zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Odblokowanie wszystkich wysp Goromy FORTERA

master_teragon
27-12-2006, 21:44
Ekipa składająca się w większości z wysokich lvl'i odblokowuje wyspy goromy w 45 minut

http://rapidshare.com/files/9187816/goromaislands_15760.rec

Może i trzeba sie troche natrudzić, żeby je odblokować, ale za to później praktycznie zawsze mamy wolne miejsce do expienia.

Guest 1900
27-12-2006, 21:55
ej kuźwa denerwujecie mnie nooby jedne jedna osoba (jakis c-wel ) robi nowe konta i zaklada tematy z filmami i w kazdym temacie opsiuja inne akcje jakies pk, poi quest , teraz odblokwoanie wysp i kazdy link z filmem ma te sama nazwe co jest do HUJ_A jasnego ... tego filmu nie sciagam ale wazy tyle samo co ten z poi questy tej "próby" niech jakis modek cos zrobi bo kurw& zarypie te nabby albo ktos robi jaja albo w tym rec. sa wiry jakies ... nie wiem juz zakrecilem sie troche ... Grrrr

EDIT
ej facet nie wkurzaj mnie z tym editem taki madry jestes i teraz zmieniles link ? nie podoba mi sie to jakis syyf to jest ludzie nie sciagajcie plikow od ludzi co załozyli konto w przeciagu ostatnich 3 dni... grrr zgroza jakas;/

master_teragon
28-12-2006, 14:19
Nie wiem, do czego sie przyczepiłeś, pomyliłem reca i potem go zmieniłem na właściwy i teraz jest wszystko dobrze.:confused:

master_teragon
28-12-2006, 18:36
Wie ktoś, czy są jeszcze jakieś inne wyspy, które można odblokować po update?

Chili
28-12-2006, 18:47
Wie ktoś, czy są jeszcze jakieś inne wyspy, które można odblokować po update?

Większość wysp z poprzedniego UP DATA ;]
Laguna Island, Romana, Ta z Ferumbras Tower (zapomniałem jak sie nazywa xD) Tharos chyba etc...