taifun wolal sobie walic w Imargama z Exori Vis i przez glupote Imargam popchal go w miejsce gdzie nie mial szans przezyc a Imargam nie dal sie trapnac po prostu nie zdazyl sie wylogowac....
Widzisz roznice czy mam Ci to rozrysowac ??
On by sobie lepiej poszukal jakas "Siostre Ze Szpitala" co by mu kroplowke ze schabowymi wymieniala bo stara juz pewnie nie nadarza...
Dzieciaki ?? Czlowieku a ile Taifun'ki maja lat ? 13 z tego co wiem ??
Ja sie zastanawiam kiedy on/oni podotykaja jakis rl cyców:baby:
A co do okrzykow:
20:11 Yakapushi Mastah: AHAHA
20:11 Wampir Nitu'sho: HAHAHAH
20:11 Caltus: YEA
20:11 Has'ek: xD
20:11 Caltus: HAHA
20:11 Jedi Powel: HAHAHA
20:11 Magrami: XDD
20:11 Apff: huahhahahaha
20:11 Ymy: KURWAAAA
20:11 Jixxufi: HAHAHAHA
20:11 Ymy: 1
20:11 Apff: yeee
20:39 Sanyol: HAHAHAH
20:39 Wampir Nitu'sho: 14:45 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE IMARGAM. HE WAS KILLED BY FENIX'GRU.
20:39 Neanon: HUAHUAHAUHAUHAUAHUAHUAHAUHAUAHUAHAUHAUA IMARGAM OWN3D!!
Ehh jak widac w tym i w poprzednich filmach, to Vision ma wspaniale zgranie, to oni zabili 280 MS, to oni maja dobre pvp, to oni sprawiaja ze nawet przy tak liczniejszym i silniejszym wrogu ich przeciwnicy sie boja, jedyne czego oni nie maja to wystarczajacej ilosci graczy by stanac do open battle -.-
:evul: Tyle:evul:
Cos Ci powiem .......pomysl !!!.
"Ehh jak widac w tym i w poprzednich filmach, to Vision ma wspaniale zgranie, to oni zabili 280 MS, to oni maja dobre pvp, to oni sprawiaja ze nawet przy tak liczniejszym i silniejszym wrogu ich przeciwnicy sie boja, jedyne czego oni nie maja to wystarczajacej ilosci graczy by stanac do open battle -.-"
Hmm, mysle, ze latwiej jest zabic 300 ms'a niz 200 najta ...(tak specjalnie napisalem 300)
To co z tego ze szybciej biega :]
@up
A podobno sorc jest najsilniejszą profesją...
Verticall
26-12-2006, 22:17
fajny film lecz troche dlugi, ciekawe sytuacje, dobre zgranie Vision lecz nie do konca co do tych logow.. ogulnie fajnie.. :p
Anvortis
26-12-2006, 22:19
@up
A podobno sorc jest najsilniejszą profesją...
Pod wzgledem zadawanych hitow .....porownujac hity sorka do innych profesji, to LOL ...niszczy wszystko, ale sam moze byc zniszczony szybciej niz sam niszczy innych.
Co do sorka powiem jeszcze jedno.....nie kazdy potrafi wykorzystac moc ktora posiada.
@up
Ty głupi jesteś, Imargam nie zdradza kumpli a pozatym zawsze był lojalny wobec Katrili swojego Best friend więc go wspomógł. Nie grasz na furorze to co ty możesz wiedzieć kto kogo zdradza?(Telenowelą wenezuelską zawiało xD)
skad to wiesz?? to że gram na Celescie to nie znaczy że nie moge grać na Furorze.. zajebisty palladynie Btw: Imargam jest tak lojalny jak Stalin do swoich wspólpracowników...
@up
Thx:) Gratz lvla.:)
Oczywiście, że możesz grać na furorze ale tu jest taki bajzel , że się teraz nie opłaca...
jak tu czytam te wasze posty typu :Co to za sztuka zabic 300 ms'a w trapie a 200 najta w trapie: to ci powiem.
Najt na tym lvlu ma 3k hp. sorc 1,5k tylko ze najt uha sie po 1k a sorc zawsze na full, takze szanse sa rowniutkie i dla mnei to nie ma roznicy, tymbardziej ze taifuna bilo okolo 7 osob a Imatgama okolo 15, wiec w tej sytuacji to jest to samo.
i nie walcie tekstow typu, taifun noob bo nobem nie jest wbijajac 280 lvl
i imargam noob bo nie jest nobem nabijajac 200 lvl. nikt z nich nie jest noobem roznia sie tlyko tym ze imargam potrafi wykorzystac swa moc a taifun nie zabardzo.
do wszystkich: Czas pokaze kto jest lepszy wiec n/c plx
grzysztof
26-12-2006, 23:10
Na poczatku widac Vision wszystko staranie zaaplanowalo wybierajac doskonale miejsce na ukrycie sie (widac ze planowali to wczesniej chociazby po tym ile noob charow logoowalo sie przeszkadzalo/ blokowalo duskow). Na poczatku myslalem ze uda sie sie wygrac po tym co zobaczylem jak zabijali pojedynczo przeciwnikow, glownie udawalo im sie to przez glupote duskies, ktory mieli opoznione reakcje i wachali sie czy zabic nastepnego noobka i zarabiac unjusty czy ratowac kolege. W kazdym razie na koncu sytuacja sie odwrocila o 180% i ogolnie film bardzo ale to bardzo mi sie podobal, czekam na dalszy ciag :>
Aurelius
26-12-2006, 23:27
Cos Ci powiem .......pomysl !!!.
Hmm, mysle, ze latwiej jest zabic 300 ms'a niz 200 najta ...(tak specjalnie napisalem 300)
To co z tego ze szybciej biega :]
Tak jak ktos napisal....
Knightem na 200 leczysz do 1k hp sorcem na 280 leczysz sie 2k....A pozatym chyba widac ze sam Taifun + Czipsu zabieraja mu wystarczajaco duzo by Imargam mial problemy z uhem -.-
Nieugiety
26-12-2006, 23:30
Wojna wojną, gra grą, niech sie zabijają, po to jest gra i servery pvp, ale po jakiego grzyba sie wyzywają? Imagram i te jego teksty są poprostu "czadowe"
Cariel Da'Rose
26-12-2006, 23:30
Vision dokonuje niemozliwego na furorze i za to Wielke GRATZ za zorganizowanie,zaufanie i odwage. Family guys na kyrze poszlo w ich slady obecnie FG 23:6 MM a mm ma przewage duzaa i mialo jeszcze wieksza na poczatku war.
a na furorze teraz widac ze mistrzowie expienia padaja jak idioci na kyrze zreszta tak samo jest.
Go Go Vision
Btw;p
Hail Family guys!!!
Anvortis
26-12-2006, 23:37
jak tu czytam te wasze posty typu :Co to za sztuka zabic 300 ms'a w trapie a 200 najta w trapie: to ci powiem.
Najt na tym lvlu ma 3k hp. sorc 1,5k tylko ze najt uha sie po 1k a sorc zawsze na full, takze szanse sa rowniutkie i dla mnei to nie ma roznicy, tymbardziej ze taifuna bilo okolo 7 osob a Imatgama okolo 15, wiec w tej sytuacji to jest to samo.
i nie walcie tekstow typu, taifun noob bo nobem nie jest wbijajac 280 lvl
i imargam noob bo nie jest nobem nabijajac 200 lvl. nikt z nich nie jest noobem roznia sie tlyko tym ze imargam potrafi wykorzystac swa moc a taifun nie zabardzo.
do wszystkich: Czas pokaze kto jest lepszy wiec n/c plx
Uwierz mi na slowo, bo filmu mi sie nie chce szukac. Widzialem 190 ms'a, ktory chcial zabic jakiegos tam 140 rp i 15 minut chodzi, i nie mogl go znalesc, dlaczego? Exiva ...exiva....exiva tylko skad wiedziec co oznacza wynik jej uzywania :(
To byl przyklad, a ze ma 100-150-200-280 to nie znaczy ze noobem nie jest. Na bycie noobem wplywa wiele czynnikow i tyle.....
