Pokaż pełną wersje : Czy kupuje się
Czy żeby zrobić run to trzeba kupić zaklęcie czy coś takiego oprócz czystego runu czy wystarczy tylko wypowiedzieć??
Nie no nie ktore posty mnie rozluzniaja poprostu. masz ponad 60 postow nabitych a ty nie wiesz nic o magi i robieniu runów:/ w jakic ty tematach sie udzielales ???? ?( ale to forum jest wiec pytania sa czasami smieszne. A wiec tak musisz kupic dany czar potem wypowiedziec zaklecie trzymajac run w reku (musisz miec odpowiednia ilosc many na dany runek) i jush masz gotowy run :p proste nie
Fingerout
22-10-2003, 20:11
co to za glupota zeby niemiec czaru, ta gra by byla bezsensu... :evil: Trzeba kupowac czary!!! i niema gadania - plac i placz :rolleyes:
----------------------------------------------------
Fingerout - 47lv master sorc (Danubia)
wcześniej grałem knightem (knight nie może robić runów) a teraz palkiem.
Myślałem że to ja nie mam pojęcia o tibi :P . Pierw kupujesz czar a potem robisz runki, i zarabiasz sprzedając je :D
Kupujesz czar w GILDI SWOJEJ.
Musisz znac KOMENDE czyli takie magiczne :) slowo mozesz je znalesc w SPELLBOOKu lub na stronie
Oryginalnie dodany przez T_A_D
Czy żeby zrobić run to trzeba kupić zaklęcie czy coś takiego oprócz czystego runu czy wystarczy tylko wypowiedzieć??
RTFM - (read the fucking manual) - instrukcji do tibii jest od groma i jeszcze troche w necie, czy takie podstawowe pytania musza sie na forum pojawiac?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.