Pokaż pełną wersje : 49 rp qyon pall owned <fuck lag>
Slimamoneko
29-12-2006, 11:53
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16128
Gdyby nie lag-.-
Fajny Bardzo fajny filmik, jak by nie te lagi : ( tyle typa na klate wzieles : D
Filmik zajeb****;) jednych bloczyles i wpadali kolejni ^^
no i ladnie sie uhales jak cie wszyscy lali ^^
Mastah 8o
No tak...Mijałem Cie wczoraj na Edron i tak se mysle..."Co on bedzie robił?"
:evul:
No tak jak zwykle dales pokaz ze jednak masz Niezle Pvp ;)
czemu nie uciekales do pz jak ci pk zniklo? xD
nice dales rade chlopakom :P
The Shodow
29-12-2006, 13:29
Jakbys nie bil tego sorca jakiegostam nooba, to moze bys im do pz uciekl:( Na hills;)
Slimamoneko
29-12-2006, 13:33
@up
Na poczatku nie biłem chcialem uciec ale jak zobaczyle ilu uch jest to wiedzialem ze nie ma szans zywy dojsc gdziekolwiek ot tylko snatolem ina hotkeyu sie wyrzywalem:P
Gdybynie lag wyuhal bym sie do konca:<
Always hunted
29-12-2006, 14:23
Lagi rzeczywiście były niezłe... ale czemu loga nie dałeś? Bo pz Ci zniknął. Ale ładnie M-walle stawiałeś, chciałbym tak umieć :)
Ale wciąż mnie męczy, czamu loga nie dałeś? :| Z tego co wiem tibiCam ma blokadę, że nie mozna się wylogować dopóki się nie przestanie nagrywać, to dlatego? Czy jak? :|
Slimamoneko
29-12-2006, 14:30
Lagi rzeczywiście były niezłe... ale czemu loga nie dałeś? Bo pz Ci zniknął. Ale ładnie M-walle stawiałeś, chciałbym tak umieć :)
Ale wciąż mnie męczy, czamu loga nie dałeś? :| Z tego co wiem tibiCam ma blokadę, że nie mozna się wylogować dopóki się nie przestanie nagrywać, to dlatego? Czy jak? :|
nie dlatego... Poprostu nie dpodziewalem sie ze ktos jescze bedzie z carlin isc i chcialem dojsc do dp ab... bvo tamci byli kawalek z tyłu .. jednak nie wyszlo:(
Baartoss
29-12-2006, 15:04
Ehhh... Szkoda, że padłeś :/ A twoi koledzy uciekli? Gz filmik fajny dosyć tylko szkoda tego deda... ;P Pzdr
Slimamoneko
29-12-2006, 16:30
Ehhh... Szkoda, że padłeś :/ A twoi koledzy uciekli? Gz filmik fajny dosyć tylko szkoda tego deda... ;P Pzdr
Ta moi koledzy uciekli:P
Jakbys nie bil tego sorca jakiegostam nooba, to moze bys im do pz uciekl:( Na hills;)
Pff Twój stary to noob ;] dobrze że go capnęli ;]
Mógl po prostu nie bić.. ;)
Lukaszek13
30-12-2006, 21:41
Pff Twój stary to noob ;] dobrze że go capnęli ;]
Mógl po prostu nie bić.. ;)
A twój stary to huj :D a noobem jestes ty zal.pl
Morda cioto ;]
A gosc padl jak mala suczka ;)
Maciek008
31-12-2006, 17:22
Morda cioto ;]
kurwa jak mala suczka? ciekawy czy ty bys tak uciekal jakby cie gonilo kolo 10 osob w tym 100 ms i 91 ek..zaluje ze cie nie ujebal bo za bardzo kozak jestes :(
@Slimamoneko
jesli mozesz sprobuj go ujebac jeszcze jak niebendzie tamtych nupow co cie bili
pzdro
Slimamoneko
31-12-2006, 20:29
Morda cioto ;]
Sam padłes jak suczka ja pokazuje przynajmniej swoje pvp i nie padam tak jak ty na 35 lvl na 25 druidzie i 13 sorcu bo to jest zal... Jak cie nie rozumiem w dedzie maile smanasy i uha jak mzona bylo tego nie wykorzystac i czemu nas np z explo nie szotowales tlyko mane straciles na vis luxa zamiast na exure zostawic....
Chłopcze jak nie masz pvp to sie nie odzywaj suczko jedna;p
I może jak cie to tak bulwersuje to moze zmien zainteresowania np. bierki korespondencyjne?:P
Progmaniak
01-01-2007, 12:41
Przepiekny styl pvp, zaplanowana ucieczka ale zabraklo rozsadku pod koniec ;]
Mogles sie wtedy wylogowac ;/
matekk fst bolt
01-01-2007, 17:55
a ty masz 1.20 wzrostu
Pvp Mastah? No nie wiem. M walle ładnie stawiał,ale to nie zmienia faktu ze na początku znoobili kiedy im ten Ailtran uciekł, a to że i tak go dogonili to już inna sprawa bo koleś zamiast uciekać pisał: "HUNTED PLX"
Morda cioto ;]
Widze, że masz niezły poziom, gz.
Te teksty w stylu "cmoknij mnie w pompe" też fajne.
Co do filmu - lags ownz everyone.
Co do tego pvp mastah - żeczywiście, do trzymania Fx cały czas trzeba niezłego pvp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.