Pokaż pełną wersje : Gorlam-waste stajl
Spotkalem Gorlama to pomyslalem :no zsolluje sobie przeciez nie widzi niewidzialnych to bedzie looz
a to jak poszlo w praktyce, filmy bardzo smieszne i warte ogladniecia
http://tibicams.tibianetwork.net/get/16042
http://tibicams.tibianetwork.net/get/16043
http://tibicams.tibianetwork.net/get/16044
film pokazuje ze nie oplaca sie go solowac jak sie nie zadaje za duzych obrazen oraz mozna zauwazyc (film 1 i 2 chyba ) ze jak sie za szybko uzywa run to o strzelaniu z kuszy mozna zapomniec -.-
ogolnie waste style i nie besztac mnie ze jestem ...
viper555
28-12-2006, 10:32
Pierwsze co to ... GZZZ skili na 47 lvl mieć 90 dysta 0.o noi 16 magiczny... (jaki best z bolt?)
a Filmik grzanowy xDDD
grorlam czy jak on sie tam zwie to niezly skubaniec już za pierwszym razem dałbys rade z nim gdybyś miał ciut więcej sd zjechałeś go do red wtedy wystarczyło by pare sd i by leżał
NIEZŁE WASTE ale takie wlaśnie filmiki są najlepsze :D
Thor,hil,haw
28-12-2006, 10:59
omg... to bylo zalosne. Nie mam pytan... 1 film idzie na gorlala zboltami i nic wiecej. Gorlam sie leczi i tyle. Idzie do kazo po sd wystrzelala bp i gorlam nie padl...... 2 filmik to kolo znow kupuje sd znow idzie strzela i goram nie pada za 3 filmikiem idzie zaboija go kolejnym bp sd i sie cieszy ze stracil 20k a zyskal zabicie jakiegos gówna fartem. Sciagalem te filmy bo myslalem ze lurujesz na thais a nie cos takiego :/ OMG - Sory za bledy Dysortograf:o
Hehe xD Nieźle Duże WaStE no ale... boss stone golemów - rozwalony :cup: gratz
Schwenkler
28-12-2006, 11:10
No gz, tylko jaki loot??:confused:
Jucha Furora
28-12-2006, 12:22
filmik gites lubie takie "jest waste jest zabawa!" a Ty trol hil cos tam.xD Omg ty bys swoim mega mastah pro evul zuym sorcem z 8 lvlem bys ubil...juz jeden taki na forum byl co wszystko krytykowal nie pamietam jego nicku ale avatar mial z samoobrony xD.
Film rox!
omg... to bylo zalosne. Nie mam pytan... 1 film idzie na gorlala zboltami i nic wiecej. Gorlam sie leczi i tyle. Idzie do kazo po sd wystrzelala bp i gorlam nie padl...... 2 filmik to kolo znow kupuje sd znow idzie strzela i goram nie pada za 3 filmikiem idzie zaboija go kolejnym bp sd i sie cieszy ze stracil 20k a zyskal zabicie jakiegos gówna fartem. Sciagalem te filmy bo myslalem ze lurujesz na thais a nie cos takiego :/ OMG - Sory za bledy Dysortograf:o
po 1 gdybys popatrzyl to za pierwszym razem zuzylem 14 sd i gorlam mial red hp wiec za 2 razem wziolem 26 (prawie 2x tyle) i tez do reda wystarczylo -.-
po 2 ja to robilem dla jaj a nie dla kasy
Film fajny, straciłeś na niego ponad 3bp sd :P. Możesz powiedzieć jaki był loot ?
