Pokaż pełną wersje : Czy club to bardzo rzadki loot ze szczura?
Witam.
Mam pytanie. Na stronce ze statystykami pewnego bota (sam go nie uzywam) widzialem bowiem ze z rata wypadl komus club O_o.
http://img206.imageshack.us/img206/5835/clubzratazk1.jpg
Na tym screenie to wyraznie widac, 1 club na 48+k zabitych szczurow. Czy jest to naprawde rzadki loot z rata? Przeciez nie mogl nikt wsadzic cluba do szczura skoro sie to wylicza po zabiciu potwora!
Przecież pisze, że 0.00% na znalezienie w ciele :/
Przecież pisze, że 0.00% na znalezienie w ciele :/
No bo 1/48664 to w przyblizeniu wlasnie 0,00% -.-
Spojrz sobie na "seen times" (ile razy byl widziany w ciele zabitego wczesniej potwora) i tam pisze wyraznie ze 1 a nie 0!
Dosyć dziwne, czy mógłbyś podać linka do stronki owej gdzie są te statystyki, tak aby oczywiście nie naruszyć regulaminu ;]
Na pw moge podac, bo nie chce dostac bana i zeby mi usuneli ten temat. (jestem ciekawy czy naprawde club wypada)
-Mixawik-
28-12-2006, 17:26
To całkiem możliwe, ale Boty też mogą się mylić...
pewnie wypada tak czesto jak cookies z cave rata albo jeszcze zadziej
Kondzio K-ce
01-01-2007, 20:11
Cookies wypadaja dosyc często, mysle że raz na 100-200 cave ratów. Co do cluba to myśle że to albo poprostu nie fart albo, jak to już ktoś wspomniał, boty się mylą.
Osobiście nie widziałem, ale może wypadać... nie wiadomo ; >
Tak na marginesie, czy istnieje jakiś legalny program, który zlicza ilość zabitych przeze mnie mobów danego rodzaju i jaki loot leciał? Myślałem kiedyś nad policzeniem sobie procentowej szansy na dany loot (a zbyt leniwy jestem, aby samemu liczyć x_x). Jeśli ktoś zna, prosiłbym o nazwę/uploadnięcie (czystego, keylogi niemile widziane).
Hah! Prawdziwy rare! Cos a'la mpa z demona xD!
Fred Druid of Pacera
02-01-2007, 07:47
A to jest średnia statystka ilości przedmiotów znalezionych w racie, więc po prostu ktoś otwiera rata wkłada kluba, potem przychodzi ktoś z botem otwiera rata a tam club i już się w statystykach zapisuje...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.