Dla polaka noob to ktos taki co zabije Cie za nic (w wiekszosci przypadkow tak jest), dla innych to ten co kradnie, wyzywa, wywala z expowiska.
Noob stalo sie prawie jak LOL do wszystkiego w tych czasach pasuje chociaz czesto uzywane jest bez sensu:]
Weźcie sobię wyobraźcie co musiało się na TS dziać :P
Ale jak się ci z Vision wku***** jak lali Taifuna... tylko texty w stylu "Ryj Kur**!" "Morda!" etc. etc. :P To tylko graa...
Btw - te GFB byly po to żeby się Vision nie wylogowało... bo tak już dawno by skończyli...
Fakt, że Dusk~ ostro peniało zaatakować : ) A połowa z padłych deadła na własne życzenie...
Nie lubię Ima~ bo to PA... ale trzeba przyznać że oni razem z gildią mają niezłe PvP.
A Taifunowi lvl'a zazdroszczą ^^
Zajebista walka ^^
Fenix'Gru - PIER.DOLO.NY co zal.pl robil !! Mogl trapnac tyle osob z Vision to stal i czekal az Zwidek m walem go bloknie omg co za koles
ROZUMIEM, ja rozumiem wczul sie w role knighta na wojnie ale zeby stac i byc tylko m walem ? -.-
Pozatym Duskines miala przerypana pozycje ;P
Dla mnie bosem tej bitwy byl Katrila :P
Lecial do przodu zabezpieczal sie m walami do tego 3 kolesi wjebal w trapa,3 fragi dzieki niemu
Lamer bitw- fenix'gru oMfG
P.S
23:50 Shelbo [83]: wjem
Omg on wie
Nie trzymam strony ani Taifuna ani Imagrama, byc moze ze nie gram na tym serwerze. Przechodzac od razu do tematu to irytuje mnie takie zachowanie teamu Imagrama i innym mu kibicujacym. Po prostu to jest zal.pl, kiedy Taifun pada zza muru pada okrzysz "lezysz kurwo". To mnie po prostu dobilo. Gdy dzisiaj obejrzalem reca z rewanzu, nie bylem moze zachwycony, lecz nieco zdumiony. Taifun z ekipa przyszedl, zrobil co mial zrobic, poszedl. Nie bylo zadnych tekstow przekroju "lezysz ch***" itp, itd, etc. Moze dlatego, ze filmik sie skonczyl prawie po zabiciu Imagrama. Apropo tekstow Imagrama byly smieszne.
@Imagram ala kozak
Szkoda, ze za Ciebie Taifun nie dostal xp - nalezalo mu sie. Innym z teamu tez.
Pozdrawiam i czekam na nastepny filmik.
Szczesliwego nowego roku! ;)
Pall_Mall
26-12-2006, 23:59
ty chyba głupi jesteś.... Imargam zdradza kumpla za kumplem i później sie podnieca jaki on jest Boss.... do 200 lvl jakoś mu nie przeszkadzało że lizał dupsko Taifunowi.... JAk to było : "PADAJ KUR*o"
Ci co nie znaja sytacji furory najlepej jak by sie nie wypowadali na ten temat
Imargram dostał jak miał 121lv od Taifuna za sprzeczke z Spox~ ale kiedy doszło do wojny Taifun vs Spox~, Ima~ walczył po stronie Taifuna.
Moze ktos pamieta jescze jak Dusk~i Sunblade dostawało w dupe od kilku osob
(Thellion,Paserz the axe~ i swod~,Don~,Spox~,Anaboll)
Kto wie jak wygladały by czasu gdyby nie hack spox~
wracajac do ima~ to były pewnie ze nie darzy Taifuna sympatia skoro był niegdys huntowany od niego
Tentotrix
27-12-2006, 00:04
ludzie...czy wy kurwa zauwazyliscie ze to TYLKO GRA??????????????????????????????????????podniecac ie sie jakby papieza zabił prezydent Polski......TO TYLKO GRAAAAA!!!!!!!!!!!!!-.-
hehe.po stronie ludzi taifuna wiecej ludzi padlo,filmik fajny,trap ladnie obmyslany,mysle ze z zalozenia jeden z nich mial zginac,zeby reszta mogla dac loga,wyszlo ze Zwidek i Ima:)
nie kibicuje nikomu,ale mam nadzieje,ze furore szlag trafi;d
Hm... No brawo. Teraz moge napisac tak o ima jak o taifunie czyli "widok martwego imargama? bezcenne"... mi sie wydaje ze taktyka Taifuna (mam na mysli cala gildie) to bicie z gfb by tracili uhy. Zdziwilo mnie jak [gildia ima (nie znam sie na ich nazwach dokladnie ;D)] ladnie porwala tych paru do siebie i zabilo. Zdziwil mnie ded Katrily(?) ogladalem na szybkim tempie i nagle "CO? Padl/a? :O"
Jak dla mnie ciekawy filmik i ciekawa wojna, rowne szanse maja jesli sa w takich podobnych terenach.
Po 1: Ja nie rozumiem waszych wypocin w stylu: "Przecież Ima poświęcił się dla jego kolegów" Jakto się kurwa poświęcił? Pytam się - W jaki do chuja sposób? Zabrał im pz locka? NIE! On poprostu czekał na logout i chuja go obchodziła reszta!
Po 2: Może Vision ma lepsze PvP (raczej na pewno) ale jak porównuje Taifuna do Imagrama to Taif~ jest przy nim MISTRZEM. Nie podnieca się jak on ("Leżysz kurwo! ; Chodź Taifunek :*, Szkoda że nie ma za was expa" itp) tylko nie odzywa się. Jedyne co zdołałem wyłapać to: ":*" po śmierci Imagrama. Taifun ma STYL.
Po 3: Mało kto zauważył że przecież Vision miało 100 razy lepszą miejscówkę! Mieli i wiele łatwiej.
Po 4: Dziwicie się że Taif~ nie miotał non-stop SD. Przeciez to jest oczywiste! Po co ma jak debil marnować runki. Inna sprawa z tymi GFB, on ich używał, żeby Vision nie mogło się wylogoważ, bo tamci tylko na to czekali.
Po 5: Heh, bardzo fajny film, pokazuje oryginalność gry jaką jest Tibia... Aż chce się grać. ;]
Volerasi
27-12-2006, 00:33
Po 1: Ja nie rozumiem waszych wypocin w stylu: "Przecież Ima poświęcił się dla jego kolegów" Jakto się kurwa poświęcił? Pytam się - W jaki do chuja sposób? Zabrał im pz locka? NIE! On poprostu czekał na logout i chuja go obchodziła reszta!
Po 2: Może Vision ma lepsze PvP (raczej na pewno) ale jak porównuje Taifuna do Imagrama to Taif~ jest przy nim MISTRZEM. Nie podnieca się jak on ("Leżysz kurwo! ; Chodź Taifunek :*, Szkoda że nie ma za was expa" itp) tylko nie odzywa się. Jedyne co zdołałem wyłapać to: ":*" po śmierci Imagrama. Taifun ma STYL.
Po 3: Mało kto zauważył że przecież Vision miało 100 razy lepszą miejscówkę! Mieli i wiele łatwiej.