Moim zdaniem odjebales hujnie. lurujac go do thais zyskal bys przynajmniej lota a co masz ze go zabiles i straciles w huj sd. Ogladalem juz takie maniany i ten monster zawsze praktycznie jest empty. Sugeruje tylko ze mogles wykorzystac go w pieknych celach...:confused:
Wlasnie koles wykorzystal go w pieknych celach-chcial rozwalic bossa i w koncu go rozwalil - z trudem, potem, wastem, ale rozwalil i ma z tego satysfakcje :) I oto wlasnie chodzi. Ma sie kase to z niej sie korzysta, a nie magazynuje sie je w depo, podniecajac rosnanca kupka niebieskich krazkow. Kasa jest od wydawania a nie od zbierania. To tyle...
kurwa ludzie dałny macie i tyle nie bede gadal z pajacami
Masz ladna fryzurke ;)
Pan Jordi
28-12-2006, 18:34
@Thor,hil,haw - Bo ty jak wydasz 20k to załoba na chacie.... n/c for u
Auto filmu traktuje grę FOR FUN no i dobrze, nie płacze tak jak wy że wydał 20k na duperele albo żeby ubić jakiegoś bossa...
A wy przeżywacie tym bo ja widać u was ta gra za daleko sięga….
NO WASTE NO FUN
Filmiki mi sie podobaja :D
Hehe ale waste niezłe było xD
@Thor,hil,haw
poprostu przemilcze... n/c
Wlasnie koles wykorzystal go w pieknych celach-chcial rozwalic bossa i w koncu go rozwalil - z trudem, potem, wastem, ale rozwalil i ma z tego satysfakcje :) I oto wlasnie chodzi. Ma sie kase to z niej sie korzysta, a nie magazynuje sie je w depo, podniecajac rosnanca kupka niebieskich krazkow. Kasa jest od wydawania a nie od zbierania. To tyle...
nom tylko ze te niebieskie krazki byly z kumpla dp xD
bo nie mialem kasy to sobie pozyczylem ;p
co do loota to :PUSTAK , jedynie cegle mozna bylo z niego zrobic
Sir'Matek
28-12-2006, 19:01
Mi filmiki sie baardzo podobaly, twoj "maly przyjaciel" tak se go nazwal i bez obrazy :p pilnowal zeby nikt nie wybil respa wiec juz masz team.
Fajnych masz funfli
a to jak rozwalales bossa bylo zarabiste, szkoda ze on sie tak leczy, gdyby nie leczenie rozwalilbys go z arrowsow
aha i Gz lvl, skills mlvl
paladin rulez ;]
Pozdro...
Pindrales
28-12-2006, 21:23
Thor,hil,haw widac, ze jestes marny w ch*j... Ty pewnie odkladasz kase dla swoich dzieci <rotfl>
Thor,hil,haw
28-12-2006, 22:24
Masz ladna fryzurke ;)
co ty juz starego nie poznajesz...
do reszty nobow na tym temacie - chodzcie sobie na te wasze kurwa zajebsite przygody frajerzenia sie, idz se ubij bosa to bedziesz gicior... kurwa laudzie zastanowcie sie glebiej...
@up
To ty sie zastanow czy to forum jest dla ciebie bo krytykujesz tylko...a ze chcial zwastowac sdki to jego sprawa a nie twoja -.- a pozatym filmik spoko:p.
Locus_Arisek
19-01-2007, 23:08
Ja chcialbym zsolowac Grorlama na niewidce bo juz niedlugo 35lvl. Ale mam pytanie czy na terenach dla facc znajde tego potwora? Jesli tak to gdzie?
fil0nson
19-01-2007, 23:29
hehehe jaka pała!!!
Film fajny, polewkowy
Spotkalem Gorlama to pomyslalem :no zsolluje sobie przeciez nie widzi niewidzialnych to bedzie looz
a to jak poszlo w praktyce, filmy bardzo smieszne i warte ogladniecia
http://tibicams.tibianetwork.net/get/16042
http://tibicams.tibianetwork.net/get/16043
http://tibicams.tibianetwork.net/get/16044
film pokazuje ze nie oplaca sie go solowac jak sie nie zadaje za duzych obrazen oraz mozna zauwazyc (film 1 i 2 chyba ) ze jak sie za szybko uzywa run to o strzelaniu z kuszy mozna zapomniec -.-
ogolnie waste style i nie besztac mnie ze jestem ...
ten potwor nazywa sie Grorlam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.