Pokaż pełną wersje : Bardzo Szybka Odpowiec Grafika Do Tibia Sie Rospiepszyla Co Poczac
odpalam tibie atu nagle wymknely sie mi slowa ***** MAC i prawie spadlem z kszesla grafika kompletnie sjembana nic prawie nie widac widac zawartosci depo ;) kurde co mam robic :( to moze byc wada karty brat mi dal stara a odemnie wzial se nowa moja TEN HU* JEMB*** JESZCZE RAZ LAPY WYCIANGNIE DO MJEKO SPRZENTU OBETNE ***** LAPSKA ale poratcie moe mam sformatowac dysk ale na 100% nie jest to problem z klientem sprawdzalem :( pomocy pomocy pomocy pomocy PLZ i nie kasujcie tego tematu
Gold Raven
31-08-2004, 17:19
Zreinstaluj tibie (teraz jest wersja 7.3), ewentualnie ściągnij nowsze stery do grafy, ale najpierw zachowaj pliki map.
Też tak mialem wez zainstaloj jeszcze raz tibie i skopioj stare pliki .map
jak pomoglem to prosze o +
X( Powinieneś dostać odemnie "-" za zdublowanie odpowiedzi ale mam dobry humor więc niedostaniesz :p .
Też tak mialem wez zainstaloj jeszcze raz tibie i skopioj stare pliki .map
jak pomoglem to prosze o +
nie i nie to nie hodzi o klienta robilem tak jak kaziu muwil i nie dziala sterowniki tesz to niesa raczej bo rat na 100% potem zainstlowal je wienc to nie sa takie sprawy lecz o tyh sterownikah to jescze z bratem pogadam:) a tak to macie po plusiku
Defragment
31-08-2004, 17:42
To utnij łapska i odzyskaj swoją kartę co ci będzie zabierał bez pytnia.
a odtne mu je i bendzie mial za swoje :]
Fovalari
31-08-2004, 17:48
tez to czesto mam uruchom ponownie kompa powinno sie poprawic... (ja tak robie i jest ok wiec nie mówic ze bredze.....)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.