zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wyłączenie reputacji

Raul
31-08-2004, 21:26
No i nastała chwila, na którą wszyscy czekali (a może nie?) został wyłączony system reputacji. W związku z tym, teraz po fakcie dokonanym pytanie do was czy uważacie, że wyłączenie reputacji było słuszne?

Rincewind
31-08-2004, 21:31
wydaje mi sie ze wyjdzie to na dobre bo wiele osob dawalo + tylko kumplom a - jak kogos nie lubili co mijalo sie z celem. takie jest moje zdanie

Wojen
31-08-2004, 21:40
Ja dostalm jednego minusa za to ze powiedzialem jednemu kolesiowi ze sie myli. Drugiegi mial komentarz "zgadzam sie z toba, masz racje" wiec nie wiem czemy byl to minus. A trzeci byl za to ze wypowiedzialem sie na temat "wasz sprzet na rooku" i ktos uznal ze jest to bezsensowny temat i niepotrzebnie sie na nim wypowiadalem. :/ Wszystkie te minusy byly niesprawiedliwe, a przez co bardzo irytujace. Dostawalem bialej goraczki jak czytalem niektore komentarze. Nie bede tesknil za reputacja.

Rafals from hell
31-08-2004, 21:46
Myśle, że dobrze, ale zamiast tego powinny być jakieś rangi, a narazie ich nie widać :/

Adaras
31-08-2004, 21:56
Powinna być opcja "Nie mam zdania". =] Tak i nie (po niemiecku "Jain" =p)

elite
31-08-2004, 22:12
Według mnie na tym forum jest za duzo nie dojrzalych osob aby moglo byc takie cos jak reputacja. Na takie cos trzeba drosnac. Ja chociaz nie pisalem na forum od miecha dostalem 3 minusy wiec rozumiecie chyba ...

Dr. Omader
31-08-2004, 22:23
Wedle zyczenia dodalem opcje "Nie mam zdania"

Sam sie ciesze z tego powodu ze tego juz nie ma...

reputacja wymagala od uzytkownikow naprawde malo intelignecji i odrobine rozumu... jak widac od NIEKTORYCH(nie mowie o wszystkich) za duze to byly wymagania...

pahrahk
31-08-2004, 22:26
No i dobrze że nie ma.
W****iłem sie troche jak mi jakieś 2 pały przyznały po - bez normalnego powodu