Pokaż pełną wersje : Dziwny cycek:D
Moze to glupie a moze normalne ale widzialem cycka ktory idac sobie w moja strone przesuwal skrzynke :D malo tego: potem skrzynka zniknela (nie ma opcji zeby przesunal ja gdzies daleko poza ekran bo bylismy w malym pomieszeniu), wiec musial ja zawinac (do bp? :D ), pomyslalem sobie ze zabije cyca i zobacze co bylo w skrzynce, zabilem go ale skrzynki w nim nie bylo:D wie ktos o co chodzi? =]]
Mistrz Czarnego Miecza
31-08-2004, 20:53
Hmmm to normalne że przesuwa skrzynki.. ale żeby je kradł ;) ? Może .....hmmm .... w cośrzucił i zniknoł :O ? niewiem ... musiał bym to widzieć ;) .
wcale ni znikneła..gdy potwur przaj np.szkrzynie to po pewnym czasie ją rozwal :)
Vicious Phoenix
31-08-2004, 20:57
Bleblek ma rację, szczególnie gdy na torze skrzynki jest jakas przeszkoda, np. ściana, pierwszy raz doświadczyłem tego gdy uciekałem przed slimem i mi stołek rozwalił (-.-') oj ostro było...
To jest normalne zachowanie, że potwory chcą się do Ciebie dostać. Te najsilniejsze potwory, żeby się do Ciebie dostać są w stanie nawet zabijać słabsze, nawet przez siebie przywołane (patrz np GS).
Pozdrawiam
Matfiej
To jest normalne zachowanie, że potwory chcą się do Ciebie dostać. Te najsilniejsze potwory, żeby się do Ciebie dostać są w stanie nawet zabijać słabsze, nawet przez siebie przywołane (patrz np GS).
Pozdrawiam
Matfiej
Fakt kumpel mowil ze widzial jak dwarf guard gdy go gonil (kumpel lurowal) po drodze zabijal dwarfy i roty... Nie wierzylem mu ale widze jednak ze nie klamal bwt.
FRI ITENX PLX
Makefaje
03-09-2004, 22:30
To samo ma miejsce z parcelami :)
Kiedyś po 5 godzinach expienia na guardach, zachciało mi się odrazu przełożyć lootbag do parcela. Tak sobie go pchałem i pchałem, aż wreszcie przechwycił go guard - pchnoł o ściane i grube -naście .oz poszło .... X(
Taaa, przeszkody przesuwają praktycznie wszystkie potworki od ghoula w górę włącznie. A jeżeli chodzi o zabijanie potworków to mistrzami w tym są zerki xD. Aha, ubijanie potworków przez potworki nie wygląda tak że zerk zadaje np minosowi 100 obrazen. Wyglada to tak że zerk uderza, pojawiają sie takie szare iskierki i potwór umiera xD
Taaa...dobrze pamiętam jak mój kolega wykorzystywał bug'a z kwiatkami, i myślał że to samo działa z parcelami, i też było to z cyckiem, który w pewnym momencie ową paczkę usunął. Do dziś się z niego śmieje, bo darł się na całą kafejke: "Cycek mi paczke wpie*****ł!!!"
Widzieliście jak monk zabija warriory w molts ?? :]
Mi kiedyś na poh'u cycek minoski zabijał :/ To były właściwie przedola pohu, ale wiecie mino 50exp, a poszło ich z kilkanaście :P
/\/\ienki
07-09-2004, 21:09
Bleblek ma rację, szczególnie gdy na torze skrzynki jest jakas przeszkoda, np. ściana, pierwszy raz doświadczyłem tego gdy uciekałem przed slimem i mi stołek rozwalił (-.-') oj ostro było...
slime nie przesuwa
slime nie przesuwa
SLime zjada : ] ( przechodzi po nich i znikaja )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.