Po 4: Dziwicie się że Taif~ nie miotał non-stop SD. Przeciez to jest oczywiste! Po co ma jak debil marnować runki. Inna sprawa z tymi GFB, on ich używał, żeby Vision nie mogło się wylogoważ, bo tamci tylko na to czekali.
Po 5: Heh, bardzo fajny film, pokazuje oryginalność gry jaką jest Tibia... Aż chce się grać. ;]
Masz duzo racji Taif~ ma przynajmniej jakis styl i nie zachowywuje sie jak dzieciak czyli ten Imargam czy jak mu tam (12 latek).
Btw. Po chuj gadacie ciagle na tego taif~,ze caly czas spedza przed kompem to nieprawda kazyd z nich bo jest ich kilku) ma prywatne zycie i ma czas i na gre i na inne pierdoly.
Heh... zeby wszyscy ludzie na tym forum zachowywali sie choc w podobie to tego forumowicza to bylo by tu niebo. poprostu _/
Anvortis
27-12-2006, 03:06
@2x popieram.
Teksty Imargama sa ......zachowuje sie jak 13 latek dla, ktorego Tibia jest wszystkim co ma!. Pewnie gra tak w Tibie, bo w realnym zyciu jego zachowanie do ludzi spowodowalo, to ze go czesto bili .........
Za jego zachowanie na miejscu Taifuna huncil bym go do konca ...bez mozliwosci zaplaty.
Tak czytajac teksty Imargama wnioskuje, ze "LEZYSZ KURWO !!!" "HAHAHA" naprawde spowodowane byly trudnym realnym zyciem ! xD Czesto dostawal i zawsze dusil w sobie zemste ....teraz zawsze, gdy kogos zabija widzi w nich swoich oprawcow i krzyczy dziwne teksty orgazmatyczne ! :D sprobojcie sobie to wyobrazic :P
Achmed_Assassin
27-12-2006, 03:42
Filmik wypas... nie będę komentował całej akcji i gadł co mi się podobało a co nie, bo już wszystko zostało powiedziane. chciałem wypowiedzieć sie na temat dwójki ludzi
@ Katrila<---- wymiatasz (i tyle)
@Caltus: omg co za baran... żygać mi sie chcialo jak czytałem jego teksty, a jak przypadkowo zadal last hita Zwidkowi i dostal fraga to myślałem ze sie spuści...
Śmieszne jest to że on naprawdę wierzy w to ze umie grac, ale jak go Katrila zaczął z sd jechac to malo sie nie zesral tylko krzyczal "do tylu" i wyzywal wszystkich od noobow...
Text na priv do Zulla: "ja nie jestem noob" (czy cos w tym stylu), z doświadczenia wiem ze wasnie nooby najczesciej tak mówią. Troche mi Ciebie szkoda ale trudno, wszędzie się taki trafi (no, może nie aż taki)
btw, jak ktos bedzie ogladał filmik niech sie przyjrzy na teksty i gre Caltusa.
Nie jestem po stronie ani jednego ani drugiego teamu,
Vision ma super pvp, a Taifun swojego lvl nie potrafił wykorzystać...
Co do miejsca walki - a gdzie ... lepsza sytuacja jak nie mozna sie "wycofać" przecież jakby Dusk nieco myślało jedno sprawne combo ... i nie ma jednego drugiego a reszta portkami trzepie ...
Hummm nie jestem pewien... ale Taifun chyba też jakimiś textami rzucał do niego...
A co do tego - nie jestem obeznany w sytuacji na serwie, ale kogoś kto mnie huncił chyba nie mam / będę lubiał?
Ktoś tam pisał, że jak ma 280 lvl to chyba nie jest noobem... za przeproszeniem gówno prawda... LVL nie jest wyznacznikiem tego czy jest czy nie, może mieć 350 lvl + i dalej być noobem a może miec powiedzmy 8lvl i nim nie być...
To narazie tyle pozdrawiam.
vision prowadzi wojne z glowa - taktyki,miejscowki i ogolnie ladnie,czasem efektownie graja.duski nie potrafia pomyslec co zrobic zeby vision sciagnac do jakiejs podobnej miejscowki albo open battle,to jest taki spory zal bo to w koncu tylko ludzie i napewno cos na kazdego by sie znalazlo.
HHAHA Imargam cya.... Po tym jak zabili Magramiego widać że vision i mnie przycisnac....
@Caltus: omg co za baran... żygać mi sie chcialo jak czytałem jego teksty, a jak przypadkowo zadal last hita Zwidkowi i dostal fraga to myślałem ze sie spuści...
Śmieszne jest to że on naprawdę wierzy w to ze umie grac, ale jak go Katrila zaczął z sd jechac to malo sie nie zesral tylko krzyczal "do tylu" i wyzywal wszystkich od noobow...
Text na priv do Zulla: "ja nie jestem noob" (czy cos w tym stylu), z doświadczenia wiem ze wasnie nooby najczesciej tak mówią. Troche mi Ciebie szkoda ale trudno, wszędzie się taki trafi (no, może nie aż taki)
btw, jak ktos bedzie ogladał filmik niech sie przyjrzy na teksty i gre Caltusa.
LOL. Jaki zal , na tsie niebyles i h**a wiesz.
Text na priv "ja niejestem noob" byl odpowiedzia jak mu mowilem aby szybko reagowal z m walem itp.
Wiec bez takich noobowskich uwag bo lekki zal
Signed,
Zull~
Jaki noob-.-
Nie musisz się chwalić kiedy przeżyłeś swój pierwszy orgazm-.-
Mówie to co myślę.... więc STFU KURWY...
Człowieku.....dlaczego ty jeszcze bana nie dostałeś?Jestem ciekaw czy wogule wiesz co to znaczy stfu.Po prostu tak się cieszyłeś jakbyś obiad dostał.
wrogonastawiony
27-12-2006, 09:21
Brawo, ładna akcja..
trzymam kciuki za Duskiness ;)
pzdr
Ivi Druid
27-12-2006, 09:22
kurwa pierdolicie bardzo dobrze kurwa ze ima i zwidek i katrila padli kurwa Vision the best
Tasiorstrasz
27-12-2006, 10:14
kurwa pierdolicie bardzo dobrze kurwa ze ima i zwidek i katrila padli kurwa Vision the best
Udajesz czy naprawdę sie nie znasz ?
__
Ogólnie przykro mi sie oglada to co robią Taifun i jego ludzie - 0 organizacji , 0 pomysłu : S
A ta radość po zabiciu Imagrama? Mogli sie cieszyc juz jak polecialo pierwsze gfb i chlopaki nie zdazyli sie wylogowac...
Przepraszam mozna skomentowac raz czy dwa a nie Kurde 11 stron 8o krytykowanie jacy ta sa Duss i jacy ta sa Vision...
Uspokujcie sie i tak nic nie zmienicie sa zawolennicy Imaragama a sa i Taifuna....;)
Wasz Boltas'ik :]
Krystek.W
27-12-2006, 11:11
Człowieku.....dlaczego ty jeszcze bana nie dostałeś?Jestem ciekaw czy wogule wiesz co to znaczy stfu.Po prostu tak się cieszyłeś jakbyś obiad dostał.
Już nie będę Ci jeżdził, bo aż mi Ciebie żal.-.-
Łodzianin
27-12-2006, 11:11
Piekna akcja.. Hail Duss~
Vision Sux!! Imargam ten dzieciak juz dawno powinien pasc..
A tak na marginesie.. Jak zwidek Taifunowi.. Tak Taifun Zwidkowi :D
Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry
and by Caltus
Nic dodać nic ująć :)
HAIL TAIFUN!
HAIL DUSKINESS!
Always hunted
27-12-2006, 11:27
Jak kuba bogu tak bóg kubie... no cóż... wzięliby się za lvlowanie a nie padanie na wojnie, skoro już grają.
