zaloguj się

Pokaż pełną wersje : (Pa)ndoria wmv by Zikster.

Zikator
29-12-2006, 15:55
http://ul58.rapidshare.com/files/9329132/newmovie_0001*****

W rolach głównych:

Huggarn 142 EK

Wizzazor 121 MS

Rheeno 100MS

Traxton 121 EK

Choph 88 ED

Zyder Ascalioth 101 MS

Kalix the Almighty 77 MS

Hans Shake 109 RP

Xenzer Faur 102 RP

Enjoy!

Suppcio
29-12-2006, 15:57
Lookam

zaraz dam edita.
No No początek fajny niezle dobrany z muzyką i z tymi ue. potem troszke gorsza jakosc obrazu. ogolnie podobal mi sie film chyba też dlatego że podlozona byla moja ulubiona piosenka feur frei. xD! może chciales upodobnic to do toxic fire ale raczej nik nie przebije tego wmv.
Nice nice.

i tak czekam na wmv. zrobiony przez thrann'a

takie mam małe pytanie... moglbys podac nazwe 1 piosenki? plox.
@down. thx.
poza tym przydalo by sie ubic exefs'a koles rosnie w sile i moze stanowic dla was ogromne zagrozenie. xD

Zikator
29-12-2006, 16:24
Co do jakości obrazu to faktycznie jest słaba, ale nic nie poradze na słaby sprzęt :)

Nie chcialem upadabniac tego filmu do Toxic Fire, bo to daleeeka droga, w realizacji a przede wszystkim w montazu.

Jeśli chodzi o feuer frei to nic dodac nic ujac, ta nuta poprostu pasuje jak zadna inna do filmiku z wojny ;>

wmv zrobiony przez thranna zapowiada sie świetnie, ale boje sie troche ze nie starczy mu materiału żeby coś wykręcić

Saints ftw _/ :>>

@up: Immediate Music- Farenheit.

Tovob Lard
29-12-2006, 19:20
Film ma 5/10 punktów, bo większość tych 'scenek' już była na tym forum czyli nie lubimy oglądać tego samego no i w sumie słuchając przewodniej piosenki niedobrze mi się robi (Ile można słuchać tego samego?), troche oryginalności! No i ta jakość w niektórych momentach jest bardzo słaba.

vNs'Cru
29-12-2006, 19:37
Ja Wlasnie zzasysam =p

btw Supcio niegrasz juz na pandori =] ?:(

Suppcio
29-12-2006, 19:54
Mój drogi przyjaciel simon ;* jak leci? xD.

Nie niegram mam Hunta własnie u zikk'a u gonza i brozyna. nie no poprostu niechce mi się grać. Przenieslismy sie na eternie. Chcialem zacząć grac na Candii ale jak sie dowiedzialem że Czaja~ zaczyna tam grac to mi się odechcialo.
Rs wbiłeś, czemu?

Pozdro dla starych znajomych z pandorii _/.

Queen
29-12-2006, 19:56
Film fajny, tylko jaki jest tytuł tej pierwszej piosenki? I wykonawca oczywiście :) Z gury Thx.

vNs'Cru
29-12-2006, 19:58
eh ja tak samo joey z sibonem mnie gonili o na redzie do domq ucieklem :D
gralem na candi na sorku ale padlem na lagach 2x i gram palkiem :P

Suppcio
29-12-2006, 19:59
Film fajny, tylko jaki jest tytuł tej pierwszej piosenki? I wykonawca oczywiście :) Z gury Thx.

Immediate Music- Farenheit.

@down.
"i czajkopsikowy klopsik ze skulem i go dojechali =D"
i dobrze nielubie go.

vNs'Cru
29-12-2006, 20:21
hah z lerta dsm poszlo.
i czajkopsikowy klopsik ze skulem i go dojechali =D

XIII
29-12-2006, 20:27
Niezle looty, piekne akcje, dobre fragi.

A ta muzyczka tez mi sie podoba.

Ramstein?

Pozdrawiam cala elite Pandorii.

Kaiobito
30-12-2006, 14:37
Film ma 5/10 punktów, bo większość tych 'scenek' już była na tym forum czyli nie lubimy oglądać tego samego no i w sumie słuchając przewodniej piosenki niedobrze mi się robi (Ile można słuchać tego samego?), troche oryginalności! No i ta jakość w niektórych momentach jest bardzo słaba.

Głupi jesteś :)

Suppcio
30-12-2006, 14:54

A Ty jestesi fajoski bendziemy pszyjaciułmi? łał i masz 8 lewel magiczny o ja cie

Oceniamy film każdy ma na to prawo. :)

twój post nieczego nie wniosł.

Tovob Lard
30-12-2006, 16:51

Ahhh Twoja jakże rozbudowana, żeby nie napisać ogromnie rozbudowana 'ocena' mojej wypowiedzi (inteligencji?) Zaćmiła mój rozum. Przepraszam Cię ;-( przepraszam wielki Mastahu, błagam o przebaczenie :confused: , już więcej nie napisze obiektywnej oceny żadnego filmu związanego z 'Twoim' serwerem oraz z 'Twoimi' kolegami.
P.S Film jest słaby i taka jest prawda, może gracze z Pandorii się nim jarają, mają prawo.
@Kałobito;) ściagnij sobie z tibi.pl któryś z tych filmów:
- Endless_Shine_the_killing
- Toxic_Fire
- Annihilator Astornis
- Wayn Story
A potem pisz swoje kozackie posty ;)

Carisha
30-12-2006, 20:08
Ahhh Twoja jakże rozbudowana, żeby nie napisać ogromnie rozbudowana 'ocena' mojej wypowiedzi (inteligencji?) Zaćmiła mój rozum. Przepraszam Cię ;-( przepraszam wielki Mastahu, błagam o przebaczenie :confused: , już więcej nie napisze obiektywnej oceny żadnego filmu związanego z 'Twoim' serwerem oraz z 'Twoimi' kolegami.
P.S Film jest słaby i taka jest prawda, może gracze z Pandorii się nim jarają, mają prawo.
@Kałobito;) ściagnij sobie z tibi.pl któryś z tych filmów:
- Endless_Shine_the_killing
- Toxic_Fire
- Annihilator Astornis
- Wayn Story
A potem pisz swoje kozackie posty ;)

Film całkiem,całkiem

Btw: Toxic_Fire nikt nie przebije i gildi która tam występuje _/

HAIL TOXIC_FIRE
HAIL UNIT

Ksztan WWO
31-12-2006, 10:15
OMG OMG ....
Gz dla noob pvp ppl ... Tibia sie zkur**** ... a Cipsoft nie umial dac rady sobie z boterami wiec sam wmontowal ...

Filmik fajny ale te fragi z UE sux :S boze innych spellów nie znaja albo na kazdym hkeysie to maja :s

Faxio
31-12-2006, 13:13
Filmik fajny, ale grafika zje**** :)

Dawajcie ss'y do tematu pandori xD

Suppcio
31-12-2006, 13:44
O myślałem że takiego tematu niema..... zaraz poszukam :) mam chyba z 40 zdjonek.