Pokaż pełną wersje : Todays mino hell-elysia
Z powodu nudy :) postanowilem od okolo 11 do teraz układac minosy w "qpke"
a oto efekt :D
http://img.photobucket.com/albums/v390/Dzenko/Others/Minos.jpg
sporo ich^^ nawet jak na mino hell;p
Kanarmaster
01-09-2004, 01:26
:) OMG
gratz
customer17
01-09-2004, 09:21
hehe niezle tylko powiedz mi jak sie stamtad wydostalas.... :P
nie wyszedlem :)
poczekalem do server save :)
btw ran wlazlem jeszce przed server save i sie nowe zrespily
Bofiro(Chimera)
01-09-2004, 12:08
Ja che tam być z GFB !!!
Foto wypas.
P.S. A gdzie to jest???
Wopahos11
01-09-2004, 15:54
Grtaz....
Wedługo moich obliczen stoi przed toba 1600 expa :P :D
Mati Crusher
01-09-2004, 16:41
a wedlug mojich obliczen doklejiles sporo minosow bo wiele razy bylem w mino hell ale ssek przedni :p
Hmm Jezeli to prawdziwy to Gratz ale jak dlamnie niejest prawdziwy... jak zrespiles tyle mino niewychodzac?? pozatym musial bys je ciagle wypuszczac zeby nowe wchodzily do srodka twojej "zagrody".
@up
its not fake
jak mowilem robilem to caly dzien
lecz gdybym nie wychodzil bym blokowal resp wiec dawalem loga i co jakies 2 h wchodzilem :)
mialem wystarczająco duzo boxów, chairów zeby mi nie uciekaly :)
A to chyba z rooka zdjecie
No No troche sie na trudziliście ale efekt jest powalający, gdyby ktoś zrobił tak z Demonami (raczej niemożliwe xD )
Nie lubie takich zdjeć, ponieważ na rooku jest tylko pare minosów, może najwyżej 8 ale nie 11.Musiałas przerobic zdjęcie w paincie, ale nawet ładnie wyszlo Ci to.Gratz, ale nielubie przeróbek. :p
Ps. Znalazł się jeden krytyk X(
LOL...Nie wierze ci ukradłeś to komuś bo nick zasłoniłeś... -.- Daj z nickiem to uwierze.
Sorcerer The Pucek
02-09-2005, 14:18
@re Filarel
w zupelnosci sie zgadzam z Toba
@re topic
jezeli to twoje to udowodnij nam to, chociaz nickiem (zdjeciem z nickiem)
Gniew Mroku
02-09-2005, 14:19
LOL...Nie wierze ci ukradłeś to komuś bo nick zasłoniłeś... -.- Daj z nickiem to uwierze.
Nie żebym się czepiał, ale jako osoba zbanowana, może on mieć z tym problem.
Ładne i nieprzyjemne dla tych co zchodzą. Jest to jak najbardziej wykonalne. Sam jakiś czas temu wypełniłem cały bear room orkami i minosami(po połowie każdej rasy).
@down:
a) to jest rook!
b) przez takich jak ty tibia jest taka jaka jest. Lurerzy byli lepsi niż osoby dla których są tylko skile i lev.
Lord Of Knight's
02-09-2005, 15:52
Fajne ale duzo z tym cackania wolał bym sobie skille albo m level potrenować(w zalezy od Twojej profesji).Chcialbym się tam znaleśc z gfb beka by byla no cóż..Gratz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.