12:01 Jixxufi [94]: WYSSAC MU KREW
down@
bo w open battle Vision nie ma raczej szans...
Michal_angel
27-12-2006, 11:34
Ktoś m powie dlaczego właśnie w takiej dziurze na jakimś zadupiu pod Edron sie bili ? Nie mogli na otwartym terenie się lać atak ucieczka nie wiem :/
TO SIĘ NAZYWA EKSPERT (BEZ IRONII!!!)
I błagam Was nooby, spróbujcie się czegoś dowiedzieć, jak Lemox, bo mądrze prawi, polać mu, polać!
Do tego, nie wiem, czego jedziecie taifuna. ON JEST OPANOWANY. Był tutaj kiedyś ucinek z TeamSpeaka, gdy Ima~ jeszcze był Duskiness, stara wojna. Taifun najbardziej opanowany. Jedyny porządny i spokojny. A Taifun na tym battle tylko utamo vita rzucał, a jego gfb... miód.
Talis Yuniz
27-12-2006, 13:12
akcja roku:
13:00 Patriarh'Gru [107]: pohuj s*******acie
13:03 Patriarh'Gru has left the party.
bauahha
Co do battle.
~1. Ten battle był jak szachy. 1 krok w złą strone i klapa. Taktyka Vision była prosta. Czekać na zły krok kogoś i odrazu mwalle i push.
~2. Gildia Duskiness miała o wiele gorsze położenie (teren)
~3. Duski moglby to inaczej rozegrac: wszyscy zalozyc ss taifun devilry 2 kroki do przodu Ue Ue i moze 2 by przezylo z vision. (moja opinia)
~4. Zal mi tych ktorzy mowia czemu taifun nie sd'ekowal. Po co mial tracic runy? Jezeli max 2 osoby z tego ukladu terenu z duskow moglby strzelac.
~5. Ten battle pokazal kto jest dzieckiem a kto spokojnym i opanowanym(te odzywki ludzi z vision ...n/c).
02:33 Zwidek [139]: WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY !
02:34 Kolek el'Baq [127]: MIESZKASZ NA ULICY O.O?
hahaha kolek pojechal ze zwidkiem
~6. GFB taifun robi wrazenie :). Fenix mial pare szans do strapowania miedzy innymi Katril'y
Pamietam nagranie z ts-a jak byla wojna dusk~ vs. sun~ (ima~ byl w dusk~). Ima~ darł sie i wyzywal a taifun takim spokojnym głosikiem "juz biegne" xD.
Niech wygra lepszy. :)
alz/
Z NAJNOWSZYCH WIADOMOSCI :
DNIA 26.12.06 o godzinie 15:00
Gdanska TV informuje ze pewna gdanska rodzina popelnila masowe samobojstwo
a krwia na drzwiach wejsciowych do domu napisali
IMARGAM FOREVER !
Ktoś m powie dlaczego właśnie w takiej dziurze na jakimś zadupiu pod Edron sie bili ? Nie mogli na otwartym terenie się lać atak ucieczka nie wiem :/
Vision ma mniej ludzi,choc lepsze zgranie i raczej pvp,to padliby z racji liczebności
Mac-Graw
27-12-2006, 13:45
Moim zdaniem wygrają Duski~, chociaż liczę na Vision.
* Vision gra z głową, ale mają mało ludzi i niewielu shooterów.
* Duski z kolei mają znaczną przewagę liczebną i większą siłę ognia.
W tej wojnie zobaczymy, czy tylko level w grze się liczy, czy może rozum weźmie górę nad statystykami :P
Niech wygra lepszy!!
Hail Vision, GL Duski~
Ludzie!! jesteście pojebani!!
Kiedy padł Taifun to wszyscy "hail vision" "hail katira" "imargam rox" itp...
A teraz gdy padł ima to co, wszyscy hail duski, hail taifun
normalnie n/c
żal.br
Imargam 1:1 Taifun Devilry
Na tym filmie Duskiness pokazali że są strasznymi botami ^^ blokowali sami siebie i stracili 5(?) ludzi ^^ Pozdro Dla Al Inferno
Zawsze byłem za Duss~ i wiedziałem że wkońcu padną :p
Ciekawe czy Ima zrobi coment : Ima~ 1:1 Taif~
Opis Fenix Gru :
Fenix'Gru 1:0 Imargam
Hail Duskiness ~!~
Never stop keep fighting.
;)
23:27 Magrami [148]: gdyby nie to zze poszlem tam by loga dali
23:27 Magrami [148]: jestesmy nobami
23:27 Magrami [148]: zal
Duskines i AB nic w tym filmiku nie pokazali po prostu było ich wiecej i mieli wyższe lvle, ale vision kolejny raz pokazało umiejętności np. ten błyskawiczny mwall za margamim gdy poszedl jedna kratke w prawo
*Vjefroon*
27-12-2006, 16:01
nie widziałem żeby taifun go zafragował -.-
Zawsze byłem za Duss~ i wiedziałem że wkońcu padną :p
Ciekawe czy Ima zrobi coment : Ima~ 1:1 Taif~
Opis Fenix Gru :
Fenix'Gru 1:0 Imargam
Hail Duskiness ~!~
Never stop keep fighting.
;)
A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"
Stefan Wichura
27-12-2006, 16:34
HAIl visiON!!
no vision pokazuje klase to co duskiness robilo to zal.pl.br.swe ja***rdole toxc oni was roz***ierdola dno dno i jeszcze raz dno ;]
Goku_Sayian
27-12-2006, 17:31
A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"
hah, ale to wojna głownie nie pomiedzy gildiami, tylko Taifunem a Imargamem! Imargam przegral, wiec Taifun odniosl zwyciestwo. proste? oczywiscie teraz zostane zjechany na maxa przez wszystkich pseudokibiców Vision, ale coz takie zycie. co do samej walki, coz trzeba przyznac, ze Dusk~ doswiadczenia nie ma w pvp, i nie trzeba miec 200lvl+ zeby moc to zobaczyc, bylo wiele sytuacji kiedy Ima, i kilka innych stoi sobie a Dussk nie robi totalnie nic, cóz, ale jednak wygrali, niektorzy mówia ze gdyby Vision siedzialo dluzej to by wygrali, ale NIE SIEDZIELI DLUZEJ TYLKO DALI LOGA, wiec n/c. pzdr. szanse są rowne. time will show xD
@up co mieli zrobic pomysl chopie najty nie maja m wali bliz nie dobijaj mnie
Schwenkler
27-12-2006, 17:58
Ciekawy film, chociarz to czajenie sie bylo troche wkurzajace :]
a tak wogule to jestem za taifunem niech wbije ten 300 lvl, wkoncu to polak no nie B)
Ciekawe kto tak naprawde jest dobry a kto zly =p
wiecej ludzi mowi ze ima~ ale mi sie zdaje ze taif
ladnie im naje!@i : D
Ima jest gorszy... Ima co zrobisz to payment a Taif spoks
Na tym filmie Duskiness pokazali że są strasznymi botami ^^ blokowali sami siebie i stracili 5(?) ludzi ^^ Pozdro Dla Al Inferno
Nie no ty pewnie bys czarodziejsko sie teleportowal qr\/\/a. Chyba widziales ze ciasno bylo. Jezeli nie staliby przy sobie to tylko m wall ze strony vision i tak po koleji kazdego. gz mysl chopie, uzyj czasem budyniu
Ehh ta potyczka pokazala, że Dus~ boja sie , nie odwazyli sie na żaden krok po margamie... Fenix'gru stal i sie nie ruszal, a jak zull uciekal przed katrila to zaczelem sie smiac i plakac na raz :D
Ogólnie widać, że sam Katrila ma wiecej odwagi niż całe duskiness to co on tam robił to bylo PRO! Tak nie inaczej Vision te walke wygrali! Szkoda, że z tych ownerów taifuna wszystkie taki c!pki i lamusy :( Zresztą jeśli ktoś ma obiektywny punkt widzenia to widzi ze taifun jest bardzo słaby, a reszta co pisze "taifun rox" to przydupa$y, ludzie bez honoru...
no niewiem moim zdaniem bylo to lepsze od tego jak taif wychytal trapa a inni stali tylko 1dna osoba brala parcela i nieliczni siochali.
a tu bylo team na team
Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.
Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.
Ktoś kto normalnie pisze...
Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.
nie widziałem żeby taifun go zafragował -.-
Ale dał most dmg w niego, 2 punkty dla pana Taifuna w wojnie=)
Ktoś kto normalnie pisze...
Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.
Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.
Pamietam nagranie z ts-a jak byla wojna dusk~ vs. sun~ (ima~ byl w dusk~). Ima~ darł sie i wyzywal a taifun takim spokojnym głosikiem "juz biegne" xD.
albo
Imargam - UHAJ MOCZYKIJA, KUR**, UHAJ MOCZYKIJA!!!
Taif - <spokojny głos> Czekaj, czekaj, liczę. 3... 2... 1...
Imagram, ty wiśnioczku :*
Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.
To zacytuj jakąś głupotę jaką napisałem.
Żeby rozpoznać nooba trzeba nim być, bo skoro nim nie jesteś to jak możesz wiedzieć jak on się zachowuje i jak pisze?
Ja jestem za Vision bo widzę jak oni grają, teraźniejsze dusk już nie gra tak jak były wojny dusk vs. sunblade... może być i tak ,że będzie pokój a vision i dusk się połączą... jak pamiętam już coś podobnego było...
@2up
Też to zauważyłem... zauważcie , że ima poświęcił swój 200 lvl dla kumpli którzy mieli nawet 80 lvli miej od niego...
Hail Vision
To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye
To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye
Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.
Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.
Bo masz za maly lvl :p Wystarczy zobaczyc na topic na forum tibia.com wystawiony przez Nordmaka.No ok troche przesadzilem z tym noobem moze nie nie jestes.ALe naserio juz nie moge wytrzymac jak czyta ten stek bzdur co tu jest napisany specjalnie przed chwila zalozylem konto.....Aha jeszcze jedno duskines nigdy sie nie polaczylo z sunblade......wojna sie zakonczyla porazka sunblade wszyscy zaplacili za swoja wolnosc.....nic nie wiecie na temat tego serwera a wypisujecie takie glupoty..:/
Dobrze tak dla psa, wkońcu sie doigrał =') Osobiscie jestem za Dusskines, Taifun jest spoko, nie wyglada na jakiegos przyjeba co gra 24/7, byl mily dla mnie gdy mialem 30 msa, a on 130~~ ;)
Taifun <3
neostrada tp- 29 zl miseicznie
pacc na 90 dni- 30 zlotych miesiecznie
widok padajacego taifuna i napis "lezysz kurwo"- bezcenne
neostrada tp- 29 zl miseicznie
pacc na 90 dni- 30 zlotych miesiecznie
widok padajacego taifuna i napis "lezysz kurwo"- bezcenne
takie teksty moglbys pisac w temacie o dedzie taifuna a nie o dedzie Imargama.......Pomyliles tematy chyba :(
Btw Widok padajacego Imargam i napis ":*"- bezcenne
nah, mi sie "padasz kurwo" bardziej podobalo ;-) nie czepiaj sie tego w jakim temacie bo dobrze wiadomo ze temat dotyczy calej wojny .
To bez honoru to juz pojechałeś! Ima byłby bez honoru gdyby wystawił rl kumpli nad jakiegoś tam taifuna. Dla mnie brakiem honoru było włączenie sie do wojny duskiness... Jak patrze na Katrile i jego taktyki, myślenie to szkoda ze idioci i błazny,lizusy jak ci z dus~(nie wszyscy) zdobywaja jakieś fragi.
Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej :)
Denerwuja mnie ludzie ktorzy nie grali na furorze i nie maja pojecia co sie tam dzieje a pisza w stylu "Taifun jest lepszy, Ima jest gorszy"
To bez honoru to juz pojechałeś! Ima byłby bez honoru gdyby wystawił rl kumpli nad jakiegoś tam taifuna. Dla mnie brakiem honoru było włączenie sie do wojny duskiness... Jak patrze na Katrile i jego taktyki, myślenie to szkoda ze idioci i błazny,lizusy jak ci z dus~(nie wszyscy) zdobywaja jakieś fragi.
Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej :)
Lol a miał wybor <lol2> byl hunted u duskow wiec wstapil do vision :Djak by byl z niego taki honorowy gosc to by nie wyzywal taifuna i reszte duskow..nie robilby Pa na 50 lvlach i nie pozwolilby zeby jego rl friend harcesh hakowal pol serwa i za te pienadze pozniej wspomagal Vision .taka jest prawda polowa pieniedzy jakie ma vision na tej wojnie to pienaidze z hakow...Spojzcie na taifuna Magramiego Ymy Moczykija i jeszcze nie ktore osoby z duskow czy oni kiedykolwiek wyzywali ima ?czy taif kiedys napisal mu jestes lama itd?To jest naprawde wpozadku czlowiek ma swoj styl..oczywiscie ma na koncie wiele swoich złych postepkow ale wiekszosc z nich zrobil aby utrzymac sie przy władzy lub pozbyc sie Pa z serwa Np.Mestro rhu byl dal neigo zagrozeniem wiec go sie pozbyl..Czy to jest złe ze chce zostac przy władzy na tym serwie wy byscie do tego nie dazyli ??!!:(
Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa??:( Poprostu jedna robi mniej druga wiecej.Mysle ze gdyby Vision wygrało wojne to by dopiero bylo PA na serwie..wyobrazcie sobie ze Imargam rzadzi serwem.....idzie przez veno i wyciaga od kazdego po 10k .Jedyna prawda jest to ze tylko taifun umie utrzymac na tym serwie pozadek i bez niego ten serw bedzie gowno wart !!:/
Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe ;)mam nadzieje ze mi to wybaczycie ;D
Ja nie gram na Furorze lecz na Calmerze (non-pvp) wiec nie wiem ale czy nie zauwazyliscie podobienstwa miedzy Imargam a Magrami? To jest ten sam nick czytany od tylu (angram)8o Nie wiem - moze to tyklo czysty zbieg okolicznosci ale jesli nie to w/w kolesie musieli byc kumplami... a wiec co ich sklocilo? pzdr
I bardzo dobrze :)
A taki cfaniaczek byl ;]
Roman Waleczny
28-12-2006, 01:50
ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL
*Vjefroon*
28-12-2006, 02:16
Wg. mnie Vision jest zdecydowanie lepsze taktycznie i dlatego powinni wygrać wojne.
co to taifa i ferajny.
Tak trzymać: nie dość że stali półtorej godziny nic nie robiąc (oprócz padania 4 osób) to jeszce mieli 160 rp w trapie (Katrila) nie potrafili go zabić (WIELKIE GZ)
ktos tam mówił że taif nei sypał sd, z tego co widziałem to tylko taif.
@up
nie wiem czy masz pojęcie o pingowaniu IP, ale sie zblaźniłes.
Po 1. Na filmie widać jak taifun próbuje uciekac z trapa i jakos sie rusza, przy pingowanym IP watpie czy by w ogóle sie ruszył.
Po 2. Ma Neo z tego co wszyscy piszą więc IP mu sie zmienia co restart modemu więc to raczej nie możliwe.
Po 3. Niby jakby mieli mu sprawdzić jego IP ? Chyba że jest takim osłem i im podał.
Po 4. Po cholere by w czasie wojny miał otwierać przeglądarke o nazwie IE (dziurawa na 100 sposobów). ?
Dustiness :
Po Pierwszę.. co do deda Taifuna to on padł bo mu zpingowali IP jeśli dobrze obejrzycie filmik to zobaczcie jak Burn Abi pisze "ahaha 45k PINGA" więc można powiedzieć że Taifun nie miał neta w tym czasie (dla przykładu powiecmy że www.google.pl otwierały mu się conajmniej z 7-10 minut) no i on się sam niewpakowałw w trapa tylko go wepchneli jak dostał kicka....
Po Drugię.. a co do tego filma to żeczywiście pokazali ze powinni grać na NoN-Pvp ale cuż myślę że gdyby zamienili się miejscami to Dustiness poradzili by se...
Vision :
Co donich to uważam że jeśli niepotrafił by ktoś znich pingowac IP to albo by niedoszło do wojny bądz do conajmniej takiego zamieszania...
Imargam widać że potrafi grać i dużo potrafi zdziałać a co waże prowokować przeciwięnstwo Taifuna
btw tak wogule to jestem za Taifunem ale tego Fenix"Gru to juz dawo bym wyjebal z gildi ;d
HAHAHAAHH tekst roku...moja propozycja dla ciebie: "inwersycja w okulary"
Czy ty kiedys widziales spinowanego typa? Dostajesz ping 20k+ i nie robisz nic przez ponad minute, a ja sie dopatrzyłem że taifun zmieniał ssa co chwile...więc przestań p!erdol!c takie farmazony, że ping 280k. Co do tego co Pisał Burn Abi to poprostu sie smiał, że tak czy inaczej Dus~~ beda szukać wymówki na dead'a taifuna.
oVer
Lol a miał wybor <lol2> byl hunted u duskow wiec wstapil do vision :Djak by byl z niego taki honorowy gosc to by nie wyzywal taifuna i reszte duskow..nie robilby Pa na 50 lvlach i nie pozwolilby zeby jego rl friend harcesh hakowal pol serwa i za te pienadze pozniej wspomagal Vision .taka jest prawda polowa pieniedzy jakie ma vision na tej wojnie to pienaidze z hakow...Spojzcie na taifuna Magramiego Ymy Moczykija i jeszcze nie ktore osoby z duskow czy oni kiedykolwiek wyzywali ima ?czy taif kiedys napisal mu jestes lama itd?To jest naprawde wpozadku czlowiek ma swoj styl..oczywiscie ma na koncie wiele swoich złych postepkow ale wiekszosc z nich zrobil aby utrzymac sie przy władzy lub pozbyc sie Pa z serwa Np.Mestro rhu byl dal neigo zagrozeniem wiec go sie pozbyl..Czy to jest złe ze chce zostac przy władzy na tym serwie wy byscie do tego nie dazyli ??!!:(
Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa??:( Poprostu jedna robi mniej druga wiecej.Mysle ze gdyby Vision wygrało wojne to by dopiero bylo PA na serwie..wyobrazcie sobie ze Imargam rzadzi serwem.....idzie przez veno i wyciaga od kazdego po 10k .Jedyna prawda jest to ze tylko taifun umie utrzymac na tym serwie pozadek i bez niego ten serw bedzie gowno wart !!:/
Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe ;)mam nadzieje ze mi to wybaczycie ;D
Widać, że masz już swój punkt widzenia i raczej go nie zmienisz... ale czy nie słyszałeś o prywatnych hydrach,wrl taifuna? Bo mi sie obiło o uszy, że taifun nie czeka poprostu bierze, więc nie mów, że nie robi PA (napewno nie robi wielkiego ale robi):)
Dustiness :
Po Pierwszę.. co do deda Taifuna to on padł bo mu zpingowali IP jeśli dobrze obejrzycie filmik to zobaczcie jak Burn Abi pisze "ahaha 45k PINGA" więc można powiedzieć że Taifun nie miał neta w tym czasie (dla przykładu powiecmy że www.google.pl otwierały mu się conajmniej z 7-10 minut) no i on się sam niewpakowałw w trapa tylko go wepchneli jak dostał kicka....
O M G !! Nie pamietam juz kto mowil o pingu ale wydaje mi sie ze to byl Tarrin. No nvm, ale chodzilo o to ze na ventrilo (jesli wiecie co to jest) byl ping 50k bo kazdy krzyczal, z radosci jak taifun padl... ile mozna powtarzac to samo. Jesli nie wiecie co mowicie to milczcie :p
Co do ostatniej akcji, to i tak skonczylo sie 5:4 dla Dussk czyli nic wielkiego. Imargam sie poswiecil, chwala mu za to bo all Vision by popadali pewnie... Podniecacie sie jakby Vision zostalo kompletnie rozbite lol... I tak wiadomo ze sa lepsi taktycznie od Duskow i beda im umilac zycie juz do konca :)
Native16
28-12-2006, 11:39
moze jakas laskawa QR**A da REhost na Tibia Cams -.-
filmik czysty... czego Ty chcesz tego nie wiem -.-
Lipton'ek
28-12-2006, 11:52
Ile jeszcze bedziecie mówic ze imargam sie poswiecil itp...
Ktos jusz pisal ze on poprostu nie zdazyl dac loga i tyle, poswiecil to sie burn abl ktury stawial mwalle.
O M G !! Nie pamietam juz kto mowil o pingu ale wydaje mi sie ze to byl Tarrin. No nvm, ale chodzilo o to ze na ventrilo (jesli wiecie co to jest) byl ping 50k bo kazdy krzyczal, z radosci jak taifun padl... ile mozna powtarzac to samo. Jesli nie wiecie co mowicie to milczcie :p
Co do ostatniej akcji, to i tak skonczylo sie 5:4 dla Dussk czyli nic wielkiego. Imargam sie poswiecil, chwala mu za to bo all Vision by popadali pewnie... Podniecacie sie jakby Vision zostalo kompletnie rozbite lol... I tak wiadomo ze sa lepsi taktycznie od Duskow i beda im umilac zycie juz do konca :)
Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac :(Czy wy ludzie jestescie slepi??Z kad wiesz ze sa sa lepsi taktycznie jak narazie to oni wiedza kiedy zaatakuja i maja przygotowany plan prawie ze doskonaly ktorego szykowali juz kilka dni a duski poprostu sie bronia nie jest tak łatwo wymyslec taktyke zeby nie wpasc w trapa ktory byl przygotowywany kilka dni......A co do podniecania sie to przypomnij sobie co ty robisz na forum tibia com....zal mi Ciebie psie vision
Wg. mnie Vision jest zdecydowanie lepsze taktycznie i dlatego powinni wygrać wojne.
co to taifa i ferajny.
Tak trzymać: nie dość że stali półtorej godziny nic nie robiąc (oprócz padania 4 osób) to jeszce mieli 160 rp w trapie (Katrila) nie potrafili go zabić (WIELKIE GZ)
ktos tam mówił że taif nei sypał sd, z tego co widziałem to tylko taif.
Ehm. Jakby cale duski szly jeden z drugim do tego cave'u co siedzialy viski to pomysl: pierwszy zawsze bylby na strzala i wszsycy z vision by go sd'ekowali i po kolei kazdy z dusk~ by tak padal. Pomysl czasem zanic cos napiszesz. Vision mialo lepsze polozenie. Dusk~ raz sie zagapili (mogli strapowac katrile).
X(
Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac :(Czy wy ludzie jestescie slepi??Z kad wiesz ze sa sa lepsi taktycznie jak narazie to oni wiedza kiedy zaatakuja i maja przygotowany plan prawie ze doskonaly ktorego szykowali juz kilka dni a duski poprostu sie bronia nie jest tak łatwo wymyslec taktyke zeby nie wpasc w trapa ktory byl przygotowywany kilka dni......A co do podniecania sie to przypomnij sobie co ty robisz na forum tibia com....zal mi Ciebie psie vision
zal mi Ciebie psie Duskiness... ehh troche szacunku? Sam skandowałeś, że Ima wyzywał Taifuna, a tu widać, że nie ma wielkiej różnicy między tobą a nim B)
Nie pokazuj jaki ty jesteś super, bo nie jesteś!
zal mi Ciebie psie Duskiness... ehh troche szacunku? Sam skandowałeś, że Ima wyzywał Taifuna, a tu widać, że nie ma wielkiej różnicy między tobą a nim B)
Nie pokazuj jaki ty jesteś super, bo nie jesteś!
A pisałem kiedys ze jestem pozadny ??:)Pisze tylko prawde jaka jest a nie psize glupot :(Aha i napewno wiem wiecej od Ciebie wiec mi tu nie pisz :)
Dusk~ slabo w tym battle slabo.. ale w Vision Katrila odwala polowe roboty, ma najlepsze pvp...jak katrila padl, vision zaczelo dawac loga a imargam padl. Dobrze tak Imargamowi bo straszny z niego kozaczek ;) Taifun przynajmniej zachowuje sie jakos spokojnie, ani nie napisze HAHAHA ani XD ani nie zjedzie matki, ma klase... w przeciwienstwie do polowy Vision.
wrogonastawiony
28-12-2006, 14:03
Taifun przynajmniej zachowuje sie jakos spokojnie, ani nie napisze HAHAHA ani XD ani nie zjedzie matki, ma klase... w przeciwienstwie do polowy Vision.
Właśnie dlatego kibicuje Taifunowi.. dla mnie to wzor do nasladowania (darujcie sobie bla bla bla ze niema rl bla bla bla to tylko gra bla bla bla etc.) I nie pier..lcie mi ze nie znam sytuacji furory, obejrzalem 2 filmy i widze kto jaki jest ;] teksty typu "daj sd z tej kurwy, jak taifun padl albo LEZYSZ KURWO" sa poprostu smieszne.. wg. mnie dla Imargama tibia to cale zycie.. i pewnie spuscil sie z wrazenia jak ubili Taifa. Powiem krotko, gdybym grał na Furorze to wybrałbym mniejsze zło, czyli Dus~. Odzywaja sie tu tez ludzie ktorzy doswiadczyli pa od Dus~ dziwne by bylo gdyby oni rządzili na serwie i nic z tego nie mieli, bo nie ma ludzi idealnych, wiekszosc z was przy takiej władzy odpier..ala by gorszą maniane, moge sie zalozyc :baby: Vision to typowe ogóry.. nie wszyscy ale wiekszosc..
pozdr
Wogule dziwne zeczy sie porobily na tej Furorze...
Przecierz Imargam i Taifun to byli kumple razem na Demki chodzili i wogule...
A teraz to ze kurwa 1 osobie na servie odechcialo sie grac i zucila haslo ze niszczy tego serva to juz all musieli za nia pujsc (mowie o Katrila).:(
Druga sprawa jest taka ze ten Taifun macie racje jest jakis drentwy..:D ,
zamiast siekac z tego Sd albo chociarz pomoc to on stoi jak ten nóóp i patrzy co sie wydarzy...
Po trzecie czy po obejrzeniu tego filmu nie nachodzi was mysl ze Zwidek i Imargam poswiecili sie zeby polowa mogla dac loga?:]
@Druga sprawa jest taka ze ten Taifun macie racje jest jakis drentwy..:D ,
Najpierw zrób sobie takiego chara albo kup na allegro i zobaczymy czy ty nie bendziesz drentwy cwaniaku:baby:
@Po trzecie czy po obejrzeniu tego filmu nie nachodzi was mysl ze Zwidek i Imargam poswiecili sie zeby polowa mogla dac loga?:]
Ahh ta spostrzegawczośćB)
A tak pozatym niech wyjdą z tego forum gracze nie z furory bo większość z nich to zalX(
Właśnie dlatego kibicuje Taifunowi.. dla mnie to wzor do nasladowania (darujcie sobie bla bla bla ze niema rl bla bla bla to tylko gra bla bla bla etc.) I nie pier..lcie mi ze nie znam sytuacji furory, obejrzalem 2 filmy i widze kto jaki jest ;] teksty typu "daj sd z tej kurwy, jak taifun padl albo LEZYSZ KURWO" sa poprostu smieszne.. wg. mnie dla Imargama tibia to cale zycie.. i pewnie spuscil sie z wrazenia jak ubili Taifa. Powiem krotko, gdybym grał na Furorze to wybrałbym mniejsze zło, czyli Dus~. Odzywaja sie tu tez ludzie ktorzy doswiadczyli pa od Dus~ dziwne by bylo gdyby oni rządzili na serwie i nic z tego nie mieli, bo nie ma ludzi idealnych, wiekszosc z was przy takiej władzy odpier..ala by gorszą maniane, moge sie zalozyc :baby: Vision to typowe ogóry.. nie wszyscy ale wiekszosc..
pozdr
Wkońcu normalny człowiek:cup: Ja nie wiem Taifun nie od*******a PA moze czlonkowie Dusk są PA z tym sie zgodze ale to co on ma zrobic wyjebac wszytkich 100+ z serva.Zal mi tych noobkow co kibicuja Vision(wyłaczając rl od Visionowcow bo to jest zrozumiale)
@up
Akurat taifun jako jedyny atakował Vision... na filmie zauważyłem takie coś (34 minuta bodajże) sto imargam naprzeciw niego fenix'gru i się nie biją,w tym momencie nikt się nie bił tylko katrila wyganiał zulla lucyfera i jedi powela z jednego z korytarzy... tam więcej takich dziwnych rzeczy można zauważyć...
Pozostawie ten topic bez komentarza.
@Up
Jeżeli nie chcesz komentować to nie komentuj ....
A nie zaśmiecasz forum.
Osobiście uważam za Taifun~ wygra ten war :p
Słyszałam na forum ,że Imargam to niezły "PA" hmmmmm oni potrafią tylko pojedynczo zabijać ;)
btw.Zwidek why się nie uhałeś tylko stałeś? ;) :baby:
Ps.Za trudno ci wcisnąć f~ ? :p
Dobrze Duskinnes! Zabić jeszcze więcej ich!
Hail Taifun!
Hail naab! hail naab!
nice filmik.
@Up
Jeżeli nie chcesz komentować to nie komentuj ....
A nie zaśmiecasz forum.
Osobiście uważam za Taifun~ wygra ten war :p
Słyszałam na forum ,że Imargam to niezły "PA" hmmmmm oni potrafią tylko pojedynczo zabijać ;)
Nie uhałem się ponieważ chwile wczesniej dalem cale swoje eq Imargamowi i po sie miałem uhać i tracić runy jak wiedzialem że padne?
Nie uhałem się ponieważ chwile wczesniej dalem cale swoje eq Imargamowi i po sie miałem uhać i tracić runy jak wiedzialem że padne?
Hmmmmm.....
Może i masz troszkę racjii
btw.Ile masz lat? :p
Lipton'ek
28-12-2006, 14:51
Zwidek
Pozostawie ten topic bez komentarza.
nastepny frajer który podaje sie zakogosc kim nie jest , byli jusz kolesie którzy podawali sie za taifonow i spoxterow :p
p.s. swiadczy otym screen z filmiku i data rejestracji:P:P:P
Atahun
@Po trzecie czy po obejrzeniu tego filmu nie nachodzi was mysl ze Zwidek i Imargam poswiecili sie zeby polowa mogla dac loga?
nastepny madry -,- czy wy wkoncu zrozumicie ze on sie nie poswiecil tylko mial peha i nie zdozyl dac loga, chyba nie wiesz co to jest ,,poświecenie sie"
looknij filmik ze starego battle na ofie gdy magrami sie poswiecil i tarasowal wejscie vision ;]
@Up
Masz 100 % Racjii ;)
PS.Ile lat ma Zwidek ?
Bo słuchałam jakieś nagranie i wydawało mi się ,że około 10 :p
@2 x Down
Nie jestem pewna bo w dedzie był łuk :)
Pozdro :p
wrogonastawiony
28-12-2006, 14:56
myślała ekonomicznie - skoro miał aol'a to poco tracić amunicje ;]
@Up
Masz 100 % Racjii ;)
PS.Ile lat ma Zwidek ?
Bo słuchałam jakieś nagranie i wydawało mi się ,że około 10 :p
@2 x Down
Nie jestem pewna bo w dedzie był łuk :)
Pozdro :p
Łuk jest strasznie drogi :/
@Up
Wiem ,że nie jesteś Zwidkiem ;)
Wczoraj dołączyłeś do forum x.X nice.
A fotka to z filmika :p
Gratulację przez parę minut myślałam ,że to Zwidek x.X :o
Jacekkkkk
28-12-2006, 15:13
Mam taka prosbe: zrobil by ktos filmik i zamiescil na video google, bo nie mam tibi. Z gory dziekuje :)
A wracajac do tematu jestem za dusskines i bardziej wole Taifuna niz Imargama, i zeby nie bylo gralem na furrorze pewnien czas :P
Ghost111
28-12-2006, 15:19
Widze ze kazdy wtraca swoje 3 grosze to i ja to zrobie.
przestancie pisac ze duskiness znoobilo tam i ze nie umieja grac. Speclajnych mozliwosci to oni nie mieli bo jak napisali juz poprzednicy to Vision wybrali miejsce bitwy, a wybierajac miejsce dokladnie zaplanowali i przeanalizowali zalety i wady tego miejsca.
Otoz do wszystkich co uwazaja ze Ima nie zdazyl sie wylogowac ze Zwidkiem, sa w bledzie no moze Zwidek rzeczywiscie niezdazyl bo zlapal pz 15 min na kims z duskow ale Ima postapil tak jak powinien zbloczyl do konca duskow zeby reszta dala loga i tak powinien robic kazdy knight walczacy na wojnie.
Biorac udzial w wojnie stawia sie na 1 miejscu dobro kolegow z gildi a nie ratowanie wlasnej dupy i tu naleza sie slowa uznania dla Magramiego za akcje na ofie. Jesli duski przejma inicjatywe i sami zaczna planowac akcje przeciwko Vision to maja duze szanse na zwyciestwo, bo maja przewage liczebna liczebna i maja wyzsze levele, no ale niestety wciaz nie umieja tego wykorzystac, a szkoda. Bo ich przeciwnicy sa doskonalym przykladem na to ze dobre rozwiazania taktyczne sa bardzo efektywne. No ale niestety w przypadku duskow zapanowanie nad taka zgraja bedzie trudne, bo wiem z wlasnego doswiadczenia co sie dzieje podczas wojny na ventrilo/tsie poprostu kazdy sobie gada robiac wielki chaos, ktory potem przejawia sie w statystykach wojny....
Bye_Bye_Bye_Fidelces
28-12-2006, 20:02
Nie gram na furorce ale jestem pod wrazeniem Vision. Katr~, niczym wilkolak zaciagal kolejne ofiary do jaskini. Ima I Zwidek zapewne graja po lanie zgranie bowiem bylo widac golym okiem. Szkoda, ze noobek ktorego bylo zadaniem blokowanie zeby tamci mogli sie bezpiecznie wylogowac oszczedzal na mwallach i padl, a ten ktory przejal po nim zadanie zupelnie nie mial o tym pojecia lub na to ochoty. Blad jednego zadecydowal o tym ze padlo trzech. Mimo wszystko gratz akcji. Draverik na nebulce wie co i jak. Duskiness w przewadze ale jak wiadomo latwiej sie bronic niz atakowac z tym ze nie wiem po co maja knightow. Wiecej by zrobili na noob charach zamieszania niz tym co wyprawiali uciekajac w poplochu. Ladny film prosimy o wiecej.
P.S
Szkoda tylko ze Vision nie pomyslalo o nooobkach majac ich z 10 Tajfun mialby przerwe swiateczna. Akcja przygotowana super zabraklo kilku szczegolow.
Pozdrawiam,
*Vjefroon*
29-12-2006, 00:36
@up
nie wiem czy masz pojęcie o pingowaniu IP, ale sie zblaźniłes.
Po 1. Na filmie widać jak taifun próbuje uciekac z trapa i jakos sie rusza, przy pingowanym IP watpie czy by w ogóle sie ruszył.
Po 2. Ma Neo z tego co wszyscy piszą więc IP mu sie zmienia co restart modemu więc to raczej nie możliwe.
Po 3. Niby jakby mieli mu sprawdzić jego IP ? Chyba że jest takim osłem i im podał.
Po 4. Po cholere by w czasie wojny miał otwierać przeglądarke o nazwie IE (dziurawa na 100 sposobów). ?
chyba inny film oglądałeś
Magik1989
29-12-2006, 02:07
Szkoda chłopaków z Vision. Mam nadzieje, że Taifun padnie jeszcze pare razy, ąż mu się odeche tu grać.Vision wygrajcie wojne ku pamięci Spoxstera !
chyba inny film oglądałeś
On odpowiadał na posta Romana Walecznego
@topic
Piękne zgranie Vision
Nie gram na furorce ale jestem pod wrazeniem Vision. Katr~, niczym wilkolak zaciagal kolejne ofiary do jaskini. Ima I Zwidek zapewne graja po lanie zgranie bowiem bylo widac golym okiem. Szkoda, ze noobek ktorego bylo zadaniem blokowanie zeby tamci mogli sie bezpiecznie wylogowac oszczedzal na mwallach i padl, a ten ktory przejal po nim zadanie zupelnie nie mial o tym pojecia lub na to ochoty. Blad jednego zadecydowal o tym ze padlo trzech. Mimo wszystko gratz akcji. Draverik na nebulce wie co i jak. Duskiness w przewadze ale jak wiadomo latwiej sie bronic niz atakowac z tym ze nie wiem po co maja knightow. Wiecej by zrobili na noob charach zamieszania niz tym co wyprawiali uciekajac w poplochu. Ladny film prosimy o wiecej.
P.S
Szkoda tylko ze Vision nie pomyslalo o nooobkach majac ich z 10 Tajfun mialby przerwe swiateczna. Akcja przygotowana super zabraklo kilku szczegolow.
Pozdrawiam,
Tak,Taifun jest taki ....... jak ty i bendzie robil unjusty na noobach z vision:o
Zastanow sie 8o
Duss~ - Kompletny szajs. Jakby było ich mniej by przjebali równo. Fenix'Gru mnie rozpierdolił. Stoi i nic nie robi. Katrila sobie biega, Imargam lata tak samo. Jak to zobaczyłem to prawie z krzesla spadłem no żal. 0 taktyki, 0 porozumienia.
Vision- Zajebiście. Rozpracowali ich. Imargam nie miał co zrobić. Padł jak Taifun w trapie, tyle że Taif spierdolil totalnie. Moim zdaniem są równi.
Wiadomo. Równi i Równiejsi.
Slk~B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.